- 17 Aralık 2015
- 96
- 51
- 3
- 41
Devamlı ara canim dusurene kadar çünkü biz muayenesine gittiğimizde sekreter devamlı tlf gorusuyo soru sormak için randevu almak için o kadar çok arıyorlar ki o yüzdendir sen ara devamliHerkese merhabalar ben bu siteye ilk defa yazıyorum sürekli yazdıklarınızı okuyorum benim eşimin de morfoloji 0 kaan aydos a muayene olmak istiyoruz ama ben bi türlü ulaşamadım tlf sürekli meşgul yardımcı olurmusunuz
Bizde o hataya düştük canim benim yumurtalar çöp olduTese olduktan sonra anladım hata yaptığımızı.. bütün dosyalar hastanede.. bi dahaki aya tahlil için tekrar kan verecek eşim .. yeni olduğum için anlatamıyorum da hiç tedavi olmadan direkt tüp bebek önerdiler bize.. yeni yeni anlıyorum neden öyle yaptık diye de kızıyorum kendime açıkçası.. teşekkür ederim arkadasim onerin için.. araştırıyorum artık biraz geç kalsam da bunun için.. hayırlısı bakalım..
Canım bende şimdi tmm gürkan dicektim evet orayı bende duydum su an kanada olduğumuz için arastirmadimAy kızlar pardon gurgan klinik yanlış yaznisim
Anladim Can'ım araştırıyorum bakalım mayis da görüşmeye gidicez yazarım burayaPardon kaan aydos tayiz
Benim yumurta toplama iptal oldu direkt sperm bulunamayinca..Bizde o hataya düştük canim benim yumurtalar çöp oldu
Çünkü aptal doktor kusuruma bakmayın eşimden önce bana işlem yaptılar ben ayildimda eşimi te seye öyle aldilarBenim yumurta toplama iptal oldu direkt sperm bulunamayinca..
Hmm sizinki de kötü olmuş.. bana bir gün önceden dedilerdi hazırlıklı gel sperm bulunamazsa işlemi yapamayız diye.. Ne olursa olsun çok zor bişey..Çünkü aptal doktor kusuruma bakmayın eşimden önce bana işlem yaptılar ben ayildimda eşimi te seye öyle aldilar
Siz nerde tedavi oldunuz?Çünkü aptal doktor kusuruma bakmayın eşimden önce bana işlem yaptılar ben ayildimda eşimi te seye öyle aldilar
Ankarada iyi bi tup mrk bende merakediyorum peki o ignenin yan etkisi falan varmiymis yada zarariay kızlar ya benim kafam allak bullak oldu bu gunar klinik hakkında cok iyi yorumlarda var ama çok kötü yorumlarda var.bilemedim yani balans denilen bi iğne ile gebelik sansını %40 arttırıyomuş. daha önce de sormustum burda bi kaç arkadas gebelik sansini arttırmak için bi iğne oldugunu söylemişlerdi ismini sormustum ama cvp veren olmadı.yok mu bilen kızlar ya en azından biz kendimiz alsak o iğneden....
Yok canim ya yani zarar ya da yan etkiyle alakalı bisi yazmıyor. Aslında biz merkezimizden urologumuzdan memnunuz ama bugun aradım meğer bizim ürolog Oray'la da çalışıyormuş. İste bu iğne olayı kurcalıyor kafamı ama kotu yorum da çok onu da yabana atamam ki ay bilemedim ben anlicanAnkarada iyi bi tup mrk bende merakediyorum peki o ignenin yan etkisi falan varmiymis yada zarari
Biz sanirim rapor cikaramayiz. Cunki yurt disindan gelicegimiz icin ve Turkiye vatandasi olmadigimiz icin rapor.bizim icin gecerli olmaz sanirim diilmi?Geçmiş olsunn cokk evet çıkış var sukur sizdede devlet rapor cikaramazmisiniz raporlu hastaneler var oralardan yararlanabilirsiniz imkaniniz yoksa arkadaşım sabir biras sabir
Canım bildiğim kadarıyla TC vatandaşı olmak gerekiyor bi yinede neten bakım bulursam buraya yazarım bende bu ay hastane arayışına gecicem Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun ins keçiboynuzu pekmezi ve kürünü yap bu süreçte arkadaşım sağlıklı beslenmeye dikkat edinBiz sanirim rapor cikaramayiz. Cunki yurt disindan gelicegimiz icin ve Turkiye vatandasi olmadigimiz icin rapor.bizim icin gecerli olmaz sanirim diilmi?
Devlette tüp bebek yaptırma şartları diye bakabilirsin canim ben baktım epey şartları varCanım bildiğim kadarıyla TC vatandaşı olmak gerekiyor bi yinede neten bakım bulursam buraya yazarım bende bu ay hastane arayışına gecicem Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun ins keçiboynuzu pekmezi ve kürünü yap bu süreçte arkadaşım sağlıklı beslenmeye dikkat edin
Canım pekı azolular ıcın bekleme sartı var mı kac yıllık evllı olmaları gerekıyorDevlette tüp bebek yaptırma şartları diye bakabilirsin canim ben baktım epey şartları var
Yok canım direk rapor veriliyor bizlere 3 tane belli aralaiklarla sperm testi istiyorlar...Canım pekı azolular ıcın bekleme sartı var mı kac yıllık evllı olmaları gerekıyor
Ankara memorialSiz nerde tedavi oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?