Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yani fsh 15 17 arasi değişiyordu alizade diye bir bitki karisimi idi caksirli olandi. Bu biraz cinsel isteksizlik yapti esimde birde göğüs ucunda agri vardi biraz. Bir ay kullanip biraktik. Prolaktin son tahlilde cok yuksek çıkmıştı incir kuru uyguladik baya ekeci boynuzu pekmezi kullandik bide aksu vital ari sutu bal polen ginseng karışımını kullandik okadar rabbim cumlemize evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah . Ancak ameliyattan once cok iyi bir laboratuar da test yaptirin . Pellet incelemede mutlaka yaptirin cunku 20 dk suren bir tesede ne kadar detayli bakilabilir. Belki bir bolumde uretim mevcut olabilir. Bu sebeple once emin olun arkadaslar

Canım merhabaa ne güzell sonuçlar almışsın inşallah böylee devam eder. Rabbim çocuğunuda kucağına almayı nasip etsin bizimde tüm hormon seviyeleri normaldii sizinde öylee sanırım bitkisel olarak ne kullandınız tek tek yazabilirmisin

Canım cevapladığın için çok teşekkür ederim incir de prolaktini yükseltir diye biliyorum birde eğer iğne kullandıysanız göğüs uçlarında büyüme yapabilir. Allah vesile kılmış demek ki hepsini. Peki bir şey daha soracağım teseden sonra patoloji raporunda ne yaZıyordu sperm dışında öncü hücrelerde mi yokmuş. Bizim teseyi yapan doktor iki tarafada bakmıştı 2 saate yakın sürdü ameliyat. İnşallah Allah bizede nasip eder doğal çıkış olmasını

Canım bende arayıp mart sonuna randevu almıştım güya ama o randevu değilmiş deftere kayıt ediyormuş sonra kendi arayıp gün vericekmiş ben yanlış anlamışım güya sonra ben aradım mart sonunda randevumuz diye hayır randevunuzu vermedim ben daha dedi 20 Nisana verdi randevuyu

Amin insallah rabbim hayirlisini versin . Sertoli only cell yazıyordu baska hucre yok diyordu

Merhabala.pgt yöntemi ile tüp bebek istiyorum ancak illaki bir ay sonra mı transfer olmalı ? yani pgt yöntemi ile sorun varmı bakılıp 5. gün transfer olur mu ?
Canm bende pek bilmiyorum ama araştırma açısından felan 1 ay daha sağlıklı emin ol o 1 ay o kadar çabuk geçiyor ki zaten öncelikle araştırılsın ben bunu denemedm her türlü tedaviyi denedim ama pgtyi duymamıştım nasip değilmiş bi daha yapmayı düşünürsem bu yöntemle yapcam bende ben bu yöntemi yapmadan 1 ay bekledim transfer için tek olsunda bunuda beklerim :)

Sperm çıkıyor 7 .8 adet ama morfolojik bozukluk var...azo sperm embriyo da sadece 1tane oluştu oda 3. Kalite.

themra andizpekmezli zencefilli bitkisel insallah cumlemizin kucagi dolar.bizim gibi olan arkadaslar esimin butun hormon ve kan degerleri normaldi ama azospermi denildi.sebebi belli degildi ve sadece bu karışımların kullandi. themra balli harnuplu bitkisel karisim birde iliskiden 1saat once themra epimedyumlu bitkisel karisim var onu kullandi bu son yazdigim sadece iliskiye girilecegi zaman kullanniliyor.diger 2karisimi sabah tok veya akşam tok kullanabilir esiniz insallah faydasini gorursunuz.

themra andizpekmezli zencefilli bitkisel karisim ve themra balli harnuplu bitkisel karisim birde iliskiden 1saat once themra epimedyumlu bitkisel karisim var onu kullandi bu son yazdigim sadece iliskiye girilecegi zaman kullanniliyor.diger 2karisimi sabah tok veya akşam tok kullanabilir

Canım yaa ankara da yaptrdm ama olumsuz oldu artık memlekette olsun istiyorum çünkü git gel çok yorucu stresi daha ayrı..Tabi nasip bakalım ozon tankı tutcz 1.500 tl falanmş eger sağlıklı gelebilirse tabi
Taşıma ya zaten binde birlik dene bence kalite bitmesin. Ankara'daki iyi yerler vardır İstanbul medical park çok iyi
Yok

Sevgili Kader Arkadaşlarım merhaba,
bende sizle aynı durumu yaşıyorum yeni öğrendik. henüz sebebini bilmiyoruz. bu başlığı okumak bana iyi geliyor. birileri demiş ki bu konuda bi excel dosyası oluşturulmuş kim nerde tedavi olmuş bebeği olmuş mu hepsi yazıyor. ancak ben bu bahsedilen dosyayı forumda bulamadım. elinde olan varsa benle paylaşabilir mi? özelden mesaj atabilir misiniz?

Bende hiç görmedim öğrenirsen banada yazsana bu excel konuyu

Azosperm Cinsel Bozukluk Değildir, Bitkisel Çözümü Yok

Doç.Dr. Ulun Uluğ, ‘’Toplumun genelinde azospermi ile cinsel bozukluk aynı sorunmuş gibi algılanır. Halbuki bu çok yanlış bir düşüncedir. Azosperm cinsel bozukluk anlamına gelmez. Burada yapılan ikinci büyük yanlış ise maalesef sperm sayısını artırabilme amacıyla bitkisel desteklerden çare aranmasıdır. Bunların azospermi hastalarında bilimsel olarak faydalı olduğu kanıtlanmamıştır. Olabilecek en iyi yararı cinsel performansı artırmaktan öteye gidemez.’’ dedi.bunu netten okudum acaba nekadar gerçeklik payı var

Yaa insan bir bakıyor sertoli cell only sonucu cikipta bitkisel tedaviyle doğal yoldan sperm çıkıyor.ama birde birseylere bakarken bitkisel care olmuyor diye neye inanacagiz. Rabbim yol göster.

Muhim olan elinizden geleni yapmaktır takdir sahibi ise muhakkak ki Allah tir. Arkadasim bilimsel olarak ispatlanmayan bir ton care var doğada. Unutmamaliyiz ki sifa verecek ile vesile olan farklidir umudumuzu doktora ilaca degil rahmana baglamak hem psikolojik hem gercek tedavimizde bize yardim edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…