Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet gönderdim bende tedavi geçmişimizi tese sonuçlarımız falan bizde de spermatid yuvarlak hücre sperm tahlilinde bi kez yuvarlak hücre 10- 15 tane görülmüştü %5haploid 4 senede olanlar sonuç şuan hiçbirşey yok son olarak kan tahlilleri iyi çıkmıştı fsh hariç bana da mailden ulaştılar mikro delesyon tam belli olarak tekrar gönderin dedi biz yaptırmıştık son olarak dönmediler bidaha maturasyon duraksamasi ne demek oluyor ? genetik azfc bizim sorun sizin

Bizimki de içerde sperm hücreleri gelişiyor belirli bi aşamada kalıyo ileriye gecemiyo bunada maturasyon duraksamasi deniliyo doktorumuz bize olgunlasmamis bir meyve gibi düşünün demişti mikro delesyon tahlili biz yaptirmisiz önceden ondada hersey normal dün kilinige faskladim bugün dönüş yapilicak büyük ihtimal tedaviye uygun gorulucek sizdede durum aynı sanırım tedaviye başlamayı dusunuyomusunuz

ben eskiden kadınlar kulübünde çok aktiftim artık pek takılmıyorum waatsap grupları diğer gruplar anca yetişiyorum.ALLAH CC razı olsun amin canım çok sağol
Merhaba nurusima bende ne yazikki eskilerdenim hakkınızda hayırlısı olsun merakla bekliyorumuz sonucunuzu ama sormak istediğim bir şey var İbrahim saracoglunun tedavisinden memnun kaldınız mı tedaviden sonramı tese oldu ve çıktı öncesinde tese olmus muydunuz bana biraz anlatirmisin

hatırlıyorum canım seni .amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun en yakın zamanda mevlam yüzümüzü güldürsün.ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullandık 1 sene çok şükür sperm bulunmuştu.şimdi tekrar ameliyat olaması lazım eşimin sperm bulunur mu bulunmaz muamma şimdide bitkisel gıda takviyeleri kullanıyor.şuanda isim vermek istemiyorum tedavimiz sonuçlansın olumlu bir sonuç alırsak isim vericem.sizler ne yaptınız tedaviyle ilgili var mı bir gelişme

Merhabalar uzun zamandır takip edemiyorum sizleri yoğun bir çalışma halindeyim sürecimiz devam ediyor fakat tabi hala olumlu bir gelişme yaşayamadık tese sonrası bir süre ara verdik sonrasında hormon tedavisine başladık bu sürede iki ayrı fısh testi verdik fakat hormonların istenilen seviyeye gelmesine rağmen ( fsh yüksekti) hala haploid hücre gözlemlenemedi doktor da bir kaç ay daha ilaçla devam edip tekrar test yapmaya yine haploid çıkmazsa tedaviye ara vermeye karar verdi ikinci bir teseye karar vermek için sanırım haploid görmek istiyor o da bizde Yok henüz ... forumu geriye dönük okumaya çalıştım ama çok konstantre olamadım bu tarz durumlarda haploid çıkmasa bile sperm bulunma şansı hiç mi Yok? çünkü Kaan Aydosun başarı hikayelerinde bu tarz durumlara denk gelmiştim ve bir sorum daha olacak bu detoks mevzusu bizim gibi sıfır sperm durumları için geçerli mi ?
Son olarak bu zorlu süreci mutlu bir şekilde tamamlayan tüm arkadaşlarım tebrikler umarım biz bekleyenlerin hakkında da hayırlısı olur herkese iyi pazarlar

Yurtdışında mısın

Slm kızlar ben ilk kez yazıyorum benim eşim de sperm var hareketlilik yok 3 buçuk yıllık evliyim 2 ay önce ilk tüp bebek denememiz oldu başarısız oldu psikolojim çok bozuk ne yapabilirim bilmiyorum bana bi öneride bulunabilir misiniz

Selam arkadaslar kisirlik ve sperm sayisini arttirmak icin hacamat yaptiran varmi bi cok kisi ve arastirmalardan hep olumlu cevap alfim.14 yillik evliyiz bizde de sperm cikmiyor 2 defa tese ameliyati oldu cikmadi hacamat yaptirdik 2 seans umutluyum insallah cikicak

Temiz bu işi ehliyle yapan bir yer bulursak yaptırırız aslında ama güven en büyük sıkıntı ne yazık ki ...

Ca
Canim hacamati erkek icin hangi bolgeden yapiyorlar bilgin var mi

Ca

Canim hacamati erkek icin hangi bolgeden yapiyorlar bilgin var mi
Bel bolgesi kuyruk sokumu bacak ve sirt bolgelerinden yapiliyo diger tedavi yontemlerine gore hem daha uygun hem acisiz isin ehli kisiler guvenilir ortam onemli zaten yapan kisiler biliyolar hangi bolgelere uygulanacagini PEYGAMBER efendimizin sunneti inanmak gerek

Hacamat yaptirmadik ama sülük tedavisi uyguladik bel bacak kuyruk sokumuna ama bir fayda gormedik

Hacamat yaptırdığınız kliniği bizimle de paylaşırsanız çok memnun olurum anladığım kadarıyla siz epey memnunsunuz ben de uzun zamandır araştırıyordum hangi şehirde olduğu da pek önemli değil eğer gerçekten temiz güvenilir bir yer bulursak yaptırırız demiştik ..

Kızlar eşi azosperm olup normal yolla Hamile kalan varmı ??

Arkadaşlar başarı hikayeleriniz varsa bilmek isteriz.. umut olun bize lütfen. Micro tese den sonra çocuğu olanlar varsa yazın lütfen. Doktorlardaki başarı hikayelerini okuyorum sanki reklam yapıyorlarmış gibi..

Merhaba bende yalnızca hikayeleri okuyanlardanım. Fakat şimdi nedense içimden yazmak geldi. Dolu dolu 5 yıldır evliyiz ve yaklaşık 1 yıl içinde durumu öğrendik azospermi. 1i devlet hastanesinde diğeri özel hastanede olmak üzere 2 tane spermiyogram yaptırdık. İlk etapta Umut tüp bebekte Emre Bakırcıoğlu na muayene olduk.Birkaç tahlil istedi genetik testler falan bunların dışında da ayrıca o merkezde bir daha spermiyogram yaptırmamızı istedi.Bu teklif üzerine malesef hataya düşüp merkezden vazgectik.Eurofertil e randevu aldık fakat suan doktorun ismini hatırlayamıyorum. Gün gelince yoldayken eurofertilden bizi aradılar ve randevu aldıgımız dr ayrılmıs onun yerine Alper Eroğlu diye bir doktorla görüşmemizin sakıncası olur mu diye sordular bizde kabul ettik. Herneyse ilk görüşmede tese kararı verdik bizim ısrarlarımızla proxeed plus ve L-arginine önerdi.Tese sonucumuz negatif cıktı. Cablı yada ölü hiçbişe cıkmadı.Kısa bir süre ara verdik Kaan Aydos la tedaviye basladık 1 yıl choriomon iğne ve klomen kullandık. Ayrıca ısırgan cayı keciboynuzu nohut falan.Sperm fish boyamalar tahliller yine belirsiz bir tese operasyonu ve negatif sonuc. Lim15 tahlili önerdi sonucunda da tedaviye eşim az cevap veriyormuş.Bunun üzerine 2 ayda bir Nebido iğne önerdi 2 tane vurulduk ve yine cok üzgün buhranlı bir günümde öylesine internette bu durumun hikayelerine bakınırken Tansel Kaplancan çıktı karşıma ve Umut tüp bebek te. Zaten en başından Emre beyden vazgeçtiğime çok pişman olmuştuk. Kaan Aydos un tedavisi için iyi şeyler söylemedi. Şuan Preglyn ve merional iğne kullanıyo eşim. Tedavinin 3. Ayına başladık. Bu tedaviye başlamak için de çok dua ettik. 2 başarısız tese den sonra açıkçası pek istemedi ama bizde böyle bir yola girdik Rabbim inşallah cümlemizin kucağını doldurur. Şuan eşim 30 ben 28 yaşlarındayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…