Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tekrar merhaba arkadaşlar, farklı bir sorum olacak. Çevrenizde çocuğunuz olmayacağını öğrendiklerinde içten içe sevinecek ve oh olsun diyip yüzünüze yansıtmadan sizim adınıza üzülmüş gibi yapacak olan sözde dostlarınız var mı? Eğer varsa bunlara karşı tavrınız tutumunuz ne olmalı. Mecburen her gün aynı sosyal ortamda bulunup konuşmak zorunda olduğumuz karakterlerden bahsediyorum. Canınızın yanmasindan haz alacak olanlar için ne öneriyorsunuz. Öyle boşum ki bu çocuk durumunu öğrendiğimden bu yana. Artık ağlamayı da kestim sadece günü kurtariyorum sanki nefes alarak.

Merhaba. Herşeyin hayırlısı diyorum. İnşallah uyguladığınız tedaviler faydalı olur. İğneler dışında ne kullanıyorsunuz acaba dikkat ediyoruz derken ne gibi şeylerden bahsettiniz.

Arkadaslar merhaba bizde 10 aydir 2. bebek dusunuyoruz ama malesef olmadi daha esimde cift tarafli varikiser cikti 15 gun once ameliyat oldu kendimuzce takviyeler uyguluyoruz 3 ay sonra kontrolumuz var allah isteyen herkese evlatlar nasip etsin allah aratmasin 2. De olsa gercekten zor oluyo kizimda istedigimiz ay hamile kalmistim bunda da planli yapmak istemistim ama allahin isine karisilmazmis bunu da ogrendim bu konu hakkinda bilgisi olan varmi ameliyat olup kac ay sonra hamile kaldiniz merak ettim bilen duyan varmi diye

Can'ım fsh,lh yüksek ve testesteron düşük olduğundan beyinden sinyal geliyor fakat sperm üretimi sağlanamıyor dedi Tansel bey..@mehtap2550

Amin cnm bizde pisman olduk ama is icten gecti su anda kaan hocada tedavideyiz ins guzel sonuclanir ALLAH'IN İZNİYLE siz tesenizi hangi doktorda oldunuz
antalya tüp bebek merkezinde micro tese oldu eşim. serikten gelen üroloji doktoru ali fuat kocabıyık diye biriydi. doktoru bile ameliyattan sonra gördük. ameliyat aşamasına kadar tüp bebekteki doktorlar ilgilendi. keşke tedavi için bizi iyi bir üroloğa yönlendirselerdi. şimdi daha bilinçliyiz tabi ki. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. durumdan bizleri de haberdar edin lütfen.

Can'ım fsh,lh yüksek ve testesteron düşük olduğundan beyinden sinyal geliyor fakat sperm üretimi sağlanamıyor dedi Tansel bey..@mehtap2550
evet canım aynısını bizede dedi ama bizim testesteron iyiymiş inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır Allah hepimizi bu azo illetinden kurtarsın tez zamanda

Kaderdaşlarım yarın transferim vardı dün 5.embriyom çözülmüştü dr 5.güne götürecez demişti bugün aradı gorusmek lazım dedi içime kurt düştü gittim hepsini gelişimi durmuş çok kötüyüm allahım sabır versin hepimize çok üzgünüm

Merhaba kızlar bnm esimde 0 sperm var 3 ay progenym kullandik o zamn 100 bindi bu ilactan sonra sıfıra düştü siz nasıl bi yol izliyorsunuz. Simdi proxeed plus kullaniyo baklm nolcak

Merhaba kızlar bnm esimde 0 sperm var 3 ay progenym kullandik o zamn 100 bindi bu ilactan sonra sıfıra düştü siz nasıl bi yol izliyorsunuz. Simdi proxeed plus kullaniyo baklm nolcak
hiç sperm yokken progenym diye bir ilaç kullanınca 100 bin sperm mi elde edildi ? anlayamadım . bizde de hiç sperm yok ama hiç bu ilacı duymadım . doktorunuz kim acaba?

Bizim tese ameliyatı başarısız oldu sperm bulunamadı Opu da olamadım bizim için tüp bebek sayfası kapandı artık kızımızla yolumuza devam edeceğiz sizlere hayırlı tedaviler diliyorum hamile arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim 2009 yılının Ocak ayında başlayan kadınlar kulübü üyeliğim 2017 Ocak ayında son bulmuştur hepinize sevgiler

hiç sperm yokken progenym diye bir ilaç kullanınca 100 bin sperm mi elde edildi ? anlayamadım . bizde de hiç sperm yok ama hiç bu ilacı duymadım . doktorunuz kim acaba?
İstanbul acibadem bulent tiras di sonra Bursa acibadem sahin beye devam ettik

Ne güzel kızınız varmış ona sımsıkı sarılın yinede şanslısıniz Rabbime şükür bir evladınız var rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Merhaba hanımlar eşi varkosel ameliyatı olan varmı nasıl geçti sıkıntıları neler bilgi verirmisiniz

Merhaba esinize tese ameliyati yapılmış mıydı? İlacın böyle bir etki yaratması çok şaşırttı beni faydali bir ilaç diye biliyordum

Hangi testleri yapmak lazim yani neden dustugunu nasil anlicaz bulundgumz yer pek elverişli diil bunun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…