Zaten Tansel beyde buna kızdı neden sadece sol tarafa baktı cünkü ikinci teseyi önerecek ve ikinci olarak ücret talebinde bulunacak demişti. Her iki tarafta da %8 bulma şansı varmış. Haploid hücre sperm fish boyamada bakılıyomuş kaan aydosun tedavisinde yapılan bir tahlil 3 ayda bir yaptırdık biz sperm öncü hücresi oluyomuş. Lim15 negatif tese sonrası önerdiği bir tahlil tese esnasında alınan doku örnekleri incelenerek vücudun ilaca verdiği cevap ölçülüyormuş yanılmıyorsam. İnhibin-b Tansel kaplancan'ın tedavi öncesi bakmaya özen gösterdiği yine spermin vücudundaki oluşum aşamalarını sanırım belirleyen bir hormon tahlili. Hatta bu tahlili neden Kaan aydos istemedi sizden yada neden siz böyle bir talepte bulunmadı diye söylenmişti. Fakat ex tex diye bir tahlil duymadım.Canin
Canim kaan bey tek taraftan bulamayinca neden 2. Tarafi acmamis belki ordan bulunucakti
Canım merhaba ne desek bos ben öyle hastalar duydum ki inhibin b si gayet ii çıkmıs fakat tesede sperm bulunamamıs ya da inhibin b düşük çıkmıs tese bulunmus inhibin b kriter değil aynı şekilde lim testinde de durum aynı kaanla tanselin kullandığı ilaçlar hemen hemen aynı siz hangi iğneyi kullanıyorsunuzZaten Tansel beyde buna kızdı neden sadece sol tarafa baktı cünkü ikinci teseyi önerecek ve ikinci olarak ücret talebinde bulunacak demişti. Her iki tarafta da %8 bulma şansı varmış. Haploid hücre sperm fish boyamada bakılıyomuş kaan aydosun tedavisinde yapılan bir tahlil 3 ayda bir yaptırdık biz sperm öncü hücresi oluyomuş. Lim15 negatif tese sonrası önerdiği bir tahlil tese esnasında alınan doku örnekleri incelenerek vücudun ilaca verdiği cevap ölçülüyormuş yanılmıyorsam. İnhibin-b Tansel kaplancan'ın tedavi öncesi bakmaya özen gösterdiği yine spermin vücudundaki oluşum aşamalarını sanırım belirleyen bir hormon tahlili. Hatta bu tahlili neden Kaan aydos istemedi sizden yada neden siz böyle bir talepte bulunmadı diye söylenmişti. Fakat ex tex diye bir tahlil duymadım.
İlk haftada 1 preglyn ile başladık 1. Ayda sonucları begendi tansel bey 2.ay testosteron düşmüş ve merional eklendi göbekten haftada 3 tane olmak üzere. Ve en az 6 aylık bir tedaviymiş ama belki 5.ayda istenilen sonuca ulaşılırsa tese yapılabilirmiş.Canım merhaba ne desek bos ben öyle hastalar duydum ki inhibin b si gayet ii çıkmıs fakat tesede sperm bulunamamıs ya da inhibin b düşük çıkmıs tese bulunmus inhibin b kriter değil aynı şekilde lim testinde de durum aynı kaanla tanselin kullandığı ilaçlar hemen hemen aynı siz hangi iğneyi kullanıyorsunuz
Zaten Tansel beyde buna kızdı neden sadece sol tarafa baktı cünkü ikinci teseyi önerecek ve ikinci olarak ücret talebinde bulunacak demişti. Her iki tarafta da %8 bulma şansı varmış. Haploid hücre sperm fish boyamada bakılıyomuş kaan aydosun tedavisinde yapılan bir tahlil 3 ayda bir yaptırdık biz sperm öncü hücresi oluyomuş. Lim15 negatif tese sonrası önerdiği bir tahlil tese esnasında alınan doku örnekleri incelenerek vücudun ilaca verdiği cevap ölçülüyormuş yanılmıyorsam. İnhibin-b Tansel kaplancan'ın tedavi öncesi bakmaya özen gösterdiği yine spermin vücudundaki oluşum aşamalarını sanırım belirleyen bir hormon tahlili. Hatta bu tahlili neden Kaan aydos istemedi sizden yada neden siz böyle bir talepte bulunmadı diye söylenmişti. Fakat ex tex diye bir tahlil duymadım.
Bu tedaviyi esimde aldi ve ilk tesede sperm hucresi dahi yokken 2.tesede 9 adet canlı bulunduİlk haftada 1 preglyn ile başladık 1. Ayda sonucları begendi tansel bey 2.ay testosteron düşmüş ve merional eklendi göbekten haftada 3 tane olmak üzere. Ve en az 6 aylık bir tedaviymiş ama belki 5.ayda istenilen sonuca ulaşılırsa tese yapılabilirmiş.
İnşallah bizde de bulunur. Sağlıklı kaliteli sperm hücresi. Siz kimde tedavi gördünüz ve tese oldunuz? Bulunan canlı hücreler transfer yapıldı mı? Hangi aşamadasınızBu tedaviyi esimde aldi ve ilk tesede sperm hucresi dahi yokken 2.tesede 9 adet canlı bulundu
Canım merhaba benim esimin doktoru Ahmet hoca biz cok cok memnun kaldık.Arkadaşlar Ankara'da doktor Ahmet Hakan Haliloglunda tedavi gören varmi aranızda bu aralar adini cok duyuyorum iyi bir doktor olduğu soyleniyor
Inhibib b dediginiz ne testi oluyor
Merhaba bu dedikleriniz hazır satılan birşeymi biz mi karışım yapıyoruz? Aktarların hepsinde bulunabilir mi? Ayrıca tansel hocanın iğne tedavisi ile beraber kullandınız mı? Biz 3. Aya yeni başladık 3 ayımız kaldı tese için acaba şansı yükseltirmi bu karışımı kullansak.? Birde tanıdığınızın problemi neydi acaba biz gibimiydi?Kizlar themra andiz pekmezili zencefil karisimli macun ve themra balli harnuplu bitkisel mucun bu ikisini sabah ve aksam tahta kaşık ile tatli kasigi kadar yiyor
Merhaba iyi gidiyor derken nasıl bir gelişme oldu? Yani neydi ne oldu acıkcası? Sizde bizi anlarsı kz diye böyle kısaca ve belki kabaca sordum ama nolur kusuruma bakmayın bu durumun içindesiniz ve arayışımızın farkındasınız. Lütfen sizden cevap bekliyoruz.herşey, eşim doğal yollarla beslenmeye daha çok özen gösterdi. hücre yapmaya yardımcı ne duyduysak kullandık. şimdilik iyi gidiyo, sonuç almaya başladık. Allah bu durumdan muzdarip herkese yardımcı olsun, hayırlısı ve sağlıklısıyla.
Kaan bey hangi ilaclari verdi tedavinin kacinci ayinca lim testi istedi birde bu lim testi kandami bakiliyo suan hormonlariniz nasilKızlar biz daha tese olmadık kaan hocada tedavideyiz lim testi ii gelmedi hormonlar yine bozukdu içimde bir umutsuzluk var Anne olmus bir kedi köpek görsem veya sadece anne kelimesini görsem ağlamaklı oluyorum halbuki çok yeniyiz nasıl üstesinden gelebileceğim bilmiyorum Allahın takdiri tevekkül ediyorum bugünümüze çok şükür ama bir yanım buruk
Merhaba canim başta Allah yardımcınız olsun sizinde, şimdi ben anlamadım 12 tane canlı ve 12 tane cansız sperm olduğu halde Tansel bey bu bişey ifade etmiyor mu diyor? Yoksa ben mi yanlış anladım kusura bakma Avrupa'da kaldiğım içim yanliş anlayabilirim bizde çünkü 1 canlı ve 11 cansız çıktığı için birazcık da olsa umudum var mikro tese den çıkar herhalde. Ben henüz tedaviye başlamadım ve bir doktorla görüşmedim o yüzden merak ettim :)Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. hepinize hayırlı tedaviler ve hayırlı şifalar diliyorum..
bende tedavi sürecimizden bahsedeyim sizlere henüz olumlu bir sonuç alamadık ama..
bizde yaklaşık 1 ay önce tansel kaplancana gittik tüm elimizdeki sonuçlarla.. malum bizde azospermiz henüz hiç tese olmadık sadece azoyu öğrendiğimizde biyopsi olmuştu eşim tanısal amaçlı..sonuç olumsuzdu (sertoli cell only)
hormonlarımız fsh 14 17 arasında değişiyordu testesteron 6 lh de 7 8 civarı.. hee unutmadan bi kaç sene önce yapılan sperm testinde 1 2 canlı 1 2 cansız sperm hücresi görülmüştü bunun dışında tüm sonuçlar sıfırdı.. aslında biz tese ve tüp bebek süreci başlasın diye gitmiştik.. neyse uzatmayım tansel bey inceledi sonuçları hormonlarını yüksek buldu.. hormonlar bozuk dedi.. biyopsi sonucunu sorduğumda onu kafanıza takmayın tarih oldu artık hastaya biyopsi yapmak dedi,,bunun çok eski bir yöntem olduğunu, artık yapılmadığını, sadece küçücük bir parçadan yapılan incelemenin kesinlik kazanmadığını ve bir yerden rastgele alınan parçanın tüm testisi temsil etmeyeceğini söyledi şimdilik o konuda içimiz rahatladı biraz..
yalnız daha önce sperm testinde çıkan spermlere de itibar etmiyorum dedi.. normal sıradan bir özel hastanede yapılmıştı güvenemem küçük bi yer dedi.. ama yinede ben umutlanıyorum sonuçta azoyuz o bi kaç sperm hücresi onlara göre detay istemeseler yazmazdılar.. sonra tansel bey olumlu bir gelişme olabilirde olmayabilirde dedi..
3 aylık bir tedavi sürecinden sonra ameliyat dedi başlamadan önce fsh lh testesterona baktırın onun sonucuna göre tedaviyi belirleyelim dedi.. neyse yaptırıp götürdük fsh 21 lh 7 testesteron 3.5 olmuştu öncekinden daha bozuk geldi sonuçlar..
ilk ay bize choriomon 5000 haftada bir aynı gün aynı saatte iğne verdi 4 tane iğnelerimizin sonuncusu bugün bitti 2 gün sonra tekrar tahlil onun sonucuna göre iğnelere devam mı der yoksa farkli bi tedavimi uygular bilmiyorum..
böyle arkaaşlar biraz uzun detaylı yazdım içinden işinize yarayan şeyler olur umarım..bende hergün bi umut okuyorum bu sayfaları.. sürecimizden olumlu olumsuz bahsedeceğim sizlere Allah hepimizin yardımcısı olsun imtihanımızı kolay eylesin...
canım küçük bi yanlış anlaşılma olmuş hemen düzelteyim 12 değil 1 2 tane yani bir iki tane..Merhaba canim başta Allah yardımcınız olsun sizinde, şimdi ben anlamadım 12 tane canlı ve 12 tane cansız sperm olduğu halde Tansel bey bu bişey ifade etmiyor mu diyor? Yoksa ben mi yanlış anladım kusura bakma Avrupa'da kaldiğım içim yanliş anlayabilirim bizde çünkü 1 canlı ve 11 cansız çıktığı için birazcık da olsa umudum var mikro tese den çıkar herhalde. Ben henüz tedaviye başlamadım ve bir doktorla görüşmedim o yüzden merak ettim :)
Amin Allah razı olsun bu aradaMerhaba canim başta Allah yardımcınız olsun sizinde, şimdi ben anlamadım 12 tane canlı ve 12 tane cansız sperm olduğu halde Tansel bey bu bişey ifade etmiyor mu diyor? Yoksa ben mi yanlış anladım kusura bakma Avrupa'da kaldiğım içim yanliş anlayabilirim bizde çünkü 1 canlı ve 11 cansız çıktığı için birazcık da olsa umudum var mikro tese den çıkar herhalde. Ben henüz tedaviye başlamadım ve bir doktorla görüşmedim o yüzden merak ettim :)
Biz choriomon iğne haftada 2 kez, günaşırı klomen ve her gün arginmax kullandık tedavinib 4.ayında istedi lim testi sadece genartta yapılıyor sperm testinden bakılıyor hormonlar düzene girmişti bu ay yine bozulmusKaa
Kaan bey hangi ilaclari verdi tedavinin kacinci ayinca lim testi istedi birde bu lim testi kandami bakiliyo suan hormonlariniz nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?