Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bu rahim dinlendirme ne oluyo daha once hic transfer edildimi
Cnm daha önce transfer hiç olamadı malesef opu işleminden sonra çöp oldu gelişim olmadi ilk defa embriyo oluştu.rahim dinlendirmeyi benim doktorum erbil yağmur yapıyor başarısız tüp bebek işlemlerinde şansı arttırmak ve vücudu rahimi iğnelerden temizlemek için. Zaten 3aydir okadar çok vitamin ilacı kullandım ki üstüne iğneler vücut suan kimyasal deposu o yuzden mantikli geldi.rabbim tez zamanda sizlere de yaşatır insallah

Ilk defa duydum rahim dinlendirmeyi vitamin olarak ne kullandin canim sperm olarakta donmusun varmi yoksa hepsi kullnildimi

Merhaba hanımlar buraya yeni üye oldum benim eşimde azospermi tese olduk fakat bulunamadı. Ama umudumuzu kaybetmedik. Yolun başındayız rabbim büyük. Siz neler yapıyosunuz eşlerinize kürler ilaçlar vb. Teşekkür ederim kader arkadaşlarım

Canım merhabalar nekadarlık evlisiniz ilk tese miydi sonuç olarak ne çıktı tam olarak. Benim eşimde tese oldu ama bulunamadı ama umudum hep var olacağına inanıyorum

canım bizimde cuma gunu tese oldu. birşey ulunamadı ama butun testler pozitif, patalojı sonucunu beklıyoruz bakalım ne olacak

Canım merhabalar nekadarlık evlisiniz ilk tese miydi sonuç olarak ne çıktı tam olarak. Benim eşimde tese oldu ama bulunamadı ama umudum hep var olacağına inanıyorum
İlk tese. 3 yıllık evliyiz. Bize hiç bişe demediler eşime iğne verdiler ama ben kararsızım gittiğim yerde devam etmiycem. Ba kaç yere daha göstermeyi düşünüyorum rabbim büyük ya inşallah

Ilk defa duydum rahim dinlendirmeyi vitamin olarak ne kullandin canim sperm olarakta donmusun varmi yoksa hepsi kullnildimi
Cnm dondurulmuş sperm yok suan hepsi çözüldü çünkü. Vitamin olarak selenyum ecavit.b12 solgarin balık ilacini ve vitaminini kullandım.ayrica troit ilacı ve şeker düşüklüğünü için ilac kullandım.cok şükür 3 dondurulmuş embriyo var suan

Canim trasfer oncesi yine ilac kullanacakmisin nasil transfer edilecek yumurta toplandigi gun yeniden sperm tahlili yapildimi yoksa sadece donmuslarlami yapildi

inşallah kaan bey vesile olur. allah yardımcınız olsun.yazdığı ilaçlar şifa olsun inşallah. sizde hücre var mıydı. ya da üretim var ya da yok denmişmiydi? kan tahlilini hormonlara bakmak için mi istedi kaan bey acaba? Rabbimin mucizeleri çok bizlere de nasip etsin inşallah. cevaplarınız için tşk ler..

Tedavisiz evet. Hormonlar için bişe demediler gerçi çok ayrıntılı konuşmadılar da. Şimdi iğne verdi hafta 1 2 tane ama ben başka yere muayene götürücem canım iyileşsin de
Canim iki testiste acildimi hormon kagitlari sizde yokmu bizde ayni sizin gibi iki defa gozu kapali ameliyat olduk insani adeta oynatiyolar testis buyutu nasildi

Selam canlar yine ben nasılsınız umarım herkes iyidir bildiğiniz gibi 3 ay önce tüp bebek tedavisi embriyo gelişiminin durmasiyla sonlanmıştı dr bize İsviçre'den getireceği bi ilaçtan bahsetmişti geçenlerde mesaj attım ismini sordum CO ENZYM Q10 200mg 3×1 diye yazdı tabi hemen internetten baktım internet dolu bizim enişte eczacı ona söyledik sakın internetten almayın çoğu sahte zaten fiyatları 30dan başlıyor internette eczane fiyatı 150tl imiş biz Nisan yada Mayıs ayında ilaca başlıyaxaz belki kullanmak isteyen olur diye yazdım inşallah hepimiz pozitif sonuclarımızı paylaşıriz bir gün hepiniz sağlıcakla kalın canlar

Canim bu ilaci hangi doktor verdi birde nicin kullaniliyor

Canim bu ilaci hangi doktor verdi birde nicin kullaniliyor
Canım ilacı tüp bebek drumuz Verdi eşimde Son 2 yıldır çok çok az hücre çıkışı başladı 4 ay önce tüp bebek yaptırdık 5 embriyo vardı 3.gün dr 5.güne bırakınca elimizde hiç embriyo kalmadı gelişimleri durdu dr eşimin spermlerinden öyle oldu dedi kaliteli olsaydı 5.güne giderlerdi Spermlerin kaliteli olmaları için eşim en az 3 ay kullanmalıymış herkutuda 30 tablet var yani ayda 3 kutu kullanacaz 450 tl gidecek biraz masraflı olacak ama inşallah işe yarasında giden para olsun bende belki birisi kullanmak ister diye yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…