Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eksilmemislerdirr canimm Allahin izniyle

Kizlar bizde azospermi hastasiyiz obstrüktif azospermi. Emre bakirciogluna muayene olduk yazın. O bize doğuştan sperm kanalının gelişmediğini söyledi. Bu sırada eşime nohut kürü keçi boynuzu kürü ve bal ile çakşır kökünü uyguladım sperm miktarında artış oldu. 3 aydır bıraktı kullanmıyor tekrar başlıycam bu kürlere. Az önce facebook ta bakınırken tesadüfen bi sayfaya denk geldim. Hakan özkul diye adamın. Sayfasında kendi yaptıgı karışımlarından bi adamın sperm değerlerinin hepsi sıfır iken bu karışımdan sonra arttığını gösteren resim paylaşmış. Siz bunu biliyor musunuz ne kadar güvenilir? Kullanan oldu mu?

Canım tese ile sizde sperm bulunacaktır neden ameliyat olmuyorsunuz?

Doktor geçen muanemizde elinde halka gibi taşlar vardı onunla testisinin boyutunu ölçtü, penisinin boyunu ölçtü sonra birde elleriyle göğüslerine dokundu bu gibi eksiklikler varsa genetik sıkıntı olabiliyormuş .

Mrb doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama baya araştırdım aktif form bulmak için. 2.5 senelik evliyim hiç korunmadım. bnde pko ve vajinal enfeksiyon var enfeksiyon için tedavi görüyorum suan.ama bu asamada esimede test yapıldı Sperm hareketsizliği çıktı. caksir otunu duydum baya faydasini gören var. Ama ben suyunu mu kökünü mu alsam die kararsız kaldım. herkes farklı bişey soluyo. aktarcı aynı fiyatlarda olan ( içinde polen, keçiboynuzu, caksir karışımı olan bişey verdi ) şimdi acaba doğru mu yaptım bilemedim.birde sizin yaptığınız bildiginiz iyi gelen kur varsa alabilirmiyim.

Keçi boynuzu kürü mutlaka yapın 3 ay düzenli içsin eşiniz .

Saol cnm cok tesekkür ederim insaallah bi sorun cıkmaz ama ben dr pek memnun kalmadım yasımız kucuk oldugu ıçin igne ilaç tedavisi denemek istıyprum ama dr tese dıyor hangi dr gidecem ne yapacam bilmiyorum

Aynen öyle canım bide içerde üretim var dedi doktor spermler sağ ve sol yumurtalık tarafında olmak üzere iki taraflı ayrı kesecikler içinde toplanmış sağdaki daha büyük içerde üretim olduğu için bitkisel kütler uygulamak istiyorum. Hepimize geçmiş olsun. Rabbim hepimizin göbüşlerini doldursun insallah

Canım sizde kanal yokluğu mu var

Canım eşinin hormonları normal mi ve malatyada hangi doktora gittiniz

Geçmiş olsun canım bence tedavi olmadan tese olmayın eşim oldu biz çok pişmanız.Neden araştırmadık tedavi olmadık diye

Evet doğuştan gelişmemiş dendi
Canım bizede doğuştan kanal yokluğu var dendi ve biz kaan hocaya gittik direk tese dedi fakat daha sonra araştırdım bizim gibi olan bi arkadaş daha buldum onlardada kanal sıkıntısı var ve onlar ahmet Hakan haliloğlu doktora gitmişler ve hoca teseden önce pesa ve tesa yapmış sperm bulunmuş arkadaş şimdi hamile :)

Canim bizde emre bakirciogluna gittik oda bize pesa veya tesa önerdi zaten. İçerde de üretim olduğu için sizin şansınız diğer hastalara gore daha yuksek çünkü spermler içerde bi kesede toplanmis dedi. Ama dedim ya öncesinde seneye yaza kadar bitkiseller ile sansimi denemek istiyorum. Sonrasinda tedavi sürecine geçelim diyorum. Bide senin dediğin doktor hangi sehirde hangi hastanede canim? Ulaşma imkanimiz var mi telefon numarası falan? Ayy hadi inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin kimsenin kucagi boş kalmasin :)

Bence siz hemen tedaviye başlayın boşuna zaman kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…