Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yaranının hepimize tez Zaman'da nasip etsin inşallah.

- SÂFFÂT / 100 : Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne) sık sık bunu okurum

“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla. Birde
rabbi
heb-lî min ledun-ke zurriyyeten tayyibeten
inne-ke semîu ed duâi
"Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin bu duaları okurum kızlar sizde sık sık okuyun dünya Kuran üzerine kurulmuş dua üzerine

Canim kolay değil hiç birimiz için ama uzulmeyi bırakmalisin ben de iki ay önce öğrenince aynı durumdaydim ama ağlamak hicbirseyi değiştirmiyor bizim için zor ama eşlerimiz için çok daha zor ....onun için yapmamiz gereken sabır ,dua ve gayret etmek eşimizin yanında güçlü olmalıyız ki onlar da moral bulsun ben de yeni yeni öğreniyorum neler yapılacağını kaan hocayla irtibat kur yardimci oluyor

Bn ogreneli iki yıl oldu bir tane sperm çıktı.keşke hic tese olmasaydı esim.o bir bin tane oluyomus megerse.celalettin hocada olmasaymisonz dedi. Esimin hprmonlari hepsi normal.uretim yok.bilinmiyor nedeni.oyle atesli hastalikta gecrmemis .cok zor arkadaşlar biliyorum ama bnm inancm tam.birgün olacağını biliyorum insallh rabbm cok büyük hic sıkma canını

Ne kadar oldu celalettin hocada sizin?

Mrb canim bizde ogreneli bir bucuk yil oldu bir yildir celalettin beye gidiyoruz ameliyatsiz cikis yolu ariyor size onu tavsiye ederim butun tahlillerinizi alin ona gidin ameliyat olunca tedavi biraz daha zor oluyor tadaviyi deneyin bence once
celalettin bey nerde ankara da mı? benim eşim de ameliyat olmaktan korkuyor

bi çoğunuz öğreneli bayağı olmuş bunu. insan mecbur alışacak ama benim üç gündür gözyaşım dinmiyor. allahım herkesin gönlüne refahlık versin. bizlerin de yüzünü güldürsün inşallah.

canım hiç kendini bu kadar hırpalama, Allah nasip ederse her türlü olur, bizim ilk denememizde çok şükür tuttu. ve ilk mikrotesemizde sperm bulundu. Allah a tevekkül et, senin için en hayırlısını yaratacak O dur.

inşallah bizimde olur. eşimi mikroteseye ikna etmem lazım korkuyor şuan haliyle.

bu bebek sizin azospermi ile olan bebek mi. ben ümitleniyorum böyle görünce. allahım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

bu bebek sizin azospermi ile olan bebek mi. ben ümitleniyorum böyle görünce. allahım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
evet canım azospermi olunca çok da ilaç tedavisi olmadan mikro tese olduk, ardından tüp bebeğe geçtik, tutundu çok şükür, Rabbim burdaki herkese bizimkinden daha kolaylıkla nasip etsin inşallah.

evet canım azospermi olunca çok da ilaç tedavisi olmadan mikro tese olduk, ardından tüp bebeğe geçtik, tutundu çok şükür, Rabbim burdaki herkese bizimkinden daha kolaylıkla nasip etsin inşallah.
bu ne kadar sürdü tam anlamıyla. biz bugün genetikte delesyon için kan verdik. bir ay sonra çıkacak sonuç

Ben bişey sormak istiyorum ne kadar Sperm çıktı acaba tesede hamile kaldınız bizim 7 tane spem cikimiz var...Allah sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…