Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bilginiz varsa sperm fish ve lim15 testinin nasıl yapıldığını ve ne işe yaradığını anlatabilirmisiniz
Kuyruklu sperm olusturmaya calisiliyor iste canim bu testlerle bana gelen mailde oyle yaziyor testis dokulariniz labaratuvarda 20 gun daha genetik incelemeye alacagiz demis . Burda kuyruksuz sperm (haploid) esx1 tex101 lim15 ve pcna adli genetik belirteclere bakilacak diye yazmis ameliyattan sonra gelen mail bu

Tese oncesi boyle birseyden hic bahsedilmedi canim bilgim yok biz hep sperm testi verdik azo cikti hepsindede

Bende arkadaslarla aynı fikirdeyim önce tedavi için bi üroloji doktoru bulun Kaan Aydos olabilir biz ona gidiyoruz çünkü öncesinde başarısız bi tüp bebek denememiz oldu araştırmadan tüp bebek merkezine gittik direk ama şimdi kaan beye gidiyoruz önce tedavi olalım dedik sonrasında artık kismet

Merhaba cnm oncelikle hepimize gecmis olsun yorumunu okudum cevap vermek istedim bizde ilk ogrendigimizde cok kotu olduk ve o panikle insan napicagini bilmiyo bende internetden bakinca emre bakirciogluna denk geldim ve esim yogun israrlarim sonucu gitdi tmm hersey yolunda butun hormonlarimiz genetik testlerimiz normal hic bi sorun yok ama is micro teseye gelince sonuc sifir yani demem oki dirak micro tese ameliyati oldugumuza cok pisman olduk su anda kaan aydosta tedaviyiz evt chorimon ignesini kullaniyiz klomen kullaniyoruz dikkat ediyoruz bide sansimizi bu sekilde deneyecegiz ins guzel sonuclar aliriz yani cnm sana tavsiyem bi tedavi gormeden direk tese olmayim .

Arkadaşlar merhaba semen haploidi testi yaptıran var mı kaan hoca istedi
Ayni testi bizden de istedi subat basi gibi istanbulda oldugumuz icin aradim sordum burda nerde yaptirabiliriz diye bi numara verdiler aradim gorustum subat basi gidip yaptiricaz pendikteymis yerleri testin fiyatida 500 tl buarada arkadaslar

biz de aynı sizin gibiyiz. tedavi görmeden micro tese ameliyatı olduk. ne dedilerse yaptık. herşey normal ama sonuçlar hep azosperm en sonunda kaan hocayı duyduk. testlerimizi mail attık. cvp bekliyoruz. en azından bir umut varsa uğraşalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin cnm bizde pisman olduk ama is icten gecti su anda kaan hocada tedavideyiz ins guzel sonuclanir ALLAH'IN İZNİYLE siz tesenizi hangi doktorda oldunuz

İstanbul avrupa anadolu civarinda oturan arkadaslar bir buluşma düzenlesek otursak sohbet etsek gelen olurmu acaba ?

Meraba herkese arkadaşlar uzun bi aradan sonra ilk defa yazıyorum nasilsiniz inşallah bu süre zarfında bebeği olan arkadaşlar olmuştur umudumu kaybettim ben artık sadece eşim için devam ediyorum nagpalim hayırlısı değilmiş dedim. Icimden uzun zamandır bastirdigim duygularım eşimin yigeniyle tekrar alevlendi önceleri bukadar takmazken şimdi durduk yere aglayasim geliyor bakalım iğne tadavimiz ne sonuclanicak inşallah iyi sonuçlar aliriz herkesi öpüyorum allah nasibimizde varsa hayirlisini nasip etsin arkadaşlar

Arkadaşlar mrb. Yorumlarınızı okuyorum fakat uzun süredir yazmıyorum..bizde öğreneli 3 ay oldu ilk ay araştırdık ve tansel beye gitmeye karar verdik genetik test temiz çıktı fakat fsh ve lh yüksek olduğundan eşime chorimon verdi 2. Ayın bitmesine 2 hafta kaldı sonrasında kan testi yaptırıp tekrardan doktora gidicez.ona gre tese olucak eşim fakat öyle kür falan kullanmıyoruz sadece bildiğim kadarıyla bol protein ve kereviz çok yararlıymış aklınızda bulunsun eşlerinizi sigara içiyorsa da bırakmaları gerek.Rabbim hepimize nasip eder inşallah hep dua ediyorum ..

arkadaşım merhaba bizde geçtiğimiz cuma günü tansel beyde randevumuz vardı bizede 3 aylık bi tedavi verdi eşimin hormonlaı yüksekmiş önce tedavi uygulayacağını söyledi sonrasında m.tese ameliyatı yaparız dedi sanırım sizinle aynı tedavi şekli olacak bu süreçte sizinle deneyimlerimizi paylaşırsk çok sevinirim

bu arada bizim fsh 14 lh 9 testesteron 6 genetik normal testisleri normalden biraz ufak oldugunu söyledi muayene sonucunda

Bizim fsh 48 lh 12 idi canım ilk ay iğne sonrası fsh 21 e lh ise 9 a düştü gayet güzel devam deri tansel bey bakalım bu ay ne çıkıcak

birde bizim tanısal amaçlı yapılmış biyopsimiz var malesef onda hiç bişey çıkmamıştı ama bunun için tansel bey tarihe karıştı artık onun yapılmadığını söyledi sadece bi yerden alınan parça tüm testisi temsil etmez onun için bunu kafanıza takmayın dedi 3 aylık bi tedvi sonunda tese olucak bende hazırlanırmıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…