Canim bu topiktekteki klinifelterli arkadaslar cok diger taraftalar cogu yazabilirsin doktor ne dedi bu duruma ne yapilmasi gerekmisBilgiler için çok teşekkür ederim. İnternet teki yan etkileri okudukça insan çok korkuyor. 17 haftalık hamileyim, erkek bebek. Amniyosentez sonucunda çıktı 47 XXY diye.
Bebeginde ya da cocugu nda bu problemi yaşayan annelere ulaşamadım. O sebeple esinde bu sendrom olan diğer arkadaşlardan da sperm üretimi problemi dışında eşleri hangi problemleri yaşamış bana yazmalarını rica ediyorum. Çok tesekkurler
Daha yeni öğrendik. Detaylı kromozom sonucunu bekliyoruz. Gebelige devam edebilir ya da sonlandirma isteyebilirsiniz dedi.Canim bu topiktekteki klinifelterli arkadaslar cok diger taraftalar cogu yazabilirsin doktor ne dedi bu duruma ne yapilmasi gerekmis
Hic sperm bulunamiyor micro te3. tese yimi olacaksınız sizin sorun nedir
Arkadaşlar menegon iğne kullanan var mı biz bulamıyoruz.kullananlar bulmakta zorlanıyor mu
merhaba, biz esim icin kullandik menegon igneyi. Antepten aldirdim bir kismini daha sonra Istanbuldan aldim.Arkadaşlar menegon iğne kullanan var mı biz bulamıyoruz.kullananlar bulmakta zorlanıyor mu bilgi verirseniz sevinirim
Teşekkürler verdiğin bilgi için bende antepe bakayım.urfada yokHic sperm bulunamiyor micro te
merhaba, biz esim icin kullandik menegon igneyi. Antepten aldirdim bir kismini daha sonra Istanbuldan aldim.
Sonucu gosterdinizmi doktoraHayırlı günler. Yaklaşık bir ay önce olduğumuz tesede alınan parçanın patoloji sonucunu aldık. Hala doktora gösteremedik. Size danışmak istedim. Aynı durumu yaşayan varmı?
Biyopsi sonucumuz seminifer tübüllerin çoğu( sağ %60 sol %70) sertoli cell only. Geri kalan seminifer tübüllerde spermatogenetik aktivite spermatosit veya immatür spermatid düzeyine ulaşmıştır. Sadece bir iki seminer tubulde matür spermatid düzeyine ulaşan spermatogenetik aktivite görülmüştür.
Bu sonuç ne anlama geliyor? Tedavi şansımız var mı?
Maalesef doktor il dışında olduğu için gösteremedik.Sonucu gosterdinizmi doktora
Doktorunuz kim tek taraflimi yapildi ameliyatMaalesef doktor il dışında olduğu için gösteremedik.
Doktorunuz kim tek taraflimi yapildi ameliyat
Cnm sertoil only cell hiç sperm hucresi dahi olmamasi demek bizim ilk tesedede ayni sonuç cikmisti.micro degil macro yapılmış olabilir dedi tansel bey ve gercekten micro yapilmamiski 2.tesede 9sperm buldu hoca.micro yapilmis olmaya bilir.hoca bize şöyle demisti yumurtaliklari turkiye haritasi gibi düşünün bazi doktorlar geneline bakmiyirda 7 bölge ye tek bakabiliyirlar belki o yedi bolgede degilde en uc noktada sperm var ama bakmadiklari icin bulmuyorlar dedi ve gercekten oyle olmuski 2.tesede buldu.bu işi herkez yapıyor ama bilen gercekten zaman ayiran buluyor ilk tese 2tarafli oldugu halde 20 dakika surdu tansel bey baktiginda 1saate yakin surduYoo çift taraflı yapıldı. Tanınan doktorlardan biri değil doktorumuz yaşadığımız ildeki bir doktor.
Sizin sorununuz ne acaba? Sertoli cell only ile ilgili bir bilginiz var mı
Behzay macro ne oluyo canim siz simdiye kadar kac defa tese oldunuzCnm sertoil only cell hiç sperm hucresi dahi olmamasi demek bizim ilk tesedede ayni sonuç cikmisti.micro degil macro yapılmış olabilir dedi tansel bey ve gercekten micro yapilmamiski 2.tesede 9sperm buldu hoca.micro yapilmis olmaya bilir.hoca bize şöyle demisti yumurtaliklari turkiye haritasi gibi düşünün bazi doktorlar geneline bakmiyirda 7 bölge ye tek bakabiliyirlar belki o yedi bolgede degilde en uc noktada sperm var ama bakmadiklari icin bulmuyorlar dedi ve gercekten oyle olmuski 2.tesede buldu.bu işi herkez yapıyor ama bilen gercekten zaman ayiran buluyor ilk tese 2tarafli oldugu halde 20 dakika surdu tansel bey baktiginda 1saate yakin surdu
Bizimki klnifelter sendromu 10 yildir ugrasiyoruz bunun bile tam detsyini bilmiuorum sizin konuylada pek bilgim yok hormonlar nasil tese ne kadar surduYoo çift taraflı yapıldı. Tanınan doktorlardan biri değil doktorumuz yaşadığımız ildeki bir doktor.
Sizin sorununuz ne acaba? Sertoli cell only ile ilgili bir bilginiz var mı
Can'ım nasıl? Sizde Sertolyy only Cellden mi sonra çıkıl oldu . Hiç yokken mi?Cnm sertoil only cell hiç sperm hucresi dahi olmamasi demek bizim ilk tesedede ayni sonuç cikmisti.micro degil macro yapılmış olabilir dedi tansel bey ve gercekten micro yapilmamiski 2.tesede 9sperm buldu hoca.micro yapilmis olmaya bilir.hoca bize şöyle demisti yumurtaliklari turkiye haritasi gibi düşünün bazi doktorlar geneline bakmiyirda 7 bölge ye tek bakabiliyirlar belki o yedi bolgede degilde en uc noktada sperm var ama bakmadiklari icin bulmuyorlar dedi ve gercekten oyle olmuski 2.tesede buldu.bu işi herkez yapıyor ama bilen gercekten zaman ayiran buluyor ilk tese 2tarafli oldugu halde 20 dakika surdu tansel bey baktiginda 1saate yakin surdu
Cnm sertoil only cell hiç sperm hucresi dahi olmamasi demek bizim ilk tesedede ayni sonuç cikmisti.micro degil macro yapılmış olabilir dedi tansel bey ve gercekten micro yapilmamiski 2.tesede 9sperm buldu hoca.micro yapilmis olmaya bilir.hoca bize şöyle demisti yumurtaliklari turkiye haritasi gibi düşünün bazi doktorlar geneline bakmiyirda 7 bölge ye tek bakabiliyirlar belki o yedi bolgede degilde en uc noktada sperm var ama bakmadiklari icin bulmuyorlar dedi ve gercekten oyle olmuski 2.tesede buldu.bu işi herkez yapıyor ama bilen gercekten zaman ayiran buluyor ilk tese 2tarafli oldugu halde 20 dakika surdu tansel bey baktiginda 1saate yakin surdu
CAnım sen eşim tese oldu başarısız oldu demişsin germle döllemeyi ilk defa duyuyorum hangi hastane bu ve siz tüp bebeğe mi başladınızBizi hastaneden aradılar . 10 yumurta 5 i döllenmiş ama spermle değil bunu bilen var mı? Germ ile böyle oluyor mu? Yarın transfere gelin dediler 12:00 de gelemem dedim Perşembe sabah yapacaklar hem Perşembe'ye kadar durumlarına bakacaklar böyle oluyor mu sperme yakın hücre ile döllenme .. Allahım aklım başım bende deği
Canim nasil yani hangi merkezBizi hastaneden aradılar . 10 yumurta 5 i döllenmiş ama spermle değil bunu bilen var mı? Germ ile böyle oluyor mu? Yarın transfere gelin dediler 12:00 de gelemem dedim Perşembe sabah yapacaklar hem Perşembe'ye kadar durumlarına bakacaklar böyle oluyor mu sperme yakın hücre ile döllenme .. Allahım aklım başım bende deği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?