canim nassin? ya esim test verdi kaliteli cikarsa havuz yontemiyle degerlendirilip dondurulucak. bu konuda spermlerimizin kaliteli olup olmamasiyla ilgili ne kadar sure zarfinda bilgi veriliyor?heyecandan olucem Allahim.Canım benim şimdiden bulunmazsa diye düşünme o kadar negatif olma birde zaten bulunursa dondurulacak ve dondurmak için para ödenecek ve dondurulup çözünürken bozulma ihtimalide olabilir bunu drla konusun zaten o der önce seni hazirlarlar muhtemelen
Canım test verdiği gün değerlendiriliyor ve sizi arayıp bilgi veriyorlar inşallah kaliteli bol bol spermleriniz çıkarcanim nassin? ya esim test verdi kaliteli cikarsa havuz yontemiyle degerlendirilip dondurulucak. bu konuda spermlerimizin kaliteli olup olmamasiyla ilgili ne kadar sure zarfinda bilgi veriliyor?heyecandan olucem Allahim.
canim nassin? ya esim test verdi kaliteli cikarsa havuz yontemiyle degerlendirilip dondurulucak. bu konuda spermlerimizin kaliteli olup olmamasiyla ilgili ne kadar sure zarfinda bilgi veriliyor?heyecandan olucem Allahim.
Canım test verdiği gün değerlendiriliyor ve sizi arayıp bilgi veriyorlar inşallah kaliteli bol bol spermleriniz çıkar
Doktor esimi aramis sadece 1 tane cikmis kaliteli sperm ikinci teste gerek yok demis. Ama ikinci defa yine sansimizi denemk isterim cikmissa cikacaktir diyorum. Hemen teseye gecmek istemiyorum arladaslar. Napiyim benbize ayni gun 3-4 sat sonra bilgi vermislerdl
Canım bizimki ilk testte beğenmedim kalitelerini dedi ikinci testte de çok iyi değil ama donduracam dedi bin TL dondurma parası ödedik donduruldu ama yüzde 60 tese gerekecek diyor kaliteli değilse yapacak birsey yok ne yazıkki kaderimize razı olacaz tedaviye ne zaman basliyorsunuz canımDoktor esimi aramis sadece 1 tane cikmis kaliteli sperm ikinci teste gerek yok demis. Ama ikinci defa yine sansimizi denemk isterim cikmissa cikacaktir diyorum. Hemen teseye gecmek istemiyorum arladaslar. Napiyim ben
ya aslinda bu ay baslicaktik ama iste spermler kalutesi filan denilicne qaliba bu ay da yattiCanım bizimki ilk testte beğenmedim kalitelerini dedi ikinci testte de çok iyi değil ama donduracam dedi bin TL dondurma parası ödedik donduruldu ama yüzde 60 tese gerekecek diyor kaliteli değilse yapacak birsey yok ne yazıkki kaderimize razı olacaz tedaviye ne zaman basliyorsunuz canım
Canm bizde önce esim ameliyat oldu ben kendimi hazır hissetmeyi bekledim tedaviye çünkü doktor kesinlikle hazır olmalısın heyacana bindirip bi anlık karar verip olumsuz sonuc almayalm sen kendini hazirladiktan sonra yapalm dedi tamam dedik esim gitti tese ameliyatı oldu ondan sonra 1 ay ilac tedavisi sürdü sonra tahlil istedi ve tahlili verdigimizde çok güzel bseyle karşılaştık benim esimin ilk basta tüm sperm degerleri 0 dı sonra 7 adet bulundu suan 300.000 tane sperm bulundu ve doktor verdiği ilaclara 1 ay daha devam etmemizi istedi inşallah güzel sonuclara varırız bence sende bekle ben 3 aydır bekliyorum ama rabbim de sabrimizin mükafatını veriyor çok şükür bi anlık karar verme derim ama yinede sen bilirsin tabiMerhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var eşim klinifelter sendromlu hormonlari bozuktu igne kullandik duzelti ameliyata sıra geldi önce benmi hazırlancam eşimmi ne yapcam bilmiyorum ben hazirlansam onca iğne hicem hormonlarim alt ust olcak yumurtam toplancak bulunmazsa cop olcak bulunsa cozulurken olme hareketini kaybetme ihtimali var bitanesi bile kiymetli cok zormus bu karari vermek kizlar ne yapcm ben yardimci olun
Biz yaptırdık canm 1 hafta önce ama biz hemen gününde aldık sonuçları ve devlet hastahanesinde yaptirmamiza rağmenArkadaslar SHBG Kan tahlilini yaptiran var mi ? Yasadigimiz yerde ozel hastahanede yaptik ertesi gun esim yurt disina cikti . Ankaraya gidecek dediler bi hafta sonra alin dediler bugun gittim soonuc yokk . Resmi tatil diye nobetci kiz ben birsey yapamam dedi pazartesi gelin dedi . Ben ne yapiyim bu tur aksilikler benimi bulur yaaa. Sikayet edecem hastahaneyi
bizde de 300000 di simdikisonuclari bilmiyorum ama sadece bir tane kaliteli cikmis. bekliycem bir az. emen teseye gecmek istemiyorum. sizde 300000 spermden ne kadari hareketli?Canm bizde önce esim ameliyat oldu ben kendimi hazır hissetmeyi bekledim tedaviye çünkü doktor kesinlikle hazır olmalısın heyacana bindirip bi anlık karar verip olumsuz sonuc almayalm sen kendini hazirladiktan sonra yapalm dedi tamam dedik esim gitti tese ameliyatı oldu ondan sonra 1 ay ilac tedavisi sürdü sonra tahlil istedi ve tahlili verdigimizde çok güzel bseyle karşılaştık benim esimin ilk basta tüm sperm degerleri 0 dı sonra 7 adet bulundu suan 300.000 tane sperm bulundu ve doktor verdiği ilaclara 1 ay daha devam etmemizi istedi inşallah güzel sonuclara varırız bence sende bekle ben 3 aydır bekliyorum ama rabbim de sabrimizin mükafatını veriyor çok şükür bi anlık karar verme derim ama yinede sen bilirsin tabi
Valla canm suan hatirlamiyorum ama bizde hicbisey yoktu ne hareketli ne hareketsiz ne canlı ne ölü tüm değerler 0 di buda bize büyük bi umut oldu biz teseden sonra alabildik ancak bu sonucu zaten tese olduğunda doktor istediğim sonuca ulaştım istediğim kadar sperm buldum bu tedavi cevap vermezse direk tüp bebek demişti ama çok şükür yanıt verdibizde de 300000 di simdikisonuclari bilmiyorum ama sadece bir tane kaliteli cikmis. bekliycem bir az. emen teseye gecmek istemiyorum. sizde 300000 spermden ne kadari hareketli?
bizde de ayni durumdu 0. ama hic tese olmadik biz.Valla canm suan hatirlamiyorum ama bizde hicbisey yoktu ne hareketli ne hareketsiz ne canlı ne ölü tüm değerler 0 di buda bize büyük bi umut oldu biz teseden sonra alabildik ancak bu sonucu zaten tese olduğunda doktor istediğim sonuca ulaştım istediğim kadar sperm buldum bu tedavi cevap vermezse direk tüp bebek demişti ama çok şükür yanıt verdi
Ben pazartesi hastahaneye gidip bakacam . Degilse esim bulundugu ulkede yapacak . Biz burda ac karna yapmisyik ordaki doktor bir musterisi ac tok farketmez demis ! Siz nasil yaptirdiniz ogrenebilirmiyim ? Her doktorun gorusu farkli oluyor !Biz yaptırdık canm 1 hafta önce ama biz hemen gününde aldık sonuçları ve devlet hastahanesinde yaptirmamiza rağmen
Ben pazartesi hastahaneye gidip bakacam . Degilse esim bulundugu ulkede yapacak . Biz burda ac karna yapmisyik ordaki doktor bir musterisi ac tok farketmez demis ! Siz nasil yaptirdiniz ogrenebilirmiyim ? Her doktorun gorusu farkli oluyor !Biz yaptırdık canm 1 hafta önce ama biz hemen gününde aldık sonuçları ve devlet hastahanesinde yaptirmamiza rağmen
Biz olduk cnm :/ 3 ay tedavi gördük çıkış olmadı çıkış olmaynca mecburen tese oldukbizde de ayni durumdu 0. ama hic tese olmadik biz.
Biz aç karnına yaptırmıştık cnm hatta saat 10 da verdik 1 de aldıkBen pazartesi hastahaneye gidip bakacam . Degilse esim bulundugu ulkede yapacak . Biz burda ac karna yapmisyik ordaki doktor bir musterisi ac tok farketmez demis ! Siz nasil yaptirdiniz ogrenebilirmiyim ? Her doktorun gorusu farkli oluyor !
Doktor peki tese mi yapalım diyormuş ?Doktor esimi aramis sadece 1 tane cikmis kaliteli sperm ikinci teste gerek yok demis. Ama ikinci defa yine sansimizi denemk isterim cikmissa cikacaktir diyorum. Hemen teseye gecmek istemiyorum arladaslar. Napiyim ben
Canımm sen bu ay olmadın mı mikroenjeksiyon tedavisi ?Canım bizimki ilk testte beğenmedim kalitelerini dedi ikinci testte de çok iyi değil ama donduracam dedi bin TL dondurma parası ödedik donduruldu ama yüzde 60 tese gerekecek diyor kaliteli değilse yapacak birsey yok ne yazıkki kaderimize razı olacaz tedaviye ne zaman basliyorsunuz canım
Anlamadım canım mikroenjeksiyon derken ben geçen adetle başlayacaktım tedaviye ama bugün direksiyon sınavım vardı dr dedi transferle cakisir o yüzden bir dahaki adette gel şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum perşembe bitecek adetim gelince de basliyacaz inşallahCanımm sen bu ay olmadın mı mikroenjeksiyon tedavisi ?
Tüp bebek istemiştimAnlamadım canım mikroenjeksiyon derken ben geçen adetle başlayacaktım tedaviye ama bugün direksiyon sınavım vardı dr dedi transferle cakisir o yüzden bir dahaki adette gel şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum perşembe bitecek adetim gelince de basliyacaz inşallah
Bizim tahlilde de 1-2 ölü 1-2 canlı sperm hücresine rastlanıldı yazıyor doktor genetik test istedi onu verdik 1 ay sonra çıkacak onu bekliyoruz sperm kaliteli mi değil mi bir şey söylemedi 15 Kasım'da randevu var o zaman ilaç verir belkiAnlamadım canım mikroenjeksiyon derken ben geçen adetle başlayacaktım tedaviye ama bugün direksiyon sınavım vardı dr dedi transferle cakisir o yüzden bir dahaki adette gel şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum perşembe bitecek adetim gelince de basliyacaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?