Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadasim dr daha iyi bilir elbet haddim degil ama sunu soyleyeyim spermin geldgi kanalla meninin geldigi kanal ayni deil ikisi farkli kanaldan gelio birlesip disari cikiyor yani meninin gelmesi tikaniik olmadigi anlamna gelmez die dusunuyorum

Doktor değiştirme şansımız pek yok. Sonuçlarımızı Kaan Aydos hocaya da gönderdik. Bakalım o ne diyecek. Yarıyıl tatilinde Kaan Bey e gitmeyi planlıyoruz. Açıkçası ben de teseye gerek kalmadan sorununuzun cozulecegine inanıyorum.
Bir de Çobançökerten otu kullanan var mı grupta azosperm için.

Ayrıca cevaplarınız için teşekkür ederim herkese.

Sizde sperm volum ne kadar cıktı bizde spermiogram testi verdıgimizde iki damla bisey verdi 3 ml yaziyordu o da cok azmış bu yuzden olabilir mi

canım merhaba
kaan hocadan memnunum çünkü alanında en deneyimli e bilimsel çalışmalara önem veren o ama tüm sonuclara ve sorulara 15 gün içinde dönüş yapıyor bu çok uzun bir süre ,doktor sadece bir aracı bize şifa verecek olan sadece Rabbim ben öyle bakıyorum ama elimden geleni yapacağım takdir Allah'ın

Bende kaan hocadan randevu aldim bakalım hayırlısı umarım sonuç güzel olur

Merhaba canım bizde bi umut mustafa Eraslan dan takviye aldık ozaman 1200tlodedik ilaçlar geldi kullanmaya başladık kapsülün içinde noylona benzer ağır bi madde çıktı eşim fark etti içini açınca şok olduk arayip söyledik hiç ilgilenmediler hatta dalga geçer gibi konuştular bunlar sahtekarliktan başka bişe yapmiyolar inanmayın ilaçları iade bile almadılar rabbim onlardan hem bu dünyada hemde ahiret te fazlasıyla cezalandirsin çünkü biz bi umut peşinde derdimize dermanariyoruz benden tavsiye bunlara itibar etmeyin

Ama canm kanal tıkanıklığı veya yokluğu olsa ultrason da belli etmez mi arkadas ultrasondada bsey yok yazmış

Bende kaan hocadan randevu aldim bakalım hayırlısı umarım sonuç güzel olur
Ya canm bizde kaan aydosta tedavideyiz allah razı olsun adam bölümünde çok iyi moral olarakta tedavi olarakta gerçekten senden güzel bi haber almak için çaba gösteren bi adam yalnız bende arkadaş gibi attığın bir mesaja 15 20 gün sonra dönmesine sinir oluyorum bide biz tese olduk ama durumumuzun neyden kaynaklandığını hala bilmiyoruz bize teseden sonra promotil m forte sase vermişti hala onu kullaniyoruz klomen ile birlikte bize direk tüp bebeğe baslamayin biz çıkış sağlamaya çalışalım dedi ama bizim daha fazla sabretmeye gücümüz kalmadığından biz tedaviye başladık tabi bu sırada esimde ilaçlarını kullanmaya devam ediyor biz yanı sıra keci boynuzu özü, tozu, ve kürünü uyguluyoruz artı bitter çikolata,nohut kürü felanda kullanıyoruz bizde sperm sayısında artış gözüküyor ama hangisinden kaynaklı bilmiyorum ve kızlar size tavsiyem eşinize bol bol nar yedirin ve caydan uzak tutmaya çalışın ben çayın bu kadar çok etkisinin olacağını bilmiyordum ama gerçekten sperm konusunda etkisi varmış ve biz bi aktardanda karışım almıştık o baklagilleri çok tuketsin caydan ve pirincten olabildigine uzak dursun bi dönem sigarada kullanmasn demişti gerçi denemedigimiz kapı kalmamış:) rabbim hepimizi evlatlarimiza kavustursunda gerisi geçer

Merhaba bu ömer coskun ilacları ıle hamile kalan arkadaşi tanıyor musunuz aceba bizde 3 ay düzenli kullandık ama kandırıldıgımızı düsünüyoruz bilginiz var mı
Hiç duymadım. sadece üroloğun verdiği ilaçları ve ibrahim saraçoğlunun önerilerini kullandık. dışardan bir ürün aldığımızda bile ibrahim saraçoğluna sorduk ona göre yedik içtik. biz hiç sonuç alamadık ama inşallah deneyene herkes sonuç alır.

merhaba siznle durumumuz aynı. daha yenisiniz asla vazgeçmeyin. bizim de herşeyimiz normal. varikosel yok. hormonlar testis boyutları , değerler , fsh, genetik kromozomlar herşeye bakıldı. her şey normal. ama sebepsiz azosperm malesef. 5 yıl olacak sperm bulunamadı. ama siz asla umutsuz olmayın ben hala araştırıyorum. doktor çok önemli bu işte. size tavsiyem asla bir ilaç tedavisi olmadan micro tese olmayın. antalyada tüp bebekte eşime tesa/ micro tese yapıldı. biz herhangi bir tedaviye başlatılmadan direkt olarak ameliyat edildik ve sperm bulunamadı. eşim de bu yüzden tekrar ameliyat olmak istemiyor. ankara kaan aydos iyi diye duyuyorum ve gidebilmek için ikna etmeye çalışıyorum ama başaramadım. inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür. ameliyat öncesi ilaç vermişler en azından size. gelişmeleri yazarsanız ben de memnun olurum. hangi şehirdesiniz , doktorunuz kim memnun musunuz . belki siz de bana ışık olursunuz.

biz de sizinle aynıyız ama hiç sperm yokken nasıl çıkış oldu. yazdıklarınız beni heycanlandırdı. anlatır mısınız detaylı lütfen tese ile mi bulundu sperm kaç tane bulundu. sebepsiz azosperm mi ? yani sperminiz var ve tüp bebek yaptırmak için mi mi bekliyorsunuz

eşimin önceki zamanlardan olan evraklarını mail atsam kaan hocaya acaba bir şey söyler mi ille hemen randevu alıp gitmemiz mi lazım?

eşimin önceki zamanlardan olan evraklarını mail atsam kaan hocaya acaba bir şey söyler mi ille hemen randevu alıp gitmemiz mi lazım?

Internet sayfasından bi dene istersen canim biz de kaan hocaya gidiyoruz eski raporlara bakti bizde de ilk randevuda zaten bir de muayene etti tabi denemekten zarar gelmez

Kızlar zaten suan Şubat ortalarında yer varmış kaan hocada bence randevu al ikna edersin eşini bide bi kere gidiyon sonra hep netten ya Allah bizlere yardım etsin

Arkadaşım kullanıp fayda gören birini tanımıyorum ama geçen hafta hakan özkul kibarlı ürünlerini aldık eşime. Ya Allah dedik sifası Rabbimden artık
İnşallah fayda görürsünüz buraya yazarsanız bizim için de umut olur tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…