evet gönderdim bende tedavi geçmişimizi tese sonuçlarımız falan bizde de spermatid yuvarlak hücre sperm tahlilinde bi kez yuvarlak hücre 10- 15 tane görülmüştü %5haploid 4 senede olanlar sonuç şuan hiçbirşey yok son olarak kan tahlilleri iyi çıkmıştı fsh hariç bana da mailden ulaştılar mikro delesyon tam belli olarak tekrar gönderin dedi biz yaptırmıştık son olarak dönmediler bidaha maturasyon duraksamasi ne demek oluyor ? genetik azfc bizim sorun sizinKızlar meraba biraz once gurkan kilinikten aradılar sonuçları üroloji doktoru bakıp bizden mikro delesyon tahlili yaptirmamizi istediler bunun sonucunu gönderip tedaviye baslana bilir dediler sizde sonuclarinizi gondrdinizmi sizide aradılarmı biz daha önce 2kez tese olduk sonuç maturasyon duraksamasi çıkmıştı suan celalettin peru da tedavideyiz 1 yıldır ayrıntılı semen analizinde %30 elengospermatit görülmüş tu 3ay önce allahım hakkımızda hayirlisini sağlıklı evlatlara kavuşmayı nasip etsin burdaki bütün mücadele eden herkese anne olmayı nasip etsin insallah
Kızlar meraba biraz once gurkan kilinikten aradılar sonuçları üroloji doktoru bakıp bizden mikro delesyon tahlili yaptirmamizi istediler bunun sonucunu gönderip tedaviye baslana bilir dediler sizde sonuclarinizi gondrdinizmi sizide aradılarmı biz daha önce 2kez tese olduk sonuç maturasyon duraksamasi çıkmıştı suan celalettin peru da tedavideyiz 1 yıldır ayrıntılı semen analizinde %30 elengospermatit görülmüş tu 3ay önce allahım hakkımızda hayirlisini sağlıklı evlatlara kavuşmayı nasip etsin burdaki bütün mücadele eden herkese anne olmayı nasip etsin insallah
Bizimki de içerde sperm hücreleri gelişiyor belirli bi aşamada kalıyo ileriye gecemiyo bunada maturasyon duraksamasi deniliyo doktorumuz bize olgunlasmamis bir meyve gibi düşünün demişti mikro delesyon tahlili biz yaptirmisiz önceden ondada hersey normal dün kilinige faskladim bugün dönüş yapilicak büyük ihtimal tedaviye uygun gorulucek sizdede durum aynı sanırım tedaviye başlamayı dusunuyomusunuzevet gönderdim bende tedavi geçmişimizi tese sonuçlarımız falan bizde de spermatid yuvarlak hücre sperm tahlilinde bi kez yuvarlak hücre 10- 15 tane görülmüştü %5haploid 4 senede olanlar sonuç şuan hiçbirşey yok son olarak kan tahlilleri iyi çıkmıştı fsh hariç bana da mailden ulaştılar mikro delesyon tam belli olarak tekrar gönderin dedi biz yaptırmıştık son olarak dönmediler bidaha maturasyon duraksamasi ne demek oluyor ? genetik azfc bizim sorun sizin
Merhaba nurusima bende ne yazikki eskilerdenim hakkınızda hayırlısı olsun merakla bekliyorumuz sonucunuzu ama sormak istediğim bir şey var İbrahim saracoglunun tedavisinden memnun kaldınız mı tedaviden sonramı tese oldu ve çıktı öncesinde tese olmus muydunuz bana biraz anlatirmisinben eskiden kadınlar kulübünde çok aktiftim artık pek takılmıyorum waatsap grupları diğer gruplar anca yetişiyorum.ALLAH CC razı olsun amin canım çok sağol
hatırlıyorum canım seni .amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun en yakın zamanda mevlam yüzümüzü güldürsün.ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullandık 1 sene çok şükür sperm bulunmuştu.şimdi tekrar ameliyat olaması lazım eşimin sperm bulunur mu bulunmaz muamma şimdide bitkisel gıda takviyeleri kullanıyor.şuanda isim vermek istemiyorum tedavimiz sonuçlansın olumlu bir sonuç alırsak isim vericem.sizler ne yaptınız tedaviyle ilgili var mı bir gelişmeMerhaba nurusima bende ne yazikki eskilerdenim hakkınızda hayırlısı olsun merakla bekliyorumuz sonucunuzu ama sormak istediğim bir şey var İbrahim saracoglunun tedavisinden memnun kaldınız mı tedaviden sonramı tese oldu ve çıktı öncesinde tese olmus muydunuz bana biraz anlatirmisin
Yurtdışında mısınCanim keşke bizde iyi bir doktor bulsakta ameliyatsız tedavi olsak. Burda o ilaçlar bile yok. Umudumuz mikro tese. Sen şuan hamilemisin? İnşallah allah evladını kuçağına nasip eder. Azosperm olduğunu ilk duyduğumda sandım hiç çocuğum olmayacak. Tüp bebeği hep televizyonlarda görürdüm.İnsanın kendi başına geldiği zaman anlıyormuş herşeyi. Allah hepimize sabır versin..
Evet canım yurtdışında kalıyorum.Yurtdışında mısın
Canim hacamati erkek icin hangi bolgeden yapiyorlar bilgin var miSelam arkadaslar kisirlik ve sperm sayisini arttirmak icin hacamat yaptiran varmi bi cok kisi ve arastirmalardan hep olumlu cevap alfim.14 yillik evliyiz bizde de sperm cikmiyor 2 defa tese ameliyati oldu cikmadi hacamat yaptirdik 2 seans umutluyum insallah cikicak
Bel bolgesi kuyruk sokumu bacak ve sirt bolgelerinden yapiliyo diger tedavi yontemlerine gore hem daha uygun hem acisiz isin ehli kisiler guvenilir ortam onemli zaten yapan kisiler biliyolar hangi bolgelere uygulanacagini PEYGAMBER efendimizin sunneti inanmak gerekCa
Canim hacamati erkek icin hangi bolgeden yapiyorlar bilgin var mi
Hacamat yaptirmadik ama sülük tedavisi uyguladik bel bacak kuyruk sokumuna ama bir fayda gormedikBel bolgesi kuyruk sokumu bacak ve sirt bolgelerinden yapiliyo diger tedavi yontemlerine gore hem daha uygun hem acisiz isin ehli kisiler guvenilir ortam onemli zaten yapan kisiler biliyolar hangi bolgelere uygulanacagini PEYGAMBER efendimizin sunneti inanmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?