Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam canlar uzun zamandir girmedim sayfaya nekadar cok yeni arkadasimiz gelmis cok uzuldum eskiler beni tanir Allah hepimizin yardimcisi olsun ben cok çabalidim haplar igneler bitkiler 3 mikro tese malesef sonuc hep hùsran oldu bide baktimki 14 sene gecmiş yaş olmus 37 anlicaniz ben bu sayfayi kapattim vardir bundada bir hayir dedim olmadi olmadi cok ùzgùnùm nekarda cok istemiştim anne olmayi tabiki Allahdan ùmit kesilmiyor hep hayalini kurmuştum Rabbim insallah sizlere nasip eder

Allah yardımcınız olsun.. çok zor.. sizdeki problem nedir?

Kıyamam ya üzülmeyin ne olur belki böylesi daha hayırlıdır sizi çok iyi anlıyorum ben eşim ameliyat olsun istemiyorum negatif bir durum olur die ileride siz tese den sonra böyle bir durumla karşılaştınız mı

Allah yardımcınız olsun canım benim seni hatırlıyorum geçen sene yazıyordun sanırım ben de çok üzgünüm söyleyecek söz bulamıyorum herşey nasip kısmet rabbim büyük yalnış anlamazsan evlat edinmeyi düşünmüyormusunuz canım ama lütfen sorumu yalnış anlama sen mükemmel bir anne olursun bence zaten esas annelik doğurmak değil büyütmektir ben olmazsa eşime de bahsettim evlat edinme konusundan ve ilk defa kabul etti bu arada aynen bir sürü yeni kişi katıldı aramıza malesef keşke daha farklı şekilde karşılaşsaydik ama herşey nasip kısmet öpüyorum seni bitanem çok dikkat et kendine

Canim insallah umut bitmemistir rabbim beklemedigin bir anda verir hangi doktorlara gittiniz 3 tesedede bulundumu

Hayir teseden korkmayin baska careside yok zaten cok cabuk iylesiyor

Evet canim malesef nasipten òtesi olmuyor hakkimizda hayirlisi olsun evlat edinmeyide istedim ama oda olmadi yurtdisinda oldugumuz icin tùrkiyeden vermediler 5 sene beklemen gerekiyor dedi turkiyede yasamam gerekiyormus anlican o kapida yuzume kapandi sen neler yaptin varmi bi gelisme bende seni opuyorum

Biz gittik malesef bir sonuç alamadık insallah siz alirsiniz.
Siz nasıl bi tedavi gördünüz hastaya yaklaşımı nasıl biraz aklımızda sorular var tedavi görüp fayda gören var mı aceba yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaslar sizlere bir tavsiyede bulunacan kaan aydosta tedavi gòrùnler hocada 3 cù tesemizi olduk ve hoca bunu bize ameliyattan ònce sòylemedi tek tarafli tese yapiyor bence cok sacma zahten şansimiz az neden cift tarafli bakmadiniz hocam dedim belki òteki testiste bulacaktiniz bir dahaki tesede ona bakacam dedi

Hadi yaaa bak buna daha çok üzüldüm ama çok saçma bir sistem ne alaka yani 5 sene türkiye de yaşama şartı siz yurtdışında nerdesiniz bitanem valla canım benim 3.denemede olmadı maddi manevi mahfolduk 4.yü Ekim Kasım da tekrar deneriz belki yine olmazsa tekrar denermiyiz bilmiyorum çünkü maddi manevi çok yipratici bir süreç evlat edinmek için de 30 yaşında olmak lazımmış benim yaşım daha 25 rabbim hepimizin Yardımcısı olsun rabbimden iste çünkü rabbim ol der olur dr falan hepsi boş Rabbim ol desin yeter İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZ İÇİN OL DER aminnnnnn

Evet canim malesef òyle oldu sadece koruyuca aile olabiliniyormuş belirli bir zaman gectikten sonra cocugu nùfùsunu gecire biliyorsun onlarda hakli dùsùnùrsek belirli araliklarda cocuk kontrol ediliyormus nasil bir ortamda bùyùdùgùnù kontrol ediliyor duyuyoruz neler var malesef bundada vardir bi hayir dedik

Aminnnn inşallah nerde var

Merhaba, biz de evliliğimizde 5. yılımıza girdik. 4 yıldır ugraşıyoruz. bizim de randevumuz nisanda. ilk kez şehir dışına gideceğiz. aklımızda bin soruyla biz de en son kaan hocaya karar verdik. son şansımız artık. inşallah bu kapı bir vesile olur. siz bizden önce gideceksiniz. süreci ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Neden tek tarafli yapmis cok sacma simdi digerinden bi dahami bakmak istiyor

Neden tek tarafli yapmis cok sacma simdi digerinden bi dahami bakmak istiyor
Evet 4 teseyi zamani gelince yapariz dedi biz tedaviyi biraktik eşim istemedi ve hoca bunu kendisi soylemedi bize biz kendimiz anladik dikislerden biz sorunca soyledi tek tarafli yaptigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…