sizin ne sorununuz vardı? Testler normalmiydi?Merhaba, benim esimde iki defa micro tese oldu fakat olumsuz. Kok hucreyi bekleyin dedi fulya bahceciden tansel bey. Sizde son durum nedir? Biz ankarada kaan beyde baska bir tedaviye basladik. Sansiniz cok cok dusuk dedi doktor ama yinede denemek istiyoruz.
Azospermi bizim sorunumuz. Fsh ve lh yuksek testosteron dusuk.sizin ne sorununuz vardı? Testler normalmiydi?
Iki defa micro tese oldu esim. Ikincisini uc ay once tansel bey yapti. Kok hucreyi beklemekten baska yapacak bisey yok dedi. Su an kaan aydos la baska bir tedaviye baslamak uzereyiz.sizin ne sorununuz vardı? Testler normalmiydi?
Fsh ve testesteron kac kaan bey ne dedi hangi ilaclari kullaniyosunuzIki defa micro tese oldu esim. Ikincisini uc ay once tansel bey yapti. Kok hucreyi beklemekten baska yapacak bisey yok dedi. Su an kaan aydos la baska bir tedaviye baslamak uzereyiz.
Fsh 20. Bugun yaptirdik testleri testosteron sonucu cikmadi henuz. 6 ay ilac tedavisi dedi kaan bey. Sonrasinda Haploid hucre bulunursa tup bebek dedi.Fsh ve testesteron kac kaan bey ne dedi hangi ilaclari kullaniyosunuz
Hangi ilaclari verdi kaan beyin hastanesindemi yaptirdinizFsh 20. Bugun yaptirdik testleri testosteron sonucu cikmadi henuz. 6 ay ilac tedavisi dedi kaan bey. Sonrasinda Haploid hucre bulunursa tup bebek dedi.
Aynı sıkıntı bizde de var kaan hocayla 7 aydır tedavideyiz düzelir gibi olmuştu yine değerler eski haline döndü bizim hiç tesemiz yok kaan hoca artık tese yapıp testis içini görmemiz lazım diyor kaan hoca size hangi ilacları verdiAzospermi bizim sorunumuz. Fsh ve lh yuksek testosteron dusuk.
Canım sizde sperm bulunmamış mıydı ?Hangi ilaclari verdi kaan beyin hastanesindemi yaptirdiniz
Bizim daha once yapilan teselerde cok sukur bulundu simdi yeni bir tedavi icin basladik 2 aydir ilac kullaniuoruz bakalim hayirlisiCanım sizde sperm bulunmamış mıydı ?
Tüp bebek tutmadı mı? Neden hala tedavidesiniz?Bizim daha once yapilan teselerde cok sukur bulundu simdi yeni bir tedavi icin basladik 2 aydir ilac kullaniuoruz bakalim hayirlisi
Evet tutmadi 3 defa denedik olmadu son kez deniyoruzTüp bebek tutmadı mı? Neden hala tedavidesiniz?
Canim bu test ne icin yapiliyorMerhaba arkadaşlar daha önce yazmistim eşim azospermi doğuştan meni kanali gelismemis diye dün ikimizde kistik fibroz testi verdik 45 gün sonra cikar dediler beklemek çok kotu etkiliyor insani. Hepimiz için hayirli sonuçlar olsun insallah
Bu tanı konulan hastalar kistik fibroz taşıyıcısı oluyormuş o yüzden istedi doktorCanim bu test ne icin yapiliyor
Sizin gibi bi arkadasımız vardı eşinde çıktı kistik fibroz tesede bulundu insallah sizin de bulunurMerhaba arkadaşlar daha önce yazmistim eşim azospermi doğuştan meni kanali gelismemis diye dün ikimizde kistik fibroz testi verdik 45 gün sonra cikar dediler beklemek çok kotu etkiliyor insani. Hepimiz için hayirli sonuçlar olsun insallah
Doktorumuz da söyledi bulunma şansı yüzde 90 diye inşallah herşey yolunda giderSizin gibi bi arkadasımız vardı eşinde çıktı kistik fibroz tesede bulundu insallah sizin de bulunur
Canım merhaba o arkadas benim:) bizim de doğuştan kanallarımız yok Bi cok doktor Bi cok sey söyledi ki çoğu da olumsuzdu ama sukur rabbime sperm bulundu. Sana tavsiyem gunde Bi bardak taze sıkılmış havuç suyu ve gunde Bi bardak kefir içir esine. Ayrıca hergun düzenli fındık ceviz ve badem yesin toplamda Bi avuç. En azından teseye kadar içerde üretilen spermlerin sayısı ve kalitesi artar insallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunDoktorumuz da söyledi bulunma şansı yüzde 90 diye inşallah herşey yolunda gider
Çok sevindim senin adına canım inşallah bizimde iyi gecerde bende güzel haberlerini yazarim buraya:) doktorumuz içerde üretim var kanal olmadığı için dışarı çıkış yok ama üretim olduğu için sansimiz çok yuksek dedi sizin doktorunuz kim? Bide eşinin kistik fibroz sonucu ne? Şuan hangi aşamadasınız? Çok soru sordum kusura bakma:) birde havuç suyu ve kefir ne için iyi geliyor? Ben nohut keçi boynuzu suyu icirmistim birde çakşır kökü bal yedirmiştimCanım merhaba o arkadas benim:) bizim de doğuştan kanallarımız yok Bi cok doktor Bi cok sey söyledi ki çoğu da olumsuzdu ama sukur rabbime sperm bulundu. Sana tavsiyem gunde Bi bardak taze sıkılmış havuç suyu ve gunde Bi bardak kefir içir esine. Ayrıca hergun düzenli fındık ceviz ve badem yesin toplamda Bi avuç. En azından teseye kadar içerde üretilen spermlerin sayısı ve kalitesi artar insallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba, benim esimde iki defa micro tese oldu fakat olumsuz. Kok hucreyi bekleyin dedi fulya bahceciden tansel bey. Sizde son durum nedir? Biz ankarada kaan beyde baska bir tedaviye basladik. Sansiniz cok cok dusuk dedi doktor ama yinede denemek istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?