canim Seda dogru soyluyor bak burda kac tane test sonuclar koydu Celalettin hocanin hastasi olanlar. hepsinde elonge gozuktu. ama sonra ayni. hepsine de tedaviniz iyi gidiyor boyle giderse cikisiniz olur dedi hoca. sonraysa en azindan tese de cikar dedi. ben de onceleri Celalettin hocayi dusunuyordum. ama yorumlari okuduktan sonra soylenen fikirler de kafama da yatdi. bek diger doktorlar hakkinda da olumsuz yorumlar okuduk gerek Emre hoca olsun, Gerek Kaan aydos, Tansel Kaplancanla ilgili. Ama sonucta onlardan gzel sonucllar alan da cok cok. 10% kotu soylemisse, 90%-da hamile Kalamasalar bile en azindan sperm bulunmus olanlar da var. Bebek sahibi olanlar da tabii ki. Belki Rusiyada sizi hayal kirikligina ugratmis ola bilirler. Benim ulkemde de aynisini yaptilar. Cevrem 0-in caresi yok dedi. Ama gel gor ki Allah ol dedikten sonra beser ne yapa bilir ki. Neden Celalettin Peru sadece arif beyin yanina gonderiyor hastalarini. Detayli adiyla. Elonge spermatitmis. Onun icin siddetle oneriyorum eger emin olmak istiyorsan esin 2 ayri hastanede test versin ve Arif beyin sonuclariyla o sonuclari kiyasla. o zaman neyin ne oldugunu en azindan anlarsin canim. Bak Rusiyada tup bebek merkezlerinde yikamali test yaptira bilirsin. mesela belki bizde cikis coktan vardi bilemeyiz. Yaptigimiz sade spermiogramlarda hep 0 gozukuyordu. son 2 defa yikamali yaptirdik ve yikamalida motil sperm gozuktu. Ben burdan eski sayfadan okumustum Emre hocanin hastalarina yikamali sperm testini onerdigini, sade spermiogramda bazen gozukmezken yikamalida gozuktugunu ve sahiden de gozuktu. Bizde tup bebek merkezleri cok az ve bu test de 2 ya 3 hastanede yapiliyor. Bazen esimle benm de icime kusku dusuyor belki bizde de cikis yoktur hastane oyle yazmistir diye. gel gor ki baska hastane de bulamadik test sonuclarini kiyaslamaya. Cok yazdim kusura bakma. Eger sonuc almak istiyorsan bu topigin eski sayfalarini oku. Celalettin hocada eskiden tedavi olmus hastalari bul onlara ozel mesaj at bak gor sonuc alan var mi?