- 11 Mayıs 2016
- 98
- 125
- 8
Amin cnm benim inşallah rabbim isteyen her kuluna nasip ederÇok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun inşallah hepimiz annelik duygusunu yaşarız inşallah hepimiz kavuşuruz cennet kokulu meleklerimize
1 yıl doldugu için bi kadın doğuma gidelim dedik bütün kotu haberler ardından arda geldi önce bana miyom ve endometrioma (çikolata kisti ) var dedi ama bi de eşinize test yaptıralım dedi test sonucu canlı sperm sayisi 0 çıktı. siz acilen bi tup bebek merkezine gidin dedi. ben de bilmiyorum artık ne olacak nasıl olacakGeçmiş olsun arkadasim üretim olup olmadıgını nasıl anladılar bızde aynı durumdayız nereye hangi dr gidecegimizi bilmiyoruz
A
TesekkurlerCanım bizim ilk testte 1-2 tane canlı 1-2 ölü çıkmıştı oradan dedi çıkış var üretimde var diye..
Biz dun malatya tıp fakültesındeydık ama benim tese olmasına gönlüm yok sonucta garantı degıl sperm cıkmama ihtımali var biraz ılac tedavisi denemek istiyorum hem tese de cok zarar verıyormus yumurtalıklara en son yaptırmak istıgorum ama ne yapacam bilmiyorum hangi dr gıdecem allah hepimizin yardımcısı olsunCanım eşine tese yapılacaktır , sperm bulunursa tüp bebeğe geçilecek o yüzden sen bir an önce tedavine başla, tıp fakültesine bir gözükün derim
Canım hormonlarınızın durumu ne ? fsh ve lh ?Biz dun malatya tıp fakültesındeydık ama benim tese olmasına gönlüm yok sonucta garantı degıl sperm cıkmama ihtımali var biraz ılac tedavisi denemek istiyorum hem tese de cok zarar verıyormus yumurtalıklara en son yaptırmak istıgorum ama ne yapacam bilmiyorum hangi dr gıdecem allah hepimizin yardımcısı olsun
Cnm ben sana sabah sonucunu göndrsem yorumlaya bilir misin bize biri dusuk dendı ve igne yazdı sonra yok kullanmanıza tüp bebek dendi bende bisey anlamadım inan ki kafam cok karısık bu nasıl bi drCanım hormonlarınızın durumu ne ? fsh ve lh ?
Olur canımCnm ben sana sabah sonucunu göndrsem yorumlaya bilir misin bize biri dusuk dendı ve igne yazdı sonra yok kullanmanıza tüp bebek dendi bende bisey anlamadım inan ki kafam cok karısık bu nasıl bi dr
Evet cnm dun kan verdı karyotıp için dr istedi ama ne oldugunu bilmiyorum eger sorun cıkarsa kotu olur ddı dr dua edın bi sorun cıkmasın dedı senin bi bilgin var mıBirde genetik test yaptırın eşinize Karyotip ve y kromozomu
Kan verin sonuçlar 1 ay içinde çıkıyorEvet cnm dun kan verdı karyotıp için dr istedi ama ne oldugunu bilmiyorum eger sorun cıkarsa kotu olur ddı dr dua edın bi sorun cıkmasın dedı senin bi bilgin var mı
Evet bize de oyle dendı peki ne işe yarıyor kotu cıkınca ne zararı olacak bi bilgin var mıKan verin sonuçlar 1 ay içinde çıkıyor
Cok duygulandim Rabbim saglikli gebelik saglikli cocuklar versin insallah bu tedaviylee aminnnnnTransferim oldu ve cok agriliydi. Dogurucam gibi hiss ettim. Rahim uzakta ve egri oldugundan doktor zor ulasa bildi rahme ama embiryolar tam yerinj aldilar dedi doktorlar. Monitorda bak bu senin embiryolarin denince icimde bi suru dusunceler gecti basladim. hungur hungur aglamaya. 3 yildir verdigim savaslar ve 12 gun sonra verecegim. tets sonucu ve anne olmak umidi hepsi bir birine karisti. Transferi yasamak bile, icinde canindan can parcasi oldugunu hiss etmek bile cok guzel duygu.
Aminnn ,masallah cok sukur bin sukur 6tane cok iyi insallahh en enn saglikliisindan olurlarCanım benim rabbim sizlere de yaşatsin inşallah bu güzel haberleri sizdende alırız inşallah zaten Size umut olmak için yazıyoruz çünkü biz burda aile olduk hatta kendi ailemiz bile bizi bu kadar anlamaz hepiniz dualarimdasiniz inşallah bu defa pozitif olur sonucumuz ilk defa bu kadar embriyo dölleniyor dün 14 yumurta toplandı bugün 6si döllenmiş çok şükür bin şükür çok mutluyum rabbim sizlere yaşatsn bu mutluluğu inşallah yarın eksilmeden gelişirler
Aminnn canimm.Aynen cnm ya okumaynca sanki içimi biseyler kemiriyor ama okuyuncada üzülüyorum ama rabbimde çaba gostermedigin hicbiseyin çaresini vermiyor malesef çabası bizden mükafatı ALLAH'tan olur inşallah hepimiz bi an önce kavusalim kuzularimiza
Biliyorum o duyguyuu bizim de bir kere sperm hareketliliginde guzel bir gelisme olmustu ewin icinde nasil kostum koltuklarina uzerine cikip cikip ziplamistim sewinctten.insallah tedaviniz saglikli bebeklerle sonuclanir insallah aminnArkadaşlar bende çalıştığım için sürekli yazamıyorum fakat vakit buldukça tüm yorumlara bakıyorum..bizde Fulya'ya tansel beye gitmiştik ve bize çok olumsuz konuşmuştu diğer gittiğim dr.gibi eşimin fsh değeri çok yüksek ve sıfır sperm tansel bey genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi..testi yaptırdık dün eşimi arayıp sonuçlar umduğumuz GB çıkmadı hemen randevu alın tedaviye başlayalım dedi ..okadar mutlu olduk ki anlatamam çığlık çığlığa sanki hamile kalmışım gbi hiç umudumuz yoktu çünkü, dr %20 demişti..şimdi randevu alıp tedaviye başlıcaz..çok dua ettim bizlere Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bol bol dua edin işimiz Rabbime kalmış başımıza gelen bir sınav ve biz bu sınavdan başarıyla geçicez sadece sabır..
Canım erkek genleri 3 ayrı değerlendiriliyor Azf A , b ve c eğer b geninde eksiklik varsa sperm bulma oranı çok az, a da eksiklik bulunması çok nadir c de siliklik olması spermin olabileceğini gösteriyor. Tabiki hiç sıkıntı olmaması daha iyi genlerde. Tese olacaksanız iyi araştırın iyi hekimlere gidin.Evet bize de oyle dendı peki ne işe yarıyor kotu cıkınca ne zararı olacak bi bilgin var mı
Çok çok teşekkür ederim canım benim milyonlarca kez şükür olsun inşallah sizde en kisa zamanda bu haberleri verirsiniz canım dün hiç aramadılar bilgi vermediler bugün de zaten pazar yarın arayacağım bakalım durumlari nasıl inşallah eksilmemişlerdirAminnn ,masallah cok sukur bin sukur 6tane cok iyi insallahh en enn saglikliisindan olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?