- 27 Nisan 2016
- 27
- 4
- 6
- 39
Ne yedireceğimi şaşırdım ameliyat olmadan çıkış olsun die diye düşündümArkadasim caksir tozunu denedik bizde ise yaramadi.caksirin dişi ve erkek olani varmis oyuzden dikkatli kulkanilmasi gereken bir bitki kadinlik hormonunu yukseltebiliyor.
Allah yardımcınız olsun.. çok zor.. sizdeki problem nedir?Selam canlar uzun zamandir girmedim sayfaya nekadar cok yeni arkadasimiz gelmis cok uzuldum eskiler beni tanir Allah hepimizin yardimcisi olsun ben cok çabalidim haplar igneler bitkiler 3 mikro tese malesef sonuc hep hùsran oldu bide baktimki 14 sene gecmiş yaş olmus 37 anlicaniz ben bu sayfayi kapattim vardir bundada bir hayir dedim olmadi olmadi cok ùzgùnùm nekarda cok istemiştim anne olmayi tabiki Allahdan ùmit kesilmiyor hep hayalini kurmuştum Rabbim insallah sizlere nasip eder
Kıyamam ya üzülmeyin ne olur belki böylesi daha hayırlıdır sizi çok iyi anlıyorum ben eşim ameliyat olsun istemiyorum negatif bir durum olur die ileride siz tese den sonra böyle bir durumla karşılaştınız mıSelam canlar uzun zamandir girmedim sayfaya nekadar cok yeni arkadasimiz gelmis cok uzuldum eskiler beni tanir Allah hepimizin yardimcisi olsun ben cok çabalidim haplar igneler bitkiler 3 mikro tese malesef sonuc hep hùsran oldu bide baktimki 14 sene gecmiş yaş olmus 37 anlicaniz ben bu sayfayi kapattim vardir bundada bir hayir dedim olmadi olmadi cok ùzgùnùm nekarda cok istemiştim anne olmayi tabiki Allahdan ùmit kesilmiyor hep hayalini kurmuştum Rabbim insallah sizlere nasip eder
Allah yardımcınız olsun canım benim seni hatırlıyorum geçen sene yazıyordun sanırım ben de çok üzgünüm söyleyecek söz bulamıyorum herşey nasip kısmetSelam canlar uzun zamandir girmedim sayfaya nekadar cok yeni arkadasimiz gelmis cok uzuldum eskiler beni tanir Allah hepimizin yardimcisi olsun ben cok çabalidim haplar igneler bitkiler 3 mikro tese malesef sonuc hep hùsran oldu bide baktimki 14 sene gecmiş yaş olmus 37 anlicaniz ben bu sayfayi kapattim vardir bundada bir hayir dedim olmadi olmadi cok ùzgùnùm nekarda cok istemiştim anne olmayi tabiki Allahdan ùmit kesilmiyor hep hayalini kurmuştum Rabbim insallah sizlere nasip eder
Canim insallah umut bitmemistir rabbim beklemedigin bir anda verir hangi doktorlara gittiniz 3 tesedede bulundumuSelam canlar uzun zamandir girmedim sayfaya nekadar cok yeni arkadasimiz gelmis cok uzuldum eskiler beni tanir Allah hepimizin yardimcisi olsun ben cok çabalidim haplar igneler bitkiler 3 mikro tese malesef sonuc hep hùsran oldu bide baktimki 14 sene gecmiş yaş olmus 37 anlicaniz ben bu sayfayi kapattim vardir bundada bir hayir dedim olmadi olmadi cok ùzgùnùm nekarda cok istemiştim anne olmayi tabiki Allahdan ùmit kesilmiyor hep hayalini kurmuştum Rabbim insallah sizlere nasip eder
sertoly cell only azfc delesyonuAllah yardımcınız olsun.. çok zor.. sizdeki problem nedir?
Hayir hic birindede bulunmadi en son kaan aydosta tedavi olduk yaklasik1.5 yil en son teseyidi kaan hoca yaptiCanim insallah umut bitmemistir rabbim beklemedigin bir anda verir hangi doktorlara gittiniz 3 tesedede bulundumu
Hayir teseden korkmayin baska careside yok zaten cok cabuk iylesiyorKıyamam ya üzülmeyin ne olur belki böylesi daha hayırlıdır sizi çok iyi anlıyorum ben eşim ameliyat olsun istemiyorum negatif bir durum olur die ileride siz tese den sonra böyle bir durumla karşılaştınız mı
Evet canim malesef nasipten òtesi olmuyor hakkimizda hayirlisi olsun evlat edinmeyide istedim ama oda olmadi yurtdisinda oldugumuz icin tùrkiyeden vermediler 5 sene beklemen gerekiyor dedi turkiyede yasamam gerekiyormus anlican o kapida yuzume kapandi sen neler yaptin varmi bi gelisme bende seni opuyorumAllah yardımcınız olsun canım benim seni hatırlıyorum geçen sene yazıyordun sanırım ben de çok üzgünüm söyleyecek söz bulamıyorum herşey nasip kısmetrabbim büyük yalnış anlamazsan evlat edinmeyi düşünmüyormusunuz canım ama lütfen sorumu yalnış anlama sen mükemmel bir anne olursun bence zaten esas annelik doğurmak değil büyütmektir ben olmazsa eşime de bahsettim evlat edinme konusundan ve ilk defa kabul etti bu arada aynen bir sürü yeni kişi katıldı aramıza malesef keşke daha farklı şekilde karşılaşsaydik ama herşey nasip kısmet öpüyorum seni bitanem çok dikkat et kendine
Siz nasıl bi tedavi gördünüz hastaya yaklaşımı nasıl biraz aklımızda sorular var tedavi görüp fayda gören var mı aceba yardımcı olursanız sevinirimBiz gittik malesef bir sonuç alamadık insallah siz alirsiniz.
Hadi yaaa bak buna daha çok üzüldümEvet canim malesef nasipten òtesi olmuyor hakkimizda hayirlisi olsun evlat edinmeyide istedim ama oda olmadi yurtdisinda oldugumuz icin tùrkiyeden vermediler 5 sene beklemen gerekiyor dedi turkiyede yasamam gerekiyormus anlican o kapida yuzume kapandi sen neler yaptin varmi bi gelisme bende seni opuyorum
Evet canim malesef òyle oldu sadece koruyuca aile olabiliniyormuş belirli bir zaman gectikten sonra cocugu nùfùsunu gecire biliyorsun onlarda hakli dùsùnùrsek belirli araliklarda cocuk kontrol ediliyormus nasil bir ortamda bùyùdùgùnù kontrol ediliyor duyuyoruz neler var malesef bundada vardir bi hayir dedikHadi yaaa bak buna daha çok üzüldümama çok saçma bir sistem ne alaka yani 5 sene türkiye de yaşama şartı siz yurtdışında nerdesiniz bitanem valla canım benim 3.denemede olmadı maddi manevi mahfolduk 4.yü Ekim Kasım da tekrar deneriz belki yine olmazsa tekrar denermiyiz bilmiyorum çünkü maddi manevi çok yipratici bir süreç evlat edinmek için de 30 yaşında olmak lazımmış benim yaşım daha 25 rabbim hepimizin Yardımcısı olsun rabbimden iste çünkü rabbim ol der olur dr falan hepsi boş Rabbim ol desin yeter İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZ İÇİN OL DER aminnnnnn
Aminnnn inşallah nerde varHadi yaaa bak buna daha çok üzüldümama çok saçma bir sistem ne alaka yani 5 sene türkiye de yaşama şartı siz yurtdışında nerdesiniz bitanem valla canım benim 3.denemede olmadı maddi manevi mahfolduk 4.yü Ekim Kasım da tekrar deneriz belki yine olmazsa tekrar denermiyiz bilmiyorum çünkü maddi manevi çok yipratici bir süreç evlat edinmek için de 30 yaşında olmak lazımmış benim yaşım daha 25 rabbim hepimizin Yardımcısı olsun rabbimden iste çünkü rabbim ol der olur dr falan hepsi boş Rabbim ol desin yeter İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZ İÇİN OL DER aminnnnnn
Merhaba arkadaslar aranızda kaan aydosta tedavi gören sonuç alan var mı martta ankaraya gidecez randevu aldık iyi de diyen var kötü de kafam karıştı kaç senedir gitmdeğimiz dr kalmadı en iyisine gidelim fayda görelim istiyoruz 6 senelik evliyiz be bu zaman a kadar kafamıa yatan iyi bi dr tanımadık kime gitsek hemen tese tüp bebek diyor yardımcı olursanız sevinirim
Neden tek tarafli yapmis cok sacma simdi digerinden bi dahami bakmak istiyorArkadaslar sizlere bir tavsiyede bulunacan kaan aydosta tedavi gòrùnler hocada 3 cù tesemizi olduk ve hoca bunu bize ameliyattan ònce sòylemedi tek tarafli tese yapiyor bence cok sacma zahten şansimiz az neden cift tarafli bakmadiniz hocam dedim belki òteki testiste bulacaktiniz bir dahaki tesede ona bakacam dedi
Evet 4 teseyi zamani gelince yapariz dedi biz tedaviyi biraktik eşim istemedi ve hoca bunu kendisi soylemedi bize biz kendimiz anladik dikislerden biz sorunca soyledi tek tarafli yaptiginiNeden tek tarafli yapmis cok sacma simdi digerinden bi dahami bakmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?