Dikislerden anladik derken nasil anladinizEvet 4 teseyi zamani gelince yapariz dedi biz tedaviyi biraktik eşim istemedi ve hoca bunu kendisi soylemedi bize biz kendimiz anladik dikislerden biz sorunca soyledi tek tarafli yaptigini
Canim bende bu testin nasil yapildigini merak edlyorum siz bu testimi yaptiracaksinizALLAH rızası için yardımcı olurmusunuz bu lim 15 testi nasıl yapılıyor bunu yaptırmak için tese olmak mı gerekiyor
evet dr 3 aylık tedavi sonrası isteyecekmiş ama tese mi yapılıyor onu anlamadım tese olmak istemiyoruz artık kimse yaptırmamış demekki bunu burda sesimizi duyan yok valla sizde mi yaptıracaksınızCanim bende bu testin nasil yapildigini merak edlyorum siz bu testimi yaptiracaksiniz
Canim kac defa tese oldunuz suan hangi ilaclari kac ay kullandiniz hormonlar nasilevet dr 3 aylık tedavi sonrası isteyecekmiş ama tese mi yapılıyor onu anlamadım tese olmak istemiyoruz artık kimse yaptırmamış demekki bunu burda sesimizi duyan yok valla sizde mi yaptıracaksınız
Canim lim15 testi tese ameliyatinda sperm cikmassa oradan alinan hùcrelerden bakiliyor lim 15 testine bize yapildi cunku 15 gun suruyor sonucun gelmesiALLAH rızası için yardımcı olurmusunuz bu lim 15 testi nasıl yapılıyor bunu yaptırmak için tese olmak mı gerekiyor
Merhaba canım duana amin inşallah diyerek giriş yapayım:) bizde tedavi aşamasındayız inşallah hepimiz güzel neticelendiririz tedavilerimizi. Evlat edinme konusunda yurtdışında yaşayanlara yönelik şartları bilmiyorum ama yaş konusunda takılı kalmıyorlar eğer evliliğiniz 4 yıl olduysa da yine evlat edinebilirsiniz. Biz görüşmeye gittik öyle söylediler fakat önceliğimiz tabiki kendi yavrumuzun olması.Hadi yaaa bak buna daha çok üzüldümama çok saçma bir sistem ne alaka yani 5 sene türkiye de yaşama şartı siz yurtdışında nerdesiniz bitanem valla canım benim 3.denemede olmadı maddi manevi mahfolduk 4.yü Ekim Kasım da tekrar deneriz belki yine olmazsa tekrar denermiyiz bilmiyorum çünkü maddi manevi çok yipratici bir süreç evlat edinmek için de 30 yaşında olmak lazımmış benim yaşım daha 25 rabbim hepimizin Yardımcısı olsun rabbimden iste çünkü rabbim ol der olur dr falan hepsi boş Rabbim ol desin yeter İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZ İÇİN OL DER aminnnnnn
Bizimde aklımızda cok soru işaretlei var gitsek mi gitmesek mi ilgisi nasıl oda mı tese der ama sizden önce gidecegimiz için plasorım bizde yzagız ankaraya burdan yaklaşık 9 saat suruyor benlik bişey olmadıgı için eşim yanlız gidecek bi sorun olur mu acebaMerhaba, biz de evliliğimizde 5. yılımıza girdik. 4 yıldır ugraşıyoruz. bizim de randevumuz nisanda. ilk kez şehir dışına gideceğiz. aklımızda bin soruyla biz de en son kaan hocaya karar verdik. son şansımız artık. inşallah bu kapı bir vesile olur. siz bizden önce gideceksiniz. süreci ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Allah yardımcınız olsun inşallah.
Bizimde aklımızda cok soru işaretlei var gitsek mi gitmesek mi ilgisi nasıl oda mı tese der ama sizden önce gidecegimiz için plasorım bizde yzagız ankaraya burdan yaklaşık 9 saat suruyor benlik bişey olmadıgı için eşim yanlız gidecek bi sorun olur mu aceba
Çok saçma tek taraflı yapması ya ötekinde varsa umudunu kaybetme sonuçta bu uzun bir süreçCanim lim15 testi tese ameliyatinda sperm cikmassa oradan alinan hùcrelerden bakiliyor lim 15 testine bize yapildi cunku 15 gun suruyor sonucun gelmesi
Canim 14 yildir ugrasiyom pes ettim artik nasipden òtesi olmuyorÇok saçma tek taraflı yapması ya ötekinde varsa umudunu kaybetme sonuçta bu uzun bir süreç
2kez olduk ilaç kullanmıyoruz kesti dr promotil m kullanıyoduk son olarak fsh düşüktü en son digerleri hepsi normal sizin sorun nedirCanim kac defa tese oldunuz suan hangi ilaclari kac ay kullandiniz hormonlar nasil
merhab çok tşk ederim cevap verdin için Allah razı olsun bizede yapmışmıdır aceba 2 kez tese olduk bunu yeni duydum ben lim 15 testi ücreti nedir ayrıca ücret alınıyormu tese olan herkze yapılıyormu yoksa siz kaç kez tese oldunuz sonuç nasıl çıktıCanim lim15 testi tese ameliyatinda sperm cikmassa oradan alinan hùcrelerden bakiliyor lim 15 testine bize yapildi cunku 15 gun suruyor sonucun gelmesi
sizible bizim sorun aynıydı sanırım azfc d 3.nasıl geçti sizn tese... ben hiç hatırlamıyorum bunu demedi bize bende msj attım lim 15 testi yapıldımı diye dra sen şu haberi izledinmiLim 15 testi icin yanlis hatirlamiyosam 500 tl verdik evet genelikle yapiliyor hoca ameliyat sonrasi soyluyor zaten yapilacagini esim 3 kez oldu bu ameliyati 2si tedavisiz 3 cu tedavili oldu igne hap kullandi
sizible bizim sorun aynıydı sanırım azfc d 3.nasıl geçti sizn tese... ben hiç hatırlamıyorum bunu demedi bize bende msj attım lim 15 testi yapıldımı diye dra sen şu haberi izledinmi51dksonra izle
Evet izledim sperm dekotsu diyor dùnde kanl d haberde cikti tam olarak izleyemedim nasil bir tedavi uyguluyor pek bi bilgim yok sende uzun yillardir ugrasiyosun valla 3 tese yarim saat falan sùrdù ameliyattan 2 saat sonra hoca aradi bizi saglikli sperm bulamadim dedi tekrar igneye baslayalim dedi ama eşim istemedi ve biraktiksizible bizim sorun aynıydı sanırım azfc d 3.nasıl geçti sizn tese... ben hiç hatırlamıyorum bunu demedi bize bende msj attım lim 15 testi yapıldımı diye dra sen şu haberi izledinmi51dksonra izle
bizede 3aysonra normal sperm testine bakalım çıkmazsa tedaviyi sonlandıralım dedi igne falan hiç vermiyo bende bu uygulamayı yapan dr aramıştım onlarda tedavi geçmişimizi istediler gönderdim bakmişlar çardılar 3 aylık tedavi sonrası uygun olursa bunu uygulayacaklar mış bende tereddütteyim valla napacagım bilmiyorum 3aysonra 2tane test isteyecekler miş eşinin kg su normal miEvet izledim sperm dekotsu diyor dùnde kanl d haberde cikti tam olarak izleyemedim nasil bir tedavi uyguluyor pek bi bilgim yok sende uzun yillardir ugrasiyosun valla 3 tese yarim saat falan sùrdù ameliyattan 2 saat sonra hoca aradi bizi saglikli sperm bulamadim dedi tekrar igneye baslayalim dedi ama eşim istemedi ve biraktik
Valla bana kalirsa hic zaman kaybetme bide bunu dene bende düsünüyorum kaybetcek neyimiz varki bir an ònce başla tedaviye eşimin kilo problemi cok sukur yok bu doktor ankaradamibizede 3aysonra normal sperm testine bakalım çıkmazsa tedaviyi sonlandıralım dedi igne falan hiç vermiyo bende bu uygulamayı yapan dr aramıştım onlarda tedavi geçmişimizi istediler gönderdim bakmişlar çardılar 3 aylık tedavi sonrası uygun olursa bunu uygulayacaklar mış bende tereddütteyim valla napacagım bilmiyorum 3aysonra 2tane test isteyecekler miş eşinin kg su normal mi
evet canım ankara da sende bi ara istersen gurkan clınık (0312) 442 74 04 bakalım haftaya randevu verdiler gidecegizValla bana kalirsa hic zaman kaybetme bide bunu dene bende düsünüyorum kaybetcek neyimiz varki bir an ònce başla tedaviye eşimin kilo problemi cok sukur yok bu doktor ankaradami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?