Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler bacılar bizimkisi kontrol için bakalım durumlar nasıl diye ama dediğiniz gibi Rabbim ol derse ve çıkarsa bayram olur bizim için neden olmasın ki Rabbim ol dese yeter

slm kizlarr nasilsiiz gorusmeyeli
sizebisey sorcaktim esleriniz karyotip analizi ve Y mikrodelesyon testi yaptirdimi aceba
emre bakirci oglu bizden bunu istedi
sanirim karyotip analizi cok pahaliymis bilgi almak istedim sizde
SLM MILLETTTT
canım bız yaptrdık o teslerı unıversıte hastanesınde yaptrdık.onedenle ucretsız yapıldı arkadasım fakat dısarda yapmak ıstersen 300 ytl dıye duydum.olumsuz cıktı bızım o testler canım.umarım sızınkı guzel cıkar .allah yard olsun

bacılar ben çıkıyorum artık şu temizliği yapimde kurtulim sabah beri mıyıldandım ama yok yapimde bitsin gene gelirim sonuçlar çıkıncada haber veririm

Zaman cım haydı hayırlısı canım.sen cok ıtıkatlı bırısın umarım gonlunuzce cıkar sonuclar.ben sızı bıraktınız sanmıstım

günaydın kızlar opuyorumnanaktan gerçi öğlen oldu ama ben daha yeni kalktığım için kaydirigubbakcemile3 uyuya uyuya iyice şişçem zaten kiloluyum kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhaba... Nasılsınız bıizde perşembe günü öngörüşme için 3 merkezden randevu aldık bakalım bıze en sıcak gelen merkezı secıcez cok heyecanlıyım adetım ayın 13 de bu ay yaptırmak istiyoruz umarım herşey yolunda gıder...
Umutsuz1985 tahlıl muayene yapılmadı mı? Once tahlıl yapılır yumurtalıkların durumuna bakılır dıye bılıyorum ama ..
Hangı merkez ve hangı doktorda yaptırıyorsunuz?

canım bana tahlil falan yapılmadı sadece 1 kez ultrasonla baklıdı adetin 3. Günü gel dedi...gitiğim günde bakıp iğnelere başladı ...7 gün 3 çeşit iğne yaptım kendime...15 yumurtam olmuş....canım bizde tesede sperm çıkmadığı için boşa giittii tedavi....şimdi eşim emre beyde tedavi oluyor bizim iş eylüle kaldı.....

SLM MILLETTTT
canım bız yaptrdık o teslerı unıversıte hastanesınde yaptrdık.onedenle ucretsız yapıldı arkadasım fakat dısarda yapmak ıstersen 300 ytl dıye duydum.olumsuz cıktı bızım o testler canım.umarım sızınkı guzel cıkar .allah yard olsun

her ikisidemi olumsuz cikti canim
peki bunun icin bisey kullandimi esin
bizde burda bu testleri aile doktorumuza yazdircaktik adam yazamdi ,bi bakti ooooo ben bu karyotibi falan yazamam burda cok cok pahali dedi ,ben yazarsam anuinda sigorta beni incelemeye alir siz tyrkiyede yaptirin dedide oyuzden sordum cokmu pahali diye

Zaman cım haydı hayırlısı canım.sen cok ıtıkatlı bırısın umarım gonlunuzce cıkar sonuclar.ben sızı bıraktınız sanmıstım

yok be bacım itikatli olmak kim biz kim inşallah olmak nasip olur
bacım bizimkisi kontrol için kan tahlili ve spremiyoğram mteseden sonra hiç tahlil yaptırmadık bakalım durum nasıl diye

mrb canim nasilsin gorusmeyeli ,ne var ne yok
coklu alinti yapmayi sormusun
hani alinti yapin yaninda no yaziyoya,her alinti yapmak istedigine no yap kimi istiyosan ,en son kiide alinti yap diceksin
yani oncekilere hep no ya bas en sona alinti yapa bas ,her alinti yapigin kisinin altina mesajini yaz

canım mrb iyiyim çok sağol.2. transferim oldu ayın 17 sinde bekliyorum sonuç gününü cumartesi kısmetse öğrencez.
sen neler yapıyosun nasılsın? özlettin kendini :)

hoş bulduk melis nasılsın canım zamancım umarım herşey gönlünce olur harzem bacım sana gecmiş olsun kızlar hepiniz umarım iyisindir rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

umutmelıss sempatık umutsuz olsun canım ıyıyız sukur yıne dualarımızı esırgemeyelım kızlra.eryasu GUNAYDINNN

hoş bulduk melis nasılsın canım zamancım umarım herşey gönlünce olur harzem bacım sana gecmiş olsun kızlar hepiniz umarım iyisindir rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

canım saol iyiyim bende ama sanki zaman yaklaştıkça ümitsizleşiyorum bu gece rüyamda tutmadığını gördüm idrardan test yaptım bugün yok tabi canım sıkılıyo ya.

ARKADAŞLAR...çok oralim bozuk...teyzem tüp bebek yapttırdı 12.gün bugündü kan verdi 0 çıktı..yani yumurta ve sperm olunca bile olmayan şey bizim için ne kadar imkanlı ki...ağlıyorum sinirden biz ihtimalin ihtimalini deniyoruz...allahım işimiz çok zor...

merhaba kizlar
melish sayes belginc cicekcigim,.... hepinize tesekkür ederim
harzem kayinbabana geçmis olsun insallah ameliyat iyi geçer en kisa zamanda ayaga kalkar.
zaman esin tahlil yaptirdi insallah güzel haber alirsin.

Back
X