Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya şimdi kindesiniz napalım birine güvenmemiz laızm Allah yardımcımız olsun hayrlı nasipler göndersin

Kizlar cellalettin peru kagan aydos bunlarin tedavileri gercekten boş biz bu hocalarada gittik hem zaman kaybi hemde maddi manevi çöküş suan evde degilim eve gecince resimlerini atarim.3 farkli karisim kullandi esim gecen sene 1ayda tese oldu ve tam biryil kullandi bu kürü ve gercekten esim ve doktor cok şaşırdı.eşim inanamadi bir yanlışlık olabilirmi diye defalarca sordu hastaneye ve adini kagitta gorunce sok oldu.konusamadi.benden sizlere tavsiye butun testlerinizi fakulte hastanesinde yaptirin genetik tarama eşiniz ve sizin esiniz icin kistik fibroiz testi fsh fish boyama sperm testleri ve pellette testi.sizlerde hormonlara baktirin adetin 3.gunu ayrica rahim filimi cektirin ve gercekten inanin olacagina çünkü allahim istedikten sonra olmayacak hic birsey yok.okadar caresizdimki cocuk almayi dusundum ama onada gunah olmaz dediler rabbime sığındım ondan istedim.ben istiyorum hayırlı evlatlar verecek salihinden ve salihasindan subatta insallah embriyolar olacak.birde 41 acve hurmasina meryem ve yasin okutun 41 farkli insan okuyacak her gun birtane eşinizle beraber yiyin yarisini siz yarisini esiniz ve cekirdegini birgun siz yutun bir Gün esiniz ben bunuda yapiyorum.ve gercekten imkanınız varsa tansel kaplancan ve erbil yagmurla görüşün once allahin izni sonra bu iki doktor gercekten cok iyi olursa olur olmazsa olmaz diyorlar uğraşıyorlar.rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın insallah

merhaba arkadaşlar, benim eşim de azoperm. kaan aydosta tedavi oldu, tese oldu. zaten ben önceden de yazmıştım bu sayfaya bir geçmişim var yani burda. ben bu konunun teşhisi ve ve tedavisi netleşmiş somut adımlarla somut sonuçlar alınılan bir bulgu olduğunu düşünmüyorum. sırf üroloji alanının konusu da değil. zaten çoğu üroloji doktorunun yaptığı, kaan aydos dışında başka ürologlara da göründük herkes aynı ezber şeyleri söylüyorlar, kalıp şeyleri uygulamak yüzden elli şans vermek tese yapmak hastanın psikolojisinin duygularını moralini hiçe sayarak. bir de bu yaklaşım da kafadan olumsuzluk yaratıyor. hiçbir doktor hiçbir akademisyen spermatogenezin nasıl olduğunu bilmiyor. böyle iken ürologların azosperme yaklaşım şekli tedavi sürecini kötü etkiliyor. işin dahiliye kısmı da önemli bence endokrinoloji bölümü yine çok önemli tedavide. kaan aydosa kalsa mesela bizim sürecimizde :) 2. teseyi yapacaktı yine hiçbişey bulamayacaktı ve büyük ihtimal bize çocuk edinin diyecekti.. bizim için sonuç imkansızken şu anda gelişmeler olumlu. eğer olumlu ve net sonuç alırsak yine yazacam. ama bu aşamada önemli olan moral diye düşünüyorum ben. tevekkülü yüksek bir insanım, hayırlısını isterim ve sağlıklısını tabi.. çevremde de çok hayırsız evlat ve çok sağlıksız çocuk var. onları görünce ısrarla istememek en doğru olan inancı bende daha baskın durumda, dilerim bu durumdan muzdarip burdaki bütün arkadaşlarıma Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. uygun zamanda tekrar yazarım. hoşçakalın

Buda sonuç kağıdı kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20170119-094738.webp
    13 KB · Görüntüleme: 241
  • Screenshot_20170119-094738.webp
    13 KB · Görüntüleme: 159
Semen haploid paneli sonuçları çıktı lim 15 1.39 pcna 1.49 geçen testte ikiside 0 dı iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum

Semen haploid paneli sonuçları çıktı lim 15 1.39 pcna 1.49 geçen testte ikiside 0 dı iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum
Mervecim merhaba hic tese oldunuz mu?bu lim testi tesedeki parcadan alınan mı yoksa sperm testinden alınan mı?

Canım neler kullandınız?

Canım sizin azo sebebiniz neydi 1. Teswyi kimde oldunuz tedavili miydi?tansel hocada ne kullandınız?kürlerini merakla bekliyorum

Kizlar themra andiz pekmezili zencefil karisimli macun ve themra balli harnuplu bitkisel mucun bu ikisini sabah ve aksam tahta kaşık ile tatli kasigi kadar yiyor

Kizlar themra andiz pekmezili zencefil karisimli macun ve themra balli harnuplu bitkisel mucun bu ikisini sabah ve aksam tahta kaşık ile tatli kasigi kadar yiyor
Size birisi mi onerdi bunlari? Yoksa araştırıp kendiniz mi buldunuz canim?

Merhaba sizin adınıza sevindim şöyle bir sorum olacak bu macunlari birimi önerdi yoksa sızmış keşfettiniz birde sizde tese ameliyatlarında az da olsa sperm bulunmuşmuydu

merhaba arkadaşlar show haberde bugün gördüm bir haberi paylaşıyorum sizle araştıracagım bende bilgisi olan veya birşeyler ögrenen olursa buradan paylaşalım....
dna hasarını onarmak için sperm detoksu uygulandı danimarka ispanya fransa da uygulanıyor bu yöntem 3aylık detoks sonrası en ii emriyolar seçildi ve hiç sperm bulunamıyordu 3lü yöntem ile (liflemeyle, mikro tese, sonra; ısıkla yansıtmasına göre iyi emriyolar geliştişti ) 3ayrı yöntemin 1araya getirilmesi 156 çiftin 68 nde gebelik oldu yüzde43 basarı oldu yeni teknik degil bilinen bazı metotları çiftlere özel olarak uygulamak hatta hastaların yüzde 24 ü sperm detoksu sonrası tüp bebek olmadan bile gebe kaldı ..sperm detoksu ile hamile kalan var.. hiç spermi olmayanlara öneriliyor....
prof dr timur gürkan dünya tüp bebek başkanı. konuşmsı.... hayat tarzını degiştirirseniz antioksidanlar ve prebiyotik dediniz kötü mikroorganizmaların dengeleyici bir tedavi destek olarak olarak kullanırsanız erkeklerin belirlenen problemlerin büyük oranda geçebiliyor.showhaber başlıgı ENGELLİ GAZİYE ''BEBEK MÜJDESİ'' facebook ta videosu var
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH

Ca
Canim bu islem azospermlileremi uygulaniyormus

Merhaba sizin adınıza sevindim şöyle bir sorum olacak bu macunlari birimi önerdi yoksa sızmış keşfettiniz birde sizde tese ameliyatlarında az da olsa sperm bulunmuşmuydu
Bize biri onerdi 16 yil cocugu olmamış adam kullanmis ve karisi dogal yolla hamile kalmis bizde o şekilde alip kullandik.ilk tesede sperm degil sperm hucresi dahi yok denildi tansel hoca igne tedavisi verdi 3ay sonra 2.tesede 9adet buldu ama ilk tese micro tese olmamış yumurtaliklarda cok tahribat var 3.yapmam dedi.macro tese yapılmış dedi.bizde bunu deniyelim dedik ve denedik esimin diger testlerinde sperm 0 cikiyordu hareketli hareketsiz hic yoktu.simdi 70 80 motil bulundu canli sperm oyuzden diyorum biz cok ugrastik gitmedigimiz doktor kalmadi.oyuzden esler8nizi her yerde ameliyat ettirmeyin.yaşamış biri olarak soyluyorum.keske cok dedik biz sizler demeyin.keske 4yil once varikosel ameliyati olmadaydi diyorum keske direk istanbula gitseydik dedik.hep zaman kaybi ve gercekten bi yerde tukeniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…