Dostum doktora gittiniz mi üroloji doktoruna bide Morfolojisi mi bozuk acabaeşimin sperm sonucu yardımcı olursanız sevinirim sayı 40 milyon total sayı 120 milyon ileri hızlı hareket%15 ileri yavaş hareket:%30 yerinde hareketli:%40 hareketsiz%15 normal %70 anormal %30 1.5 yıldır evliyim hamile kalamıyorum
Onu bilmiyorum dostum ama biran once bi doktora gitmenizde fayda var bi sorun yoksa zaten rahatlarsiniz varsa da biran once çözüm bulmaya calisirsinizmorfoloji ile ilgili bir sıkıntı yok ama ileri hareketlilik yüzde kaç olmalı
Maşallah hayırlısı ile kucağına aimayı nasip etsin RabbimSelamlar arkadaşlar bende daha once bu topikte paylaşımda bulunmustum ve sonunda hamile kalabildim. Sizlere umut olsun diye karamsarlığa düşmeyin diye paylasmak istedim çünkü bende buralarda pozitif sonuçlar okudukca umut dokuyordum. RABBIM HEPINIZE EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLK EVLATLAR NASIP ETSIN. AMİNNN
Daha ne kalp atısı duyduk ne de kese görduk ama ömrümde ilk defa yıllar sonra bhcg pozitif çıktı. Eşim azosperm ve ögrendigimizden itibaren yapmadığimız kür kullanmadıgimız ilac kalmadı. Tüm genetik testler normal gecirilmis hastalik yok hormonlar normal sadece spermimiz yoktu. Bircok doktora gittik ama normal yolla çıkıs elde edemedik. Içimize en sinen doktorla mikro tese ameliyatı olmaya karar verdik. Tabi esim hemen hazır degildi biraz sabretmem gerekti. Ama hazir oluncada hemen yapalim dedi salidan cumaya gun aldık ve tansel hocaya eşimi emanet ettim. Yüzde 65 sans verdi bize ve şükür 5 tüp doku donduruldu. Morfolojisi bozuk dendi ama elimizdede baska birsey olmadıgi icin onlarla denemek istedik. Zeynep kamilde tup bebek raporu çikarttık ve tekrar umut tup bebek merkezinin yolunu aldik. Tedaviye Selen hanimla başladım 27 yumurtam oluştu, 17si isleme alındı, 9 tanesi döllendi. 5.gune 4 tanesi geldi 2si donduruldu ve diger ikisinin gelisimi daha yavaş oldugu icin 6.gune bekletilip donduruldu. Çok yumurtam toplandığı için e2 seviyem cok yuksekti bu yüzden doktorum birdahaki adetle tedavi önerdi. Birdahaki adetin 17.günunde bir tane embriyom transfer edildi ve 12 gun sonra pozitifi nihayet aldık. Bir maşaAllahınızı alırız
Herseyin birvakti zamani var. Şuan gebeliğim ne kadar saglam bebegim ne kadar sağliklı bilemiyorum belkide devam etmicek belkide kucağıma alabilecem. Lütfen bana da dua edin. Hersey belirsiz ama kesin olan tek sey herseyin biz zamanının olması ve o zaman ulaşmak icin sabır ve umutla dua edip mücadeleden vazgecmemek gerekiyor. Dualarimdasıniz her daim Rabbim yardımcınız olsun.
Yaolsun hoca desin sen vazgecme. Yine dogal biseyler yap belki sayi cogalir.micro tese olmadı esım dna hasarı tespıt edılmedı tedavı olamıyor kaan hoca dna hasarı varsa tup bebek tutmaz dedı dna hasarı var ama oranı cıkmıyor sperm sayımız az bellı sayıda sperm olması gerek hasarın cıkması ıcın oyuzden tedavımız bıttı hoca sonlandırdı tedavıyı
canım cook sevındım rabbım kucagına almayıda nasıp etsınSelamlar arkadaşlar bende daha once bu topikte paylaşımda bulunmustum ve sonunda hamile kalabildim. Sizlere umut olsun diye karamsarlığa düşmeyin diye paylasmak istedim çünkü bende buralarda pozitif sonuçlar okudukca umut dokuyordum. RABBIM HEPINIZE EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLK EVLATLAR NASIP ETSIN. AMİNNN
Daha ne kalp atısı duyduk ne de kese görduk ama ömrümde ilk defa yıllar sonra bhcg pozitif çıktı. Eşim azosperm ve ögrendigimizden itibaren yapmadığimız kür kullanmadıgimız ilac kalmadı. Tüm genetik testler normal gecirilmis hastalik yok hormonlar normal sadece spermimiz yoktu. Bircok doktora gittik ama normal yolla çıkıs elde edemedik. Içimize en sinen doktorla mikro tese ameliyatı olmaya karar verdik. Tabi esim hemen hazır degildi biraz sabretmem gerekti. Ama hazir oluncada hemen yapalim dedi salidan cumaya gun aldık ve tansel hocaya eşimi emanet ettim. Yüzde 65 sans verdi bize ve şükür 5 tüp doku donduruldu. Morfolojisi bozuk dendi ama elimizdede baska birsey olmadıgi icin onlarla denemek istedik. Zeynep kamilde tup bebek raporu çikarttık ve tekrar umut tup bebek merkezinin yolunu aldik. Tedaviye Selen hanimla başladım 27 yumurtam oluştu, 17si isleme alındı, 9 tanesi döllendi. 5.gune 4 tanesi geldi 2si donduruldu ve diger ikisinin gelisimi daha yavaş oldugu icin 6.gune bekletilip donduruldu. Çok yumurtam toplandığı için e2 seviyem cok yuksekti bu yüzden doktorum birdahaki adetle tedavi önerdi. Birdahaki adetin 17.günunde bir tane embriyom transfer edildi ve 12 gun sonra pozitifi nihayet aldık. Bir maşaAllahınızı alırız
Herseyin birvakti zamani var. Şuan gebeliğim ne kadar saglam bebegim ne kadar sağliklı bilemiyorum belkide devam etmicek belkide kucağıma alabilecem. Lütfen bana da dua edin. Hersey belirsiz ama kesin olan tek sey herseyin biz zamanının olması ve o zaman ulaşmak icin sabır ve umutla dua edip mücadeleden vazgecmemek gerekiyor. Dualarimdasıniz her daim Rabbim yardımcınız olsun.
hormonlarınız ne durumda ıyı bır urolojı doktoru bulup gozukun canım azospermıa sebebı hormonlar nasıl bakılmalı ıstanbulda oturuyosanız emre bakırcıoglu yada murad basara gıdebılırsınızSelam Arkadaşlar..
Ben 2 buçuk yıllık evliyim, 1 buçuk senedir korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum
Kadın doğum doktoruna gittim herşeyime baktırdım bende bi sorun olmadığını söyledi Doktor. Bide eşim için Ürolojiye gidelim dedik Spermtesti yaptırdık ve sonuç 0 yani (Azosperm) eşimin hiç spermi yokmuş :'(
Ne yapmamız gerek bu durumda??
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inş.
Benim hormon değerlerim iyi eşimin hormonlarına bakmadık daha Sakaryada oturuyoruz..hormonlarınız ne durumda ıyı bır urolojı doktoru bulup gozukun canım azospermıa sebebı hormonlar nasıl bakılmalı ıstanbulda oturuyosanız emre bakırcıoglu yada murad basara gıdebılırsınız
esının hormonlarına baktırın canımBenim hormon değerlerim iyi eşimin hormonlarına bakmadık daha Sakaryada oturuyoruz..
Selam canım, iyi bir üroloji doktoru ve tüp bebek de yapan bir merkez bulmalısınız öncelikle. Memorial öneririm. sonrasında doktor sizden hormon ve kromozom testlerini isteyecektir. ona göre bir yol izlersiniz. eğer tedavi edilecek birşeyse tedavi uygulanır öncesinde sonrasında da tese ve tüp bebek birbirini takip edecek kısaca.Selam Arkadaşlar..
Ben 2 buçuk yıllık evliyim, 1 buçuk senedir korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum
Kadın doğum doktoruna gittim herşeyime baktırdım bende bi sorun olmadığını söyledi Doktor. Bide eşim için Ürolojiye gidelim dedik Spermtesti yaptırdık ve sonuç 0 yani (Azosperm) eşimin hiç spermi yokmuş :'(
Ne yapmamız gerek bu durumda??
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inş.
Saol canım güzel dileklerin için inşallah kaan beyle güzel bir tedavi izleriz tek temennimiz o ama olup olmayacanı yuzumuze soylemesi biraz insanı üzer ama olmayacak bişeyin peşine gitmek te daha zor olur 'ıNe demek canm benm umut olabildiysem ne mutlu kaan beylede bi görüşün derim zaten adam net herşeyi yüzüne söylüyor o yönünü çok sevdim ve emin ol seni iyileştirmek için çaba gösteren birisi tek kötü yönü var oda attığın msjlara yaklaşık 1 ay sonra dönüyo geçen hastahanede gördüm dedim hocam size msj atiyoruz taaa 1 ay sonra dönüyorsunuz o zamana kadar hasta adam çoktan ölür yada iyileşir dedim güldü benim sisteme geç düşüyor ameliyat muayene yoğun olduğu için onlara ancak akşam bakabiliyorum dedi inşallah burdaki tüm herkese rabbim sifasini verir evlat hasreti hiçbirşeye benzemiyo ve bu durum eslerimizi etkilediği bizi etkilediği gibi bir süre sonra yuvamizida etkiliyor hepinizin dualarimdasiniz tüp bebekten pozitif sonuç alsam bile sürekli burda olcam hepinize bol bol dua edicem canlar
Ya canm olmayacaksa en azından boşuna para dökmenin de anlamı yok gerçekten artık maddiyat insani bi süre sonra manevi yönde de çok etkiliyor ama inşallah güzel bi sonuç alırsınızSaol canım güzel dileklerin için inşallah kaan beyle güzel bir tedavi izleriz tek temennimiz o ama olup olmayacanı yuzumuze soylemesi biraz insanı üzer ama olmayacak bişeyin peşine gitmek te daha zor olur 'ı
Geçmiş olsun cnm inş bi sorun cıkmaz o igneleri ne için vermiş sorun ne acebaGenetik testi için kan almışlar bir sorun çıkmazsa 2 tane iğne yazmış onları kullanacak yine bir hafta sonucu bekleyeceğiz inşallah bir sorun çıkmaz.
İnş cnm o yönden de haklısınız ama herşeyin kötüsünü düsünüyorum işte bende bi de size bişey sormak istiyorum wsimde varikosel var ve sag epididim de 2 mm kist var sizin bi bilginiz var mı böyle bi sorun var mıydı sızdeYa canm olmayacaksa en azından boşuna para dökmenin de anlamı yok gerçekten artık maddiyat insani bi süre sonra manevi yönde de çok etkiliyor ama inşallah güzel bi sonuç alırsınız
Yok canm bizde varikosel yoktu sebebini bilmiyoruzİnş cnm o yönden de haklısınız ama herşeyin kötüsünü düsünüyorum işte bende bi de size bişey sormak istiyorum wsimde varikosel var ve sag epididim de 2 mm kist var sizin bi bilginiz var mı böyle bi sorun var mıydı sızde
Biz ameliyat olduk ama yine tekrarlamiş ama azoda bu sorun pek önemsenmiyormuşYok canm bizde varikosel yoktu sebebini bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?