Neden sonda takildi canimSelam arkadaşım bizde daha önce yapılan tahlillerde açıkta hücre çıkmıyordu eşimin eniştesi eczacı bize proexeed plus ve evicap getirdi onları kullandı 4 ay sonra dr gitti 1 2 tane ölüsperm bulundu sonra dr promotil klomen ve evicap yazdı eşim bunları kullandı havuç suyu içirdim fındık keçi boynuzu kürü uyguladım bikaç ay sonra tüp bebek merkezinde tahlil yaptırdı nadir alanda cansız çok nadir alanda canlı sperm bulundu dr eğer kaliteli ise birkaç defa sperm verecek sonra donduracaz dedi perşembe histeroskopi oldum eşimde sperm verdi bana sonda takıldı yarın çıkarılacak o zaman alacaz sonucu dr yorumlayacak bakalım yarın ne diycek tese mi değil mi yarın belli olacak yani canım biz çok ünlü bir dr a gitmedik keşke gidebilsek ama maddi durum buna el vermiyor bu arada senin yaş kaç canım
Gunaydin canim. Esimde senin esin gibi istemiyordu anne babamizla paylastim destek oldular. Bi de facebook da elif adanin annesi diye bir blog var oradaki yazıları sesli bir sekilde okudum cok şükür ikna oldu. Bizim kök hucreden baska sansimiz yok 2 kiz cocugu istiyorduk hep ilki yuvadan olacak sanırım digerinide kok hücreye kadar bekliycezHakkında hayırlısı olsun canım benim doğuran değil besleyendir anne sırf doğurmakla anne olunmuyor eşinle aynı fikirdeyseniz ne mutlu sana ben eşime dedim eğer olmazsa evlat edinelim çok karşı çıktı biz hemfikir olamıyoruz bu konuda korkuyorum eğer olmazsa diye zaten maddi açıdan bittik bu defa da olmazsa tekrar ne zaman başlarız yada başlayacak gücümüz olur mu bilmiyorum
Selam arkadaşım bizde daha önce yapılan tahlillerde açıkta hücre çıkmıyordu eşimin eniştesi eczacı bize proexeed plus ve evicap getirdi onları kullandı 4 ay sonra dr gitti 1 2 tane ölüsperm bulundu sonra dr promotil klomen ve evicap yazdı eşim bunları kullandı havuç suyu içirdim fındık keçi boynuzu kürü uyguladım bikaç ay sonra tüp bebek merkezinde tahlil yaptırdı nadir alanda cansız çok nadir alanda canlı sperm bulundu dr eğer kaliteli ise birkaç defa sperm verecek sonra donduracaz dedi perşembe histeroskopi oldum eşimde sperm verdi bana sonda takıldı yarın çıkarılacak o zaman alacaz sonucu dr yorumlayacak bakalım yarın ne diycek tese mi değil mi yarın belli olacak yani canım biz çok ünlü bir dr a gitmedik keşke gidebilsek ama maddi durum buna el vermiyor bu arada senin yaş kaç canım
Arkadaşım dualarim seninle rabbim bebegine saglik versin. Cok zor bi imtihan bebegine zarar verme lutfen down senderumu engel deil kromozon fazlaligidir bu cocuklar okuma yazma ogrenebiliyor kendi temizligini yapabiliyor. 6 yil rehabilitasyon deneyimlerime guvenerek söylüyorum sana cok guzel bir melek geliyor.canım dr bize en a 3 ay kullan lazım dedi 3 aydan sonra etkisi olur dedi.tup bebek yaptık tuttu da cok sukur ama bende bugun cok zor bi gün yasıyorum.bebegimin downlu olma ihtimali çok yüksekmiş bize plesantadan sualıp kesinleştirmeyi eger sonuç doğruysa gebeliği sonlandırmayı istediğini söyledi.biz bizim için değişen bişi olmadığını söyledik.düşünmek için iki gün verdi.bu işlemi yaptırmak istemiyorum riske atmak istemiyorum ayrıca sonuç ne olursa olsun o bebek benim ve asla kaybetmek istemiyorum.bize dua edin olur mu teyzeleri.
Canım Allahtan ümit kesilmez. Belki de oluşacak doktorların bile anlam veremediği seyler oluyor. Dua edicem senin icin.Canımm öncelikle hayırlısıı olsun bunaaa çok şükür en azından kullanılan ilaçların fayda ettiğini uğraşılırsa düzelebileceğini bilmek bile insana yetiyor. Yazışmalarınızı okudukça insana umut oluyor bizim durumumuzda faydalı olurmu oluyormu bilmiyorum ama benimde eşim azospermi ilk öğrendiğimizden beri hiç sperm görülmedi hep sıfır dı tese olduk ondada hiç bulunamadı malesef ama ben okuya okuya proxeed e başlattım eşim çakşır suyu ve keçiboynuzu içiyor aynı zamanda.. Tese olalı daha 1 buçuk ay oldu 1 aydır bunları kullanıyoruz doktorumuza kalsa hiçbirşeyin faydası yok ve öylece beklememiz gerekiyor.Haklı belkide bu ilaçlar hiç olmayan kişilere fayda etmez olanı geliştirir diyor Ama bunu kabullenmek çok zor en azından böylee umutumuz oluyor. 2 ay sonra bizde bir test yaptırmak istiyoruz hem hormon hem spermiogram inş bizde böylee sonuclar alabiliriz.
Canım Allahtan ümit kesilmez. Belki de oluşacak doktorların bile anlam veremediği seyler oluyor. Dua edicem senin icin.
İnsallah canım burdaki herkese nasip etsin AllahAyyy allah bin kere razı olsunn.Umut olmazsa inanç olmazsa bu sıkıntılar nasıl atlatılırdı inan bilmiyorum.. Rabbim senidee bebişinee kavuştursunn inş sağsağlim takvime göree 1 hafta kalmış ne mutluu sana canım benim.
Evet canım çok şükür ama riskli iste kanamayla basladik dusuk riski var ama cok sukur simdilik benimle. Rabbim hepinize hepimize anne olmayı saglikli hayırlı evlatları kucağımıza almayi nasip etsinCanim sen hamilemisin tekrardan?
Allah razi olsun canim rabbim dualarini sana cevirsin ins simdilik 13 haftalık allah bagislarsaOfff ya bu ne şans ya rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah sag salim sağlıklasıhhatle doğar inşallah dr yanılıyordur bence de yaptırmayın o işlemi bebege zarar inşallah allah dr u yaniltir kaç aylık oldu bebişin Oyyyyy kuzummmmm benim yaa ikinizde dualarimdasiniz güzelim benim
Canim sen umut et basla. Bak bizde he hep 0 cikiyordu indi az sayida olsa bile cikis var. Ve 300000 de hucre var. Doktor ne tedavi oldunuzda boyle gelisme oldu dedi. Hicbirsey sadece bitkisel oldukndedik. Bence inanc onemli. Ilaclar sadece bir sebep. Sen hep kullanmadan uzerine bol bol kunfeyekun oku ayetler oku ufle. Ve dusun ki Alah seni duyuyor ve ol dicek. Biz durdurmustuk tedaviyi. Yalvariyorsum esime al diye simdi sonuclari gorunce iendi pazara gitti. Bir suru sey aldi kendisi icin baslayalim artik diyor. Ay Ilahi Adalet. Beni cok surundurdu. Ne desem hayir olmaz etki etmez yeter artik dedi. Ne kadar agladim. Artik bisi yapmiycam dedim. Ama simdi ben dememis gidip kendine birsuru sey almis. Hala geri kalanlari da al diyor. )))))Canımm öncelikle hayırlısıı olsun bunaaa çok şükür en azından kullanılan ilaçların fayda ettiğini uğraşılırsa düzelebileceğini bilmek bile insana yetiyor. Yazışmalarınızı okudukça insana umut oluyor bizim durumumuzda faydalı olurmu oluyormu bilmiyorum ama benimde eşim azospermi ilk öğrendiğimizden beri hiç sperm görülmedi hep sıfır dı tese olduk ondada hiç bulunamadı malesef ama ben okuya okuya proxeed e başlattım eşim çakşır suyu ve keçiboynuzu içiyor aynı zamanda.. Tese olalı daha 1 buçuk ay oldu 1 aydır bunları kullanıyoruz doktorumuza kalsa hiçbirşeyin faydası yok ve öylece beklememiz gerekiyor.Haklı belkide bu ilaçlar hiç olmayan kişilere fayda etmez olanı geliştirir diyor Ama bunu kabullenmek çok zor en azından böylee umutumuz oluyor. 2 ay sonra bizde bir test yaptırmak istiyoruz hem hormon hem spermiogram inş bizde böylee sonuclar alabiliriz.
Canim gözün aydin darisi basimkza. Sag salim alirsin kucagina insha Allah.İnsallah canım burdaki herkese nasip etsin Allah
Akma hormonu kafana. Bizde 21 fsh ama cikis var. Bulent Doktor da dedi fsh ye takmayin. Uretim bozuldugundan fsh yukseliyor. Eger ustersen aslanpencesi ve civanpercemi uygula bir ay Allah onu sebeo kilar inşa Allah.Bizim iki haftalik tedavimiz sonuc vermedi. Kaan hoca sudafed ve endol vermisti ama sonuca ayni. Fsh hormonumuz 15 , simdi doktordan ikinci receteyi bekliyoruz. Bizdede cikis gerceklesir mi ? Cok kotuyuz ya esime nasil.moral verecem gergin kaliyor.
Canım benim sen dr un demesine bakma onlar hep en kötüsünü düşünür sen allahtan umudunu kesme en olmadık zamanda yüzünüzü güldürür inşallah bitkisel kürlere devam et hayat mucizelerle dolu bir gün inşallah hepimizin yüzü gülecek sakın kaybetme umudunuCanımm öncelikle hayırlısıı olsun bunaaa çok şükür en azından kullanılan ilaçların fayda ettiğini uğraşılırsa düzelebileceğini bilmek bile insana yetiyor. Yazışmalarınızı okudukça insana umut oluyor bizim durumumuzda faydalı olurmu oluyormu bilmiyorum ama benimde eşim azospermi ilk öğrendiğimizden beri hiç sperm görülmedi hep sıfır dı tese olduk ondada hiç bulunamadı malesef ama ben okuya okuya proxeed e başlattım eşim çakşır suyu ve keçiboynuzu içiyor aynı zamanda.. Tese olalı daha 1 buçuk ay oldu 1 aydır bunları kullanıyoruz doktorumuza kalsa hiçbirşeyin faydası yok ve öylece beklememiz gerekiyor.Haklı belkide bu ilaçlar hiç olmayan kişilere fayda etmez olanı geliştirir diyor Ama bunu kabullenmek çok zor en azından böylee umutumuz oluyor. 2 ay sonra bizde bir test yaptırmak istiyoruz hem hormon hem spermiogram inş bizde böylee sonuclar alabiliriz.
İnşallah bağışlar moralini yüksek tut moral çok önemli rabbim kucağına sağlıkla almanı besleyip büyütmeni nasip etsin inşallahhhhh güzelimAllah razi olsun canim rabbim dualarini sana cevirsin ins simdilik 13 haftalık allah bagislarsa
Rahim filmi çekildi rahimde daralma çıktı histeroskopi yapıldı rahim genişletildi tekrar daralma olmasın ve yapışmasın diye içine balon kondu balon sönmesin diye sonda takıldı canımNeden sonda takildi canim
Anladim canim neler cekiyoruz insallah Allah hayirli evlatlar verirRahim filmi çekildi rahimde daralma çıktı histeroskopi yapıldı rahim genişletildi tekrar daralma olmasın ve yapışmasın diye içine balon kondu balon sönmesin diye sonda takıldı canım
Valla canım o gün çektiğim acıların tarifi yok bütün hastane koridorlarında benim sesim çıkıyordu sancidan bu kadarınormal mi bende bilmiyorum ama doğum sancısı dedikleri kesinlikle buydu allah büyük inşallah çektiklerimiz boşa çıkmaz allah yardımcımız olsun hepimizin canımAnladim canim neler cekiyoruz insallah Allah hayirli evlatlar verir
Canim bu arada seni de tebriik ederim. Sag salim kucagi a almayi nasib etsin Allahim. Ibsha Allah sag salim dogukur dusunme. Nicelerini duyduk cocugun olu dogucak diyip de sag salim dogulanlar. Ben oyle olmusum. Anneme oldu rahminde bebek demisler. 7 ayligibda dogurmus beni dogru cok agir olmus ama cok shukr hayattayim ve sapasaglamim. Takma kafana. Insha Allah nur topu gibi oglun olur. Icime oyle geldi tabii kiz oglan fark etmez.Evet canım çok şükür ama riskli iste kanamayla basladik dusuk riski var ama cok sukur simdilik benimle. Rabbim hepinize hepimize anne olmayı saglikli hayırlı evlatları kucağımıza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?