Evet canım 1 seneye yakın promotil ve proexeed kullanmıştık evet canım çok az çıkış var ama daha önceki tedavide de bikaç tane vardı kalitesiz dediler ameliyat oldu yine kalitesiz yüzde elli döller yüzde elli döllemez dediler nitekim de öyle oldu 12 yumurtadan sadece biri döllendi bu defa ki tedavi de içim kıpır kıpırdı ama şu an resmen çöktüm sonucu gözüme kestirebiliyorum malesef umudum bitti artık olacağına ihtimal vermiyorum yani artık daha tedaviye başlamadan kendimi negatife hazırlıyorumCanım ya siz hiç ilaç tedavisi kullanmadınız mı ? Sonuçta sperm çıkışı var ne ameliyatı canını sıkma ve olmadı doktorunu değiştir.
Tese ameliyatı canımCanım ya siz hiç ilaç tedavisi kullanmadınız mı ? Sonuçta sperm çıkışı var ne ameliyatı canını sıkma ve olmadı doktorunu değiştir.
Biz denedik iyi sonuc aldik ve yeniden basladik.
Canimm sperm cikmadi evet sadece hucreler var. 2.5 ay kadar kullandik. Nohut yemegi yapmaya ozen gosteriyorum.
Evet canım 1 seneye yakın promotil ve proexeed kullanmıştık evet canım çok az çıkış var ama daha önceki tedavide de bikaç tane vardı kalitesiz dediler ameliyat oldu yine kalitesiz yüzde elli döller yüzde elli döllemez dediler nitekim de öyle oldu 12 yumurtadan sadece biri döllendi bu defa ki tedavi de içim kıpır kıpırdı ama şu an resmen çöktüm sonucu gözüme kestirebiliyorum malesef umudum bitti artık olacağına ihtimal vermiyorum yani artık daha tedaviye başlamadan kendimi negatife hazırlıyorum
Canım ne yaptınız çocuk işini tüp bebek yaptınız mıMerhaba kızlar benim esimde azosperm benim hep kp ilgilendi ben eşimin nesi var tam olarak bilmiyorum bile tese oldu goya canlı sperm çıkmış donduruldu ama kaçı canlı hiç bilmiyorum kimse bi açıklama yapmadı kagitta fsh 2.1 + azosperm yazıyor bunu bilen varsa aciklayabilirmi ilaçla tedavisi var midir normal yolla hamile kalabilirmiyim bilen varsa yazabilirmi çok teşekkür ederim
Ankarada mı yaşıyorsunuz, İstanbul'a yakınsanız Emre Bakırcıoğlu'na randevu alın o hemen veriyor.arkadaşlar ne olur bana yardımcı olurmusunuz biz 5 yıldır hiç bir tedavi aşamsında değiliz kaan beyi aradım şimdi taki ocak ayına randevü verebiliyorlarmış eşim hem azospermi hem klinifelter sendromu daha önce 3 olumsuz tedavimiz oldu şimdi yeniden başlamak istiyoruz kaan beyde erken tarihe aldırabilmek için ne yapmalıyım birde kaan bey tese amaliyatını nerde yapıyor
arkadaşlar ne olur bana yardımcı olurmusunuz biz 5 yıldır hiç bir tedavi aşamsında değiliz kaan beyi aradım şimdi taki ocak ayına randevü verebiliyorlarmış eşim hem azospermi hem klinifelter sendromu daha önce 3 olumsuz tedavimiz oldu şimdi yeniden başlamak istiyoruz kaan beyde erken tarihe aldırabilmek için ne yapmalıyım birde kaan bey tese amaliyatını nerde yapıyor
canım bizde kaan aydostan randevu alıp 3 ay sonra gittik..benim eşim azosiperm.kaan Aydos 2 haftalık ilaç tedavisi verdi sonuç maalesef olumsuz oldu.şimdi mikro tese yapılacak 18 ekimde.bulunursa dondurulup saklanacak tüp bebeğe geçilecek.bulunmazsa parça alınıp tedaviye cevap verip vermeyeceğine bakılacak.çok korkuyoruz.eşim çok üzülüyor.allah yardımcımız olsun ne olur bana da dua edinarkadaşlar ne olur bana yardımcı olurmusunuz biz 5 yıldır hiç bir tedavi aşamsında değiliz kaan beyi aradım şimdi taki ocak ayına randevü verebiliyorlarmış eşim hem azospermi hem klinifelter sendromu daha önce 3 olumsuz tedavimiz oldu şimdi yeniden başlamak istiyoruz kaan beyde erken tarihe aldırabilmek için ne yapmalıyım birde kaan bey tese amaliyatını nerde yapıyor
Hormon tahlili FSH durumu kaç ?canım bizde kaan aydostan randevu alıp 3 ay sonra gittik..benim eşim azosiperm.kaan Aydos 2 haftalık ilaç tedavisi verdi sonuç maalesef olumsuz oldu.şimdi mikro tese yapılacak 18 ekimde.bulunursa dondurulup saklanacak tüp bebeğe geçilecek.bulunmazsa parça alınıp tedaviye cevap verip vermeyeceğine bakılacak.çok korkuyoruz.eşim çok üzülüyor.allah yardımcımız olsun ne olur bana da dua edin
Haklısın bitanem ama insan ilk duyduğunda şok oluyor donduruldu biliyorsun ve aslında dondurulmamış baya bi sarsıldim ama şimdi toparladim her halimize şükür eşimle konuştum canım bugün şehir dışında iyi bir dr a gidelim diye yok diyor bu defa da yaptiracam olmadı yapacak bişey yok ben pes ettimdiyor hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden rabbim hepimizeannelik duygusunu tattırsin Rabbimin emrine boynumuz kıldan ince rabbim kimsenin emeklerini uğraşlarını boşuna çıkarmasıncanımm bak kimsee için umut bitmiş değil ben inan burdaki yazıları okuduğum günden beri beterin beteri var deyip hergüne şükretmeyii öğrendim...bak en azından bulunmuş en azından tedaviye başlayabilecek kadarda olsa küçük umutların spermler var biz bir kere tese olduk ve malesef kalitesiz bile bulunamadı ama 1 kere bile olsaa keşkee evet tam olarak şuan başlamalıyım bütün vitamin takviyesini yaptım.... dinlendim... dediğim zaman başlasaydım ama çok çıplakmışız diyorum şimdi doktorumdan yada başka birşeyden değil ama su bile içirmeye korkuyordum ben eşimee hiçbir ilaç tedavisi vitamin verilmedi bunlarıda yapıp artık içim rahat dediğim gün 2. teseye de tamam diyeceğim ve ben o sürece kadar umudumu hiç kaybetmeyeceğim. Sende öyle yap canımıniçi kendini emin mutlu hissetmiyorsanız şimdi olmayın teseyii çıkış varsa bunun kalitesi arttırılabilir illa kalitesiz bulunacağı biline biline eşini tekrar teseye sokma ozaman gönlünü ferahlatmadan adım atmaaa derim ben. Hakkınızda hayırlısı inş bu sefer emeklerinin karşılığını verir rabbim
Ya sperm çıkışı var neden vazgeçiyorsunuz saçmalamayın. Biraz toparlanın imkansız değil.Haklısın bitanem ama insan ilk duyduğunda şok oluyor donduruldu biliyorsun ve aslında dondurulmamış baya bi sarsıldim ama şimdi toparladim her halimize şükür eşimle konuştum canım bugün şehir dışında iyi bir dr a gidelim diye yok diyor bu defa da yaptiracam olmadı yapacak bişey yok ben pes ettimdiyor hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden rabbim hepimizeannelik duygusunu tattırsin Rabbimin emrine boynumuz kıldan ince rabbim kimsenin emeklerini uğraşlarını boşuna çıkarmasın
Canım benim biz zaten bu ay tüp bebek tedavisine başlıyacaz tese ile kaliteli Sperm bulunmazsa tekrar aynı şeyleri yaşayacak gücümüzyok zaten bu tedavi parasini bile annemler veriyor ama kaliteli bulunurda dondurulursa veya embriyo dondurulursa elbette ki tekrar yaptiririz bi kaç seneye kadar ama yine kalitesiz ve dölleme yeteneği az ise eşim gerçekten çok yoruldu bende yoruldum yada şuan ki ruh halim böyleYa sperm çıkışı var neden vazgeçiyorsunuz saçmalamayın. Biraz toparlanın imkansız değil.
Bizde nisanda 7 motil sperm cikmisti. Simdi motil yoktu ama spermlerin sayi artmisti. Bu bile umut benim icin.Canım sen ne yaptın eşine ? Kaç sperm çıkıyor ?
Insha Allah canim ya. Biz iki bucuk ay.bizimde inş hayırlı sonuçlar alırız ben kendimi çok iyi hissediyorum sanki şifayı rabbim bu ugraşlar neticesinde verecekk iyi gelecek gibi hissediyorum aksatmadan yapıyorum eşimde içiyor garibim 3. 4. günümüz hakkımızda hayırlısı inş canımm bir umuda çok ihtiyacımız var 2 ay kadar yapıp test veririz inş siz ne kadar kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?