• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar bizde kaan hocada tedavi görüyoruz fsh tedavisi merinos 75 ıu kullanıyor eşim 7 aydır hormonları gayet iyi yalnız fish testinden haploid çıkmadı ve Kaan hoca %20 şansla tese yapacağım diyor 2. Tese olacak bizim durumumuz gibi olanlar varsa tedaviden sonuç alanlar varsa yazabilir mi

mrb arkadaşım, umutsuz olma eşinin azo sebebi küçükken yapılan testis indirme ameliyatıydı sanırım bu durumda genellikle sperm bulunuyomuş, testis boyutlarınız bide hormonlarınız ne durumda...

Öyle mi diyorsun inşallah inşallah....2 sene önce Biri normal biri atrofik demişlerdi.Fsh biraz yüksekti. Yarın Tansel hocaya gidiyor eşim..İnşallah umutlu konuşur da biraz morali düzelir.

bugün eşim Tansel hocaya gitti. KArtiyop analizi ve y microd. testi de istemiş genetik olmadığından emin olmak için.. çok canım sıkıldı biizm sorunumz belli inmemiş testis istee...bir dünya para:(para için mi istiyorlsr *birşeyden şüphlenemiş olabilir mi?Sizden de istenmiş miydi arkadaşlar? Allahm yardım et dayanamıyorm artık..............

Umut kapim kapanıyor artık kaan hocayla görüşmüştüm 6ay tedavi uyguladı sonuç 0 kaan hoca tese olun dediği için olmuştuk ilk teseyi ve olmadi bulunamadı.görüştüğüm doktorlar öyle umutsuz konusuyor ki bana kibrisi öneriyorlar orda başkasının spermiyle hamile kalabilirsin diyorlar onuda kesinlikle istemiyorum.yurtan cocuk almak istiyorum onada günah diyorlar ne yapacam bilmiyorum
Kuzum seni cok iyi anliyorum neler hissediyosun neler yasiyosun tahmin edebiliyorum bizimde bi tesemiz olumsuz simdide kaan hocadan randevu aldik eylulde gidicez kismetse bakalim bize ne dicek eger bu sekildede olmazsa bizde kibrisa gitmeyi dusunuyoruz ama son kez bi sansimizi deneyelim istedik RABBİM verirse ne mutlu bize vermesede o sekilde deniyecegiz ama bunu kaldirabilirmiyiz yapabilirmiyiz bilmiyorum saatlerce dusunuyorum bazen acaba diyorum esim onu severmi dislarmi diye ama bi bebegimin olmasinida cok istiyorum ne yapalim yani simdi biz...

bugün eşim Tansel hocaya gitti. KArtiyop analizi ve y microd. testi de istemiş genetik olmadığından emin olmak için.. çok canım sıkıldı biizm sorunumz belli inmemiş testis istee...bir dünya para:(para için mi istiyorlsr *birşeyden şüphlenemiş olabilir mi?Sizden de istenmiş miydi arkadaşlar? Allahm yardım et dayanamıyorm artık..............
Merabalar canım bizde bir yıldır testıs indrmeden dolayı azosperm sanıyoduk genetık yaptrmamiştık yaptrdık ve 47xxy olduğu anlaşıldı ikinci büyük yıkım oldu ucuncu yıkımda tesede bulunamadı :-(hic genetık olduğunu zannetmiyodum sebep belli dıyodum anlıcan tüm sebep mevcut olan bir azoluyuz .....

Merabalar canım bizde bir yıldır testıs indrmeden dolayı azosperm sanıyoduk genetık yaptrmamiştık yaptrdık ve 47xxy olduğu anlaşıldı ikinci büyük yıkım oldu ucuncu yıkımda tesede bulunamadı :-(hic genetık olduğunu zannetmiyodum sebep belli dıyodum anlıcan tüm sebep mevcut olan bir azoluyuz .....

merhaba arkadaşım,

ne zaman indirilmiş testis?47xxy tam olarak ne oluyor? çözümü yok mu?testis boyutları önemli mi? ben hep inmemiş tetis üzerine yoğunlaşmıştım hiç aklıma gelmemişti genetik.bir defa mı tese oldunuz nerde oldunuz.. kusura bakma çok sordum.. kafam o kadar karışık ki...
çocuğum olmaycaksa al canımı diye yalvarıyorum Allaha.. psikoljim bitti daha hiç denemeden...

merhaba arkadaşım,

ne zaman indirilmiş testis?47xxy tam olarak ne oluyor? çözümü yok mu?testis boyutları önemli mi? ben hep inmemiş tetis üzerine yoğunlaşmıştım hiç aklıma gelmemişti genetik.bir defa mı tese oldunuz nerde oldunuz.. kusura bakma çok sordum.. kafam o kadar karışık ki...
çocuğum olmaycaksa al canımı diye yalvarıyorum Allaha.. psikoljim bitti daha hiç denemeden...
Tüm olumsuzlukları sıraladın kız belki genetık değildir dur hele bi

Merhaba arkadaslar 4 yıllık evliyim ilk yıllar cocuk düşünmedik.sonra korunmadik ve cocugumuz olmadi ben doktora gittim sorun cikmadi.esimin test sonucu malesef varikosel dendi. Varikosel ameliyati oldu.ameliyattan 3 ay sonra test yapildi ama sonuç ayni.azosperm teşhisi konuldu. Hormon testi istedi doktoromuz.testin sonucu bekliyoruz. Bizi neler bekliyor neolur bilgilendirin beklemek deli ediyor beni umut varmi bizim icin neler yapilcak cok merak ediyorum

Merhaba arkadaslar 4 yıllık evliyim ilk yıllar cocuk düşünmedik.sonra korunmadik ve cocugumuz olmadi ben doktora gittim sorun cikmadi.esimin test sonucu malesef varikosel dendi. Varikosel ameliyati oldu.ameliyattan 3 ay sonra test yapildi ama sonuç ayni.azosperm teşhisi konuldu. Hormon testi istedi doktoromuz.testin sonucu bekliyoruz. Bizi neler bekliyor neolur bilgilendirin beklemek deli ediyor beni umut varmi bizim icin neler yapilcak cok merak ediyorum
ALLHİNNİZNİYLE elbet e umut var cnm genetik ve hormon testlerini yaptırın burada çok çocuk sahibi olan oldu inş sizde onlardan olursunuz arkadaşım bende ilk öğrendiğimde kötüyüm ama insan alisiyor ve inş olucagina inan Rabbimin izniyle hersey güzel olsun inş

Oylece bakiyodum belki biri yazar diye cok tesekkur ediyorum. Testin sonucunu bu ayin 30unda alicaz. Sonucu sizinle paylaşirim benden deneyimlerinizi ve bilgilerinizi esirgemeyin neolur

Merhaba canim. Bende 4yillik evliyim ve azo oldugumuzu 3 yildir biliyoruz... Esimin testislerinden biri bir kayboluyor bir cikiyor... ama cogunlukla kayboluyor. Kusura bakmayin lutfen detaylar icin ama baska turlu derdimizi nasil anlatirim... bir kere 2013 yilinda micro tese olduk ve hic sperm bulunamadi... Yikildik... Ama yuce ALLAH1 bize bir sans daha verdi cok sukur Celalettin hocayi tavsiye ettiler bize... biz 6 aydir tedavideyiz. Ilk 3 ay tedaviden sonra esimin test raporlarinda 1 600 000 yuvarlak hucre ve 900 000 kadarda GERM hucreleri gorulmus. %13 de spermatid... bir 3 ay daha tedavi sonucunda spermatid yuzdesi artmis ve 1 ve 2 aşamali elonge spermatidler gorulmus... ve doktor eskiden verdiginden 2 3 katı daha fazla ilac verdi. Artı olarak içmesi için bitki çayi ve yoğurtla karistirip yemesi icin toz vermis. Ve 5 numarali macunlarda 2 kutu... simdi sevinelimmi yoksa uzulelimmi anlamadim... ilaclar azalmak yerine çoğaldi... In saa Allah yuce Rabbimiz hepimize hayirlisiyla sevdiğimiz kocalarimizdan annelik duygusunu tadabilmeyi nasip etsin...

Biz tedavimizi ssk da yaptiriyoruz.benim hic bilgim yok bu konuyla ilgili.burdan okudum biraz azospermi. Korkuyorum sonuçtan. Ssk ve ozelin ne gibi artilari eksileri var bizim durumumuz olmadigi icin mecburuz.ve doktor sadece sonucu soyluyo bize konusmuyo aciklamiyo

Canim Yuce ALLAH yeterki istesin vermeyi hic farketmez nerede tedavi gorduğunuzun hic onemi yok... hem bildiğim kadariyla varikosel tedavisi daha mumkun bir rahatsizlik... bizim sebebi bile belli deyil

Hormon testinden sonra neolcagi belli olcak dimi. Çok soru soruyorum kusura bakmayin. Azosperm teshisi konuldu ama doktorumuz aşilama dedi.bu mümkünmü

Kizlar benim merak ettigim biz micro teseyi 3 yil once olduysak ben şimdi tese oldugumuz hastaneyi arayip yuvarlak hucrelerin spermatidlerin ve elongelerin olup olmadigini sora bilirmiyim???

Back
X