Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah arkadaşım. amin Rabbim hepimizi güldürsün inşallah. cvp gelince bana da haber verir misin. ben de mail atacağım. en azından olur ya da olmaz deseler biz de ona göre umutlanırız.
Tabiki canım yazarım sana da. Allah hepimize hayırlı kapılar açsın inşaAllah.

Iyi geceler arkadaslar celalettin hocaya gitmeyi dusunuyoruz.Muayene ucreti ne kadardir acaba.Birde esi azospermi olup hocada tedavi gorup bebegi olan arkadaslar var mi acaba.

Arkadaslar, uzun zamandir gecmiyorum. ben bu ay ki hormon sonuclarini kaan hocaya attim. Normalde 10 gun sonra donuluyor du email'e bugun 15 gun sonra donulecegini ogrendim. bu herkese mi yapiliyor merak ettim ?

Dilinize saglık cok guzel anlatmışsınız inannın ki aklımdan gecenlere tercüman oldunuz bizdd de sorun aynı azo cok dr gittik hormon eksikligi var dendi varikosel ameliyatı oldu bi sene sonra tekrarladı şimdi olsa mı iyi olmasa mı kafamız karısık kaan beye martta randevu aldık inşallah sizin gibi güzel sonuçlar alırız dünyalar bizim olur heralde burda bizlere umut oldugunuz için tesekkür ederim

Ne demek canm benm umut olabildiysem ne mutlu kaan beylede bi görüşün derim zaten adam net herşeyi yüzüne söylüyor o yönünü çok sevdim ve emin ol seni iyileştirmek için çaba gösteren birisi tek kötü yönü var oda attığın msjlara yaklaşık 1 ay sonra dönüyo geçen hastahanede gördüm dedim hocam size msj atiyoruz taaa 1 ay sonra dönüyorsunuz o zamana kadar hasta adam çoktan ölür yada iyileşir dedim güldü benim sisteme geç düşüyor ameliyat muayene yoğun olduğu için onlara ancak akşam bakabiliyorum dedi inşallah burdaki tüm herkese rabbim sifasini verir evlat hasreti hiçbirşeye benzemiyo ve bu durum eslerimizi etkilediği bizi etkilediği gibi bir süre sonra yuvamizida etkiliyor hepinizin dualarimdasiniz tüp bebekten pozitif sonuç alsam bile sürekli burda olcam hepinize bol bol dua edicem canlar

Merhaba arkadaslar. Uzun zamandır yazmiyodum buraya. Bebek özlemini kafamdan atmak istiyorum baska seylerle oyalanarak. Ama olmuyo gene de. Gecenlerde nette araştırma yaparken evde sperm testi diye bi yazi okudum. Ilgimi cekti her ne kadar çılgınca gelse de esime 'deneyelim mi' dedim. Bizim sonuc guya olumlu çıktı teste gore ama dogru mu emin olamiyorum tabi. Eger gercekten dogruluk payi varsa bizim icin harika bi haber olur. Sizlerden deneyip de sonucunu paylasan olursa cok mutlu olurum. Aslinda inanmazdim boyle seylere ama sacma da olsa insan inanmak istiyo (lütfen bana deli gozuyle bakmayin kizlar)

Test soyle ki: su dolu seffaf bi bardak olacak. Meni dibe çökerse sperm var demektir. Yok çökmeyip havada yuzerse sperm yok demektir. Yalnız su icme suyu olacak . ph 7 uzeri olacak.

Arkadaşlar 1.tesede sperm bulunamayıp tedaviyle 2.mikrotese sperm bulunan var mı aranızda yada tanıdğınız?

Arkadaşlar 1.tesede sperm bulunamayıp tedaviyle 2.mikrotese sperm bulunan var mı aranızda yada tanıdğınız?
Mikrotese de son anda bulundu eşimde sperm ama kalitesiz çıktı onlar da benim tavsiyem bu olaylardan çıkardığım sonuç vitamin ve bitkisel takviye kullanmadan mikrotese ye girmemek çünkü sonuç olumsuz olunca yıkılıyor insan bide sadece ilaçlar yetmiyor ben bunu düşünüyorum o yüzden Kaan Aydos un yöntemi çok güzel olmazsa da her yol denenmeli tabi bu benim fikrim

sizin yinede bulunmuş ilk tesede inş. yine bulunur hiç bulunamayıp 2.de bulunan çok nadir galiba

sizin yinede bulunmuş ilk tesede inş. yine bulunur hiç bulunamayıp 2.de bulunan çok nadir galiba
Ewet bulundu ama dölleme di dostum ya esasında asıl söylemek istediğim biz tüp bebek doktorlarına güvenip ekstra birsey arastirmiyoruz en azından ben öyle yaptim benim çok yakın arkadaşım aynı sorun vardı onlar 2 yıla yakın vitamin kullandılar ve sperm arttırıcı bir sürü yöntem denediler en son tüp bebek denediler ve mikrotese de sperm bulundu üstelik dondurdular kalanı suan bir yaşında da oğlu var darısı başımıza ins ben diğer yöntemlerin etkili olduğuna çok inanmamistim ama şimdi direk ona yöneldim tabi bide kaan hoca ya tedavi olsun biraz en son tüp bebek diye düşünüyorum

Kizlar ne bulsak yapmak istiyoruz ama biz hataydan getirttigimiz caksir otuyla o kadzr ugrastik, iki aydan fazla yedi eşim. Kaan hoca testesteron degerini gorunce şok oldu, hemen birakin dedi, cok fazla yükselmiş değeri. Yani iyi seyler yaparken bir yerden de bozmayalim.

Ay aynen ya sihirli bir değnek arıyoruz hepimiz

Arkadaslar merhaba. Nette vitamin takviyesi arasyirirken bir tane multivitamun multimineral buldum. Super bisi. Icinde yok yok. Fiyati da cok uygun. Urun Ingilterenin. Feysten firmaya yazdim. Hayvansal hicbise kullanilmiyor vitamin ve mineraller tamamen bitkilerden elde ediliyor. Belki urun reklami dusunursunuz. Ama en daha kullanmadim onu soyliyeyim. Ebaydan 2 tane siparis verdim bir ksc. gun once. Urun ocak 9-17 arasi elime gelicek. Isterseniz siz de arastirin. Wellman conception diye bir urun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…