• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar benim adetim gecen ay 21 I olmusdu. Genelde 2-3 gun one atar. Bir kac defa gecikmem olmuştu. Bir seferinde 10 gun gecikmisdi. Ilk defa. Her ay bir az gecikir gecikmez umut kanatlarini takiyorum. Her ayki stres kapsgi bize yeter qaliba. Ne kadar cikarmak istesem o de o kanatlari cikaramiyorum. Simdi de hala adet olmadim. Kendi kendime umutlanma cok yasadin bunlari desem de dusunmekten kendimI ali koyamiyorum. 3 spermle de hamile kalinirmi diyorum. Sonra da neden olmasin Allah dilerse o da olur diyorum. Sabah idrar testi yaptim 2 tane ve negatif. Ama ikisini de son kullanim tarihleri martda gecmisti. Negarifi gormeme ragmen hem umutlaniyorum hem de icim yaniyor. Dun de idrarimdan kan geldi. Belki adet olurum dedim ama hala tik yok. :KK43::olamaz::KK61:
Canim siz hangi doktorda ve ne kadar zaman tedavi oldunuz? Sperm ne zaman cikmaya basladi? Ben inaniyorum In saa Allah hanile olursun canim... Tum kalpten diliyorum... Sordugum sorulari cevaplarsan cok sevinirim cunku doktor bizede 6-9 ay icinde sperm cikisi olucak In saa Allah dedi. Umitlenmeye bile korkuyorum... Hayal kurmaya bile korkuyorum...

Canim siz hangi doktorda ve ne kadar zaman tedavi oldunuz? Sperm ne zaman cikmaya basladi? Ben inaniyorum In saa Allah hanile olursun canim... Tum kalpten diliyorum... Sordugum sorulari cevaplarsan cok sevinirim cunku doktor bizede 6-9 ay icinde sperm cikisi olucak In saa Allah dedi. Umitlenmeye bile korkuyorum... Hayal kurmaya bile korkuyorum...
Veeee son adwt oldum.:KK61:

Boyle.cevapliyayim. Bastan. 2 ay sonra evliliyimizin 4 yili olucak. Artik 3 yila yakindir ki esimin azo oldugunu biliyoruz. O zaman doktorun yazdigi takviye vitamin e vitamininden baska esim hicbir doktora da gitmedi ilac tedavisi de yapmadi. Sadece burdan duydugum bitkiselleri denedik. Iste nohut kuru havuc suyu,zeytin yaginda bekletilmiş incir filan. Ve esimin verdigi yikamali testte dogal cikisin oldugunu ogrendik cok shukr Rabbime.ne buyuk bi lutuf.

Veeee son adwt oldum.:KK61:
Herseyin bir vakti vardir canim... In saa Allah en yakin zamanda hepimiz bebeklerimize kavusuruz... Bak sizin en azindan sperm cikisiniz var... Hersey bitmis deyil. Biz 1 tane sperm ciksin diye hayal kuruyoruz dualar ediyoruz... Tup bebek denediniz mi? Hangi doktorda tedavi oldunuz? Elongeler ciktiktan sonra mi spermler cikti? Canim inan bu bilgilere cok ihtiyacim var lutfen cevap yazarsan sevinirim...

Boyle.cevapliyayim. Bastan. 2 ay sonra evliliyimizin 4 yili olucak. Artik 3 yila yakindir ki esimin azo oldugunu biliyoruz. O zaman doktorun yazdigi takviye vitamin e vitamininden baska esim hicbir doktora da gitmedi ilac tedavisi de yapmadi. Sadece burdan duydugum bitkiselleri denedik. Iste nohut kuru havuc suyu,zeytin yaginda bekletilmiş incir filan. Ve esimin verdigi yikamali testte dogal cikisin oldugunu ogrendik cok shukr Rabbime.ne buyuk bi lutuf.
Cok tesekkur ederim canim... Bak ne kadar sanslisin... buradan elongelere kadar gelemeyenler var... Elongeden sperme donusturemeyenler var... Siz bak ne sanslisiniz... Yuce ALLAH size ne guzel ilac igne kullanmadan sperm cikisini yasatmis... geriye kalan bence hic zaman kaybetmeden iyi bir doktora tup bebek tedavisine baslamak... In saa Allah hakkimizda hayirlisi olsun ALLAH1 hepimize nasip etsin sizin gibi sperm ciktigini gormeyi))))

Cok tesekkur ederim canim... Bak ne kadar sanslisin... buradan elongelere kadar gelemeyenler var... Elongeden sperme donusturemeyenler var... Siz bak ne sanslisiniz... Yuce ALLAH size ne guzel ilac igne kullanmadan sperm cikisini yasatmis... geriye kalan bence hic zaman kaybetmeden iyi bir doktora tup bebek tedavisine baslamak... In saa Allah hakkimizda hayirlisi olsun ALLAH1 hepimize nasip etsin sizin gibi sperm ciktigini gormeyi))))
Canim acikcasi ben pek inanmiyorum o elongelre filan. Nedense Celalettin hocanin yonlendirdiyi sahislarin yaltigi testlerde elonge gozukuyor. Burda Celalettin hocanin yanina giden hastalarin neredeyse 100de doksandokuzunda elonge cikmis ve hepsine de ayni seyi demis hoca. Iyi iyi yakinda dogal cikisiniz baslar. Onun icin diyorum baska yerde de test yaptirin iki farkli hastanede ve sonhclari kiyaslayin.

Bende anlamadm canm eşim tese ameliyatı oldu 1 ay önce doktor yaran iyileştikten sonra tekrar ilaç tedavisine başlıcaz bi ihtimal doğal yollarla hamile kalabilir ama kendini strese sokmayacaksn yoksa herşey imkansıza girer demiş hicbsey anlamadm rabbim bi an önce hepimize hayırlı kapılar açsın bebeklerimizi kucagimizda sağlıklı bir şekilde görmeyi nasip eylesin gerçekten insan çok yoruluyor bu dönemde sanki tüm gücüm bitmis gibi :(

Kizlar hepinizden cok rica ediyorum... Kimler tedavilere rağmen elongele gelemediler... Kimler elonge aşamasina geldiler ama birturlu ilerletemediler elongeleri, kimler elongeden sonra sperm cikisini yasadilar... LUTFEN KIZLAR HEPINIZ YAZIN... BIZ BIRBIRIMIZE YARDIMCI OLALIM... LUTFEN KIZLAR HEPINIZ YAZINDA BAKALIM BIR GUZELCE KIM NE DURUMDA...

Arkadaşlar bizde kaan hocada tedavi görüyoruz fsh tedavisi merinos 75 ıu kullanıyor eşim 7 aydır hormonları gayet iyi yalnız fish testinden haploid çıkmadı ve Kaan hoca %20 şansla tese yapacağım diyor 2. Tese olacak bizim durumumuz gibi olanlar varsa tedaviden sonuç alanlar varsa yazabilir mi
Gecmis olsun canim ilk tesenizmi bilmiuorum ama ben sana tavsiye etmiyorum bizde 8 ay tedavi gorduk tese dedi hormonlar cok iyidi malasef sonuc negativ hoca tek tarafli tese yapiyor bizde bir ise yaramadi bu arada 3 tesemizdi ameliyat yarim saat surmedi

Canim siz hangi doktorda muayene oldunuz? Tedavi gordunuz mu hic? Bitki iğneler tabletler falan? Bizim durumda imkandizdi! Rusyadaki tum doktorlar olmaz sizin cocugunuz dediler... Ama cok sukur Celalettin hocada tedaviye basladik... Daha bilemeyiz tabiki olup olmayacagini yuce Rabbimiz bilir ama cok sukur doktor olucak Allahin izniyle dedi...
Biz Mersinde bir tüp bebek merkezinde benim eşime direk tüp bebek dediler.ben hormon iğneleri vuruldu. Yumurta büyüsemesi için eşim de ilaç kullandı. Ben ömer coskundan bitkisel ilaçlar getirdim. 4 koli karışımlar hepsini denedik sonuç sıfır hiç hamile kalmadim. Isimiz kök hücreye kalmış. Celaleddin Peru mu doktorun adı bende duydum.nasil sizin sonuç ne bizimle aynimi sizde Sperm varmi

Biz iki Micro tese olduk.en son gittiğimiz doktor ikinciyi bile önermedi. Üçüncüsündede ameliyat olursa bu sefer erkekligine zarar olur yumurtalar ölür dediler.oyuzden biz suan hiçbişey yapmıyoruz kök hücre bekliyoruz. Artık o da bizim ben 33 eşim 36 artık bilmiyorum ne olacak hayat zor ne yapacam bilmiyorum.ben her ay Kahroluyorum alışamadım 5 sene oldu

Biz Mersinde bir tüp bebek merkezinde benim eşime direk tüp bebek dediler.ben hormon iğneleri vuruldu. Yumurta büyüsemesi için eşim de ilaç kullandı. Ben ömer coskundan bitkisel ilaçlar getirdim. 4 koli karışımlar hepsini denedik sonuç sıfır hiç hamile kalmadim. Isimiz kök hücreye kalmış. Celaleddin Peru mu doktorun adı bende duydum.nasil sizin sonuç ne bizimle aynimi sizde Sperm varmi
Canim sanki bizim durumumuzu anlattin.... Bizide ayni sekilde direk tup bebek tedavisine yonelttiler. Yumurta toplanmasi gereken gun esime micro Tese yapildi ve sonuc HIC SPERM HUCRESI YOK... Sizin tek careniz kok hucre denildi. Kalktik Rusyaya geri donduk. Ve umutsuz gecirdigimiz 3yil vardi sonrasinda... Artik hic caremiz yok derken bir doktor akrabamiz bize Celalettin Peru' ya yoneltti. 6 aydir tedavi goruyoruz ve son testlerde PELLET&BOYAMADA elonge spermatidler goruldu. Spermin kuyruksuz hali. In saa Allah yuce Rabbimizin sayesinde kuyrukta cikar en yakin zamanda. Bence canim bir an once gidin Celalettin hocaya...

Arkadaşlar burada Celalettin Peru adını çok duyuyorum fakat çoğu kişi tedavi aşamasında sanırım sonuç alabilen oldu mu hiç bilgisi olan var mı ?

kök hücreyle ilgili hep aynı haberler dönüyor... neden ilerletmiyorlar çalışmaları bilmiyorum
sizin azo sebebiniz neydi canım?
Kök hücre tedavisinin yasal olarak uygulanabilmesi için sağlıklı çocukların doğduğunun kanıtlanması ve bununla beraber bakanlık tarafından onaylanması gerekiyormuş ve şuanda tüm çalışmalara rağmen kök hücre yöntemiyle dünyaya gelmiş sağlıklı bir Bebek yok belli Bi belki 10 yıl sonra onu DA Allah bilir :) hep beraber o Bebek için dua edelim hepimize umut olsun inşallah

Bende cok merak ediyorum... bizimde tedavi suruyor daha...
Arkadaşım merhaba.celalettin peruda tedavi gören birçok kişi sonuç alamadı. Eski sayfaları okursan bilgi edinebilirsiniz. Canım azospermide sizi oyalamayacak,durum ne ise tüm olası halleriyle önünüze koyacak tek doktor var.o da emre bakircioglu. Başka doktorlara gidip zaman ve para harcamayın derim.

Arkadaşım merhaba.celalettin peruda tedavi gören birçok kişi sonuç alamadı. Eski sayfaları okursan bilgi edinebilirsiniz. Canım azospermide sizi oyalamayacak,durum ne ise tüm olası halleriyle önünüze koyacak tek doktor var.o da emre bakircioglu. Başka doktorlara gidip zaman ve para harcamayın derim.
Canim bilgilendirdigin icin sagol... Siz Emre beyde tedavi oldunuz mu? Sonuc ne? Merakim icin kusura bakma canim ama anlarsin iste her umuda tutunmaya calisiyoruz...

Celaleddin doktordami sonuca ulastiramadi bende onu araştırim diyodum.zara sen memnun kaldım diyodun bir ilerleme varmi

Back
X