Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşimin sperm sonucu yardımcı olursanız sevinirim sayı 40 milyon total sayı 120 milyon ileri hızlı hareket%15 ileri yavaş hareket:%30 yerinde hareketli:%40 hareketsiz%15 normal %70 anormal %30 1.5 yıldır evliyim hamile kalamıyorum

eşimin sperm sonucu yardımcı olursanız sevinirim sayı 40 milyon total sayı 120 milyon ileri hızlı hareket%15 ileri yavaş hareket:%30 yerinde hareketli:%40 hareketsiz%15 normal %70 anormal %30 1.5 yıldır evliyim hamile kalamıyorum

Dostum doktora gittiniz mi üroloji doktoruna bide Morfolojisi mi bozuk acaba

Maşallah hayırlısı ile kucağına aimayı nasip etsin Rabbim

Yaolsun hoca desin sen vazgecme. Yine dogal biseyler yap belki sayi cogalir.

FarahFarah canim gebrikler darisi basimiza. Rabbim. sag salim kucagina almayi nasib. etsin.

Selam Arkadaşlar..
Ben 2 buçuk yıllık evliyim, 1 buçuk senedir korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum
Kadın doğum doktoruna gittim herşeyime baktırdım bende bi sorun olmadığını söyledi Doktor. Bide eşim için Ürolojiye gidelim dedik Spermtesti yaptırdık ve sonuç 0 yani (Azosperm) eşimin hiç spermi yokmuş :'(
Ne yapmamız gerek bu durumda??
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inş.

canım cook sevındım rabbım kucagına almayıda nasıp etsın

hormonlarınız ne durumda ıyı bır urolojı doktoru bulup gozukun canım azospermıa sebebı hormonlar nasıl bakılmalı ıstanbulda oturuyosanız emre bakırcıoglu yada murad basara gıdebılırsınız

hormonlarınız ne durumda ıyı bır urolojı doktoru bulup gozukun canım azospermıa sebebı hormonlar nasıl bakılmalı ıstanbulda oturuyosanız emre bakırcıoglu yada murad basara gıdebılırsınız
Benim hormon değerlerim iyi eşimin hormonlarına bakmadık daha Sakaryada oturuyoruz..

Selam canım, iyi bir üroloji doktoru ve tüp bebek de yapan bir merkez bulmalısınız öncelikle. Memorial öneririm. sonrasında doktor sizden hormon ve kromozom testlerini isteyecektir. ona göre bir yol izlersiniz. eğer tedavi edilecek birşeyse tedavi uygulanır öncesinde sonrasında da tese ve tüp bebek birbirini takip edecek kısaca.

Saol canım güzel dileklerin için inşallah kaan beyle güzel bir tedavi izleriz tek temennimiz o ama olup olmayacanı yuzumuze soylemesi biraz insanı üzer ama olmayacak bişeyin peşine gitmek te daha zor olur 'ı

Saol canım güzel dileklerin için inşallah kaan beyle güzel bir tedavi izleriz tek temennimiz o ama olup olmayacanı yuzumuze soylemesi biraz insanı üzer ama olmayacak bişeyin peşine gitmek te daha zor olur 'ı
Ya canm olmayacaksa en azından boşuna para dökmenin de anlamı yok gerçekten artık maddiyat insani bi süre sonra manevi yönde de çok etkiliyor ama inşallah güzel bi sonuç alırsınız

Genetik testi için kan almışlar bir sorun çıkmazsa 2 tane iğne yazmış onları kullanacak yine bir hafta sonucu bekleyeceğiz inşallah bir sorun çıkmaz.
Geçmiş olsun cnm inş bi sorun cıkmaz o igneleri ne için vermiş sorun ne aceba

Ya canm olmayacaksa en azından boşuna para dökmenin de anlamı yok gerçekten artık maddiyat insani bi süre sonra manevi yönde de çok etkiliyor ama inşallah güzel bi sonuç alırsınız
İnş cnm o yönden de haklısınız ama herşeyin kötüsünü düsünüyorum işte bende bi de size bişey sormak istiyorum wsimde varikosel var ve sag epididim de 2 mm kist var sizin bi bilginiz var mı böyle bi sorun var mıydı sızde

Yok canm bizde varikosel yoktu sebebini bilmiyoruz

arkadaşlar bilginiz varsa sperm fish ve lim15 testinin nasıl yapıldığını ve ne işe yaradığını anlatabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…