. Zeynep Kamil de cnm..Ankara memorial
Merhaba arkadaşlar Murad Başar' ın iletişim kurabileceğimiz bir mail adresi varmı, cevap veriyormu mail atsak, bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz, şimdiden sağolun, Rabbim hepimize tez vakitte meleklerimizi nasip eylesin hayırlısıyla inşallah
murat.basar@memorial.com.tr
Mutlaka sana geri dönüş yapacaktır.
İstersen sekreteri ile görüşüp kendisi ile telefon ile irtibat halinde olabilirsin
Teşekkürler arkadaşım yardimin için ,mubarek cuma günü Allahim dualarimizi kabul etsin inşallah..
Aminnnnnnn kuzummmmm rabbim hepimizi tez zamanda meleklerimize kavuştursunCumanız mubarek olsun. Rabbım dualarınızı kabul etsın gonlunuze versın ınsallah
https://www.facebook.com/Azosperm-246758038728589/ bu sayfayi incele canimEsi hipogonadizm olup tedavi goren varmi?
Ne yazalım ?Ne bilmek istiyorsun ? Istersen sen merak ettiklerini yaz ona göre yazalım canimGüncel yakın Zaman'da tese olmuş yada olacak arkadaşlar yazın lütfen..bize de ışık olun
Esim de tese olacak yakin zamanda ama tarih net degil.galiba tese sonrasi daha net bi yol ciziyo insan.hicbisey net degil suan nasil bi sonuc cikacagi hakkinda en ufak fikrimiz bile yok.sertolly cell sendromu daha zor bi durum sanirim.esimin de fsh degerleri yuksek uretimde bi sorun oldugu kesin,genetikte bi problem cikmadi.Allah hepimize hayirli evlatlar versin.Daha tecrubeli olanlar bilir mutlaka ama gercekten psikilojik bi savas ayni zamandaNe yazalım ?Ne bilmek istiyorsun ? Istersen sen merak ettiklerini yaz ona göre yazalım canim
Bizim fsh 26 bu azoyu tesesiz tedavi etmeye calisan bitek celalettin hoca galiba gecende telden aradim siz buraya gelmeden bisey diyemem falan dedi hic hosuma gitmedi konusma tarzi ama baska carede yoksa mecburen gidicez napalim..
Canim güzel sonuçlarla gellirsin inşallah teseyi nerde kimse olacaksınız.spermler tupte topluca donduruyorlar tek tek değil canim bizde öyle olmuştu.Benım de eşim amelıyat olacak persembe gunu..cok korkularım var çıkmazsa diye.allahım herkesın yardımcısı olsun.ınsallah herşey gönlünüzce olur..bişey daha sormak ıstıyorum eğer olurda sperm çıkarsa tek tek mi donduruyorlar yoksa hepsını mı ? Ben tek tek dondurulsun ıstıyorum..cunku hepsını bır tüpte donduruldugunda cozuldugunde bır kısmı ölüyormus..gercı inşallah bu durumlara kadar gelırız ve sperm bulunurda...bilgisi olan varsa paylasabılır mı ?
İzmir'de medical parkta olacağız ..bakalım hayırlısı tek dılegım saglıklı spermler çıkması...bişey sormak istıyorum tek tüp de donduruluyor hepsını çözüyorlar daha sonrasında yumurtalar toplanıp kalite olanları embrıyoya dönüştürüp bırtanesini transfer yapıp gerı kalan embrıyoları donduruyorlar mı?bu konuda bılgınız var mı acaba..Bunları sormayı unuttum doktora cok pısmanım ..belkı aranızda bılenınız vardır...Canim güzel sonuçlarla gellirsin inşallah teseyi nerde kimse olacaksınız.spermler tupte topluca donduruyorlar tek tek değil canim bizde öyle olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?