• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay masallah canim ya. Bende Bi sonraki adetle başlamak istiyorum da yumurta sayısını artırmak icin yaptığın bisi var mı paylaşırsan cok sevinirim Can'ım. Rabbim Hakkı'nda hayirlisini versin ins herşey gönlünce olsun
Amin inşallah bu yolda savaş veren Herkese Allah gonlundekinı hayırlısı ıle Nasıp etsın...aslında özel bişey yapmadım...doktorun verdıgı vitaminler vardı onları kullandım..folbıol folık asıt..krill oil balık yagı.. Ve previt positive vıtamın takvıyesı...

Amin inşallah bu yolda savaş veren Herkese Allah gonlundekinı hayırlısı ıle Nasıp etsın...aslında özel bişey yapmadım...doktorun verdıgı vitaminler vardı onları kullandım..folbıol folık asıt..krill oil balık yagı.. Ve previt positive vıtamın takvıyesı...
Tmm Can'ım cok saol ins tedaviye baslicaz arkadaşlarda Bi tuyo olmus olur dediklerin. İns buradaki herkesin gönlündeki kucağına geliverir hayirlisiyla

L
Bende Çok istemiştim başka bir doktora gitmek tedavi olmasını ama doğudayiz gelip gitmemiz Çok problem oluyor zaten sürekli izin alınmıyor. Birde eşim bir an önce ameliyat olmak istiyor çıkar belki diye Çok umutlanıyor. Ay kafayı yiyeceğim artık
Canini sikma bence kaan hoca bizede ilk tese sonra tedavi dedi ben tedavi istegidigim icin baska doktora gittik ama simdi yine tese olcaz mecbur cikacagi varsa herturlu cikiyo canim cikmicagi varsada ne yapsan faydasiz bence tese olun ilk sonucuda yazarsan bize sevinirim azo sebeplerimiz benziyo cunku

Canlar Merhaba
dualarınıza ihtiyacım var eşim sabahtan kan tahlili verdi saat 3 gibi belli olacak perşembe günü de sperm tahlili verecek Rabbim inşallah çabalarımızın meyvesini verir içimde sebepsiz bi sevinç umut var bu sefer olacakmış gibi Rabbim umutlarımızı kırmasın...Hep dualarımdasınız Rabbim sadece bize değil bizim gibi olanlara ,evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese versin...Dualarda buluşalım...

Herkese merhabalar ben 5 senelik evliyim 34 yaşındayım.esim 39 yaşında. Malesef yaş bakımından geç kaldık ve evlenince hemen çocuk düşünmedik. Şimdi ise yaptırdığımız testler sonucu bir çok sıkıntıyla karşılaştık. Bende poliklinik over ve hsg sonucu sağ tüp kapalı çıktı. Eşim de kromozom bozuklugu sonucu klinefelter sendromu çıktı.sperm sayısı sıfır. Mikrotese yontemi gerekiyormus.Şuan adetimin birinci günü ve yarın suleymaniye devlete gideceğim.umutlarimiz sıfır birkaç üroloji dr sorduk tedaviye gerek yok dedi.direkt mikroteseyle tüp bebek

Herkese merhabalar ben 5 senelik evliyim 34 yaşındayım.esim 39 yaşında. Malesef yaş bakımından geç kaldık ve evlenince hemen çocuk düşünmedik. Şimdi ise yaptırdığımız testler sonucu bir çok sıkıntıyla karşılaştık. Bende poliklinik over ve hsg sonucu sağ tüp kapalı çıktı. Eşim de kromozom bozuklugu sonucu klinefelter sendromu çıktı.sperm sayısı sıfır. Mikrotese yontemi gerekiyormus.Şuan adetimin birinci günü ve yarın suleymaniye devlete gideceğim.umutlarimiz sıfır birkaç üroloji dr sorduk tedaviye gerek yok dedi.direkt mikroteseyle tüp bebek
Merhaba cnm bendede polikist over var bunun büyük sorun olmayacağını söylemişti doktor hatta yumurta sayımda çok çıkmıştı çok şükür doktorlar yüzde kaç sand verdiler esleri klinifer sendromlu arkadaşlar vardı onlar sana yardimci olur sormak istediğin var sa sanırım eşleri knife sendromlu die bi konuda var onada bak inş bol bol sağlıklı Sperm çıkar canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin bu sınavdan geçmeyi nasip etsinnn

Canlar Merhaba
dualarınıza ihtiyacım var eşim sabahtan kan tahlili verdi saat 3 gibi belli olacak perşembe günü de sperm tahlili verecek Rabbim inşallah çabalarımızın meyvesini verir içimde sebepsiz bi sevinç umut var bu sefer olacakmış gibi Rabbim umutlarımızı kırmasın...Hep dualarımdasınız Rabbim sadece bize değil bizim gibi olanlara ,evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese versin...Dualarda buluşalım...
İnsss hayirlisyla istediğin Murad ulaştığınız Allah yardımcınız olsun dualarimzdasin cnm

Oca.16 Mar.16 mayıs.16 aralık değer
FSH 38.34 7,07 0 3-10,9
LH 14.56 1,94 0,93 1,7-9,6
PROLAKTİN 26.98 6,81 5,32 2,7-18,3
TESTOSTERON 1.72 263,74 480,67 229-786
ESTRİDOL E2 23.76 40,28 65,55 11,8-39,8
clip_image002.png

sonuçlar çıktı nasıl arkadaşlar celalettin hoca fsh ve lh sıfırlanacak tetosteron ve e2 nin tavan yapması gerekli demişti.istenilen sonuç alındı gibi yorumlar mısınız Rabbim perşembe günü de sperm tahlilinde çıkış nasip eder

Selam arkadaslar ben bikac gun once yazdim da kimse okumamis galiba :( ama bu yazimi dikkate alin arkadaslar lutfen NOT : istanbulda onerebileceginiz en guzel uroloji doktoru var mi lutfen . Esim agustos ayinda insallh Turkiye'ye inecek doktora gorunmek istiyor ankara kaan aydos istiyordum ama ankarada nerde kaliriz ne yapairz bilmem istaanbulda bizi misafir edecek bi ev var oyuzden Istanbullll diyorum lutfennn istanbulda uroloji doktoru ariyorum....?

Selam arkadaslar ben bikac gun once yazdim da kimse okumamis galiba :KK43: ama bu yazimi dikkate alin arkadaslar lutfen NOT : istanbulda onerebileceginiz en guzel uroloji doktoru var mi lutfen . Esim agustos ayinda insallh Turkiye'ye inecek doktora gorunmek istiyor ankara kaan aydos istiyordum ama ankarada nerde kaliriz ne yapairz bilmem istaanbulda bizi misafir edecek bi ev var oyuzden Istanbullll diyorum lutfennn istanbulda uroloji doktoru ariyorum....?
Can'ım ben Ankara'da tedavi görüyorum esimle ama İstanbul'da Murat basar ve Emre beye tedaviye giden cok kisi var burda. Bu ara temizlik telaşı falan pek yazan yok sanırım yoksa Cvp yazarlar görünce. Hakkı'nda hayırlısı bitanem

Can'ım ben Ankara'da tedavi görüyorum esimle ama İstanbul'da Murat basar ve Emre beye tedaviye giden cok kisi var burda. Bu ara temizlik telaşı falan pek yazan yok sanırım yoksa Cvp yazarlar görünce. Hakkı'nda hayırlısı bitanem
Emre bey'in tedavietmedigini okudum diger sayfalarda da onuda arastiracam.hemen iki ismide not defterime dusuyorum.. Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederimm. insallah tedavinizle olumlu sonuclara ulasirsiniz.

Emre bey'in tedavietmedigini okudum diger sayfalarda da onuda arastiracam.hemen iki ismide not defterime dusuyorum.. Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederimm. insallah tedavinizle olumlu sonuclara ulasirsiniz.
Amin Can'ım ins hepimiz tedavi sonunda hamileyim daha sonrada anne oldum diyebiliriz ins rabbim hepimize nasip eder. Emre bey Hakkı'nda pek bilgim yokda Murat beye gidip cok memnun olan arkadaşlarım var burdan hatta birinin anne olmasina cok az kaldı Allah'ın izniyle. Rabbim hepimizin Hakkı'nda hayirlisini versin

Selam arkadaslar ben bikac gun once yazdim da kimse okumamis galiba :KK43: ama bu yazimi dikkate alin arkadaslar lutfen NOT : istanbulda onerebileceginiz en guzel uroloji doktoru var mi lutfen . Esim agustos ayinda insallh Turkiye'ye inecek doktora gorunmek istiyor ankara kaan aydos istiyordum ama ankarada nerde kaliriz ne yapairz bilmem istaanbulda bizi misafir edecek bi ev var oyuzden Istanbullll diyorum lutfennn istanbulda uroloji doktoru ariyorum....?
Benim esim celalettin peru da tedavide daha once emre bakircioglu tarafindan tedavisiz 3 deaf m.tese yapildi bize esim celalettin peru olmasaydi tansel kaplancan i düşünüyordu onuda degerlendirebilirsiniz

Esimde çıkan klinefelter sendromu sonrası bende yapılan amh (antimullerien hormonu) sonucum 0.041 olarak cok düşük çıktı bu da umudumuzu iyice bitirdi moralim çok bozuk

Arkadaşlar. merhaba benim de eşim malesef azospermi ,önümüzdeki cuma gunu mikrotese olacak bizlere de dua edebilir misiniz .eşimin ismi hüseyin ismen dua edebilirseniz çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler ALLAH herkesin gonlüne gore versin ,hayırlı akşamlar

Arkadaşlar. merhaba benim de eşim malesef azospermi ,önümüzdeki cuma gunu mikrotese olacak bizlere de dua edebilir misiniz .eşimin ismi hüseyin ismen dua edebilirseniz çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler ALLAH herkesin gonlüne gore versin ,hayırlı akşamlar
Merhaba canımın inş bol bol Sperm çıkar hamileyim demek nasip olsun

Korkma arkadasım Allah gönlünüze göre versın ..bol bol sperm çıksın ınsallah ..bizde tedavısız tese olduk ki eşim hiçbirşey yapmadı sıgarayı bile bırakmadı...ve sperm cıktı..hersey allahtan allahım ol derse olacak..ınsallah guzel sonuclar alırsınız..dualarımız bu yolda savaşanlarla

Korkma arkadasım Allah gönlünüze göre versın ..bol bol sperm çıksın ınsallah ..bizde tedavısız tese olduk ki eşim hiçbirşey yapmadı sıgarayı bile bırakmadı...ve sperm cıktı..hersey allahtan allahım ol derse olacak..ınsallah guzel sonuclar alırsınız..dualarımız bu yolda savaşanlarla
Canim ne yaptiniz transferin yapildimi

Benim esim celalettin peru da tedavide daha once emre bakircioglu tarafindan tedavisiz 3 deaf m.tese yapildi bize esim celalettin peru olmasaydi tansel kaplancan i düşünüyordu onuda degerlendirebilirsiniz
Ben ilk ogrendigimde numarasini bulup onunla konusma firsati yakaladim dr celalettin peru'yla durumu anlattim. Tahlilleri gormem gerek dedi email at dedi bana bende attim sonra donmedi fonmus olsaydi belkide coktan baslamistik tedavimize esim Turkiyedeydi ovakit kismet istanbulu tercih edersek aklimda benimde celalettin peru var insallh bu sefer sperleri gorursunuz.. tedavi sureciniz hizli gecerde guzel haberlerle gelirsiniz cok tesekkur ederim

Amin Can'ım ins hepimiz tedavi sonunda hamileyim daha sonrada anne oldum diyebiliriz ins rabbim hepimize nasip eder. Emre bey Hakkı'nda pek bilgim yokda Murat beye gidip cok memnun olan arkadaşlarım var burdan hatta birinin anne olmasina cok az kaldı Allah'ın izniyle. Rabbim hepimizin Hakkı'nda hayirlisini versin
Insallh canim benim rabbim isteyen herkese ama herkese versin. Ya aslinda ben Ankara Kaan aydos istiyorum da kalacak yerimiz yok cok zahmetli olacak bizim icin ama yinede esime danisacam o nereye gitmek isterse siz Ankara'da hangi doktordasiniz ? Yurtdisinda ilk ogrendigimkzde esime biyopsi yapildi bikac sperme rastanlanmisti cok sukur cok sukur ama sonra pisman olduk tabi biyopsi yapildi diye ..

Back
X