Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar rica etsem teşhislerinizi,doktorlarınızı , kullandığınız ilaçları ve tedavideki son durumunuzu yazar mısınız?

Sperm üretimi 3 ay sürüyormuş cnm bize 3 aylık tedavi verdi 2. ayımız bitti yarın kan tahlili yaptırıp dr gdcez bakalım sonuçlar nasıl olacak I iklilsayin

Teşhisiniz ile ilgili daha net bilgi verir misiniz? Hormon değerlerini , doktorunuz,kullanmış oldugunuz ilaçlar reyhnern

Öğreneli 3 ay oldu 1 ay dr araştırdık CNm sonrasında Fulya'da bahçeciye tansel beye gittik..eşime tahliller yapıldı fsh,lh yüksek testesteronu düşük çıktı sonrasında dr genetik test istedi onuda yaptırdık temiz çıktı çok şükür.sonrasında tedaviye başladık her hafta aynı gün aynı saat criomon adı iğne vurulduk 1.ayın sonunda kan tahlili yaptırıp sonucunu dr ilettik şimdi 2. Ayın iğneleri de bitti yarın tahlil yaptıtıcz I iklilsayin

Arkadaslar rica etsem teşhislerinizi,doktorlarınızı , kullandığınız ilaçları ve tedavideki son durumunuzu yazarmısınız?

amin canım, bizim mikroteseyi de emre bakırcıoğlu yaptı ve malesef %50 şans verdiği halde hiçbir hücre bulamadığı gibi eşimin testisinde kan pıhtısı şeklinde kist oluştu ameliyattan sonra, bide dikişi çok belirgin,torba gibi büzüp öyle dikmiş bildiğin. ki normalde teseye girenler çok çabuk iyileştiklerini yazarlar ama eşim baya sıkıntı yaşadı. üstelik bu sıkıntılarda emre bey hiç ilgilenmedi başından savdı bizi

Tansel hoca yüzde kaç şans verdi?

C

Canim aslan pencesi ne ise yariyor
fsh yi dusuruyor canim.
Arkadaslar rica etsem teşhislerinizi,doktorlarınızı , kullandığınız ilaçları ve tedavideki son durumunuzu yazar mısınız?
azosperm. sebebi belli diil. fsh yuksek. doktor yok. dogal cikis basladi. tup bebek yaptim kasimda ama. malesef begativ sonuclandi. cikis hala devam ediyor. 300.000 sperm var ve 10tane filan da hareketli.

C

Canim aslan pencesi ne ise yariyor
fsh yi dusuruyor canim.
azosperm. sebebi belli diil. fsh yuksek. doktor yok. dogal cikis basladi. tup bebek yaptim kasimda ama. malesef begativ sonuclandi. cikis hala devam ediyor. 300.000 sperm var ve 10tane filan da hareketli.

fsh yi dusuruyor canim.

Sizin sıfırdan bu sayıya geldi di mi?

Merhaba kizlar uzun zaman yoktum.simdi tekrar aranizdayim.çünkü size tavsiylerim olacak esimde azospermi varikosel 2defa olumsuz olan tese ameliyati vardi.en son hicbir doktor ameliyat etmem diyordu yaa.rabbim cok buyuk busefer ameliyata gerek kalmadi insallah gecen ay tansel beyle tekrar görüşmeye gittik.tese icin oda siz zor hastaydiniz ilkinde çok tahribat olmasina ragmen 9adet buldum simdi bulurmuyim bilmiyorum bir test verin dedi.tabi ben 2 test versek varsa dondurulsa dedim oda nasil olacak dedi.kirmadi verdi. esim test ve allahin isi yaa 70 80 adet motil bulunmuş ve dondurulmuş.gorunce doktor bile inanmadi.ne yaptiniz dedi ve esim gulerek bitkisel karışım kullandim dedi tansel bey bu karisim neyse bana isimlerini atin ve gelirken getirin dedi.ben subatta tekrar fulya bahcecide olacagim tup bebek denemesi icin igneye basliyorum dualarinizi eksik etmeyin.cok sabir cok dua veren allah allan allah....

Merhabalar sizin adınıza coook sevindim.. Harika bi haber bu :) nasıl bi karışım kullandınız acaba? Benim esim de suan kullanıyo insallah biz de guzel sonuclar alırız..

Merhaba gerçekten nasıl bir karışım bu bizde celalettin hocada tedaviye yeni başladık benimde eşimde herşey normal sebepsiz azospermi var fsh lh 5-6 larda hoca iğne ve vitamin ilaçları verdi 3 adette bitkisel hap verdi siz tek bir kürle bunu nasıl başardınız bizede yazarsanız çok sevinirim

Muhteşem haber vizede yazar mısınız ? Rabbim çok büyük

Can'ım doktor tesede isim veriyor kimde oldunuz ? İsim mi verdi? Napalım Rabbim destek olsun Çan'ımız yanıyor ama kavuşanlarda olmuş . İsim vermek istemiyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…