• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kolay gelsin canım çok Rabbim kolaylik versin yum işlerimize aklıma geldin bir yazayım Zelihamdan ses yok dedim biz başlıcaz sanırım bu hafta bi görüşmeye gidicez ramazandan snra başlıcaz inş
Kolay gelsin canim benim. Bjz de Ramazandan sonra basliycaz. Ay o kadar dusunhyorum ki gecen ruyamda kardesimle.doktor.gprusmesine gittigimi,ultrason doolere dustuyumu goruyorum.
Merhaba arkadaşlar eşim için kaan hocadan ameliyat tarihi aldık. Hiç tedavisiz ameliyat olacak hiçbir testte yapılmadı böyle olmasını Hiç istemiyordm ama ameliyat yapmadan hiçbir tedavi uygulamayız dedi doktor. Küçükken inmemiş testis ameliyati olup tesede sperm çıkan var mi birde ameliyat öncesi Nasıl beslenmesi gerekiyor yardım edebilir misiniz
Dogal beslensin,nohut.cok ver. Cilek mevsimi her gun bir kase dogal.cilek ver. Her aksam yatmadan taze havuc suyu ver.Hormonlar ne yerde? Fsh filan?

Kolay gelsin canim benim. Bjz de Ramazandan sonra basliycaz. Ay o kadar dusunhyorum ki gecen ruyamda kardesimle.doktor.gprusmesine gittigimi,ultrason doolere dustuyumu goruyorum.

Dogal beslensin,nohut.cok ver. Cilek mevsimi her gun bir kase dogal.cilek ver. Her aksam yatmadan taze havuc suyu ver.Hormonlar ne yerde? Fsh filan?
Umut 977 bencede hemen tese olma bizede öyle yaptılar ve sonuç sıfır inmemiş test olan bir arkadaşın eşi oldu ama onunda sonuç sıfır onlar şimdi evlatlık aldılar. Acı ama sonuç bu

Canlarım benim Rabbim hayırlı haberler vermenizi nasip etsin o zaman ramazan dan sonra zelihammla senden hayırlı haberler gelsin inşallah bende sabırsızlanıyorum bir an önce geçsin bu bir kaç ay inşallah feraheymen feraheymen zelihammmmmm Pınarımmmm rabbim mucizelerinizi nasip etsin inşallahhhhh rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh :anne::KK36::KK36:
Ayten cnimmmm benim çok teşekür ederim inş zelihadan Sperm çıktı bol bol demesini bekliyorum duaların da herkes evet bizden Sperm çıktı ama çok zor o negatifler inş herkesten Sperm çıksın bu durumu biz anlarız başka kimse değil...Ramazanda snra hamleyi yazmak çok isterim zor bir sınav ama geçicez inş bu sınavdan inanıyorum...

Ayten cnimmmm benim çok teşekür ederim inş zelihadan Sperm çıktı bol bol demesini bekliyorum duaların da herkes evet bizden Sperm çıktı ama çok zor o negatifler inş herkesten Sperm çıksın bu durumu biz anlarız başka kimse değil...Ramazanda snra hamleyi yazmak çok isterim zor bir sınav ama geçicez inş bu sınavdan inanıyorum...
Canimmm benimm Allah razi olsunnn dedigin gibi spermde ciksa Rabbim ol demeden olmuyor iste. O isterse 1 sperm 1 yumurta yeter. Allahin takdiri işte InsaAllah buradan hepimiz hamileyiz diye yazar sonra da yavrularimizi kucagimiza aliriz.

Selam kizlar sizlere bisey sormam esim mikrotese olmadan önce tup bebek merkezindeki kadin dogumciya muayene olmak istiyorum bunun icin adetliykenmi gitmeliyim yoksa normal zamandada gidelirmi hormon testleeimi gecen ayki adetimde yaptırmıştım

Selam kizlar sizlere bisey sormam esim mikrotese olmadan önce tup bebek merkezindeki kadin dogumciya muayene olmak istiyorum bunun icin adetliykenmi gitmeliyim yoksa normal zamandada gidelirmi hormon testleeimi gecen ayki adetimde yaptırmıştım
B3n hep gittiğimde adetin üçüncü gün gel demişlerdi yunurtaliklara bakıyorlar ozaman yumurta üretmeye başlıyor vücut bence adetin içün cu günü ister sen gidicegin kadın doğumcunun numarasini All ve bi ara sor muayeneye gelcem de bilgilendiriyorlar ...inş hersey güzel olur gönlünce

B3n hep gittiğimde adetin üçüncü gün gel demişlerdi yunurtaliklara bakıyorlar ozaman yumurta üretmeye başlıyor vücut bence adetin içün cu günü ister sen gidicegin kadın doğumcunun numarasini All ve bi ara sor muayeneye gelcem de bilgilendiriyorlar ...inş hersey güzel olur gönlünce
Tesekkur ederim canim insallah hepimizin yüzünü güldürdün rabbim

Bu gun esimle parkta dolastik. Biz kucuk bir ilcede yasiyoruz. Orda gezmeye gitmeye pek yer yok. Butun gun evde oldugumdan pek disari cikmam. Ayd bir defa iki defs filan.Uzun zamandir gezmeye gitmemisdim. Esimle gezinik. Ya Rabbi imtihanim dedim. Imtihan sirri dedim. Ne kadar cok bebeli evliler gecti onumden. Kucucuk minnacik cocuklar. Bebek sandalyesini tasiyan gencecik anne babalar. Hasretle vaktim arkalarindan. Gozumh alamadim. Ya Rabbi bu nedor dedim. Kiskandimmi dedim. Besmele.cektim ama gel.gor ki seytan baktirdi arkalarindan hasretle. Ne hayeller kurdum. Ben de boyle esimle bebelerimi tasiycagim gunu yasiycammi diye sualler gecti aklimdan. Hemencecik gitmek gozumu kapatmak istedim. Otobusde,metrobusde her yerde bebekli anne babalar. Kucucuk sirinmi sirin cocuklar. Annelerinin babalarinin kucaginda. Baktim o anne babalarin yerimde kendimi gordum. Kendimi ne kadar qarip hiss ettim. Esimi insha Allah uzmemisimdir. Bazen seytan icimden o da gorsun dedi baktigini. Ama vicdanim. Vicdanim o qaribim ne yapsin. Ona aci cektirmeye hakkin yok bencil dedi. Bazem kendimi timarhanelik zann ediyorum.Hisslerim o kadarkarisik ki. Bir gun oyle,bir gun boyleyim.:işsiz::KK45::KK53::KK61:

Mrb arkadaşlar ..eşim tese olmustu sperm çıkmıştı..dun beynimde yumurtalarım toplandı 43 tane..bugun aradılar 3 tane embrıyo oluşmuş ...ama bolunmelerı gerekıyormus..eğer bölünmezlerse sil baştan tekrar başlamaktan korkuyorum ...ınsallah bölünürler ...esımden 5 doku alınmıştı ..1 dokuda sadece 5 tane ıyı kalıte vardı..dıger dokuları bılmıyoruz ...bütün sperm ve yumurtaları kullanmışlar Mıdır ?

Mrb arkadaşlar ..eşim tese olmustu sperm çıkmıştı..dun beynimde yumurtalarım toplandı 43 tane..bugun aradılar 3 tane embrıyo oluşmuş ...ama bolunmelerı gerekıyormus..eğer bölünmezlerse sil baştan tekrar başlamaktan korkuyorum ...ınsallah bölünürler ...esımden 5 doku alınmıştı ..1 dokuda sadece 5 tane ıyı kalıte vardı..dıger dokuları bılmıyoruz ...bütün sperm ve yumurtaları kullanmışlar Mıdır ?
Can'ım ins hepsi bölünür ve transfer sonrası hamileyim dersin. Yumurtalar nr olur bilmiyorum ama masallah ne kadar cok yumurtan oluşmuş. Yasını merak ettim valla:))

merhaba kızlar, umarım yazdıklarım sizlere umut olur. biz tedaviye 1,5 yıl önce Kaan aydos ta başlamıştık. 1 kere mikrotese olduk ve çok az sperm bulundu. dondurup tüp bebek aşamasına geçtik. HRS hastanesinde Tarık Aksu ile tüp bebek tedavisine başladık ve transferimin üzerinden 11 gün geçti, hamilelik pozitif çıktı. henüz birşey söylemek için çok erken, ne kesesini görebildik ne de bebeği ama kanda ve idrarda pozitifi gördük. Allah sonuna kadar götürmeyi HEPİMİZE nasip etsin. kim olduğunuzu bilmesem de kendimle birlikte her gün sizlere de dua ediyorum. bu süreç te özel bir beslenme programı uygulamadık. sadece ilaçlarımızı düzenli kullandık. Rabbim nasip ederse elbette olur. ama olmuyor diye hayattan kopmayın. Hayırlı bir evlat olmadıktan sonra doğurmanın çok da bir anlamı yok bence. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı,akıllı, uzun ömürlü , başarılı evlatlar versin. Allahın kaderine tevekkül edin ve dua edin, umarım hepiniz güzel neticeler alırsınız :))

merhaba kızlar, umarım yazdıklarım sizlere umut olur. biz tedaviye 1,5 yıl önce Kaan aydos ta başlamıştık. 1 kere mikrotese olduk ve çok az sperm bulundu. dondurup tüp bebek aşamasına geçtik. HRS hastanesinde Tarık Aksu ile tüp bebek tedavisine başladık ve transferimin üzerinden 11 gün geçti, hamilelik pozitif çıktı. henüz birşey söylemek için çok erken, ne kesesini görebildik ne de bebeği ama kanda ve idrarda pozitifi gördük. Allah sonuna kadar götürmeyi HEPİMİZE nasip etsin. kim olduğunuzu bilmesem de kendimle birlikte her gün sizlere de dua ediyorum. bu süreç te özel bir beslenme programı uygulamadık. sadece ilaçlarımızı düzenli kullandık. Rabbim nasip ederse elbette olur. ama olmuyor diye hayattan kopmayın. Hayırlı bir evlat olmadıktan sonra doğurmanın çok da bir anlamı yok bence. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı,akıllı, uzun ömürlü , başarılı evlatlar versin. Allahın kaderine tevekkül edin ve dua edin, umarım hepiniz güzel neticeler alırsınız :))
Ayy hayırlı olsun cok sevindim adına rabbim kucağına almayida nasip etsin saglikli Bi şekilde ins

Bence tedavisiz tese olmayin kaan hoca hep basda tedavisiz tese yapior ama sonuc 0 oluyor yerinizde olsam tedavi isrerim burdaki bi kac arkadas tedavi istedi verdi pisman olursun uz biz öyle yapdk cok pismsn olduk smdi sadece 1 tese sansimiz kaldi yernde olssm birde baska doktorlara giderim örnegin murat basar emre bakircioglu tansel kaplancan bn kaan aydosun herkese ayni seyi söledigini düsünüorum olgjnlasmamis spermler kzyruksuz soermler buldum dioki onda tedaviye devam edelim sizin tesedede bulamassa sperm öyle diycekdir eminim yernde olsam baska doktora giderim

Bende Çok istemiştim başka bir doktora gitmek tedavi olmasını ama doğudayiz gelip gitmemiz Çok problem oluyor zaten sürekli izin alınmıyor. Birde eşim bir an önce ameliyat olmak istiyor çıkar belki diye Çok umutlanıyor. Ay kafayı yiyeceğim artık

Back
X