- 11 Mayıs 2016
- 63
- 33
- 88
- 32
Canim siz hangi doktorda ve ne kadar zaman tedavi oldunuz? Sperm ne zaman cikmaya basladi? Ben inaniyorum In saa Allah hanile olursun canim... Tum kalpten diliyorum... Sordugum sorulari cevaplarsan cok sevinirim cunku doktor bizede 6-9 ay icinde sperm cikisi olucak In saa Allah dedi. Umitlenmeye bile korkuyorum... Hayal kurmaya bile korkuyorum...Arkadaslar benim adetim gecen ay 21 I olmusdu. Genelde 2-3 gun one atar. Bir kac defa gecikmem olmuştu. Bir seferinde 10 gun gecikmisdi. Ilk defa. Her ay bir az gecikir gecikmez umut kanatlarini takiyorum. Her ayki stres kapsgi bize yeter qaliba. Ne kadar cikarmak istesem o de o kanatlari cikaramiyorum. Simdi de hala adet olmadim. Kendi kendime umutlanma cok yasadin bunlari desem de dusunmekten kendimI ali koyamiyorum. 3 spermle de hamile kalinirmi diyorum. Sonra da neden olmasin Allah dilerse o da olur diyorum. Sabah idrar testi yaptim 2 tane ve negatif. Ama ikisini de son kullanim tarihleri martda gecmisti. Negarifi gormeme ragmen hem umutlaniyorum hem de icim yaniyor. Dun de idrarimdan kan geldi. Belki adet olurum dedim ama hala tik yok.![]()