Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm tese evet ozel hrs de oldu.3500 verdik birkismi hastaneye bi kismi da kaan hocanin aldigi operasyon parasi... 400tl verip ayriyetten dondurttuk. 4bin liraya yakin tuttu hepsi. Daha ilk tup bebek denemiz olacagi icin hemen milyarlarca para verip hrs de yaptirmak istemedim.kaan hoca aslinda hrs den yana gibiydi.ama ben istemeyince fakultenin laboratuvarina da cok guzel ayni sartlarda dedi.ve batuhan ozmen var kadin dogumcu ona yonlendirdi. Orda da ozel olarak muayene olduk.1400tl tuttu tup bebek islemlerim ilaclarima da 550 tl verdik. Hastaneden hemsirelerden cok memnun kaldim istedigin zaman telefonla ulasip aklina takilani sorabiliosun.hemsireler of bile demedi. Ve cok insancillar. Bakalim 18ekimde gebelik testi yaptircam. Gebeysem daha cok memnun kalmis olurum.ama negatif bile ciksa ikjnci denemeyi de orda dusunuyorum. Aklina takilan sorular olursa sor seve seve cvblarim

Merhaba ne yazikki araniza bende katildim 15 aylik evliyim eşim azospermi sperm çıkışı doğuştan yok dendi.Hormon testleri iyi. Kromozom testi istediler onu yaptiricaz. İstanbul da emre bakircioglunda muayene olduk kizlar güvenilir mi emre bey?

Cnm cok gecmis olsun rabbim hepimizin yardimcisi olsun.tedavi sureci mesakkatli allah sabir versin hepimize

Nasil yani degerler sıfır cikti yinede tese mi yaptınız fis boyama sonucu nasil cikti hi bide kac ay ilac kullanınız bi de hangi ilaclar aydinlatirsan sevinirim şimdiden cok tesekurederim

Nasil yani degerler sıfır cikti yinede tese mi yaptınız fis boyama sonucu nasil cikti hi bide kac ay ilac kullanınız bi de hangi ilaclar aydinlatirsan sevinirim şimdiden cok tesekurederim
Bana mi sordun cnm eger bana sorduysan esim gexmiste kemoterapi gormustu. Ondan dolayi sperm sayisinda azalma var.vucut disina hic cikis olmuyor. Sonuc hep sifir. Tese ile doktorumuz saolsun olgun ve gayet saglikli spermleri buldu.dondurttuk.fish testi hic yapilmadi.sadece genetik tahliller kromozom ve y delesyon testleri yapildi.onlarda normaldi cok sukur

Evet cnm sana sordum cok gecmis olsun eşinize herseyin basi saglik allah hayirli evlat versin zaman kaybetmeyin ne kadarlik evlisiniz

Evet cnm sana sordum cok gecmis olsun eşinize herseyin basi saglik allah hayirli evlat versin zaman kaybetmeyin ne kadarlik evlisiniz
1sene yeni doldu cnm zaten 4 aylik evliyken basladi esim tedaviye 1sene olmasini beklemedik bile 3gun once embriyo transferim oldu simdi sabirla sonuc bekliyoruz cnm guzel dileklerin icin tskler

Bana bazen sinir krizleri geliyor. Asiri sinirleniyor her seye tepki veriyorum. Ve son zamanlar sebepsiz yere sicramalarim oluyor. Kapi acilir sicriyorum. Esim sesliyor sicrihkrum. Bir ses gelsin sicriyorum. Dusunun yerde bisi gorsem bile.korkup sicriyorum. Qaliba delirmek uzereyim.

Evet biz oluyoruz canim sanirim üniversite de yapiyor ama kendi giriyor ozel ucreti aliyor cnm

aaa siz kaan aydosla mı üniversitede yaptırıyorsunuz yoksa ben mi yanlış anladım. kaan hoca hrsde ameliyat yapıyor diye duymuştum. tese ve tüp bebek işlemlerini hrs diye bir yerde yapıyormuş, yanlış mı duymuşum acaba?

ay canım çok güzel anlatmışsın allah senden razı olsun. benim eşimde de sperm çıkışı hiç yok. sperm testi sonucu sıfır maalesef. kaan hoca birkaç test verdi mail yoluyla, onları yaptırıp aralık ayında gidicez nasipse. muhtemelen tese olacak birkaç ay içinde. ankarayı da bilmiyoruz hangi hastahane nasıldır falan, çok güzel aydınlattın beni allah gebelik mutluluğunu yaşatsın inşallah sana :)

Aminnmm aminnnn nasil guzel dualar oyle allah senden de razi olsun cnm. Insallah sikinti cikmaz da bu asamalarda seni de goruruz..
Ankarayi benim de cok bildigim soylenemeZ biraz içgüsel hareket ediyorum ben. Ozel ile devlet arasinda bi fark gormuyorum ozeller sadece para tuzagi benim icin. O yuzden fakulteyi sectik hayirlisi bakalim insallah gebe kalirin

Yanlis hatirlamoyorsam oyleydi cnm

1sene yeni doldu cnm zaten 4 aylik evliyken basladi esim tedaviye 1sene olmasini beklemedik bile 3gun once embriyo transferim oldu simdi sabirla sonuc bekliyoruz cnm guzel dileklerin icin tskler
Ayyyyyyyy hadi hayirlusi
Ya
Yanlis hatirlamoyorsam oyleydi cnm[/QUOT yok cnm allha korusun

Tese amaliyatı olmanında sakıncaları var önce tedavi olmaya bakın olmazsa son seçenek tese olsun istanbulda oturanlar hatta oturmayıpta imkanı olanlar için celalettin peru hocayı öneririm özellikle eşinde hipoganadizm ve klinefelter sorunu olanlara tese ameliyatları geriyede atabiliyor durumu

Canım ben sana celalettin peruyu öneririm istanbul esenler avicenna hastanesinde de şu an bakıyor p.tesi salı çarşamba perşembe günleri pişman olmazsınız

İstanbul bizim için cok zor nasıl gidip gelecez ankara daha uygun oluyo ama gerçekten gitmek isterdim keşke imkanım olsa ama biz maddi manevi cok yıprandık sizde sorun neydi aceba

Hocanın şehir dışından da çok hastası geliyor bizide 3 ayda bir çağırıyor belki uzaktan tahlil sonuçlarını mail atarsınız bence başka doktorlara nazaran daha kolay olacaktır en azından bir kere görüşün derim

Celalettin hocadan olumlu sonuc alan hic duymadim. Yillarca para harcayip gidenler oldu. Ama viri cikip ta arkadaslar bizde cikis basladi Celalettin hocada tedavi olduk deyene hic rastlamadim. Cikis baslamak ne kelime hatta tesede bile cikanlara rastlamadim. Cok gorsum Celalettin hocada tedavi olanlari ama olumlu sonuc alanlara rastlamadim. Rastlayan oldusa da cok nadir. Her kese elange yazdiriyor Arife ginderiyor. Ama nedense tesede bile cikmiyor o elongeler. Elinde bir sebep var Arif detayli bakiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…