Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm sertoil only tedavisi yok diyorlar ama umudunu kaybetme inşallah çıkar.ben bunun biraz stresle alakali olduğunu düşünüyorum.kendinize bir kac ay dinlenme süresi verin ve daha sonra bitkisel kurler kullanin rabbim istedik tan sonra taşa bile can verir.bizim denedigimiz bitkiselleri deneye bilirsiniz isterseniz.tabi hormon ve genetikleriniz normal ise yanlış yönlendirmek istemem çünkü bizde hersey normaldi ve bitkisellere sperm bulundu ameliyata bile gerek kalmadan inşallah tez zamanda sizlerdende guzel haberler aliriz

Tekrar tüp bebek işlerine girişince uykularım kaçıyor... nasıl olcak,,, yine mi hüsran olucak... Mustafa bahçeciye 18 Mayıs'a kadar beklemesek mi ? Önerdiğiniz doktora mı gitsem...? İkizler burcu olmaktan nefret ediyorum bu durumlardA... Of hadi gel uykucuk

Merhabala.pgt yöntemi ile tüp bebek istiyorum ancak illaki bir ay sonra mı transfer olmalı ? yani pgt yöntemi ile sorun varmı bakılıp 5. gün transfer olur mu ?
Pgt yöntemi nasıl birşey acaba benim geçen ay toplandı yumurtalar ve bir ay rahim dinlendirmeden sonra denildi transfer acaba bunla alakali bir durum mu?bize yapılan şey

bende ikizler burcuyum ve suan burdayım cnm ben erbil beyin hastasıyım ve gerçekten çok başarılı suana kadar cok memnunum kafamda soru işareti bırakmıyor ve tedavi şekli cok guzel istanbuldaysan on görüşmeye gidebilirsin ücret alınmıyor

Bende uykusu kacanlardanim. Kafama takildi bugun yine bu konular

Evet cok haklısınız eşimle görüşüp en yakın zamanda gitmeliyiz...bilgi almak istiyoruz zaten..istanbuldayız... teşekkür ederim Erbil beyi bir araştırmayım

Kızlar yaa eşimin spermlerini dondurduk ankarada ve başka bir il'e taşımak istiyoruz deneyen var mı

Kadın doğum doktoru erbil yağmur bahceci fulyada
canım benimde tam bilgim yok sanırım ekstradan biraz daha para verip embriyoyu labaratuvarda inceliyorlar.Gnetikle ilgili sıkıntınız varsa sağlam embriyoyu(hastalık taşımayan) transfer ediyolarmış.

Canım çok sevindim maşallah ne güzel çıkış başlamış İnşallah sayı daha çok artar.benim eşimde de ilk tese de sperm bulunamadı nadir germ hücreler var. Fsh çok mu yüksekti sizde biz en son 12 idi.bitkiselleri markaları ile paylaşabilir misin sakıncası yoksa Canım Allah inşallah yavrunu kucağına almanı nasip eder darısı bizlere

Tahlil yaptirdidami d vitamini eksikligini fark etti yoksa hic bakmadanmi verdi ne kadar kullanacak canim
Bakmadi yani oyle bir tahlilim yok ilavlarim aarasina yazdi kullanilmasi gerekir dedi verdi bizde acikcasi cok sorgulamadik aylik bir tane ampul

arkadaşlar 7 şubatta kaan hocayı arayıp nisan ayına randevu almıştım. nisan ayı içerisinde arayıp randevu gününü bildiriceklerdi. henüz arayan olmadı. malum telefonla ulaşmak da hiç kolay değil. bu normal mi acaba. beni unutmamışlardır değil mi

Bakmadi yani oyle bir tahlilim yok ilavlarim aarasina yazdi kullanilmasi gerekir dedi verdi bizde acikcasi cok sorgulamadik aylik bir tane ampul
Canim benim esime normal kansizlik varmi diye dahiliye tahlil istedi sonrada d vitamini eksik dedi oyuzden sordum

insallah canım.
Tansel bey size hangi iğneden verdide 9 adet cıkmıstı?

Eşinizde sperm çıkıyor mu birde genetik sıkıntnz nedir? Ürologa gitmdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…