Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bu topiktekteki klinifelterli arkadaslar cok diger taraftalar cogu yazabilirsin doktor ne dedi bu duruma ne yapilmasi gerekmis

Canim bu topiktekteki klinifelterli arkadaslar cok diger taraftalar cogu yazabilirsin doktor ne dedi bu duruma ne yapilmasi gerekmis
Daha yeni öğrendik. Detaylı kromozom sonucunu bekliyoruz. Gebelige devam edebilir ya da sonlandirma isteyebilirsiniz dedi.

Arkadaşlar menegon iğne kullanan var mı biz bulamıyoruz.kullananlar bulmakta zorlanıyor mu bilgi verirseniz sevinirim

3. tese yimi olacaksınız sizin sorun nedir
Hic sperm bulunamiyor micro te
Arkadaşlar menegon iğne kullanan var mı biz bulamıyoruz.kullananlar bulmakta zorlanıyor mu
Arkadaşlar menegon iğne kullanan var mı biz bulamıyoruz.kullananlar bulmakta zorlanıyor mu bilgi verirseniz sevinirim
merhaba, biz esim icin kullandik menegon igneyi. Antepten aldirdim bir kismini daha sonra Istanbuldan aldim.

Hayırlı günler. Yaklaşık bir ay önce olduğumuz tesede alınan parçanın patoloji sonucunu aldık. Hala doktora gösteremedik. Size danışmak istedim. Aynı durumu yaşayan varmı?

Biyopsi sonucumuz seminifer tübüllerin çoğu( sağ %60 sol %70) sertoli cell only. Geri kalan seminifer tübüllerde spermatogenetik aktivite spermatosit veya immatür spermatid düzeyine ulaşmıştır. Sadece bir iki seminer tubulde matür spermatid düzeyine ulaşan spermatogenetik aktivite görülmüştür.

Bu sonuç ne anlama geliyor? Tedavi şansımız var mı?

Sonucu gosterdinizmi doktora

Yoo çift taraflı yapıldı. Tanınan doktorlardan biri değil doktorumuz yaşadığımız ildeki bir doktor.

Sizin sorununuz ne acaba? Sertoli cell only ile ilgili bir bilginiz var mı
Cnm sertoil only cell hiç sperm hucresi dahi olmamasi demek bizim ilk tesedede ayni sonuç cikmisti.micro degil macro yapılmış olabilir dedi tansel bey ve gercekten micro yapilmamiski 2.tesede 9sperm buldu hoca.micro yapilmis olmaya bilir.hoca bize şöyle demisti yumurtaliklari turkiye haritasi gibi düşünün bazi doktorlar geneline bakmiyirda 7 bölge ye tek bakabiliyirlar belki o yedi bolgede degilde en uc noktada sperm var ama bakmadiklari icin bulmuyorlar dedi ve gercekten oyle olmuski 2.tesede buldu.bu işi herkez yapıyor ama bilen gercekten zaman ayiran buluyor ilk tese 2tarafli oldugu halde 20 dakika surdu tansel bey baktiginda 1saate yakin surdu

Behzay macro ne oluyo canim siz simdiye kadar kac defa tese oldunuz

Yoo çift taraflı yapıldı. Tanınan doktorlardan biri değil doktorumuz yaşadığımız ildeki bir doktor.

Sizin sorununuz ne acaba? Sertoli cell only ile ilgili bir bilginiz var mı
Bizimki klnifelter sendromu 10 yildir ugrasiyoruz bunun bile tam detsyini bilmiuorum sizin konuylada pek bilgim yok hormonlar nasil tese ne kadar surdu

Kızlar bizde tese olduk. 1. Tesemiz .. elde var sıfır .. nasip Celalettin Peru'da tedavideydik..medikal parkta olduk. Dr Aynur erşahin yine ihtimal olsa orada olurdum tatlı bir ekip..

Can'ım nasıl? Sizde Sertolyy only Cellden mi sonra çıkıl oldu . Hiç yokken mi?

Anlıyorum canım. Anlattıklarına benzer şeyler yaşadık biz de. Bizim raporda bazı yerlerde spermatid var yazıyor ve bu sadece bir pataloji sonucu. Dediğin gibi tüm testisi yansitmayabilir. Tansel bey iyi bir karar olacak bizim için de. Cevaplar için teşekkür ederim.

Bizi hastaneden aradılar . 10 yumurta 5 i döllenmiş ama spermle değil bunu bilen var mı? Germ ile böyle oluyor mu? Yarın transfere gelin dediler 12:00 de gelemem dedim Perşembe sabah yapacaklar hem Perşembe'ye kadar durumlarına bakacaklar böyle oluyor mu sperme yakın hücre ile döllenme .. Allahım aklım başım bende deği

CAnım sen eşim tese oldu başarısız oldu demişsin germle döllemeyi ilk defa duyuyorum hangi hastane bu ve siz tüp bebeğe mi başladınız

Canim nasil yani hangi merkez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…