Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ne guzel dile getirmisin Rabbim insallah en kisa zamanda bizlerede bu duyguyu yasatir benimde 13 yil oldu cok zor tarifi yok biliyorum herseyden uzaklastim herkes canimi yakiyor mesafeler koydum cogu kisiye iyimi kotumu yapiyorum bilmiyorum elimde olmadan insanlarin aciyarak bakmasi beni cok uzuyor@saydin 78

Zelihammmm canım benimmmmm. Kiyamam aglama bitanemmm. Oy oy kalbi guzel kuzum benim. Insallah hepimiz cok iyi anneler olucaz bitanem. Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah kuzucummmm
Aminnn canimm aminnn. Hep diyorumm biz 3 yildr biliyoruz sen ve senin gibi uzun yillardr bekleyen kardeslerimm varr ve Rabbim sabrini vermis insaAllah mukafati kat kat olacakk bitanemm.

Aminnn canimm aminnn. Hep diyorumm biz 3 yildr biliyoruz sen ve senin gibi uzun yillardr bekleyen kardeslerimm varr ve Rabbim sabrini vermis insaAllah mukafati kat kat olacakk bitanemm.
Amin bitanemmm. Rabbim hepimizin mucizelerini gonderecek insallah kuzucum. Sabir ve dua ile

Cok zor evet canim. Yillarin verdigi yorgunluklar hasret ozlem var. Ama insallah sabrimizin sonunda Rabnim evlatla mujdeler omrumuzun geri kalan yillarini... Bu da bizim sinavimiz tatlim. Rabbim gonderir insallah sonunda hasretini cektigimiz evlatlarimizi

Oyle canim ama insanin elinde degil iste 13 yirldir mucadele ediyorum cok yoruldum artik rabbimden ümit kesilmiyor elbette cok zor heleki etrafinda bir suru hamile insan varken aciyarak bakiyorlar
neden bu kadar karamsarsın bence senin acınacak bir durumun yok ki kendini böyle düşünerek yıpratıyorsun .ben 10 defa tüp bebek denedim olmadı çok ağladım üzüldüm .ama şimdi akıllandım çocuk sahibi olanları görüyorum çoğu mutsuz sorunlu hayat hiç kimse için toz pembe değil inanın benim yerimde olmak isteyen çok arkadaşım var .şimdiki çocuklar daha da zor .bende isterdim ama çok uğraştım olmayınca üzülmenin sızlanmanın bana faydası yok .herşeyin hayırlısısını versin .şimdi çoğunlukla 1 çocuk doğran bi daha doğurmuyor çalışan kesim böyle herkes kendi rahatını düşününüyor

Aminnnn canim arkadasım benim. İns dediğin gibi olacak kuzum benim rabbim bize de nasip edecek o mucizelerden beraber hem bebeklerimizi hemde teyzelerinin kuzusunu sevicez. Rabbim büyük bitanem. Hepiniz hep dualarimdasiniz.... Rabbim geçmişte bu site de olup anne olanlar gibi bizede nasip edecek ins.

Evettttt yiyecek Sevda teyzesi annelerinin kuzularını inşaAllah tatlım bize de hepimize de nasip etsin Rabbim anneliği kurban olduğum. Adını bildiklerime, bilmediklerime her daim duacıyım. Rabbim kabul eder inşaAllah

Cnm doktor yargilamiyorum sadece deneyimleri paylaşıyorum evet onlar yoktan var edecek değiller ama en azından işinin ehli insanlar işini yapmalı bi iç hastalıklar doktoru sizce nasıl üroloji alanıyla ilgilenebilir?okuduğu bölüm farklı ozaman doktorlar öğretmen ogretmenlerde doktorluk işini yapsın bu sadece umut tacirliği bende çaresizlik içinde gittim diyorum zaten ama aklımı toplayinca ve doktorla konuşunca burda ne isim var dedim.sen gidip gordunmu bilmiyorum ama 5_6 yaprak fotokopi kağıdı üzerinden anlatıyor ve bitkilerle tedavi ediyorum diyor yok onunda çocuğu olmamış sonra kendisi kendini tedavi etmiş ve olmuş birçok hikaye üretiyor.bizim zaten hayatta tutunma çabamız ortada her duyduğumuz şeye yöneliyoruz bir umut ama umtlarimiz üzerinden kimse cebini doldurmasin.yoksa bana ne ben gittim gördüm tedavi bile başlamadı. Hemen kaçtım ordan doktor muayNesi bile vakıf dergah gibi bu yer heryer hali dışarda ayakkabı çıkarıp giriyorsun parayı kutuya attırıyor çok s acmaydi o yuzden bence herkes kendi işini yapsın bitkilerle olmayan fsh yükselebilir düşebilir sorun 1ken neden birkaç sorun cikaralimki zaten süreç ağır ve yorucu yinede tercih edenlere birşey diyemem rabbim herkesin gönlüne göre versin .

biz 3 aydır tedavi oluyoruz öyle kağıttan bakıp birşey demiyo yüzde yüz sizin çocuğunuz olurda demiyo bana dediki sende biliyosunki sizin hastalığınızın etkin bir tedavisi yok ama elimizden geleni yapacağız dedi onun sayesinde evlat sahibi olmuş bir çok insan duydum o sadece vesile her yerde okuyorum bütün doktorlar aşşağı yukarı hep aynı tedaviyi uyguluyor tabikide kendi çıkarıda olabilir ama çıkarsız iş yapan kimseyi görmedim ben HAKKIMIZDA HAYIRLISI

Arkadasim guzel dr hakkinda yorumlar yapmissin bunun icin yorum

bana yüzde yüz çıkış olacak dediği için bu sitemim çünkü ikinci testte değerlerimiz geri bile gitti. 11 de olan randevumuzu gece 2 de başka bi numaradan msj atılıp ki gece duymadık sabah tesadüfen erken kalkıp gördüm randevunuz 10 a alındı demek nasıl bi sistem aklım almadı yine dedik hadi mecbur gidelim Ümraniye den zeytinburnuna 10 a yetiştik ve biz gittiğimizde hoca hala yoktu dergah kapalı kapıda ayaklarımızı çıkarıp bekledik ah o an ki duygularım beni nasıl orda tuttu mecburiyet işte. sonra 10.20 gibi geldi galiba içeri girdik sürekli birileri geldi yanımızdan gitti geldi anlatırken bölünüyo sürekli yani hasta doktor ilişkisi böyle olmamalı mecbur kaldık gidiyoruz 3. kontrole ben doktorun yanına çıkmam dedim eşime yoksa dayanamıyorum bu muameleye tavırlarına ilk gittiğimizde de medıkal park ta aynısı oldu sürekli tlf çalıyo bize bişe anlatırken başka birine cevap veriyo ne dediği karışıyo falan. ben gitmeyin demiyorum doktora tedavi şekli uçuk değil aynı iğneler vs fakat ben bu olumsuz görüşlerimi paylaşmadan edemiyorum doğrucu davutluk var biraz. önceden böyle yazan arkadaşlara belki laf demişliğimde vardır biz tedavideyiz siz niye bizi etkiliyosunuz diye ama yaşamadan anlaşılmıyomuş her şey bi tecrübe insanın içinden yazmak geliyor. ben istanbula çok uzağım thy tek ve uçak ücretleri pahalı uçak parası kalma ücreti muayene ücreti test ücreti macunu çayı derken büyük bi yük altına giriyoruz (daha bunun belki tese si var kesin tüp işlemleri var) ve karşılığında sadece bizimle ilgilenilmesini sürekli tlf yandan başka birilerine cevap verilememesini bizim sorunumuza odaklanmasını istiyoruz ama 2 gidişte de olmadı bu doktora söyleyecekken eşim tuttu beni ah mecburiyet Allahım sen hakkımızda hayırlısını ver...

Arkadaşlar bu konu çok uzadı ben deneyimlerimi paylastim herkesin tercihi kendini bağlar bana göre yanlisdi ve hiçbir savunulacak yani yok .isteyen gider gidince görür zaten ben o doktora inanmadım ve guvenmedim.gidenlerinde hakkında hayırlısı rabbim herkesin gönlüne göre versin

Hangi doktor bu ?

Erkekler için kesin çözüm Proxeed plus. 3 ay kullanın allahın izniyle bol bol meryem suresini okuyun. Allah da dilemişse o sadece ol der ve o oluverir

Erkekler için kesin çözüm Proxeed plus. 3 ay kullanın allahın izniyle bol bol meryem suresini okuyun. Allah da dilemişse o sadece ol der ve o oluverir
Sayınız kaçtı sizin ilaçla düzeldi benim eşimin çok az sayısı tane ile çıkıyor Sperm Allah herkesin hayırlısıni versin inş hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…