• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hormon testinden sonra neolcagi belli olcak dimi. Çok soru soruyorum kusura bakmayin. Azosperm teshisi konuldu ama doktorumuz aşilama dedi.bu mümkünmü
Canim anladigim kadariyla sizde sperm var sperm olmazsa size asilama oneremezler. Cunku bi kac tane sperm ciksa veya sifir spermse de azosperm teshisi oluyo.

Anlamadiğim test sonucunda sperm hic yok gözüküyo buraya fotoğraf atabiliyormuyuz size sonucu göstereyim.

Selam kızlar...Öncelikle rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin:KK46::KK46::KK46:
Ben aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum da inanın ki içim yandı. benim durumum biraz daha iyi gibi ama bilmiyorum tabi rabbim ol derse olur...3 Yıllık evliyim evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım korunmayı bıraktığımız ilk ay ama 4 aylıkken kaybettim 69 kromozomluydu bebeğimiz bütün genetik araştırmalar yapıldı hepsi temiz çıktı fakat eşime hiç bakmadılar sadece bana bakıldı (meğerse sorun eşimdeymiş ve sperm yaptırdıktan sonra bide dalga geçer gibi bebeğin kaybetmenin ve hamile kalamamanın sebebi buymuş dediler o an doktorları öldürmek istedim) doktor bize 4 ay korunun ve istediğiniz zaman tekrar çocuk sahibi olabilirsiniz dedi. Biz 6 ay korunduk ve 1 sene geçmesine rağmen hamile kalamadım sürekli doktorlara gittim stres yapıyorsun dediler ve 1 yıl olmayınca bu sefer eşine bakalım dediler ki acı gerçekle aralık 2015 de karşılaştık eşimde varikosel çıktı ve şubat ayında ameliyat oldu sperm değerleri düzeldi fakat kalitesi düşük ilaç verdi 3 ay içinde hamile kalmazsan terar sperm testi yaptırın dedi ama detaylı hiç bir bilgi vermedi. benim durumumda olupta bitkisel ürünler kullanan varmı yada bu konuda daha detaylı bilgisi olan varsa nolur beni bilgilendirsin internetten çok araştırdım fakat istediğim gibi sonuç alamadım:(

Umut slm senin durumda olan bir arkadaşım vardi ve şimdi 4 aylık hamile ve erkek çocuğu olacak onun eside Varikosel ameliyat oldu ve 1.5 senesi sonra hamile kaldı ve o hiç hamilelik yasamadi.sen yine iyisin.onlar hiçbişey yapmadılar bitkisel bişe kullanmadilar. Bitkiseller kilodan başka bişe yapmıyor erkeklerde bence

Hormon testinden sonra neolcagi belli olcak dimi. Çok soru soruyorum kusura bakmayin. Azosperm teshisi konuldu ama doktorumuz aşilama dedi.bu mümkünmü
Benim eşimde Micro tese oldu hemde iki kere ikisinde de sonuç sıfır canlı cansız. Bize kök hücre bekleyin dedi her gittiğimiz doktor 3 seneki ikinci ameliyatında tüp bebek denedik.ama para almak icinmis.ben hormon ignelerinden şiştim sadece ortada sadece benim kilolarim kaldı. Ve veremiyorum da
Bizim sonuç Centro cell sendromu

Bildiğim kadarıyla Azosperm cesitide oluyor. Sperm vardır. Ama tam kaliteli degildir.tese ameliyat ile kaliteli bulup asilayacaklardir.yoksa olmayan bişeyi sana nasıl asilayacaklar.rabbim kolaylık versin. Zor işler benim de başımda malesef bekliyoruz bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
Selam kızlar...Öncelikle rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin:KK46::KK46::KK46:
Ben aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum da inanın ki içim yandı. benim durumum biraz daha iyi gibi ama bilmiyorum tabi rabbim ol derse olur...3 Yıllık evliyim evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım korunmayı bıraktığımız ilk ay ama 4 aylıkken kaybettim 69 kromozomluydu bebeğimiz bütün genetik araştırmalar yapıldı hepsi temiz çıktı fakat eşime hiç bakmadılar sadece bana bakıldı (meğerse sorun eşimdeymiş ve sperm yaptırdıktan sonra bide dalga geçer gibi bebeğin kaybetmenin ve hamile kalamamanın sebebi buymuş dediler o an doktorları öldürmek istedim) doktor bize 4 ay korunun ve istediğiniz zaman tekrar çocuk sahibi olabilirsiniz dedi. Biz 6 ay korunduk ve 1 sene geçmesine rağmen hamile kalamadım sürekli doktorlara gittim stres yapıyorsun dediler ve 1 yıl olmayınca bu sefer eşine bakalım dediler ki acı gerçekle aralık 2015 de karşılaştık eşimde varikosel çıktı ve şubat ayında ameliyat oldu sperm değerleri düzeldi fakat kalitesi düşük ilaç verdi 3 ay içinde hamile kalmazsan terar sperm testi yaptırın dedi ama detaylı hiç bir bilgi vermedi. benim durumumda olupta bitkisel ürünler kullanan varmı yada bu konuda daha detaylı bilgisi olan varsa nolur beni bilgilendirsin internetten çok araştırdım fakat istediğim gibi sonuç alamadım:KK43:
Canım gercekten ısın daha kolay gibi bizlere göre. Bu arada bebeğini kaybetmene cok uzuldum bende kaybettim bebeklerimi. Esin hangi ilacı kullaniyo diye soracaktım. Bizim sperm kanallarımız yok bu yüzden sperm çıkışımız olmuyor ana cok sukur üretim var. Sperm bulundu ama durumları pek iyi değildi buna ragmen tuttu bebeklerim ama kaybettik yanı erken doğdular on gun sonra gittiler. Simdi dr morfolojisi düzeltmek icin bize emodex diye takviye Bi ilac verdi daha doğrusu vitamin ilacı gibi bisi. Hormonlar oynamasın diye ısırgan keci boynuzu pekmezi ve caksir otu kullanın dedi. Ama eşim sadece ilacı alıyor şuan digerlerini istemiyor. Buna ek ben hergunbir bardak taze havuç sikiyorum hergun ceviz findik ve bitter çikolata yıyor. Bide bigun arayla Türk kahvesi... Bizimkiler bunlar Can'ım rabbim hepimize kolaylık versin su mubarek günün hatrina kucaklarımızı boş birakmasin

Canım gercekten ısın daha kolay gibi bizlere göre. Bu arada bebeğini kaybetmene cok uzuldum bende kaybettim bebeklerimi. Esin hangi ilacı kullaniyo diye soracaktım. Bizim sperm kanallarımız yok bu yüzden sperm çıkışımız olmuyor ana cok sukur üretim var. Sperm bulundu ama durumları pek iyi değildi buna ragmen tuttu bebeklerim ama kaybettik yanı erken doğdular on gun sonra gittiler. Simdi dr morfolojisi düzeltmek icin bize emodex diye takviye Bi ilac verdi daha doğrusu vitamin ilacı gibi bisi. Hormonlar oynamasın diye ısırgan keci boynuzu pekmezi ve caksir otu kullanın dedi. Ama eşim sadece ilacı alıyor şuan digerlerini istemiyor. Buna ek ben hergunbir bardak taze havuç sikiyorum hergun ceviz findik ve bitter çikolata yıyor. Bide bigun arayla Türk kahvesi... Bizimkiler bunlar Can'ım rabbim hepimize kolaylık versin su mubarek günün hatrina kucaklarımızı boş birakmasin
Amin In saa Allah... Kizlar hepimiz bu guzel gecede namazlarimizi kilalim dualar edelim... In saa Allab yuce Rabbimiz en yakin zamanda bu mutluluğu bizede tatmayi nasip etsin...

Birsey sorabilirmiyim arkadaşlar acaba işi kök hücreye kalan varmı.ve bu konuda bilgisi olan varmı. Bizim iş kök hücreye kaldı. Bir mucize gerekiyor olması için hayırlısı zor ama sabırrr demekten başka çare Yok.şu mübarek günde ayda bana dualarinizi eksik etmeyin . Hayırlı geceler

Canım bende senin bebeklerin için üzüldüm inanki çok zor ben 4 aylıkken kaybettim ve normal doğum yaptırdılar genetik araştırmalar için ben bebeğimi görmek istemedim çünkü unutması ve kabullenmesi çok zor olucaktı...Benim aklıma gelmeyen bi çok şey başıma geldi maalesef eşimde zor bi insan doktora zorla götürüyorum ve beni çok yoruyor inşallah kendiliğinden olurda tüp bebeğe gerek kalmaz yoksa bütün umutlarım tükenecek...Eşime doktor PROMOTİL M FORTE diye bir ilaç verdi sabahları 1 bardak suda eritip içiyor ağustosun sonuna kadar hamile kalamazsam tekrar sperm testi yapılacak eğer düzelmezse tüp bebek yapılacak. çakşır otunu bende duydum fakat nasıl kullanılıyor bilmiyorum suyuda varmış sanırım suyunu eşime içirmek daha kolay olucak gibi....doktor bide bana ateşini ölç en yüksek olduğu gün yumurtlama günün ogün ilişkiye girin dedi bakalım bu ay deniycem hakkımızda hayırlısı bu mübarek gecede rabbim sesimizi duyar inş.
ALLAHIM ÇOÇUK İSTEYEN HERKESE NASİP ET YARABBİM KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMA...EVLADININ KIYMETİNİ BİLMEYEN ÖLDÜREN SOKAĞA ATAN DÖVEN CANİLEREDE EVLAT NASİP ETME YARABBİM AMİN.

Bu mübarek gecenin hürmetine rabbim dualarımızi duysun hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh bu gece Kurân okumayı çok istedim ama maalesef okuyamiyorum sadece dualar edebiliyorum hepiniz dualarimdasınız bugece birbirimize dualar edelim kızlar rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh rabbim gelecek sene evlatlarımızla bu geceyi geçirmeyi nasip etsin ol der olur Rabbim hepimiz için ol desin lütfen birbirimizi dualar da katmayı unutmayalım bu topikte olan olmayan içi evlat hasretiyle yanan tutuşan kim varsa tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhhh :anne::cry::cry::KK42:

Herkese hayırlı Kandil'ler herkes için dua ettim en çok DA evladı olmadan ahirete göç eden dua bekleyen kardeşlerimiz büyüklerimiz için .. Allah büyük her şeyin hayırlısını nasip etsin bizlere inşallah zor Bi sınavdan geçiyoruz ama daha da zor olanlar var Maalesef hayat çok zor herkes kendi yaşadığını biliyor :( Allah hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah

Birsey sorabilirmiyim arkadaşlar acaba işi kök hücreye kalan varmı.ve bu konuda bilgisi olan varmı. Bizim iş kök hücreye kaldı. Bir mucize gerekiyor olması için hayırlısı zor ama sabırrr demekten başka çare Yok.şu mübarek günde ayda bana dualarinizi eksik etmeyin . Hayırlı geceler

kök hücreyle ilgili hep aynı haberler dönüyor... neden ilerletmiyorlar çalışmaları bilmiyorum
sizin azo sebebiniz neydi canım?

kök hücreyle ilgili hep aynı haberler dönüyor... neden ilerletmiyorlar çalışmaları bilmiyorum
sizin azo sebebiniz neydi canım?
Bizim sonuç sertoli cell sendromu yani imkansız dediğim gibi işimiz kök hücreye kaldı. Hayırlısı vardır Rabbimin bir hikmeti. Tek bildiğim bişe varsa bu sınav çok ağır ve gececegimden hiç umudum yok. Bende hasret gidecem galiba ana olamadan

Bizim sonuç sertoli cell sendromu yani imkansız dediğim gibi işimiz kök hücreye kaldı. Hayırlısı vardır Rabbimin bir hikmeti. Tek bildiğim bişe varsa bu sınav çok ağır ve gececegimden hiç umudum yok. Bende hasret gidecem galiba ana olamadan
Canim siz hangi doktorda muayene oldunuz? Tedavi gordunuz mu hic? Bitki iğneler tabletler falan? Bizim durumda imkandizdi! Rusyadaki tum doktorlar olmaz sizin cocugunuz dediler... Ama cok sukur Celalettin hocada tedaviye basladik... Daha bilemeyiz tabiki olup olmayacagini yuce Rabbimiz bilir ama cok sukur doktor olucak Allahin izniyle dedi...

bugün eşim Tansel hocaya gitti. KArtiyop analizi ve y microd. testi de istemiş genetik olmadığından emin olmak için.. çok canım sıkıldı biizm sorunumz belli inmemiş testis istee...bir dünya para:KK43:para için mi istiyorlsr *birşeyden şüphlenemiş olabilir mi?Sizden de istenmiş miydi arkadaşlar? Allahm yardım et dayanamıyorm artık..............
Merhaba canim bem Emre hocaya yazdigimda bizden de istedi hoca bu testleri. Ama yaptiramadik. Cok shukr ama bizde cikis da basladi.Ama hala azo sebebimiz ne bilemiylruz. Genetik de ola bilir aslinda.

Oylece bakiyodum belki biri yazar diye cok tesekkur ediyorum. Testin sonucunu bu ayin 30unda alicaz. Sonucu sizinle paylaşirim benden deneyimlerinizi ve bilgilerinizi esirgemeyin neolur
Hormin testini mi ayin 30unda alicaksiniz. Ne kadar gec cikiyor sonuc buzde verdigi gun ya da ertesi gun cikiyor.
Ben aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum da inanın ki içim yandı. benim durumum biraz daha iyi gibi ama bilmiyorum tabi rabbim ol derse olur...3 Yıllık evliyim evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım korunmayı bıraktığımız ilk ay ama 4 aylıkken kaybettim 69 kromozomluydu bebeğimiz bütün genetik araştırmalar yapıldı hepsi temiz çıktı fakat eşime hiç bakmadılar sadece bana bakıldı (meğerse sorun eşimdeymiş ve sperm yaptırdıktan sonra bide dalga geçer gibi bebeğin kaybetmenin ve hamile kalamamanın sebebi buymuş dediler o an doktorları öldürmek istedim) doktor bize 4 ay korunun ve istediğiniz zaman tekrar çocuk sahibi olabilirsiniz dedi. Biz 6 ay korunduk ve 1 sene geçmesine rağmen hamile kalamadım sürekli doktorlara gittim stres yapıyorsun dediler ve 1 yıl olmayınca bu sefer eşine bakalım dediler ki acı gerçekle aralık 2015 de karşılaştık eşimde varikosel çıktı ve şubat ayında ameliyat oldu sperm değerleri düzeldi fakat kalitesi düşük ilaç verdi 3 ay içinde hamile kalmazsan terar sperm testi yaptırın dedi ama detaylı hiç bir bilgi vermedi. benim durumumda olupta bitkisel ürünler kullanan varmı yada bu konuda daha detaylı bilgisi olan varsa nolur beni bilgilendirsin internetten çok araştırdım fakat istediğim gibi sonuç alamadım:KK43:
Canim.merhaba. Sen en azindan hamilelik yasamissin. Biz onu bile yasamadik. Hayirlisi. Esine bir ay boyunca her aksam yatmadan once taze sikilmis havuc suyu vere bilirsin.

Arkadaslar benim adetim gecen ay 21 I olmusdu. Genelde 2-3 gun one atar. Bir kac defa gecikmem olmuştu. Bir seferinde 10 gun gecikmisdi. Ilk defa. Her ay bir az gecikir gecikmez umut kanatlarini takiyorum. Her ayki stres kapsgi bize yeter qaliba. Ne kadar cikarmak istesem o de o kanatlari cikaramiyorum. Simdi de hala adet olmadim. Kendi kendime umutlanma cok yasadin bunlari desem de dusunmekten kendimI ali koyamiyorum. 3 spermle de hamile kalinirmi diyorum. Sonra da neden olmasin Allah dilerse o da olur diyorum. Sabah idrar testi yaptim 2 tane ve negatif. Ama ikisini de son kullanim tarihleri martda gecmisti. Negarifi gormeme ragmen hem umutlaniyorum hem de icim yaniyor. Dun de idrarimdan kan geldi. Belki adet olurum dedim ama hala tik yok. :KK43::olamaz::KK61:

Merhaba canim bem Emre hocaya yazdigimda bizden de istedi hoca bu testleri. Ama yaptiramadik. Cok shukr ama bizde cikis da basladi.Ama hala azo sebebimiz ne bilemiylruz. Genetik de ola bilir aslinda.
Evet havuc suyunu bizede onermisti Celalettin hoca...

Hormin testini mi ayin 30unda alicaksiniz. Ne kadar gec cikiyor sonuc buzde verdigi gun ya da ertesi gun cikiyor.

Canim.merhaba. Sen en azindan hamilelik yasamissin. Biz onu bile yasamadik. Hayirlisi. Esine bir ay boyunca her aksam yatmadan once taze sikilmis havuc suyu vere bilirsin.

Back
X