Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar show haberde bugün gördüm bir haberi paylaşıyorum sizle araştıracagım bende bilgisi olan veya birşeyler ögrenen olursa buradan paylaşalım....

Arkadaşlar bu işin aslı nedir? Tükiye'de de eş zamanlı olarak uygulanmaya başlanmış habere göre. Celalettin hoca'ya vs. sorarsanız olumsuz yaklaşma ihtimali olabilir ama yine de birilerine sormak lazım işin aslı nedir. Haberi okuyun..

"nedeni bilinmeyen kısırlık hikayesi" demiş ama azospermi dememiş.

http://aa.com.tr/tr/saglik/cocuk-ozlemine-erkege-ozel-detoks-care-oluyor/731012

Teşekkür ederim....

arkadaşlar lütfen yardım. kaan hocaya 15 gün önce testlerimizi sitesinden mail atmıştık. az önce cvp geldi ama genel bir mail atılmış. yani hormon tedavisi ile sperm elde edilebiliyor. bu konuda sitemizin şu sayfasını inceleyebilirsiniz, hasta sonuçlarımızı da şu sayfadan görebilirsiniz. şu telefondan sekreterimden randevu alıp gelirseniz tedavi için yardımcı olurum diye bir mail geldi. açıkcası ben testlerimizi değerlendirir bir mail bekliyordum. tamam birebir tedavi etmeden tabi ki bir şey söyleyemez ama hani bu testlere göre olur mu olmaz mı, bir tedavi şansı var mı gibi bir şeyler yazacaklar sanıyordum. arkadaşlar sizin nasıldı bu durumu değerlendirir misiniz. 5. yılımıza gireceğiz

Canım haberde dedi azosperm diye kaç kere dinledim dinledim yazdım birde hatta klinik de aradım azosperm dedim evet onlara uygulanıyor dedi 2 kez tese olduk dedim tese sonucunu mail den istedi sonuçlara göre olur olmaz diye bilgi verecekler kaan hocaya sordum bende bakalım 10 güne cevap gelir ne diyecek

eşim de mailleşmiş yalnız buradaki tedavi sperm bulmak için değil de bulunan spermlerin iyi değerlendirilmesine yarıyormuş. yani tese sonrası sperm bulunursa boşa gitmemesi için. bir gelişme olursa yaz canım belki de biz yanlış anlamışızdır ama yazılan mailler çok net tese sonrası diyor

OLABİLİR zaten bende tese olduk dediyce hoca sonuçlara baksın ona göre size ulaşırız dedi..
dna hasarını onarmak için sperm detoksu uygulandı danimarka ispanya fransa da uygulanıyor bu yöntem 3aylık detoks sonrası en ii emriyolar seçildi ve hiç sperm bulunamıyordu 3lü yöntem ile (liflemeyle mikro tese sonra ısıkla yansıtmasına göre iyi emriyolar geliştişti ) hiç sperm bulunamıyordu didiler oyüzden zaten bende sevindim ama dedin dogru olabilir bakalım anlaşılır siz hangi mail den yazıştınız bana mail adresi verdi kadn yanlış gönderemedim tese sonuçlarını

Cnm kaan hoca telefonda ve siteden cvp vermiyor görüşmeye çağırıyor ve baya uzun bir tarihe gun veriyor.ben gittim ve memnun kalmadim ona gidecegine tansel kaplancana git 6ay biz kaan hocanin ilaclarini kullandik boş cikti ve onun yuzunden ilk tesede hücre dahi bulunamadi
Ben artik profesörler inanmıyorum cunku adamlar isim yapmis ugrasmiyorlar o ismi nasil yapmislar orasida muamma

arkadaşım valla o kadar kafam karıştı ki. antalyadayız her yere gittik hiç sonuç alamadık. burfaki doktorlar bize işin uzmanları ankarada dediler. 6 ay araştırdım kaan hoca dediler. kimisi istanbul emre hoca diyor. siz tansel kaplancandan memnunsunuz. vallahi ne yapcağımızı şaşırdık . aynı şehirde de değiliz.nasıl olacak ne kadar sürecek. çok kalır mıyız hastane muayene mi özel mi tıp mı derken iyice karıştık kaldık. daha önce micro tese ameliyatında birşey bulunamamıştı. artık çok umutsuzum

Ben su an ankaradayim ve tedavi goruyorum sona geldik transferim olacak yarin esimde azospermi size cani gonulden mufit guneli tavsiye ederim esime tese yapmadan pesa islemi ile 15 dk de agrisiz dikissiz sperm buldu

Cnm ben şöyle söyleyim bu iste isim yapmış androloji doktorlari ankara kaan aydos istanbul ateş kadioglu kayseri oğuz ekmekçi oğlu emre bakirci cellaletti peru "iç hastaliklar doktoru"ne kadar para donuyorsa adam androlojiyede el atmış.bunlar artik kalıplaşmış igne ilaç kullan gel ameliyat baska hicbirsey degil.cikmayincada azospermi olsa dukkan sizin diyorlar.yasamis biriyim.ben şöyle soyliyim tansel kaplancan doçent ve adamin okadar ameliyat gecmisi varki testler bakip olur yada olmaz diyor.ve sgk anlasmasi umut tupbebekte var.evet ankara isim yapmistir ama bu doktora bir gidin derim benim umutlarim bittiginde umut oldu bana sizlerede olur insallah.

Kızlar eşimde tansel kaplancanin hastası bizde çok memnunuz çok ilgili ve adam işinde uzman 3.aya girdik iğne tedavisi uygulanıyor eşime.tavsiye ederim

Canım o kadar acıyor ki. Hiçbir kelime hiçbir söz anlatamaz hissettiklerimi. Umutlarım hayallerim vardı benim simdi hepsi yıkılmış durumda. Şu anda belki yaşadıklarımdan böyle konuşuyorum. ( daha yılımızı doldurmadik bile evliligimizde. 3-4 ay önce öğrendik azosperm olduğunu eşimin. O kadar sağlıklı ki eşim hiç aklımıza bile gelmemişti böyle bir problem. Öğrenince ürologa yönlendirildik. Elle muayene, bütün hormonlar, genetik testler, renkli ultrason hepsi temiz çıkınca 2 aylık ilaç tedavisi uyguladık ve ek olarak bitkiseller. 2 kez daha yapıldı sperm testi sonuç sıfırdı yine. Doktorumuz sizden umutluyum tese yapalım dedi araştırdık sorduk ok dedik teseye. Dün eşim tese oldu. Sonuç sıfır. Esimin yaşadığı acıyı ağrıyı görünce canım yanıyor)
Güçlü biriyim tekrar umut ederim tekrar kurarım eşimle güzel hayaller. Ama bundan sonra uzun bir süre bu konu için tıbbî şeylere hastaneye doktorlara tamamen kapılarımı kapattım. Eşim sağlıklı olarak yanımda olsun yeter. Rabbim nasip ederse olur etmezse hamd olsun. İnşallah Rabbim bana da güzel meleğimi kucağıma almayi nasip eder. Onun gelecegi günü hasretle özlemle bekleyeceğim.
Beni en iyi anlayacak derdimi paylasacagim kisiler sizlersiniz. Allah hepinize bu konuda yardımcı olsun. Her şey gönlünüzce olsun.

Canım benim Allahım sabır versin hepimize yılma sakın kendini bırakma çok zor ama bunu bizlere reva gören Rabbim öyle düşün hergün dua ediyorum bizlere sende öyle yap vardır herşerde bir hayır duanın açamayacağı kapı Yok unutma D Demm43

Çok üzüldüm canım rabbim yar ve yardımcınız olsun rabbim çok aratmasin inşallah mucize nasip etsin sana ve topikteli herkese inşallah sabır ve dua tek ilacimiz allah sabır versin

Canim kaan bey hakkinda olumsuz seyler soyleyen cok siz ne dusunuyorsunuz bu konuda emre bakirrcioglu dahiliye uzmanimiydi ilk defa duydum ankarada onerebilceginiz doktor var mi

Canim kaan bey hakkinda olumsuz seyler soyleyen cok siz ne dusunuyorsunuz bu konuda emre bakirrcioglu dahiliye uzmanimiydi ilk defa duydum ankarada onerebilceginiz doktor var mi
Cnm celalettin peru iç hastaliklar doktoru emre bakircioglu üroloji doktoru.ankarada hakan yarali duydum ama gitnedim cunku bülent trasin ekibindeymis ve onlar hakkindada iyi seyler duymadığım icin tercih etmedim.ben kullandigimiz bitkisel kurleri oneriyorum 4_5 ay kullansin esin ve sonra imkan bulursan tansel hocaya git derim

Cnm umudunu kaybetme rabbim herseyin hayirlisini bilir ve verir bende o duygulardan gectim
Esimin ilk tesesinde serteoil only cell denildi sperm hucresi dahi yok dediler.psikolog geldi uzulmeyin baska sekildede evlat sahibi olursunuz dediler.esimin goz yaslarinda boğuldum ben ogun dedimki ben sadece rabbimden istiyorum inaniyorum olacak hayirlisiyla ve 2.tese icin istanbula gittik 3 ayri doktorla gorustuk ve tansel hocada karar kildik.hoca bize ben bulurum dedi ve gercekten 9 sperm buldu ama nasip degilmis bolunme tamamlanmadi.kayseriye geldigimizde doktor sasirdi nasil bulmus dedi.ve 1yil esime sadece bitkisel kur verdim ve olacak inan dedim.ustelemedim sonucu gorunce sok oldu ama ben zaten biliyordum cikacagini şimdi subatta tekrar tedaviye basliyorum normal yolla cikan 75 80 motil var donduruldu.ve biliyorum rabbim bana onur ve nur 'umu verecek hayirlisiyla sende inan dert veren dermaninida verir sadece zamani vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…