Canım neden uzuluyorsun uzulme. Rabbıne tevekkul et ona sıgın hayatını zından etme ılerde belkıde cok uzulecez bu gunlere ne bılım ya bende bazen aglama krızlerıne gırıyorum ama elden gelen bırsey yok tevekkul edıyorumYarin gene cok uzulecegim anneler gunu beni hep uzmustur yegenim lafi aklima geliyor hala senin hic anneler gunun olmucakmi demisti bana o an ne diyecegimi sasirdim yuregime taş oturdu sanki yaslar icime akti gunlerce aglamistim Rabbim yardim et bizlere
Oyle canim ama insanin elinde degil iste 13 yirldir mucadele ediyorum cok yoruldum artik rabbimden ümit kesilmiyor elbette cok zor heleki etrafinda bir suru hamile insan varken aciyarak bakiyorlarCanım neden uzuluyorsun uzulme. Rabbıne tevekkul et ona sıgın hayatını zından etme ılerde belkıde cok uzulecez bu gunlere ne bılım ya bende bazen aglama krızlerıne gırıyorum ama elden gelen bırsey yok tevekkul edıyorum
Canim zor evet cok zor ama bu sadece Bi sınav. Bizim dua etmekten teslim olmaktan baska şansımız yok. Evet etrafımızda hamileler birsuru bebekler var ama rabbim isterse bigun bizim de olur. Bu anneler günün de bebeklerimle olacaktım hatta eşim daha onlar minicikken karnimda sana sunu alicam bunu alicam diyip duruyordu ama olmadı bu anneler gününde degil belki ama Bi gun olacak bizim de anne olduğumuz günler gelecek inanıyorum ben. Üzülmeyin Can'larım bu sınavdan bigun hepimiz pekiyi alarak gecicez, o kırmızı kurdeleler basımızda lohusalik tacı olacak. Rabbim ins yasatacak o gunleriOyle canim ama insanin elinde degil iste 13 yirldir mucadele ediyorum cok yoruldum artik rabbimden ümit kesilmiyor elbette cok zor heleki etrafinda bir suru hamile insan varken aciyarak bakiyorlar
Kuzumm inşaAllah ne güzel soyledin. Allah hepimize nasip etsin inşaAllah.Canim zor evet cok zor ama bu sadece Bi sınav. Bizim dua etmekten teslim olmaktan baska şansımız yok. Evet etrafımızda hamileler birsuru bebekler var ama rabbim isterse bigun bizim de olur. Bu anneler günün de bebeklerimle olacaktım hatta eşim daha onlar minicikken karnimda sana sunu alicam bunu alicam diyip duruyordu ama olmadı bu anneler gününde degil belki ama Bi gun olacak bizim de anne olduğumuz günler gelecek inanıyorum ben. Üzülmeyin Can'larım bu sınavdan bigun hepimiz pekiyi alarak gecicez, o kırmızı kurdeleler basımızda lohusalik tacı olacak. Rabbim ins yasatacak o gunleri
... 8-10 adet elonge sparmatid ki elonge aşaması olarak 1-2-3. Aşamaları tamamlamışsınız ( elonge kendi içinde 7 evreden geçip tamamlanıp 8. Evrede olgunlaşmış sperm oluyor )Alınış Metodu : Refleksojenik Ereksiyon + Psikojenik (V.S.S) Ereksiyon
Cinsel Perhiz Süresi : 3 gün
Laboratuvara Geliş Saati : 09:35
Ejakülatın Alındığı Saat : 09:40
MAKROSKOPİK İNCELEME
REFERANS ARALIĞI
Volüm : 3.8 /ml ≥ 1.5 ml
Renk : Sarımtrak
pH : 7.9 ≥ 7.2 60 dk sonrası damlada uzama >2 cm
mekanik müdahale ile sıvılaşma sağlandı
Vizkozite : (+++) (+)
Likefaksiyon : > 60 dakika 0-60
Aglütinasyon :
Fruktoz : (+) Normal : Pozitif
MİKROSKOPİK İNCELEME
Spermatozoa Sayısı : ( - ) /ml > 15x10 6
Total Spermatozoa Sayısı : ( - ) > 39x10 6
İleri Hareketli : % ( - ) % 32
Yerinde Hareketli : % ( - ) İleri Hareketli + Yerinde Hareketli >%40
Hareketsiz : % ( - )
Toplam İleri Hareketli Sperm Sayısı : ( - )
Pellet : NEGATİF
Retrograd Ejakülasyon :
Vitalite : % >%58 canlı
Hipoozmotik Şişme (HOS) Test : % >%58 canlı
Yuvarlak Hücre Sayısı : 300.000 /ml < 5x10 6
Lökosit Hücresi Oranı : % 54
Lökosit Hücresi Sayısı : 162.000 /ml Peroksidaz pozitif hücre < 1x10 6 lökosit/ml
İmmatür Germ Oranı : % 46
İmmatür Germ Sayısı : 138.000 /ml
Eritrosit : 200.000 /ml
PELLET & BOYAMA
( % 12 spermatid ( 12-15 µm,10-12 µm,8-10 µm ve elonge spermatidler {8-10[ St.I,II ve III ]}), % 88 spermatosit )
Yorum : Direkt ve Pellet incelemesinde spermatozoa hücresine rastlanmadı.
Not : Sayımlar; Makler kamara ,Neubauer hemositometresi ve Cell-Vu sayım seti ile kontrollü olarak yapılmıştır kızlar şimdi geldi sonuç 8-10 [st.ı,ıı,ııı] ne demek bilgisi olan var mı
Aminnn insallahCanim zor evet cok zor ama bu sadece Bi sınav. Bizim dua etmekten teslim olmaktan baska şansımız yok. Evet etrafımızda hamileler birsuru bebekler var ama rabbim isterse bigun bizim de olur. Bu anneler günün de bebeklerimle olacaktım hatta eşim daha onlar minicikken karnimda sana sunu alicam bunu alicam diyip duruyordu ama olmadı bu anneler gününde degil belki ama Bi gun olacak bizim de anne olduğumuz günler gelecek inanıyorum ben. Üzülmeyin Can'larım bu sınavdan bigun hepimiz pekiyi alarak gecicez, o kırmızı kurdeleler basımızda lohusalik tacı olacak. Rabbim ins yasatacak o gunleri
Canım sızın azo sebebınız nedırRabbim insallah bizlerede bir gun anneler gununu kutlamayi nasip eder anneler gunumuz kutlu olsun kader arkadaşlarim
Kuzum benim yaa yerim ben seni. Eminin bu dediklerinin hepsi olacak mükemmel Bi anne olacaksın. Bizler teslim olmus tevekkül eden kullarıyız rabbimin elbet biter bu sınavda. İns hepimiz anne olabiliriz. Rabbim guzel gönlündeki tüm duaları önüne sersin senin benim hepimizin ins. Bizler anneyiz, yaratılırken hamurumuza o duyguyu katıp yoğurmuş rabbim. Bizim Melek'lerimiz olsa da olmasa da anneyiz biz onun icin hepinizin hepimizin anneler günü kutlu olsun Can'ım benimMerhaba canlarım bugün biraz ben de içimi dökmek istiyorum...
Ben 15 yıldır "anne" olabilmeyi bekliyor düşlüyorum. Öyle bir hasret ki bu şu yazacağım kısacık şeyler belki binde birdir anlatmak ömre sığmaz. Başka insanların çocuklarını gördüğüm zaman bile dayanamayıp öpmek sevmek oynamak içine sokası gelmek gibi bir şey.
Bir kızım olsun istiyorum Rabbim' den. her gece duamda, gözyaşlarımda saklı sevdiğim adamla canım kocamla birlikte ikimizin parçasını önce karnımda hissedebilmek, sağlıcakla dünyaya geldiği o mucize günü görebilmek, gözlerini açtığı o ana şahitlik edebilmek. Ona bembeyaz şirinmi şirin bir beşik alabilmek başucuma koyabilmek onun her anına şahitlik edebilmek. O pamuk ellerine dokunabilmek. Emzirebilmek. Koklamak ama eminim ki doyamamak. Kime benzediğini tatlıca tartışmak :) Ilk adımları, ilk sözü, acaba anne mi diyecek babamı? O inci gibi çıkacak ilk dişi. Hasta olmasın diye üzerine titremek. Gözünden sakınmak. Kimselere emanet edememek. Geceleri onu izlemekten uyuyamamak. Anneler Gününde yanağıma yumuşacık öpücüğü kondurup sarılması.... Anneler günün kutlu olsun anneciğim demesi. .. Babasıyla bana kahvaltı hazırlaması. İlk okul heyecanı. Acaba ben yanından ayrılınca ağlar mı? İlk aşkı. İlk ayrılığımız ve daha neler neler.... Allah'ım hayal mi? Yoksa bir gün gerçekleşir mi? Çok mu istediğim? Acaba mümkün mü? Ben de anne olabilecek miyim? Yıllardır içimi kavuran, yokluğu ile içimi eriten, hasretime kavuşabilecek miyim? Rüyalarım hayalim gerçek olacak mı? Hasretim, bekliyorum, sabrediyorum, tevekküldeyim... Allah'ım lütfen duy beni ve anne olmak isteyen tüm kullarını... Bizlere de gönder tez elden mucizelerimizi...
Benı cook fena aglattınMerhaba canlarım bugün biraz ben de içimi dökmek istiyorum...
Ben 15 yıldır "anne" olabilmeyi bekliyor düşlüyorum. Öyle bir hasret ki bu şu yazacağım kısacık şeyler belki binde birdir anlatmak ömre sığmaz. Başka insanların çocuklarını gördüğüm zaman bile dayanamayıp öpmek sevmek oynamak içine sokası gelmek gibi bir şey.
Bir kızım olsun istiyorum Rabbim' den. her gece duamda, gözyaşlarımda saklı sevdiğim adamla canım kocamla birlikte ikimizin parçasını önce karnımda hissedebilmek, sağlıcakla dünyaya geldiği o mucize günü görebilmek, gözlerini açtığı o ana şahitlik edebilmek. Ona bembeyaz şirinmi şirin bir beşik alabilmek başucuma koyabilmek onun her anına şahitlik edebilmek. O pamuk ellerine dokunabilmek. Emzirebilmek. Koklamak ama eminim ki doyamamak. Kime benzediğini tatlıca tartışmak :) Ilk adımları, ilk sözü, acaba anne mi diyecek babamı? O inci gibi çıkacak ilk dişi. Hasta olmasın diye üzerine titremek. Gözünden sakınmak. Kimselere emanet edememek. Geceleri onu izlemekten uyuyamamak. Anneler Gününde yanağıma yumuşacık öpücüğü kondurup sarılması.... Anneler günün kutlu olsun anneciğim demesi. .. Babasıyla bana kahvaltı hazırlaması. İlk okul heyecanı. Acaba ben yanından ayrılınca ağlar mı? İlk aşkı. İlk ayrılığımız ve daha neler neler.... Allah'ım hayal mi? Yoksa bir gün gerçekleşir mi? Çok mu istediğim? Acaba mümkün mü? Ben de anne olabilecek miyim? Yıllardır içimi kavuran, yokluğu ile içimi eriten, hasretime kavuşabilecek miyim? Rüyalarım hayalim gerçek olacak mı? Hasretim, bekliyorum, sabrediyorum, tevekküldeyim... Allah'ım lütfen duy beni ve anne olmak isteyen tüm kullarını... Bizlere de gönder tez elden mucizelerimizi...
Aminnn bitanemmm bu ugurda emek harcayan hepimize nasip etsin anneligi insAllahBenı cook fena aglattınrabbım en kısa zamanda butun hayallerını gerceklestırsın canım benımm
Aminnn kuzummm Sevda'nın bitanesiiii.Kuzum benim yaa yerim ben seni. Eminin bu dediklerinin hepsi olacak mükemmel Bi anne olacaksın. Bizler teslim olmus tevekkül eden kullarıyız rabbimin elbet biter bu sınavda. İns hepimiz anne olabiliriz. Rabbim guzel gönlündeki tüm duaları önüne sersin senin benim hepimizin ins. Bizler anneyiz, yaratılırken hamurumuza o duyguyu katıp yoğurmuş rabbim. Bizim Melek'lerimiz olsa da olmasa da anneyiz biz onun icin hepinizin hepimizin anneler günü kutlu olsun Can'ım benim
Sevdammm kuzumm aglattinn benii. Sen cok guzel bi anne olacaksinnn bunu biliyorum gonlu guzel arkadasim kardesimm. Rabbim inşaAllah gelecek anneler gununu evladinla gecirmeyi nasip etsin. Tum isteyen arkadaslarima da.Merhaba canlarım bugün biraz ben de içimi dökmek istiyorum...
Zelihammmm canım benimmmmm. Kiyamam aglama bitanemmm. Oy oy kalbi guzel kuzum benim. Insallah hepimiz cok iyi anneler olucaz bitanem. Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah kuzucummmmSevdammm kuzumm aglattinn benii. Sen cok guzel bi anne olacaksinnn bunu biliyorum gonlu guzel arkadasim kardesimm. Rabbim inşaAllah gelecek anneler gununu evladinla gecirmeyi nasip etsin. Tum isteyen arkadaslarima da.
Sertotly cell only birde azfc delesyonuCanım sızın azo sebebınız nedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?