Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde herşey sıfır .. ilk spermiogramda da öyleydi hepsinde de öyle.. bebek hayalden bile uzak artık.. Allahım isyana suruklemesin ama çok zor.. etrafımda herkes hamile en yakinlarim hemde, eltim gorumcem, ablam.. onları görünce çok kötü oluyorum bilmiyorlar da bizim sorunumuzu.. sizin adınıza çok sevindim.. Ne zamandan beri tedavi oluyorsunuz acaba?

Eşim zaten hastane deyince konuşmak istemiyor bile.. olmuyorsa tamam uğraşmam artık diyo..

Tedavi süreniz nedir acaba? Ne kadar sürede bu sperm sayısına ulaşıldı öğrenmek isterim..

Canum sıze genetik test hormon testı falan yaptılar mı

Canum sıze genetik test hormon testı falan yaptılar mı
Hayır herşey arka arkaya oldu bize ne ilaç tedavisi önerdiler ne de başka bişey.. dediğim gibi sadece eurofertilde dr Alper bey certix le klomen verdi iki ay kullandı tekrar gittiğimizde tese dediler bizde zeynep kamilde yaptırdık zaten başlamıştık orda tedaviye

Insan neye ugradıgını sasırıyor o saskınlıkla da hemen hersey olsun botsın ıstıyor. Normalde hormana genetıge bakılır tese den once

A
Insan neye ugradıgını sasırıyor o saskınlıkla da hemen hersey olsun botsın ıstıyor. Normalde hormana genetıge bakılır tese den once
Aynen öyle ben yeni yeni farkına varıyorum bazı şeylerin.. eşimde urolojide tedavi oldu ama genetik test yapılmadı diye biliyorum yine de emin değilim..

Ben anlamıyorum ya İzmir'de bır cok tüp bebek merkezıne gıttık ve kımse bize ılac yada iğne tedavısı uygulayalım sonra tese yapalım demedi..ki ben her defasında soruyorum bi ilaç bi tedavi yok mu diye..her defasında tüm doktorların söylediği amelıyat olmadan göremeyiz dıyorlar.anlamıs değilim..Nasıl oluyorda Kaan Aydos yada diğer doktorlar azosperm olan insana ilaç ile tedavı edıyorda neden İzmir'deki doktorlar ilacı yok dıyor anlamıs degılım..arkadaşlar yazarsanız sevınırım ılacla tedavı olanlar ,olmayanlar olumlu yada olumsuz sonuçlananlar

Canım kaan aydos da tese yapmadan ılac tedavısı yapmıyor bıldıgım kadarıyla nette kı sıtesınde oyle yazıyor.

merhaba canim. aramiza hos geldin. burdaki arkadaslarin cogu bilir basimdan gecenleri. bir de uc bucuk yildir evliyiz. esim azospermi. ama sebebi ne bilmiyoruz. esimin sonuclarini ogrendikten bu yana gittigi doktorun verdigi vitaminden baska hicbir sekilde ne tadaviye ne de doktora gitmeye yanasmadi. esim fsh verdi fsh-miz hep yuksekti. sonra ben iste bu site ve saracoglu sayesinde bir suru kurler uyguladim. gecen test verdik cok shukur cikis baslamis. 7 tane motil sperm gozukmustu. bu ay yaptigim kurlerin hicbir faydasi olmadi gerci ama cikis da durmadi.

Hoş buldum tsk ederim.. bu konuları kimseyle konuşamıyorum ama burda herkes beni hem çok iyi anlıyor hem yol gösteriyor bunun için hepinizden Allah razı olsun.. çok sevindim cnm inşallah daha da güzel haberlerini alırız cnm.. Bizde girdik bu yola bakalım hayırlısı olsun inşallah..

Canım kaan aydos da tese yapmadan ılac tedavısı yapmıyor bıldıgım kadarıyla nette kı sıtesınde oyle yazıyor.
Bize de doktorlar oyle tese yapacağız sperm bulunamazsa patolojıye gonderecegız ondan sonra ılac tedavısı olacak dedı..ama herkes tedavı olmadan tese olmayın dedıgı için kafam karıştı..eğer dedıgınız gıbıy

Merhaba kardesim bizde kaan beyin hastasiyiz kaan beyden once ilk tecrubemizi malatyada bir tup bebek merkezinde gecirdik soylediginiz gibi ilac tedavisi uygulanmadi tup bebek merkezlerinin amaci aslina bakarsaniz para ve de tup bebek uygulama asamasi bu konulrla daha cok ilgileniyorlar yani kadinda ve erkekte aslinda cok ciddiye alinmayacak sikintilar varsa normal yolla olmuyorsa daha cok bu hastalar onlrin isine yariyor ama kaan bey ve diger urologlar hastaligin kendisiyle ilgilendikleri icin bizzat onceligi hastaliga gosteriyorlar olmasi gereken de o zaten bizim icin ilk asamada

Günaydın arkadaşlar
Eşim tansel kaplancan önerisiyle iğne kullandı ilk 4 haftamızı geçirdik ve dün tekrar fsh ve total testosteron baktırdık fsh 53 ten 11 e düşmüş ama işin kötü yanı testosteron da 5 ten 1 e düşmüş
Canımız sıkıldı doktora sordum önce fsh yı biraz daha düşürelim sonra da testosteron u yükseltmek için iğne kullanacaz dedi
Ya ne şimdi bu ne anlama geliyor
Böyle bir durum yaşayan varmı aranızda
Sürekli iğne mi olacak bu adamcağız

Arkadaşlar merhaba dun Bi komşumuz Bi merkez önerdi kardeşi azospermmis ve iki denemeleri olmus ki şuan Bi kızları Bi de ikizleri var Ankara'da Timur Güngör dr un adı kliniğin adı da Güngör klinikmiş bu yerle alakalı bilgisi olan var mı kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…