- 17 Ocak 2017
- 58
- 12
- 3
- 38
Benim Bildiğim Micro tese yapan kişinin uzmanlığı, tecrübesi ve kullandığı alet edavat bu konuda devreye giriyor. Biz daha evvel emre hoca ile görüşmüştük o bize bu işi herkesin yapamadığını rastgele baktıklarını söyledi. O kendisine çok güveniyor mesela... Rabbim Microteselere gerek kalmadan çıkışlar versin inşallah:)
Tansel hoca yüzde kaç şans verdi?Öğreneli 3 ay oldu 1 ay dr araştırdık CNm sonrasında Fulya'da bahçeciye tansel beye gittik..eşime tahliller yapıldı fsh,lh yüksek testesteronu düşük çıktı sonrasında dr genetik test istedi onuda yaptırdık temiz çıktı çok şükür.sonrasında tedaviye başladık her hafta aynı gün aynı saat criomon adı iğne vurulduk 1.ayın sonunda kan tahlili yaptırıp sonucunu dr ilettik şimdi 2. Ayın iğneleri de bitti yarın tahlil yaptıtıcz I iklilsayin
fsh yi dusuruyor canim.C
Canim aslan pencesi ne ise yariyor
azosperm. sebebi belli diil. fsh yuksek. doktor yok. dogal cikis basladi. tup bebek yaptim kasimda ama. malesef begativ sonuclandi. cikis hala devam ediyor. 300.000 sperm var ve 10tane filan da hareketli.Arkadaslar rica etsem teşhislerinizi,doktorlarınızı , kullandığınız ilaçları ve tedavideki son durumunuzu yazar mısınız?
fsh yi dusuruyor canim.C
Canim aslan pencesi ne ise yariyor
azosperm. sebebi belli diil. fsh yuksek. doktor yok. dogal cikis basladi. tup bebek yaptim kasimda ama. malesef begativ sonuclandi. cikis hala devam ediyor. 300.000 sperm var ve 10tane filan da hareketli.Arkadaslar rica etsem teşhislerinizi,doktorlarınızı , kullandığınız ilaçları ve tedavideki son durumunuzu yazar mısınız?
Sizin sıfırdan bu sayıya geldi di mi?fsh yi dusuruyor canim.
azosperm. sebebi belli diil. fsh yuksek. doktor yok. dogal cikis basladi. tup bebek yaptim kasimda ama. malesef begativ sonuclandi. cikis hala devam ediyor. 300.000 sperm var ve 10tane filan da hareketli.
evet elhamdulillah.Sizin sıfırdan bu sayıya geldi di mi?
kurler deneeik sadece.Çok şükür siz tedavi oldunuz mu kürler denediniz mi?
Merhabalar sizin adınıza coook sevindim.. Harika bi haber bu :) nasıl bi karışım kullandınız acaba? Benim esim de suan kullanıyo insallah biz de guzel sonuclar alırız..Merhaba kizlar uzun zaman yoktum.simdi tekrar aranizdayim.çünkü size tavsiylerim olacak esimde azospermi varikosel 2defa olumsuz olan tese ameliyati vardi.en son hicbir doktor ameliyat etmem diyordu yaa.rabbim cok buyuk busefer ameliyata gerek kalmadi insallah gecen ay tansel beyle tekrar görüşmeye gittik.tese icin oda siz zor hastaydiniz ilkinde çok tahribat olmasina ragmen 9adet buldum simdi bulurmuyim bilmiyorum bir test verin dedi.tabi ben 2 test versek varsa dondurulsa dedim oda nasil olacak dedi.kirmadi verdi. esim test ve allahin isi yaa 70 80 adet motil bulunmuş ve dondurulmuş.gorunce doktor bile inanmadi.ne yaptiniz dedi ve esim gulerek bitkisel karışım kullandim dedi tansel bey bu karisim neyse bana isimlerini atin ve gelirken getirin dedi.ben subatta tekrar fulya bahcecide olacagim tup bebek denemesi icin igneye basliyorum dualarinizi eksik etmeyin.cok sabir cok dua veren allah allan allah....
Can'ım küreleri yazar mısın muhteşem haberler bunlar Allahım ne büyük muhteşem haberlerkurler deneeik sadece.
Muhteşem haber vizede yazar mısınız ? Rabbim çok büyükMerhaba kizlar uzun zaman yoktum.simdi tekrar aranizdayim.çünkü size tavsiylerim olacak esimde azospermi varikosel 2defa olumsuz olan tese ameliyati vardi.en son hicbir doktor ameliyat etmem diyordu yaa.rabbim cok buyuk busefer ameliyata gerek kalmadi insallah gecen ay tansel beyle tekrar görüşmeye gittik.tese icin oda siz zor hastaydiniz ilkinde çok tahribat olmasina ragmen 9adet buldum simdi bulurmuyim bilmiyorum bir test verin dedi.tabi ben 2 test versek varsa dondurulsa dedim oda nasil olacak dedi.kirmadi verdi. esim test ve allahin isi yaa 70 80 adet motil bulunmuş ve dondurulmuş.gorunce doktor bile inanmadi.ne yaptiniz dedi ve esim gulerek bitkisel karışım kullandim dedi tansel bey bu karisim neyse bana isimlerini atin ve gelirken getirin dedi.ben subatta tekrar fulya bahcecide olacagim tup bebek denemesi icin igneye basliyorum dualarinizi eksik etmeyin.cok sabir cok dua veren allah allan allah....
Can'ım doktor tesede isim veriyor kimde oldunuz ? İsim mi verdi? Napalım Rabbim destek olsun Çan'ımız yanıyor ama kavuşanlarda olmuş . İsim vermek istemiyorlar .evet canım malesef böyle çok örnek var. hocanın test yaptırdığı yerlerde spermatid ve hatta elonge spermatid çıktığı halde bizim mikrotesede sperm çıkmadığı gibi spermatid bile çıkmadı nasıl oluyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?