Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçmiş olsun arkadasim üretim olup olmadıgını nasıl anladılar bızde aynı durumdayız nereye hangi dr gidecegimizi bilmiyoruz

A
1 yıl doldugu için bi kadın doğuma gidelim dedik bütün kotu haberler ardından arda geldi önce bana miyom ve endometrioma (çikolata kisti ) var dedi ama bi de eşinize test yaptıralım dedi test sonucu canlı sperm sayisi 0 çıktı. siz acilen bi tup bebek merkezine gidin dedi. ben de bilmiyorum artık ne olacak nasıl olacak

Canım eşine tese yapılacaktır , sperm bulunursa tüp bebeğe geçilecek o yüzden sen bir an önce tedavine başla, tıp fakültesine bir gözükün derim

Canım eşine tese yapılacaktır , sperm bulunursa tüp bebeğe geçilecek o yüzden sen bir an önce tedavine başla, tıp fakültesine bir gözükün derim
Biz dun malatya tıp fakültesındeydık ama benim tese olmasına gönlüm yok sonucta garantı degıl sperm cıkmama ihtımali var biraz ılac tedavisi denemek istiyorum hem tese de cok zarar verıyormus yumurtalıklara en son yaptırmak istıgorum ama ne yapacam bilmiyorum hangi dr gıdecem allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım hormonlarınızın durumu ne ? fsh ve lh ?

Canım hormonlarınızın durumu ne ? fsh ve lh ?
Cnm ben sana sabah sonucunu göndrsem yorumlaya bilir misin bize biri dusuk dendı ve igne yazdı sonra yok kullanmanıza tüp bebek dendi bende bisey anlamadım inan ki kafam cok karısık bu nasıl bi dr

Birde genetik test yaptırın eşinize Karyotip ve y kromozomu
Evet cnm dun kan verdı karyotıp için dr istedi ama ne oldugunu bilmiyorum eger sorun cıkarsa kotu olur ddı dr dua edın bi sorun cıkmasın dedı senin bi bilgin var mı

Cok duygulandim Rabbim saglikli gebelik saglikli cocuklar versin insallah bu tedaviylee aminnnnn

Aminnn ,masallah cok sukur bin sukur 6tane cok iyi insallahh en enn saglikliisindan olurlar

Aminnn canimm.

Arkadaşlar bende çalıştığım için sürekli yazamıyorum fakat vakit buldukça tüm yorumlara bakıyorum..bizde Fulya'ya tansel beye gitmiştik ve bize çok olumsuz konuşmuştu diğer gittiğim dr.gibi eşimin fsh değeri çok yüksek ve sıfır sperm tansel bey genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi..testi yaptırdık dün eşimi arayıp sonuçlar umduğumuz GB çıkmadı hemen randevu alın tedaviye başlayalım dedi ..okadar mutlu olduk ki anlatamam çığlık çığlığa sanki hamile kalmışım gbi hiç umudumuz yoktu çünkü, dr %20 demişti..şimdi randevu alıp tedaviye başlıcaz..çok dua ettim bizlere Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bol bol dua edin işimiz Rabbime kalmış başımıza gelen bir sınav ve biz bu sınavdan başarıyla geçicez sadece sabır..

Biliyorum o duyguyuu bizim de bir kere sperm hareketliliginde guzel bir gelisme olmustu ewin icinde nasil kostum koltuklarina uzerine cikip cikip ziplamistim sewinctten.insallah tedaviniz saglikli bebeklerle sonuclanir insallah aminn

Evet bize de oyle dendı peki ne işe yarıyor kotu cıkınca ne zararı olacak bi bilgin var mı
Canım erkek genleri 3 ayrı değerlendiriliyor Azf A , b ve c eğer b geninde eksiklik varsa sperm bulma oranı çok az, a da eksiklik bulunması çok nadir c de siliklik olması spermin olabileceğini gösteriyor. Tabiki hiç sıkıntı olmaması daha iyi genlerde. Tese olacaksanız iyi araştırın iyi hekimlere gidin.

Bu arada eşinin testis boyutu nasıl ve cinsel organının büyüklüğü ? Vücudunda kıllanma sorunu var mı bunların olması erkeğin annesineen bir tane fazla gen alması xxy geni sahip oluyor onda da sperm bulmak biraz zorlaşıyor

Aminnn ,masallah cok sukur bin sukur 6tane cok iyi insallahh en enn saglikliisindan olurlar
Çok çok teşekkür ederim canım benim milyonlarca kez şükür olsun inşallah sizde en kisa zamanda bu haberleri verirsiniz canım dün hiç aramadılar bilgi vermediler bugün de zaten pazar yarın arayacağım bakalım durumlari nasıl inşallah eksilmemişlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…