- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
Sıkı sıkı tutunsunlar sana arkadasım.dualarımız senınle ..kaç embrıyo transfer Ettıler..kaçıncı gun embrıyosuydu acaba ..Kızlar meleklerimi aldım geldim ben dualarınızı esirgemeyin olur mu teyzeleri
Canım Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimize nasip etsin inşallahHayırlı olsun cnm benm rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin dualarm seninle
Amin canım inşallah sağolMaşallah subhanallah inş dularimz seninle canım sıkı sıkı tutunsunlar sana inş annelik ilk adımın olsun bugün cnm .
Amin canımm ayy haber vermez olur muyum bu yolun en başından beri kimseye anlatamadıklarımı size anlattım sizinle paylaştım siz destek oldunuz bana Allah herkesten razı olsun inşallah nasip olur da hayırlı haberi alırsam ilk işim sizinle paylaşmak olacakOyyyyy inşallah sağlıklatutunurlar sana ömür boyu da bırakmazlar seni annelerii inşallah test günündebu haberlerle gelirsin haber ver emiii
Amin canım inşallah 3. gün embriyosu 2 tane transfer ettiler canımSıkı sıkı tutunsunlar sana arkadasım.dualarımız senınle ..kaç embrıyo transfer Ettıler..kaçıncı gun embrıyosuydu acaba ..
Insallah arkadasım ınsallah ...guzel haberlerıni beklıyoruz ...allahım ellerinde göstersın ınsallah ..Amin canım inşallah 3. gün embriyosu 2 tane transfer ettiler canım
Amin cnm benm cumlemizeCanım Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Kızlar meleklerimi aldım geldim ben dualarınızı esirgemeyin olur mu teyzeleri
Merhaba canım bol bol su iç birde yumurta haşlama iyi geliyormuş inş atlatıldı katı gıdalar çok tüketme inş sıkı sıkı tutunur inş hamileyim dersinArkadaşlar iyi geceler ben dünden beri çok kötüyüm karnım o kadar şişki nefes alamıyorum.. Ohss oldum desem diğer belirtiler yok ananas yiyorum bikaç gündür o yapmış olabilir mi aranızda bunu yaşayan var mı varsa geçmesi için bişey yaptınız mı nolur yardım çookk kötüyüm nefes alamıyorum
Arkadasım bol bol su iç ..ve bol sebze ve meyve ye..bu durumu yasamadım bılmıyorum ama ...kabızlık falan mı oldun ..ondan mı boyle şişlik var..bugun nasılsın ...Arkadaşlar iyi geceler ben dünden beri çok kötüyüm karnım o kadar şişki nefes alamıyorum.. Ohss oldum desem diğer belirtiler yok ananas yiyorum bikaç gündür o yapmış olabilir mi aranızda bunu yaşayan var mı varsa geçmesi için bişey yaptınız mı nolur yardım çookk kötüyüm nefes alamıyorum
ben varım çok şükür :) ve inanıyorum ki Allah hepinizi er ya da geç hayırlı ve sevinçli neticelerinize ulaştıracak :) Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz.Eşi azosperm olupta tup bebek tedavisi ile hamile kalan var mı ya
Arkadasım nasılsın ..Arkadaşlar iyi geceler ben dünden beri çok kötüyüm karnım o kadar şişki nefes alamıyorum.. Ohss oldum desem diğer belirtiler yok ananas yiyorum bikaç gündür o yapmış olabilir mi aranızda bunu yaşayan var mı varsa geçmesi için bişey yaptınız mı nolur yardım çookk kötüyüm nefes alamıyorum
AMIN.Allah razi olsun canim haberdar ederim insallah guzel haberler verebilirim
Canım sağol amin inşallahMerhaba canım bol bol su iç birde yumurta haşlama iyi geliyormuş inş atlatıldı katı gıdalar çok tüketme inş sıkı sıkı tutunur inş hamileyim dersin
Canım benim sağol kabızlık çok yaşamıyorum şükür o günden sonra yavaş yavaş azaldı şimdi daha iyiyim canımArkadasım bol bol su iç ..ve bol sebze ve meyve ye..bu durumu yasamadım bılmıyorum ama ...kabızlık falan mı oldun ..ondan mı boyle şişlik var..bugun nasılsın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?