Tamam bulmaya calisyorum. Buraya eklenmiyo galiba mail atarim sana bulursamBende hiç görmedim öğrenirsen banada yazsana bu excel konuyu
Hayirli aksamlar duaya ihtiyacim var benim icin dua edermisiniz.[Rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine, en sevdiklerinin hürmetine, sevgili peygamberimiz s.a.v. hürmetine, ramazan ve kadir gecesi hürmetine, kalbinde hangi dileğin varsa senin ve tüm bu dertten müzdarip herkesin hepsini hayırlısıyla kabul etsin. sağlık sıhhat huzur afiyet ve iki cihanda da mutluluk nasip etsin. tez zamanda evlat hasretimizi dindirsin inşallah. İnşirah suresini oku bol bol. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Canim tedavimizin yolunda gitmesi icin insallah hepimizin yolunda gider su cuma vaktinde rabbim cocuk isteyen tum kullarina hayirli evlat nasip etsin.Ederim ne için
Canm sağol cevapladığın için. ben ulaşmaya çalışayım o zaman. nisan sonu dedi bana da ama ben arayıp net günü bildireceğim dedi. arayan olmayınca endişe ettim. inşallah güzel haberler alırız.Canım bende arayıp mart sonuna randevu almıştım güya ama o randevu değilmiş deftere kayıt ediyormuş sonra kendi arayıp gün vericekmiş ben yanlış anlamışım güya sonra ben aradım mart sonunda randevumuz diye hayır randevunuzu vermedim ben daha dedi 20 Nisana verdi randevuyu
4 tüp çıktı olmadı mo ayyyaa ne zor Allahım yardım etsinKızlar merhaba 3 senelik evliyim hic korunmadik 1.5 sene olmayınca doktora gitik eşimde azospermi olduğunu ogrendik kaan aydos hocaya randevu aldik görüşmeye giyim geçen sene esim tese ameliyati oldu 4 tüp sperm bulundu dondurduk 3 kez tüp bebek denedik negatif sonuç aldık maddi acıdan zorlandik bidaha yaptirmiycam doğal yolla olmasını istiyoruz sperm artırıcı biseyler yapiyormusun bana da yardımcı olurmusunuz ilaç felan var mi bildiginiz sperm artirici
evet canım olmadı malesef doğal yolla olsun diye ugrasicaz bakalım eşime incir yediriyorum keçi boynuzu pekmezi aldık ısırgan otu çayı nohut bunlar çok iyi geliyor4 tüp çıktı olmadı mo ayyyaa ne zor Allahım yardım etsin
Canım Allahım o güzel haberi almanı nasip etsin sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallah sevinç çığlıkları atın inşallah ve o mucizenin sesi ile bölünsün uykularınız Rabbim sanada hepimize de nasip etsin Allah'ın mucizesi çok bak be güzel sperm çıkışı oldu sizi buralara getirdi Rabbim o kadar büyük ki Allah'a hamdolsun2gun önce transfer işlemi gerçekleşti.ama sadece 1tane embriyo kalmıştı onu transfer ettiler.diger 2embriyo 5.gune ulaşamadığı için transfer etmediler.cok üzüldük duyunca ama cok sukur ilk kez bukadar yakınım anne olmaya.hayatta siyah renk dışında bir renk olmaya rabbime dua ediyorum.tum olmayanlara icinde de bana hayirli evlat nasip etsin.7yil dile kolay ama bana çok zor.hergun her kafadan bir ses çocuğun yokmu?olmuyorum?neden olmuyor?sorun kimde? Daha ne kadar bekleyeceksin?yap bir tane enazindan olsun diyenler evet bende isterim.olsun bende isterim uykularım olmuyor diye değil.olupta ağlama sesinden bozulsun bende isterim sevdiğim adamdan bir yavrum olsun kime benzer acaba... diye konuşalım ama nerde biz içimizdeki sessiz çığlıkları dışarı atamıyoruz bile kırmak istemiyoruz birbirimizi evet belki evlat sahibi olanlardan daha güçlü bağımız var.evet sağlam sarsılmaz evliliklere imza attık ama bizde istiyoruz "ANNE "olmak.rabbim tez zamanda gönlümüzdekini nasip eder inşallah
Çok şükür bu gününe insallah cumlemizin dualari kabul olurCanım Allahım o güzel haberi almanı nasip etsin sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallah sevinç çığlıkları atın inşallah ve o mucizenin sesi ile bölünsün uykularınız Rabbim sanada hepimize de nasip etsin Allah'ın mucizesi çok bak be güzel sperm çıkışı oldu sizi buralara getirdi Rabbim o kadar büyük ki Allah'a hamdolsun
hangi hastanede tüp bebek yaptırdınız ve pgtli mi oldu tedavinizKızlar merhaba 3 senelik evliyim hic korunmadik 1.5 sene olmayınca doktora gitik eşimde azospermi olduğunu ogrendik kaan aydos hocaya randevu aldik görüşmeye giyim geçen sene esim tese ameliyati oldu 4 tüp sperm bulundu dondurduk 3 kez tüp bebek denedik negatif sonuç aldık maddi acıdan zorlandik bidaha yaptirmiycam doğal yolla olmasını istiyoruz sperm artırıcı biseyler yapiyormusun bana da yardımcı olurmusunuz ilaç felan var mi bildiginiz sperm artirici
Ayyy şimdi 10 gün test Sonucu için bekliyecez sonra inşallah pozitif haber alacaz hep birlikte sevinecez biri daha kurtuldu azo dan diye çok şükür Size bugünleri gösteren Rabbime darısı bütün kaderarkadaşlarımıza inşallah rabbim hepimize anneliği nasip etsin2gun önce transfer işlemi gerçekleşti.ama sadece 1tane embriyo kalmıştı onu transfer ettiler.diger 2embriyo 5.gune ulaşamadığı için transfer etmediler.cok üzüldük duyunca ama cok sukur ilk kez bukadar yakınım anne olmaya.hayatta siyah renk dışında bir renk olmaya rabbime dua ediyorum.tum olmayanlara icinde de bana hayirli evlat nasip etsin.7yil dile kolay ama bana çok zor.hergun her kafadan bir ses çocuğun yokmu?olmuyorum?neden olmuyor?sorun kimde? Daha ne kadar bekleyeceksin?yap bir tane enazindan olsun diyenler evet bende isterim.olsun bende isterim uykularım olmuyor diye değil.olupta ağlama sesinden bozulsun bende isterim sevdiğim adamdan bir yavrum olsun kime benzer acaba... diye konuşalım ama nerde biz içimizdeki sessiz çığlıkları dışarı atamıyoruz bile kırmak istemiyoruz birbirimizi evet belki evlat sahibi olanlardan daha güçlü bağımız var.evet sağlam sarsılmaz evliliklere imza attık ama bizde istiyoruz "ANNE "olmak.rabbim tez zamanda gönlümüzdekini nasip eder inşallah
15gun sonra test verecekmisim doktorum öyle dedi inşallah tutunur.dualarinizi eksik etmeyin.rabbim cumlemize nasip eder inşallah anne olmayiAyyy şimdi 10 gün test Sonucu için bekliyecez sonra inşallah pozitif haber alacaz hep birlikte sevinecez biri daha kurtuldu azo dan diye çok şükür Size bugünleri gösteren Rabbime darısı bütün kaderarkadaşlarımıza inşallah rabbim hepimize anneliği nasip etsin
özel hrs hastanesinde yaptırdık canmhangi hastanede tüp bebek yaptırdınız ve pgtli mi oldu tedaviniz
Hayirli olsun insallah emriyon ikiye bolunurde bir oglun bir kizin olur azodan kurtulursun kac tane donmusun vardi cozulurkenmi bi sorun yasadiniz2gun önce transfer işlemi gerçekleşti.ama sadece 1tane embriyo kalmıştı onu transfer ettiler.diger 2embriyo 5.gune ulaşamadığı için transfer etmediler.cok üzüldük duyunca ama cok sukur ilk kez bukadar yakınım anne olmaya.hayatta siyah renk dışında bir renk olmaya rabbime dua ediyorum.tum olmayanlara icinde de bana hayirli evlat nasip etsin.7yil dile kolay ama bana çok zor.hergun her kafadan bir ses çocuğun yokmu?olmuyorum?neden olmuyor?sorun kimde? Daha ne kadar bekleyeceksin?yap bir tane enazindan olsun diyenler evet bende isterim.olsun bende isterim uykularım olmuyor diye değil.olupta ağlama sesinden bozulsun bende isterim sevdiğim adamdan bir yavrum olsun kime benzer acaba... diye konuşalım ama nerde biz içimizdeki sessiz çığlıkları dışarı atamıyoruz bile kırmak istemiyoruz birbirimizi evet belki evlat sahibi olanlardan daha güçlü bağımız var.evet sağlam sarsılmaz evliliklere imza attık ama bizde istiyoruz "ANNE "olmak.rabbim tez zamanda gönlümüzdekini nasip eder inşallah
Amin inşallah.hayirlisi olsun 3donmus embriyo vardı.1tanesi 5gun embriyosu.diger 2tanesi 3.gun embriyosuydu doktorum cozdurdu 5gune ulaşsin diye ama 5gun embriyosu olamadı doktorda transfer olsa dahi tutunamaz dedi.1ay donduruldugu için sanırım.dondurulmuslarda garanticilik yapıp şansa bırakmıyorlar.Canim
Hayirli olsun insallah emriyon ikiye bolunurde bir oglun bir kizin olur azodan kurtulursun kac tane donmusun vardi cozulurkenmi bi sorun yasadiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?