- 6 Ekim 2016
- 14
- 4
- 1
- 38
merhaba arkadaşım. ben uzun süredir giremiyodum yeni gördüm. ne zaman öğrendin eşinin azospermi olduğunu. bu sayfada çoook önce öğrenen de var yeni olan da senin gibi. böyle bi sayfaya gelmeseydin keşke ama herşey Allahtan. biz hem birbirimizle konuşup dertleşiyoruz. tabiki Allahtan istiyoruz.Bende dertlesmek istiyorumm
murad.basar@memorial.com.tr buyur canim Murat Beyin mail.adresi.Merhaba arkadaşlar ben deolumsuz sonuç alan eski üyelerdenim. aranızada MURAT BAŞAR ın telefonunu yada mail adresini bilen varsa yazabilirmi?
Canim balli bir karisim yaptirdik. Esim onu yiyor suan. Bende kaan hocaya mail aticam inşaAllahŞimdi kullandığınız bir kür varmı canım benim biz aralık gibi kaan aydosa rendevu aldık birde onunla görüşmek istiyoruzEşimi bir daha bu kadar hızlı bir tese sürecine sokmayacağım
merhaba arkadaşım. ben uzun süredir giremiyodum yeni gördüm. ne zaman öğrendin eşinin azospermi olduğunu. bu sayfada çoook önce öğrenen de var yeni olan da senin gibi. böyle bi sayfaya gelmeseydin keşke ama herşey Allahtan. biz hem birbirimizle konuşup dertleşiyoruz. tabiki Allahtan istiyoruz.
herkese hayırlı cumalar olsun sana da. allah hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah.
Kızlar çok kötüyüm şoktayım resmengeçen eşim tahlil vermişti sonuç iyi kalite az Sperm var donduracaz yetene kadar dediler bugün bin lira dondurma parası verdik sözde doldurulacak diye gittik dr az önce aradı sizin sonucu beğenmedim kaliteli değil bir daha versin yine kaliteli değilse ameliyat olacak dedi resmen yıkıldım eşim daha beter konuşmuyor bile artık içine kapandı hayır madem iyi değil neden iyi dendi ve umutlandırdı
teşekkürlermurad.basar@memorial.com.tr buyur canim Murat Beyin mail.adresi.
Biz yilbasinda tanistik kaan hocayla.esim azosperm tum degerler sifir cikiyordu. Bazi ilac ve beslenme sekilleri denedik olmadi. Kaan hoca haziranda mikrotese yapti. Muayeneyi zaten ozel muayenehanesinde yapiyor.tese islemini de hrs hastanesinde kendisi gelip yapti. Cok sukur ki bolca sperm bulundu ve dondurttuk. Tup bebek islemi tamemen size kalmis nerde isterseniz spermleri oraya nakil alip yaptirabilirsiniz. Biz kaan hoca ile ortak karar sonucu cebeci tip fakultesinde yaptirdik.arkadaşlar kaan aydosta tedavi olan varmı kaan bey tese yi ve tüp bebek kısmını nerde yaptıryo aceba bilgisi olanlar paylaşabilirmi.
Esimin tesesini haziran ayinda ozel hrs hastanesinde yapmisti cnm hala da orda yapiyoryok ankaradayız kaan bey tedaviden sonra hangi tüp bebek merkezinde tese yapıyor aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?