- 9 Eylül 2016
- 24
- 8
- 6
- 37
Canim emre beyin calistigi yerde 3 tane kadin dogumcu var 1 bayan 2 erkek diye biliyorum tup bebegi onlar yapiyor. Suleyman bey var yaninda kadin dogumcu onun cok basarili oldugunu biliyorumHepinize merhaba arkadaslar acaba aranizda esi emre bakircioglunun hastasi olan vsr mi? Benim esim azospermiydi biz de emre beye gidiyorduk uyguladigi tedavi sonucu sperm cikisi oldu ve hemen donduruldu. Bu ay tup bebek yapicak galiba. Acaba aranizda emre beyde tedavi gorup tup bebek yontemiyle hamile kalan var mi? Emre bey mi uyguluyor tup bebegi yoksa baska bir doktora mi yonlendiriyor
Sperm sayisi 4 milyondu ilk baktirdigimizda sonda 0 a dustu. Emre beye gittik o da ilac verdi sonrasinda bir vutamin vardi ve oyle sperm cikisi olduMerhaba arkadaşım bildiğim kadarıyla emre bey hastalarına ilaç tedavisi vermiyo sizdeki azosperm sebebi tam olarak neydi hiç sperm çıkışı oluyomuydu daha önce
Bilmiyorum ki simdi doktorun tedavisini bekliyoruz. Icmiyo benim kocam ya gecen yil ona caksor koku yedirttim ogun bugundur yemiyor icmiyor midesi bulaniyormus.Ya t
Akma hormonu kafana. Bizde 21 fsh ama cikis var. Bulent Doktor da dedi fsh ye takmayin. Uretim bozuldugundan fsh yukseliyor. Eger ustersen aslanpencesi ve civanpercemi uygula bir ay Allah onu sebeo kilar inşa Allah.
Şifadir hacamat Allahin izniyle.bende yaptirmak istiyorumkızlar hacemat deneyın tavsıe edeım ...eslerınız yaptırsın bızım ılerı hız sıfırdı...hacemat yaptırdık ılerı sayımız yukseldı rabbımın ıznıyle
yaptır canım allahın ıznıyle sıfa olsun ınsallahŞifadir hacamat Allahin izniyle.bende yaptirmak istiyorum
Aynen cnm haklisin yani Allah ol deyince oluyor hemde kimisinin bünyesi farklı oluyor bide bizim ameliyat mikrocerrahi yöntemle yapılmadı eski yöntemle yapılmış onunda başarı şansı çok dusuk ve tekrarlama riski de çok öyle dedi Dr o yüzden iyi bi profosor yapmış olsa belki de sperm çıkışı olurdu ama her şeyde var bi hayır yapalım su an siz ne durumdasiniz ne yapmayı düşünüyorsunuzArkadasim bizim tup bebek yaptirdigimiz yer farkliydi. Varikosel ameliyatini yaptirdigimiz yer farkliydi. Tup bebegi devlette yaptırdık siramiz geldi bizi cagirdilar ben öyle bir gururla biz varikosel olacagiz gelmemize gerek kalmadi dedim ve dr. O zaman demisti ki hic faydasi olmaz sagliksal sorunlari ortadan kaldirir dedi. Biz gelmek iztemiyoruz dedim ve kapattim. 6 ay sonra ayni hastaneye ayni dr. Tıpış tıpış gittik. Ve bakiyorum canim maşallah bazi arkadasimin eşleri azospermi ve varikosel ameliyatindan sonra disari canli hücre çıkışı oluyor. Ya bu bi dr başarısı ya da rabbim ol dedi ve oldu. Bize de kısmet kelimesi kalıyor sadece.
Aceba azospermde de işe yarıyor muŞifadir hacamat Allahin izniyle.bende yaptirmak istiyorum
Bilemiyorum cnm sifa Allahdan tabiki.ama tese olacaksa faydasi olur diye dusunuyorum .hacamat noktalari var kisirlik icin oralardan yapiyorlar.Aceba azospermde de işe yarıyor mu
Ben antalyada oturuyorum .bi kac yer var yapan ama her yerede yaptirilmaz.islami kurallara uygun ve isini itinali yapan bi yer olmasi lazim .arastiriyorum bakalim hayirlisi insallahyaptır canım allahın ıznıyle sıfa olsun ınsallah
Bilemiyorum cnm sifa Allahdan tabiki.ama tese olacaksa faydasi olur diye dusunuyorum .hacamat noktalari var kisirlik icin oralardan yapiyorlar.
Canim esim asil bas agrisi icin sacinin,icine yaptirdi,,,cocuk,icin soledi,,,beline yaptilar,,kuyruk sokumu,ustune yaptilar,inşallah sifa olur,Hangi noktalar canım onlar bizden yaptırmak istiyoruz eşim azospermi bir umut belki faydası olur hem sünnet
Bizde de aynı sorun var şu an doktora gitmedik ekimin sonuna doğru gideceğiz siz ne yaptınız ?arkadaslar bizde tane ile cikis var 1-5 arasi diyebilirim esim kucukken inmemeis testis ameliyat olmus ondan kaynakli oldugu dusunuluy bu durumda tese yapilmali yoksa havuzmu olusturmak lazim ama 5 den az oluncada dondurmuyolar kafam cok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?