Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizler sizin asamalara daha gelemedik ama insan yinede merakediyo iste
Allahım ınsallah bu yolda savaş veren herkesın emeklerını boşa çıkarmasın..ınsallah arkadasım dıledıgınız gıbı gönlünüzce olur hersey..bu azosperm maalesef cok kötü bir durum ..ama herseye rağmen bi umudumuz bır cabamız var ..allahım yardımcımıZ olsun ...

Arkadaslar memorialde 1 tane transfer ediyolarmis ama umut tup bebek bahceci falan genelde iki tane yapiyo diyo duydum memorialde neden 1 tane oluyoki bizim durumlarda bencede iki tane olmali
Valla arkadasım bende anlamadım .bende 1 tane koyulacak diye bılıyordum..cunku bizim ılk denememız yasımda 35 ustu degıl..anlamadım ama şaşkınım ...

Valla arkadasım bende anlamadım .bende 1 tane koyulacak diye bılıyordum..cunku bizim ılk denememız yasımda 35 ustu degıl..anlamadım ama şaşkınım ...
Üçüncü Gün embiriyosu iki tane koyuyorlar heralde beşinci gün bir tane dedi doktor bana bende suan anlamadım sanırım bu durumdan dolayi

Bunun bahceci yada memorialla bir ilgisi yok kizlar bu devketin getirdigi bir yasak ben mustafa bahceciyi internetten dibledim onunda aciklamasi ayni yonde benim anladigim ayrimm su yas siniri var ve ilk denemede devlet 2 taneye izin vermiyo risklerinden dolayi vs. Sonra bahceci tansel beye gittik esim sordu ama daha sizin i in bunlar cok erken ama devlet zaTen sizin yasinizda ve ilk denemede izin vermiyorr dedi yasim 23

Senin yasin kurtariyor canim benim muhtemelen bu yuzdenn doktor 2 tane demistir birde kacinci deneeme

Canimm soylemek istedigini cok net anlamadim ama mesela ben 23 yasindayim ve ilk denemem olucak ins benim icin yasak oldugunu soylediler ilk gorussmelerimizde bahceciden tansel beyle gorusmustuk bunu heves varyaa daha neyin ne oldugunu bilmiyoruzz esim sordu sizde bir sperm bulunsunda bunlari dusunmek icin cok erken dedi okadar uzuldumki o an sanki bunlari dusunmeye bile hakkimiz yok gibi hissettim ustten anlatti o yuzden net bilmiyorum bir yas ve deneme siniri varr muhtemelenn ozaman detayli aciklamadi bize saolsun bizde bukadar bilincli degildik

Ama memotialdakige el
Eğer bana sorduysan cnm ..benım ilk deneme ..

İlk deneme yaşında genç bilemedim canım ya doktora gittiğimde bende sorucam merak ettim. Hakkında hayırlısı olur inş. İlk denemenn içini ferah tut bence umudumuz hep olmalı rabbime şükür tedavisi var en azından bu bile çok güzel bence tüp bebek bile yapamayan ne çiftler var İnş hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum. Bugünmüydü transfer canım

Bu duruma gelmek bile bir mucize..inşallah tutunurlar ..pek umudum yok ama .. Herkesın embrıyosu 5.gune bekletılırken ..benımkiler 3.gun donduruldular..neden 5.gune bekletmediler merak içindeyim..genelde 5.gun embrıyoların tutunma şansı yüksekmiş ..transferim 11 temmuzda olacak Allah Nasıp ederse ..ama ben nette okuyorum bır cok kısıye cıft embrıyo koyuyorlar..bence sormalısın boyle bir şansın varsa neden 2 tane koymasınlar...bana da sürprız oldu doktor 2 tane Koycaz dıyınce ..herseyın hayırlısı tek cıft farketmıyor..sonuç gebelik olsun başka bişey ıstemıyoruz...

Merhaba canım söylemek istediğimm bende özel doktora gidiyorum
birinci deneme bir embriyo
İkinci deneme bir embriyo
Üçüncü deneme iki embriyo dedi
benimde yasin 26 olduğu için eğer 35 yaş ve üstu olsaydı ilk deneme iki tane koyulur dedi doktor...

Heee bende bunu söylemek istemiştim ama içeriği tam bilmiyordum saol canım

Pınarımmmm canım benim nasılsın gelecek ay başlıyacam diyorsun canım rahim filmi çekildi mi yoksa cektirmeyecek misin inşallah bu defa yüzün güler canım benim bana da gelecek ay rahim filmi çekilecek kısmetse 2 ay sonra da tedaviye başlıyacaz korku bir yandan heyecan stres ne dersen hepsini bir yaşıyorum 2 ay sonrasına ışınlanmak istiyorum ayyyyyy yine çenem düştü iyimiinşallah pozitif haberler verirsn bidanemmmmmmm inşallah burdaki herkes pozitif haberlerle gelir

Aytenimmm canım benim ya merak etti sorduğun için Allah Razı olsun❤
Iyiyim çok şükür canım doktora gittik biz eşim Sperm testi verdi çıkan spermler donduruldu ben rahim filmi çekildim canim ama hsg değil HSS çekildim yani sulu rahim filmi çekildim rahim musaitmi değilmi Polip miyom kist var mı die çok şükür hiç bişey çıkmadı ama ağrılı bir işlemdi dayanmak zor du biraz ama kısa bir ağrı .doktor hsg den vazgecti cnku bizim tuperle isimiz yok dedi isimiz tup brbek dedi tuplerden sivi gecip gecmemesi onemli degildi diğer ay inş kısmet olur sa başlıyacaz canım nasipimizde vardir inş hayirlisiyla.heyecan stres hersey var be Aytenimmm beş gün embiriyosu bir adet transfer yapılıncak dedi doktor inş herkesin muradı olur Allahın izniyle sen Nerede başlıyacan canım neler yapiyorsun

Canım işlem sırasında anestezi uygulanmıyor mu ki bide nerde yaptiracaksiniz canım bildiğim kadarıyla sizin dondurulmuş yoktu değil mi dr neye dayanarak 5.gün embiroyosu diyor ki canım benim ben daha 4 5 ay sonra yaptıracaktım babamm verecekti tup bebek parasını 3 gün önce babamm dedi 10 gün içinde verecem ben şok oldum evet malum adet biyer bitmez gitmek lazımdı rahim filmi cektirmeye artık temmuz adeti bitince gidecem sonra da en az bir ay beklenmeliymis rahim kendini toparlarmış yani kaldım Ağustos ayına kız valla 4 ay sonrasına alıştırmiştim kendimi şimdi içim kıpır kıpır nasıl bekliycem o kadar ben eşime klomen yazdirdim promotile tekrar başladı evicap aldık dedim bari 1 2 ay kullansin inşallah kaliteli sperm elde edersek teseye ihtiyaç kalmazz ona çok iyi bakıyorum isim bitene kadarrrrsonra ister dikkat etsin ister etmesin mizmizzz artık gerisi allah a kalmış rabbim kimsenin emeğiniboşuna çıkarmasın inşallah

Kuzum benim gittiğim hastanede anestezi yasaklanmış rahim filminde benimki sulu rahim flimiydi rahim filminden fakliydi yani ama anestezi gerek yok dedi doktor agriliydi biraz ama.Aytenimmm benim eşim zayıfladı ramazanda ama bende ramazanda sonra ona bi doping yapmayı düşünüyorum kürler yapayım diom bakalım.inş hepimiz kavuşur sanırım aynı zmanlara denk gelicek bizim habersiz kalmayalim canım ins olumlu haberler veririz birbirimize ...embiroyoyu bilmiyorum cnm neye göre beş gün olucagini ama doktor öyle bilgilendirdi balım yaşıyip görücez burdan yazarım zaten gelişmeleri ...

İnşallah canım inşallah pozitif haberler veririz birbirimize inşallah isteyen herkesler kavusur evladına inşallah birgün bu sayfa dert sayfasından çıkar inşallah müjdeli haberlerle dolar

Kızlar meleklerimi aldım geldim ben dualarınızı esirgemeyin olur mu teyzeleri
Oyyyyy inşallah sağlıklatutunurlar sana ömür boyu da bırakmazlar seni annelerii inşallah test gününde bu haberlerle gelirsin haber ver emiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…