• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ferah eymen kardesim umudunuzu yitirmeyin .ben esimin hormon sonuclarini yazmayacagm neden biliomusn cnku bnlar bnm esimin degerleri yani senin esin icin ayni kriterler yada ayni referans araliklari gecerli olmayabilir .ve sen bundan bir sonuc cikarip belki uzulebilirsin. Ben o belki ye bile sebep olmak istemiyorumguzel kardesim. Sadece hormon sonuclarimiz normal di diyeyim :anne:
Canim merakimdan sordum. Zaten ben hormonlarin hic bi onemi olmadigini anladim bu surecte. Bizimde normal. Ben hic takilmiyorum hormonlara. Yuksek olanda cikiyo normal olanda cikamayabiliyo. Cunku evladi verecek olan Allah hormonlar degil :) gonunuz aydin olsun tekrar

Can'ım biz Ankara'da oturuyoruz Kaan hocaya da muayene olduk Bi merkez önerdi teseyi orda o yapacaktı ama merkez hakkımdaki endişelerimi yazdım baska Bi merkez önermesini istedim mail attım ama dönüş yapmadı. Bu arada Kaan hoca bize %5 ihtimal vermişti Micro tese yapacaktı fakat kuzenimin tavsiyesiyle novaarta gittik orda ki dr un adı Ahmet Hakan Haliloğlu bize %30 şans verdi ve pesa ile sperm buldu cok sukur. Bu arada eslerimizin kimi nereyi istediği de cok önemli. Mesela benim eşim Bi cok dr la görüştü ama bu dr u cok sevdi. Bide umut kapısı galiba bu dr sıcak konusuyo Allah isterse neden olmasın falan diyo eşim o yüzden memnun yanı eşim. Dr lar vesile ama cok da önemli kuzum rabbim hayirlisini versin Hakkı'mızda Can'ım benim[/QUOTE.]
Ben tese istemedigim ocin Kaan hocaya gitmek istiyorum ya sizin icin cok sevindim arkadasim insallh gonlunjzdeki neyse o olur. rabbim hayirlisini verir ve hicbir kulunu dermansiz birakmaz ben cok soru soruyorum ama pesa ? Ne demek nasil oluyor ? Varikosel ameliyati olduk ama sonuc ayni olunca kanal tikanikligi olabilir dendi ama mr falan cektirmedik. Ben aileme solemedim bu durumu kimsede bilsin istemiyorum oyuzden isim dahada zorlasiyor benim.kesinlikle doktorlar vesile ama iste bizim kismetimiz hangi doktorda desigin gibi buda onemli ..

izmir-grl iyi hos yazmıssın da arkadasım sertoli sell olmakdan cok korkuyorum yazmıssın ya biz sertoliyiz ne yapalım yanı umudumuzu yitirelim mı bu savasdan vaz mı gecelım.ne demek sertolı sell olmakdan cok korkuyoduk .rabbım nasıp etmıs cıkmıs ne mutlu sana.ama burda baska ınsanların umudunun kırıldıgının farkında mısın?herkes bıraz yazdıklarını ınce eleyıp tartıp yazsın arkadaslar .

izmir-grl iyi hos yazmıssın da arkadasım sertoli sell olmakdan cok korkuyorum yazmıssın ya biz sertoliyiz ne yapalım yanı umudumuzu yitirelim mı bu savasdan vaz mı gecelım.ne demek sertolı sell olmakdan cok korkuyoduk .rabbım nasıp etmıs cıkmıs ne mutlu sana.ama burda baska ınsanların umudunun kırıldıgının farkında mısın?herkes bıraz yazdıklarını ınce eleyıp tartıp yazsın

izmir-grl iyi hos yazmıssın da arkadasım sertoli sell olmakdan cok korkuyorum yazmıssın ya biz sertoliyiz ne yapalım yanı umudumuzu yitirelim mı bu savasdan vaz mı gecelım.ne demek sertolı sell olmakdan cok korkuyoduk .rabbım nasıp etmıs cıkmıs ne mutlu sana.ama burda baska ınsanların umudunun kırıldıgının farkında mısın?herkes bıraz yazdıklarını ınce eleyıp tartıp yazsın arkadaslar .
Aynen katılıyorum arkadaşım söylediklerine

Sanırım o yazıyi yazan izmirli gril degilmis.kusura bakma canim.yaziyi yazan arkadas kendini biliyo dur zaten. Sende kusura bakma canım.

izmir-grl iyi hos yazmıssın da arkadasım sertoli sell olmakdan cok korkuyorum yazmıssın ya biz sertoliyiz ne yapalım yanı umudumuzu yitirelim mı bu savasdan vaz mı gecelım.ne demek sertolı sell olmakdan cok korkuyoduk .rabbım nasıp etmıs cıkmıs ne mutlu sana.ama burda baska ınsanların umudunun kırıldıgının farkında mısın?herkes bıraz yazdıklarını ınce eleyıp tartıp yazsın arkadaslar .[/QUOTE

.... N E Y S E...

Evet hnmefendi ben esimde serotlyy cell sndrmu cikmssindan korkuyordum.sizde ciktiysa siz korkmayiniz efenim Allah sizede sifasndan versn.Herksn endsesi farklidir sizde arastirmissinizdir serotilyy cell sendromuda asla ana baba olamazsiniz demek degil..

Arkadaşlar meraba size bi sorum olacaktı aranızda klomen ve promotil m forte kullanan ve sonuç alan oldu mu ve bunu kimin kullanması lazm kaan aydos sağolsun hiçbir bilgi vermeyip sadece ilaç isimlerini msj attığı için hicbisey anlamıyorum tedaviden sanki tıp bitirmisiz gibi muamele yapıyo bide bunun yanı sıra bi kür felan uygulayaniniz oldu mu taze havuç suyu ve keciboynuzu kürüde vermeyi düşünüyorum bi sorun olur mu acaba bilgilendirirseniz sevinirim :(

Arkadaşlar meraba size bi sorum olacaktı aranızda klomen ve promotil m forte kullanan ve sonuç alan oldu mu ve bunu kimin kullanması lazm kaan aydos sağolsun hiçbir bilgi vermeyip sadece ilaç isimlerini msj attığı için hicbisey anlamıyorum tedaviden sanki tıp bitirmisiz gibi muamele yapıyo bide bunun yanı sıra bi kür felan uygulayaniniz oldu mu taze havuç suyu ve keciboynuzu kürüde vermeyi düşünüyorum bi sorun olur mu acaba bilgilendirirseniz sevinirim :KK43:
Merhaba arkadaşım hormonlarının normal mi bazı kürlerin hormonları etkilediği söyleniyor ama ben yaptıklarımı nacizane söyliyim ben eşime nar suyu sıktım havuç suyu taze sıktım her akşam muz bir tane kuruyemiş verdim ceviz veriyorum bizim herseyimiz normaldi doktor hiç ilaç vermedi klomen de vetmedi bu konuda bilgim yok mesela bizde çıkış başladı üç beş tane şükür ama bu durumda bile ilaç vermedi biz çıkan spermleri bi kısmını dondurduk herkesin hikayesi yaşananlar zor ama bu sınavdan geçici inş ilk sahur ilk teravi Rabbim sen evlat isteyen herkese die dualrima başlıyorum iyi geceler canım

Canm meraba öncelikle hayırlı olsun insallah rabbim kucağına sağlıklı bir şekilde almayida nasip etsin bizde kaan aydosta 1 bucuk ay önce mikrotese ameliyatı oldu sonra doktor uzun bir süre cevap vermedi meğerse mesajları görmüyomus ve dün gece mesaj atms
tekrardan spermiogram testi istemiş ve kolamen tablet 50 mg diye bi ilac vermiş sizde kullandınız mı diye merak ettim.
hayır canım biz kullanmadık. sudafed kullanmıştık en başta sonrasında bir daha ilaç kullanmadık.

Merhaba arkadaşım hormonlarının normal mi bazı kürlerin hormonları etkilediği söyleniyor ama ben yaptıklarımı nacizane söyliyim ben eşime nar suyu sıktım havuç suyu taze sıktım her akşam muz bir tane kuruyemiş verdim ceviz veriyorum bizim herseyimiz normaldi doktor hiç ilaç vermedi klomen de vetmedi bu konuda bilgim yok mesela bizde çıkış başladı üç beş tane şükür ama bu durumda bile ilaç vermedi biz çıkan spermleri bi kısmını dondurduk herkesin hikayesi yaşananlar zor ama bu sınavdan geçici inş ilk sahur ilk teravi Rabbim sen evlat isteyen herkese die dualrima başlıyorum iyi geceler canım
Saolasn btnm sizlerde benm dualarmdaydnz hep horman sonuclarni bilmiyorum temmuzda yaptrck bu ilaclardan sonra bizdede ameliyat sirasinda çıktı ve saklandı doktor yazms menide bu ilaclar ile çıkış sağlayalım tekrar test yaptiralm 1 ay olmadı sakladiklarimizla tüp bebeğe geçiş yapalm dedi bu şekilde sonuç vermezse temmuzda tüp bebek için gidicez insallah hayırlısı neyse o olur rabbim bu mübarek günlerde hepimizin yüzünü guldursun inşallah

hayır canım biz kullanmadık. sudafed kullanmıştık en başta sonrasında bir daha ilaç kullanmadık.
Rabbim inşallah bu güzel günlerin hatrina yuzlerimizi güldürsün :( çok zor hele bu aralar iyice umutsuzluk içine düştüm hergece ağlayarak uyumaktanda yoruldum rabbim yardım et ne olursun önce burdaki kardeşlerime sonrada bana dayanilabilinecek gibi değil :(

Arkadaşlar meraba size bi sorum olacaktı aranızda klomen ve promotil m forte kullanan ve sonuç alan oldu mu ve bunu kimin kullanması lazm kaan aydos sağolsun hiçbir bilgi vermeyip sadece ilaç isimlerini msj attığı için hicbisey anlamıyorum tedaviden sanki tıp bitirmisiz gibi muamele yapıyo bide bunun yanı sıra bi kür felan uygulayaniniz oldu mu taze havuç suyu ve keciboynuzu kürüde vermeyi düşünüyorum bi sorun olur mu acaba bilgilendirirseniz sevinirim :KK43:
Slm canım biz kullandık promotil klomen ve evicap ayrıyeten 3 ay boyunca her gün taze havuç suyu sıktım ceviz yedi geçen sene temmuzda sperm testinde 1 2 tane ölüsperm bulundu bu ilaçları kullanmadan önce dr sonra bu ilaçları vermişti 4 ay kullandı sonra sperm tahlili yaptırmadı taki geçen aya kadar geçen ay ki sperm tahlili sonucunda nadir alanda ölü sperm ve çok nadir alanda canlı sperm bulundu dr eğer kaliteli ise birkaç günde bir sperm verecek biriktirip donduracaz dedi rabbim herkese bu mübarek ayın hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh inşallah bir gün hepimiz hamile haberlerimizi paylasiriz iyi geceler canlarımmmmmmm

Slm canım biz kullandık promotil klomen ve evicap ayrıyeten 3 ay boyunca her gün taze havuç suyu sıktım ceviz yedi geçen sene temmuzda sperm testinde 1 2 tane ölüsperm bulundu bu ilaçları kullanmadan önce dr sonra bu ilaçları vermişti 4 ay kullandı sonra sperm tahlili yaptırmadı taki geçen aya kadar geçen ay ki sperm tahlili sonucunda nadir alanda ölü sperm ve çok nadir alanda canlı sperm bulundu dr eğer kaliteli ise birkaç günde bir sperm verecek biriktirip donduracaz dedi rabbim herkese bu mübarek ayın hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh inşallah bir gün hepimiz hamile haberlerimizi paylasiriz iyi geceler canlarımmmmmmm
Siz nerde hangi doktorda goruyorsunuz tedavinizi ? Sorununuz neydi sakincasi yoksa!

Siz nerde hangi doktorda goruyorsunuz tedavinizi ? Sorununuz neydi sakincasi yoksa!
Canım biz hataydayız burda özel bir hastanede Üroloji dr na gittik daha önce gittiğimiz hiç bir yer tedavi vermedi eşime taki bu dr a kadar benim eşimde hersey normaldi eşim dönerci çalışıyordu dr dedi muhtemelen mesleğinden sıcaklık hücreleri eritiyor eşim dönerciliği bıraktı sormak istediğin bir şey olursa istediğin zaman sorabilirsin sonuçta burda hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin

Rabbim inşallah bu güzel günlerin hatrina yuzlerimizi güldürsün :KK43: çok zor hele bu aralar iyice umutsuzluk içine düştüm hergece ağlayarak uyumaktanda yoruldum rabbim yardım et ne olursun önce burdaki kardeşlerime sonrada bana dayanilabilinecek gibi değil :KK43:
canım galiba sizde sperm bulunmuş, hiç kendini üzme, bizim 2 tane döllenebilecek spermimiz bulunmuştu yine onlarda da şekil bozukluğu vardı ve şu an hamileliğimin 5. haftası bitti. senin durumun benimkinden daha iyi görünüyor. bu süreçte kendine çok iyi bak çünkü bundan sonra tüm yük senin omzunda olacak, döllenen embriyonu sen taşıyacaksın, senin sağlıklı olman artık daha önemli. tarık hoca da bana öyle demişti. bu süreçte kadının sağlıklı bir anne adayı olması çok önemli. Rabbim ol deyince herşey oluyor. iki tane spermle benim çok umudum yoktu ama şükür şimdi çok iyi gidiyor. Diliyorum ki Allah tan sen ve burdaki herkes, sağlıklı, akıllı, zeki, uzun ömürlü, hayırlı , güzel evlatlarına bir an önce kavuşsun.

Kızlar mrb nasılsınız biz yarın yeniden Allah nasip ederse tedaviye başlıyoruz nolur dualarınızı esirgemeyin
Allah yardımcınız olsun inş bitanem inş kucağına almak nasip olsun bende diğer ay başlıyor bu ay rahim flimi çektircem görüşmeye gittik inş Allah bu ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim kim istiyorsa nasip etttttt

Back
X