Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kan tahlili 60 Tl sperm testi 120 bu ne yaa adam soyuyorlar orada , tıp fakültesi çok daha uygun ve hoca müthiş ilgileniyor.

Canlarim dun opu islemim gerceklesti. 9 tane yumurtam toplandi. Esimden de sperm cikkti cok shukr hem de taze spermler kullanilacak dediler. ama 9 yumurta beni tedirgin etti ya hicbiri dollenmezse. ya dondurmaya bisi kalmazsa ya kaliteli embiryolar olmazsa. diye sorular simdi de. Bu gun hastaneden arayip embiryolarin durumuyla ilgili bilgi verecekler. insha Allah embiryolarimiz kaliteli olur da dollenir hepsi.

Kızlar nolur nolur keçi boynuzunu eksik etmeyin lütfen FSH yüksek değilse icirin geçen ay spermler kaliteli değil dediler yüzde 70 ameliyat gerekecek dediler bir buçuk aydır keciboynuzu sabah akşam iciriyorum emodex kullandı bugün yumurtalar toplandı eşim test yapti çok şükür bin şükür çıkan spermler yeterli ve kaliteli ameliyat olmayacak dediler birde duanın gücüne inanıyorum bana iyi dileklerde bulunan heelrkese milyon kere teşekkür ederim rabbim bu mutluluğu tez zamanda hepinize yaşatsın inşallahhhh hepinizi çok seviyorum kardeşlerim kaderdaşlarim artık yarın bilgi verecekler embriyolar hakkında hepimiz için hayırlısı olsun rabbim hepimize cennet kokulu evlatlar melekler nasip etsin inşallahhhh

kizlar 9 tane yumurtadan 5 i dollenmis ya cumartesi transfer olucak 5 gunluge getire bilirlerse artik doktorum persembe demisti.

Bugün ne güzel bir gün böyle Allah bir an önce evlatlarımızı kucağııza almayı nasip etsin

canim benim bildigim kotu degil cunku 7.2 den ve ya 7.2 den yuksek olmasi gerekiyor bazi labarotuatlarda oyle yaziyor.sikinti yok insallah
İnşallah cnm ya valla o kafamıza takıldı acaba düşük mu diye çünkü burdaki test sonuçlarına felan bakıyorum kiminin ki 17 64 olanını bile gördüm oda şüpheye düşürdü beni

Kan tahlili 60 Tl sperm testi 120 bu ne yaa adam soyuyorlar orada , tıp fakültesi çok daha uygun ve hoca müthiş ilgileniyor.
Aynen canim hadi masrafi da gectim aksam 5te geldi ameliyattan cikmis doktor dedigi laf da tup bebek merkezi ve sorun genetik olabilir diyo onu bile kesin soylemiyo yani resmen zaman ve para kaybi oldu bize. Simdi ankarada iyi bir dr arastirip gitcez bakalim senin dedigin dr hangi sehirde

Esimde ilk medicana da ogrenmisti durumu canim fakuktede sanirim arkadasn dedigi doktor ordaki doktorları iyi diye duymuştum saban hocaydi sanirim ama tup bebek islemi icin yine ankaraya yonlendiriyorlarmis

Esimde ilk medicana da ogrenmisti durumu canim fakuktede sanirim arkadasn dedigi doktor ordaki doktorları iyi diye duymuştum saban hocaydi sanirim ama tup bebek islemi icin yine ankaraya yonlendiriyorlarmis
Üroloji Dr Prof Ramazan Aşçı

İnşallah cnm ya valla o kafamıza takıldı acaba düşük mu diye çünkü burdaki test sonuçlarına felan bakıyorum kiminin ki 17 64 olanını bile gördüm oda şüpheye düşürdü beni
Ewt malesef cok takioz.okudukca ogrendikce sanki daha kotu oluyor benim acimdan daha cok seye uzuluyorum sanki okumayacinda baska uzuntuler oluyor .Rabbim yardimcimiz olsun insallah

kizlar 9 tane yumurtadan 5 i dollenmis ya cumartesi transfer olucak 5 gunluge getire bilirlerse artik doktorum persembe demisti.
Canımcımmm gözünüz aydın çok mutlu oldum yaa böyle umutlu haberler almak çok sevinç veriyor Rabbim tez zamanda hayırla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi :)

Merhaba. Uzun yıllardır yada aylardır bu azosperm derdi ile uğraşanlar size bir sorum var: Biz de sorun ne adı tam olarak ne bilemiyorum ama sperm sayısı ortalama 8-10 adet çıkıyor. Onlardan da yalnızca 1 yada 2si ileri hareketli. Bu durumda sorunumuzun adı azosperm mi?

Bu sorunu öğrendikten sonra ultrason çekimi ve genetik test yapıldı ancak bir sorun yok dendi. Sonrasında biz var olan 8 10 tane sperm kullandırılmak üzere tüp bebek tedavisine başladık. Ancak malesef tüp bebek tedavim negatif sonuçla bitti.

Negatif tedavi sonrası doktor tekrar ultrason istedi ve bu kez tek tarafta varikosel var ameliyat edelim dedi. Yalnız kafamıza takılan varikosel ve üstelik de tek tarafta olsa 8-10a kadar düşer mi sayı?sorum şu: 8-10 sperm çıkışı azosperm mi? Ayrıca varikosel ameliyatı gerekli mi bu durumda? Fikriniz var mı

Hayır canım azosperm hiç sperm olmaması demek sizde ki oligoastetoteratzoosperm, bence üroloji doktorunuzu değiştirin hangi ilde yaşıyorsunuz ve hangi doktora tüp bebek yaptırdınız ?

Hayır canım azosperm hiç sperm olmaması demek sizde ki oligoastetoteratzoosperm, bence üroloji doktorunuzu değiştirin hangi ilde yaşıyorsunuz ve hangi doktora tüp bebek yaptırdınız ?

İstanbulda yasiyoruz. Ama bir doktor değil 3 ayrı doktor direk tüp bebek için yönlendirdi. Sorun ne olabilir ameliyat ilaç yada baska bir tedavi diye sordugumuzda 3unden de tedavi yok tüp bebek cevabı almistik. Tüp bebek de suleymaniye kadın doğumda yaptırdık. O embriyo ile olma ihtimali vardı olmadı yada benimle birlikte aynı gün transfer olanlardan pozitif sonuç alanlar oldu o açıdan doktor yada hastane için kötü diyemem ama sorun için ne yapmalıydı yoksa gerçekten birşey yapmadan tüp bebek için zaman kaybetmemek doğru bir tercihmiydi bilmiyorum. Özel bir hastanede tanıdık urolog var. O telefondan yaptığı yorumla bu durumda ameliyat gereksiz dedi. Yine ona da gideceğiz muayene için ama varikosel boyle etkiler mi ve ameliyat olmalı mı konusunda kafamız karıştı.

Son düzenleme:
Bence sonuçlarınızın hepsini alın ve Emre Bakırcıoğlu'na gidin, sperm Dna'sına baktırın, genetik test yaptırdınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…