• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar, umarım yazdıklarım sizlere umut olur. biz tedaviye 1,5 yıl önce Kaan aydos ta başlamıştık. 1 kere mikrotese olduk ve çok az sperm bulundu. dondurup tüp bebek aşamasına geçtik. HRS hastanesinde Tarık Aksu ile tüp bebek tedavisine başladık ve transferimin üzerinden 11 gün geçti, hamilelik pozitif çıktı. henüz birşey söylemek için çok erken, ne kesesini görebildik ne de bebeği ama kanda ve idrarda pozitifi gördük. Allah sonuna kadar götürmeyi HEPİMİZE nasip etsin. kim olduğunuzu bilmesem de kendimle birlikte her gün sizlere de dua ediyorum. bu süreç te özel bir beslenme programı uygulamadık. sadece ilaçlarımızı düzenli kullandık. Rabbim nasip ederse elbette olur. ama olmuyor diye hayattan kopmayın. Hayırlı bir evlat olmadıktan sonra doğurmanın çok da bir anlamı yok bence. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı,akıllı, uzun ömürlü , başarılı evlatlar versin. Allahın kaderine tevekkül edin ve dua edin, umarım hepiniz güzel neticeler alırsınız :))
Canm meraba öncelikle hayırlı olsun insallah rabbim kucağına sağlıklı bir şekilde almayida nasip etsin bizde kaan aydosta 1 bucuk ay önce mikrotese ameliyatı oldu sonra doktor uzun bir süre cevap vermedi meğerse mesajları görmüyomus ve dün gece mesaj atms
tekrardan spermiogram testi istemiş ve kolamen tablet 50 mg diye bi ilac vermiş sizde kullandınız mı diye merak ettim.

Insallh canim benim rabbim isteyen herkese ama herkese versin. Ya aslinda ben Ankara Kaan aydos istiyorum da kalacak yerimiz yok cok zahmetli olacak bizim icin ama yinede esime danisacam o nereye gitmek isterse siz Ankara'da hangi doktordasiniz ? Yurtdisinda ilk ogrendigimkzde esime biyopsi yapildi bikac sperme rastanlanmisti cok sukur cok sukur ama sonra pisman olduk tabi biyopsi yapildi diye ..
Can'ım biz Ankara'da oturuyoruz Kaan hocaya da muayene olduk Bi merkez önerdi teseyi orda o yapacaktı ama merkez hakkımdaki endişelerimi yazdım baska Bi merkez önermesini istedim mail attım ama dönüş yapmadı. Bu arada Kaan hoca bize %5 ihtimal vermişti Micro tese yapacaktı fakat kuzenimin tavsiyesiyle novaarta gittik orda ki dr un adı Ahmet Hakan Haliloğlu bize %30 şans verdi ve pesa ile sperm buldu cok sukur. Bu arada eslerimizin kimi nereyi istediği de cok önemli. Mesela benim eşim Bi cok dr la görüştü ama bu dr u cok sevdi. Bide umut kapısı galiba bu dr sıcak konusuyo Allah isterse neden olmasın falan diyo eşim o yüzden memnun yanı eşim. Dr lar vesile ama cok da önemli kuzum rabbim hayirlisini versin Hakkı'mızda Can'ım benim

1 ay once esimin azospermi oldugunu ve normal yolla asla cocuk sahibi olamayacagimizi 2 spermiyogram sonucu ile ogrendik.saglik sektorunun icinde oldugumdan epey saglikli arastirma yapma sansim oldu atasehir memorialda prof.cem kucuk'e(sanirim soyadi buydu) gittik dr a istediginiz tahlilleri kendi hastanemde yaptrabilirmiyim diyince muayne ucretini odeyin yoksa karar verip oyle gelin cevabiyla karsilasinca derhal ciktik ordan.(birde prof olan dr cok isin icinde degil gibi sadece kontrolleri o yapiyor gibiydi sanki gerikalan isleri hep ekibi yapiyo gibiydi)2. Sansimizda bahceci fulya tup bebek merkezindeki müstecep kavrut beyefendiydi.o kadar dunya basimiza yikilmis bisekilde gittikki anlatamam.sizde eminim sabahlara kadar uyuyamamaktan benim gibi sabah ezaninin saaatini ogrenmissinizdir belki benim gibi bir ayda 12 kilo vermissinizdir.neyse mustecep hoca sanki bir abi gibi Sicak samimi ve güven veren bir yaklasimdaydi.mustecep bey hormon tahlillerimi istedi ve bizi ürolog tansel kaplancana yonlendirdi tabiki bizim icin kadin dogumcudan ziyade urolog ve embriyolog onemliydi cnku sıkıntı esimde idi. Neyse tansel beye muayene olduk ben serotilly cell sendromundan korkuyorum hocam diyince y kromozom gen testi yapalim a veya b grubunda sorun varsa yuzde 5 e duser sperm bulma sansimiz c grubunda sorun varsa sansimiz yuksek dedi.. kan tahlilini verdik (450 lira falandi) benim endiseler 2 ye katlandimi basladim artik yemek bile yiyememedigim icin mide suyumu kusmaya psikolojim annemlere lutfen bir uyusturucu verip uyutun beni diyecek ve evlat edinme sartlari nedir diye arastiracak kadar bozulmustu.. Ya y kromozom delesyon sonucu kotu gelirse diye 5 gunu gecirdik.5. Gun annemi aldim evden deniz kenarina gittik arabadayken esim aradi "annen yanindami hoporloru acarmisin"diyince eyvah dedim heralde kotu haber var bayilmamdan korkuyor."canim gozumuz aydin tansel bey aradi ve kromozom testimizin a b c grubunda bi terslige raslanmadigini sol tarafin tikali olmasindan suphelendigini ve bulucagina inanicagini soylemis"o an bisey oldu bana rabbime nasil hamdedecegimi sasirdim direksiyon basinda annemle hickiriklarla aglamaya basladik sevincten.. Ama sinav bitmemisti sperm bulma olasiligimizi %65 veriyodu hoca.Bizimkadar sanssizı kesinlikle o yuzde 35 e girerdi.bu arada mustecep hoca benim ilac dozlarimi ignelerimi (yumurta olgunlastirmak icin) kiloma ve boyuma gore resmen her gidisimde milim milim hesapladi planladi anlatti.her gidisimde kan alip hormonlarima bakiliyodu.gunde 2 kez 3 er igne vuruldum karnimdan folibol hap ve diaformin(insulin direncim var diye) iciyordum. Esimi ise hergun findik fistik cilek ve 2 kezde karidesle besledik:)) detayli yaziyorum siz size lazim olani aliverin icinden(cinkoyu en cok iceren besin karides imiş):)) 2 gunde bir yumurta takibi icin mustecep hocaya gittik yumurtalar istedigi olgunluga gelince dediki 31.05 gecesi 2 de catlatma ignesini vurun 02.06 da sabah 9 da esini ameliyata alicaz olumlu olursa senide st:14:00te opuya alicaz dedi.o gun gelip cattiginda ki heyecanimizi anlatamam.yani dün:)) esim ameliyata girdi ve mikroteseye gerek kalmadan tansel kaplancan kanalda bulmus 6 tup ornek almis(esim akciger hastasi oldugu icin lokal anestezi aldi) 15 dk da halledivermis basladik benim saati beklemeye neyse cok uzattim benide mustecep hoca aldi ameliyata ve 7 yumurta almis:))bugun aradilar sabah bilgi verdiler 7 yumurtanin 5 i olgunmus 4 u dollenmis:)pazar gunu arama ihtimalleri varmis yani 3. Gun ama embriyolar iyi giderse 5. Gun yani sali transfere cahgrabilirlermis ona mustecep hoca ve embriyologlar karar vericekmis:)) Kizlar gelelim sonuca hani siz tutmadi diye uzuluyosunuz ya tamam uzulun ama kahretmeyin en azindan sperminiz var .artik benimde var:))umudum var sizde umutsuz olmayin ben inaniyorum hepinizin evi bayram evi olacak gunes dogacak senlikler olacak. Ben hepinize dua edicem ve ediyorum sizde bana ediverin 2 embriyo konulsun ve tutsun 2 tane nurtopu yegeniniz olsun.Hepinizi guzel gozlerinizden operm. Sevgiler..

Arkadaşlar Tansel kaplancali da tedavi goren ve sonuc alan arkadaslar varmi varsa lutfen bana biraz bilgi verin
Evet Tansel kaplancan birzz ters ve sert bi adam ama dun bnm esimde daha kanalda 6 tup sperm buldu.imkaniniz varsa bahcecinin fulya subesine gidin sizin doktorunuzda mutlaka mustecep kavrut olsun ...

cantan3m sizde ilk başta celalettin hoca da 8 adet varmış galiba sonrasında binler ve milyonlar görülmüş yani. biz celaettin hocanın testlerinde kaç seferdir O gören kişileriz genelde. bir tane bile çıkış varsa devamı geliyor çoğunlukla ama O değerinden 1 2 adet e yükselmek bile çok zor burda varsa da yazsın ki bize de umut olsun.
@cemrem29 var 0 dan yükselen

Şimdi haberlerde izledim Eşini aldatan Bi Ada'mın çocuğu oluyor kadın da Ada'm da çocuğu istemiyor ve neticede çocuk ölü bulunuyor tam emin Değilim ama Ada'mın öldürdüğünden şüpheleniyorlarmış el kadar Bebek ...
Allah onlara Veriyor sokakta dilendirenlere veriyor ama gel gör ki anne baba olmak için yanıp tutuşan bizlere vermiyor !!!!!
Bunca adaletsizliğin olduğu Bi dünyada sanırım adalet beklemek çok saçma artık .. İsyan değil bu ama ilk defa haberleri izlerken ağladım içimin bu kadar yanması için acaba ne günahim vardı diye ... Ya da biz kendi elleriyle bebeğini öldürenlerden daha mı caniyiz de bize nasip etmiyor
Adaletsizlik deme Rabbim adaletlinin en iyisidir. Rabbim sabredin ve isteyin diyor. Bol bol dua et. Inşallah sizede nasip eder canım. Herkesin bir sınavı var bizim de bu demek ki. Belki bizim için böylesi daha hayırlıdır. Gorumcemin engelli çocuğu var sürekli atak geçiriyor. 10 yaşında yiyemiyor, icemiyor konuşamıyor, yuruyemiyor. Oturamıyor Allah yardımcısı olsun. Herşey de bir hayır vardır üzülme

N
1 ay once esimin azospermi oldugunu ve normal yolla asla cocuk sahibi olamayacagimizi 2 spermiyogram sonucu ile ogrendik.saglik sektorunun icinde oldugumdan epey saglikli arastirma yapma sansim oldu atasehir memorialda prof.cem kucuk'e(sanirim soyadi buydu) gittik dr a istediginiz tahlilleri kendi hastanemde yaptrabilirmiyim diyince muayne ucretini odeyin yoksa karar verip oyle gelin cevabiyla karsilasinca derhal ciktik ordan.(birde prof olan dr cok isin icinde degil gibi sadece kontrolleri o yapiyor gibiydi sanki gerikalan isleri hep ekibi yapiyo gibiydi)2. Sansimizda bahceci fulya tup bebek merkezindeki müstecep kavrut beyefendiydi.o kadar dunya basimiza yikilmis bisekilde gittikki anlatamam.sizde eminim sabahlara kadar uyuyamamaktan benim gibi sabah ezaninin saaatini ogrenmissinizdir belki benim gibi bir ayda 12 kilo vermissinizdir.neyse mustecep hoca sanki bir abi gibi Sicak samimi ve güven veren bir yaklasimdaydi.mustecep bey hormon tahlillerimi istedi ve bizi ürolog tansel kaplancana yonlendirdi tabiki bizim icin kadin dogumcudan ziyade urolog ve embriyolog onemliydi cnku sıkıntı esimde idi. Neyse tansel beye muayene olduk ben serotilly cell sendromundan korkuyorum hocam diyince y kromozom gen testi yapalim a veya b grubunda sorun varsa yuzde 5 e duser sperm bulma sansimiz c grubunda sorun varsa sansimiz yuksek dedi.. kan tahlilini verdik (450 lira falandi) benim endiseler 2 ye katlandimi basladim artik yemek bile yiyememedigim icin mide suyumu kusmaya psikolojim annemlere lutfen bir uyusturucu verip uyutun beni diyecek ve evlat edinme sartlari nedir diye arastiracak kadar bozulmustu.. Ya y kromozom delesyon sonucu kotu gelirse diye 5 gunu gecirdik.5. Gun annemi aldim evden deniz kenarina gittik arabadayken esim aradi "annen yanindami hoporloru acarmisin"diyince eyvah dedim heralde kotu haber var bayilmamdan korkuyor."canim gozumuz aydin tansel bey aradi ve kromozom testimizin a b c grubunda bi terslige raslanmadigini sol tarafin tikali olmasindan suphelendigini ve bulucagina inanicagini soylemis"o an bisey oldu bana rabbime nasil hamdedecegimi sasirdim direksiyon basinda annemle hickiriklarla aglamaya basladik sevincten.. Ama sinav bitmemisti sperm bulma olasiligimizi %65 veriyodu hoca.Bizimkadar sanssizı kesinlikle o yuzde 35 e girerdi.bu arada mustecep hoca benim ilac dozlarimi ignelerimi (yumurta olgunlastirmak icin) kiloma ve boyuma gore resmen her gidisimde milim milim hesapladi planladi anlatti.her gidisimde kan alip hormonlarima bakiliyodu.gunde 2 kez 3 er igne vuruldum karnimdan folibol hap ve diaformin(insulin direncim var diye) iciyordum. Esimi ise hergun findik fistik cilek ve 2 kezde karidesle besledik:)) detayli yaziyorum siz size lazim olani aliverin icinden(cinkoyu en cok iceren besin karides imiş):)) 2 gunde bir yumurta takibi icin mustecep hocaya gittik yumurtalar istedigi olgunluga gelince dediki 31.05 gecesi 2 de catlatma ignesini vurun 02.06 da sabah 9 da esini ameliyata alicaz olumlu olursa senide st:KK14:00te opuya alicaz dedi.o gun gelip cattiginda ki heyecanimizi anlatamam.yani dün:)) esim ameliyata girdi ve mikroteseye gerek kalmadan tansel kaplancan kanalda bulmus 6 tup ornek almis(esim akciger hastasi oldugu icin lokal anestezi aldi) 15 dk da halledivermis basladik benim saati beklemeye neyse cok uzattim benide mustecep hoca aldi ameliyata ve 7 yumurta almis:))bugun aradilar sabah bilgi verdiler 7 yumurtanin 5 i olgunmus 4 u dollenmis:)pazar gunu arama ihtimalleri varmis yani 3. Gun ama embriyolar iyi giderse 5. Gun yani sali transfere cahgrabilirlermis ona mustecep hoca ve embriyologlar karar vericekmis:)) Kizlar gelelim sonuca hani siz tutmadi diye uzuluyosunuz ya tamam uzulun ama kahretmeyin en azindan sperminiz var .artik benimde var:))umudum var sizde umutsuz olmayin ben inaniyorum hepinizin evi bayram evi olacak gunes dogacak senlikler olacak. Ben hepinize dua edicem ve ediyorum sizde bana ediverin 2 embriyo konulsun ve tutsun 2 tane nurtopu yegeniniz olsun.Hepinizi guzel gozlerinizden operm. Sevgiler..
gözünaydın arkadaşım..yazdıklarında ınan kendımı buldum...cok taze bizimde yaşadıklarımız...benımde cok korkularım vardı cok şükür Allah'ıma 3 tane embrıyomuz oluştu ..ınsallah allahım bu yolda savaş veren herkesın dualarını kabul etsın..emeklerini boşa çıkarmasın..

1 ay once esimin azospermi oldugunu ve normal yolla asla cocuk sahibi olamayacagimizi 2 spermiyogram sonucu ile ogrendik.saglik sektorunun icinde oldugumdan epey saglikli arastirma yapma sansim oldu atasehir memorialda prof.cem kucuk'e(sanirim soyadi buydu) gittik dr a istediginiz tahlilleri kendi hastanemde yaptrabilirmiyim diyince muayne ucretini odeyin yoksa karar verip oyle gelin cevabiyla karsilasinca derhal ciktik ordan.(birde prof olan dr cok isin icinde degil gibi sadece kontrolleri o yapiyor gibiydi sanki gerikalan isleri hep ekibi yapiyo gibiydi)2. Sansimizda bahceci fulya tup bebek merkezindeki müstecep kavrut beyefendiydi.o kadar dunya basimiza yikilmis bisekilde gittikki anlatamam.sizde eminim sabahlara kadar uyuyamamaktan benim gibi sabah ezaninin saaatini ogrenmissinizdir belki benim gibi bir ayda 12 kilo vermissinizdir.neyse mustecep hoca sanki bir abi gibi Sicak samimi ve güven veren bir yaklasimdaydi.mustecep bey hormon tahlillerimi istedi ve bizi ürolog tansel kaplancana yonlendirdi tabiki bizim icin kadin dogumcudan ziyade urolog ve embriyolog onemliydi cnku sıkıntı esimde idi. Neyse tansel beye muayene olduk ben serotilly cell sendromundan korkuyorum hocam diyince y kromozom gen testi yapalim a veya b grubunda sorun varsa yuzde 5 e duser sperm bulma sansimiz c grubunda sorun varsa sansimiz yuksek dedi.. kan tahlilini verdik (450 lira falandi) benim endiseler 2 ye katlandimi basladim artik yemek bile yiyememedigim icin mide suyumu kusmaya psikolojim annemlere lutfen bir uyusturucu verip uyutun beni diyecek ve evlat edinme sartlari nedir diye arastiracak kadar bozulmustu.. Ya y kromozom delesyon sonucu kotu gelirse diye 5 gunu gecirdik.5. Gun annemi aldim evden deniz kenarina gittik arabadayken esim aradi "annen yanindami hoporloru acarmisin"diyince eyvah dedim heralde kotu haber var bayilmamdan korkuyor."canim gozumuz aydin tansel bey aradi ve kromozom testimizin a b c grubunda bi terslige raslanmadigini sol tarafin tikali olmasindan suphelendigini ve bulucagina inanicagini soylemis"o an bisey oldu bana rabbime nasil hamdedecegimi sasirdim direksiyon basinda annemle hickiriklarla aglamaya basladik sevincten.. Ama sinav bitmemisti sperm bulma olasiligimizi %65 veriyodu hoca.Bizimkadar sanssizı kesinlikle o yuzde 35 e girerdi.bu arada mustecep hoca benim ilac dozlarimi ignelerimi (yumurta olgunlastirmak icin) kiloma ve boyuma gore resmen her gidisimde milim milim hesapladi planladi anlatti.her gidisimde kan alip hormonlarima bakiliyodu.gunde 2 kez 3 er igne vuruldum karnimdan folibol hap ve diaformin(insulin direncim var diye) iciyordum. Esimi ise hergun findik fistik cilek ve 2 kezde karidesle besledik:)) detayli yaziyorum siz size lazim olani aliverin icinden(cinkoyu en cok iceren besin karides imiş):)) 2 gunde bir yumurta takibi icin mustecep hocaya gittik yumurtalar istedigi olgunluga gelince dediki 31.05 gecesi 2 de catlatma ignesini vurun 02.06 da sabah 9 da esini ameliyata alicaz olumlu olursa senide st:KK14:00te opuya alicaz dedi.o gun gelip cattiginda ki heyecanimizi anlatamam.yani dün:)) esim ameliyata girdi ve mikroteseye gerek kalmadan tansel kaplancan kanalda bulmus 6 tup ornek almis(esim akciger hastasi oldugu icin lokal anestezi aldi) 15 dk da halledivermis basladik benim saati beklemeye neyse cok uzattim benide mustecep hoca aldi ameliyata ve 7 yumurta almis:))bugun aradilar sabah bilgi verdiler 7 yumurtanin 5 i olgunmus 4 u dollenmis:)pazar gunu arama ihtimalleri varmis yani 3. Gun ama embriyolar iyi giderse 5. Gun yani sali transfere cahgrabilirlermis ona mustecep hoca ve embriyologlar karar vericekmis:)) Kizlar gelelim sonuca hani siz tutmadi diye uzuluyosunuz ya tamam uzulun ama kahretmeyin en azindan sperminiz var .artik benimde var:))umudum var sizde umutsuz olmayin ben inaniyorum hepinizin evi bayram evi olacak gunes dogacak senlikler olacak. Ben hepinize dua edicem ve ediyorum sizde bana ediverin 2 embriyo konulsun ve tutsun 2 tane nurtopu yegeniniz olsun.Hepinizi guzel gozlerinizden operm. Sevgiler..
Canim gozunuzaydin olsun inşaAllah Rabbim evlatlarini bagislar sana tutunurlarda evinizde aydin olur. Ne guzel yazmissin. Rabbim isteyince vesileleri bir bir siraliyo. Esinin hormon degerlerni merak ettim canim ben nasildi degerler. Rabbim sizede hepimizede hayirli saglikli imanli evlatlar nasip eder insaAllah.

Arkadasım transfer yapılamadı..gecen hafta cmrt yumurtalarım toplandı..cok fazla olduğu ıcın doktor önümüzdeki Regl da yapalım dedi...dun Regl oldum anlamadım..pazartesi kontrolüm var..bakalım ne olacak ..
Canim rahimi dinlendirmek istemis herhalde doktorun. InsAllah hayirli haberler alirsiniz.

Izmirli senindedaha guzel haberlerini bekliyorum..ben varya dunyadaki en kotu seyler benim basima gelicek asla cocugum olmicak sperm var ise speemiyogramda 1 tane bile cikmazmi cikar cikmiyosa bence testistede yada kanaldada bulunamayacak saniyodum hele bu kk daki yorumlari okuyunca nerelerden atsam kendimi diyodum.burdaki olumsuz ornekler sizin basiniza gelmek zorunda degil kizlar birerbir ayni bile olsa eslerimizin herbiseyi ayni kotu sonucu diye bisey yok.ben gecelerce bu sayfalari hatmederken dedimki yarabbim bu gunler gecsin kk ya yazicam basima gelenleri sirf onlarin basinda degil bu is ...

Canim gozunuzaydin olsun inşaAllah Rabbim evlatlarini bagislar sana tutunurlarda evinizde aydin olur. Ne guzel yazmissin. Rabbim isteyince vesileleri bir bir siraliyo. Esinin hormon degerlerni merak ettim canim ben nasildi degerler. Rabbim sizede hepimizede hayirli saglikli imanli evlatlar nasip eder insaAllah.
Ferah eymen kardesim umudunuzu yitirmeyin .ben esimin hormon sonuclarini yazmayacagm neden biliomusn cnku bnlar bnm esimin degerleri yani senin esin icin ayni kriterler yada ayni referans araliklari gecerli olmayabilir .ve sen bundan bir sonuc cikarip belki uzulebilirsin. Ben o belki ye bile sebep olmak istemiyorumguzel kardesim. Sadece hormon sonuclarimiz normal di diyeyim :anne:

Mrb guzel bacılarım.ben bugun uzgunum mu dıyım sevınclıyım mı dıyım bılemıyorum.kaynım bızden 6 sene once evlendı cocugu olmadı eltım sorun bende dıyordu hep yumurtalıklarım tenbel dıyordu. Bugun ogrendım kı kaynımda azoymus ve bunu saklıyormus.2 kez sperm tahlılı vermıs bırınde 0 bırınde 30 sperm bulunmus sımdı ben sevınım mı uzulım mı.kaynımda sperm varsa esımde de varmıdır acebb.genetıgımız temız cıkmıstı ve esımde grade 3 cıft taraflı varıkosel var

Mrb guzel bacılarım.ben bugun uzgunum mu dıyım sevınclıyım mı dıyım bılemıyorum.kaynım bızden 6 sene once evlendı cocugu olmadı eltım sorun bende dıyordu hep yumurtalıklarım tenbel dıyordu. Bugun ogrendım kı kaynımda azoymus ve bunu saklıyormus.2 kez sperm tahlılı vermıs bırınde 0 bırınde 30 sperm bulunmus sımdı ben sevınım mı uzulım mı.kaynımda sperm varsa esımde de varmıdır acebb.genetıgımız temız cıkmıstı ve esımde grade 3 cıft taraflı varıkosel var
Canim Merhaba ilk önce varıkosel amliyetinizi olun belki sayı azdır da tıkanıklık sebebiyle çıkmıyordur varıkosel denedim snra ind çıkışını olur uc bes mutlu haberlerini duymak nasip olsun cnm bide kaybını tüp bebek denedim mi sizin azo olduğunuzu biliyorlar mi genetik değil dimi

Izmirli senindedaha guzel haberlerini bekliyorum..ben varya dunyadaki en kotu seyler benim basima gelicek asla cocugum olmicak sperm var ise speemiyogramda 1 tane bile cikmazmi cikar cikmiyosa bence testistede yada kanaldada bulunamayacak saniyodum hele bu kk daki yorumlari okuyunca nerelerden atsam kendimi diyodum.burdaki olumsuz ornekler sizin basiniza gelmek zorunda degil kizlar birerbir ayni bile olsa eslerimizin herbiseyi ayni kotu sonucu diye bisey yok.ben gecelerce bu sayfalari hatmederken dedimki yarabbim bu gunler gecsin kk ya yazicam basima gelenleri sirf onlarin basinda degil bu is ...
Tebrık ederım bızlere de dua et.ınsallah en kısa zamanda al
Canim Merhaba ilk önce varıkosel amliyetinizi olun belki sayı azdır da tıkanıklık sebebiyle çıkmıyordur varıkosel denedim snra ind çıkışını olur uc bes mutlu haberlerini duymak nasip olsun cnm bide kaybını tüp bebek denedim mi sizin azo olduğunuzu biliyorlar mi genetik değil dimi
Canım bızım genetık testımız temız cok sukur kaynım tup denemedı bıraz tabı bızım bıldıgımız bu belkı gızlıyordur.bız varıkoselı olucaz unuverste hastanesınde olucak o yuzden uzuyor ıste.

Bızım azo oldugumuzu bılmıyorlar esım varıkosel olucam dıyınce kaynım sana bı doktor tavsıye edım demıs konu ordan acılmıs. Benımde sperm sayısı cok dusuk 1 kez 0 bı kez 30 cıktı tedavı olmamız lazım ama su an musaıt degılız demıs

Canım sanırım senın bı bebegın var allah uzun omurler salıh bı evlat eylesın ınsallah.merak ettım sızın azo sebebını yazarsan sevınırım belkı bana umut olur bıraz
Amin canım Sağol rabbim sizlerede nasip etsin. Eşimin neden böyle olduğu belli değil. Bizde başka yerlerde test yaptırmışık. Sıfır çıkmıştı celalettin beyde sperm olduğu anlaşıldı. 2. Tüp Bebek denememde hamile kaldım

L

Canini sikma bence kaan hoca bizede ilk tese sonra tedavi dedi ben tedavi istegidigim icin baska doktora gittik ama simdi yine tese olcaz mecbur cikacagi varsa herturlu cikiyo canim cikmicagi varsada ne yapsan faydasiz bence tese olun ilk sonucuda yazarsan bize sevinirim azo sebeplerimiz benziyo cunku

Sonucu tabi ki yazarım Canım. Allah büyük çıkacağı varsa çıkar artık girdik bu yola başka çare Yok. Sizin eşiniz de mi küçükken ameliyat olmuş benim eşim 2 yaşında olmuş

Back
X