- 8 Ekim 2016
- 1.613
- 1.577
- 133
- 33
Bizde aynı anda verdik ikimizinki de çıkıcak. Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah. Özelde ne kadara yaptırdınız canımEvet verdim canım 15 oldu biz özelde verdik bizim de bu hafta çıkar inşaallah beklemek daha zor.
Tmm tesekkurlerbilmiyorum ki canım esim sadece bunlardan bahsetti bize yapilsin gelsin detaylı yazarim
2 tane test verdim.canım y kromozomu 200 diğer ni 400 toplam 600 tl ödedim canım amin inşallah güzel çıkar bildiğim kadarıyla bursada devlet te yokTmm tesekkurler
Hayirli olsun2 tane test verdim.canım y kromozomu 200 diğer ni 400 toplam 600 tl ödedim canım amin inşallah güzel çıkar bildiğim kadarıyla bursada devlet te yok
canım o testler normal cıksa bile sertoli sellcıkabiliyor. mesela biz. Butun gentestleri normal ama tese yapıldı sertoli sell cıktı2 tane test verdim.canım y kromozomu 200 diğer ni 400 toplam 600 tl ödedim canım amin inşallah güzel çıkar bildiğim kadarıyla bursada devlet te yok
canım biz potoloji sonucumuzu aldık üretim varmış tamamında spermatogoum ve spermatosit 1 ve 2 bulunmaktadır belirli ksıısmlardada spermatid bulumaktadır yazıyor tam anlamlarını bilmesemde üretim olduğuna seviniyorum canımcanım o testler normal cıksa bile sertoli sellcıkabiliyor. mesela biz. Butun gentestleri normal ama tese yapıldı sertoli sell cıktı
bizim aynı canım tamında spermatosit 1 ve 2 varmış birde belili kısımlarla spermatid varmışşş inşallah daha güzel şeyler çıkar canımkızlar merhaba,
bizim sonucumuz da çıktı, spermatosit düzeyinde maturasyon varmış. emre hoca ümitsiz konuşmadı. şuanda varikosel ameliyatıda olduğu için birkaç ay bekliyicez. inşallah güzel olur.
O zaman iyi canım azda olsa hucre cıkmasına şükür. Bitkisellerle, vitaminlerle, bazı uyarıcı iğnelerle onların geliseceğine inanıyorum.canım biz potoloji sonucumuzu aldık üretim varmış tamamında spermatogoum ve spermatosit 1 ve 2 bulunmaktadır belirli ksıısmlardada spermatid bulumaktadır yazıyor tam anlamlarını bilmesemde üretim olduğuna seviniyorum canım
insallah canım allahım bu üç ayların hürmenite insallah herkeze güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.O zaman iyi canım azda olsa hucre cıkmasına şükür. Bitkisellerle, vitaminlerle, bazı uyarıcı iğnelerle onların geliseceğine inanıyorum.
bizim aynı canım tamında spermatosit 1 ve 2 varmış birde belili kısımlarla spermatid varmışşş inşallah daha güzel şeyler çıkar canım
CANOM Y KROMAZN TESTİNE 200 DİĞER TESTE 400 ÖDEDİK CANIM İNSALLAH GÜZEL HABERLER CIKAR CANIM RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOS BIRAKMASIN İNŞALLAHHBizde aynı anda verdik ikimizinki de çıkıcak. Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah. Özelde ne kadara yaptırdınız canım
Canım çok mutlu oldum bak umutsuzdun sen tabiki yapılabilir Canım bence eşine vitamin takviyesi yap sayıda artar sağlıklı olurlarMerhaba, daha oncede yazmistim esimin ilk testinde canli sperm bulunamamisti 0 cikmisti. Bugun testi yeniledik ver 12 500 sperm cikti fakat hareketlilik 0 bu durumda tup bebek yapabiliyormuyuz? Yada hareketlilil artiyor mu bu konuda bilgi yada tecrubelerini paylasicak olan arkadaslarima simdiden tesekkurler
Cok tesekkur ederim :) umudum var yuzum guldu en azindan :) hareketlilik artabiliyo mu sifirken onun icin de bitkisel kurler kullansam ise yarar mi ?Canım çok mutlu oldum bak umutsuzdun sen tabiki yapılabilir Canım bence eşine vitamin takviyesi yap sayıda artar sağlıklı olurlar
canım aradılar bizi testlerimiz temiz çıkmış bi problem yokmuş cuma günü doktorla görüşcekmşiz insallah sende güzel haber ler alırsın canım allahım şu mübarek günde seninde yüzünü güldürür...Bizde aynı anda verdik ikimizinki de çıkıcak. Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah. Özelde ne kadara yaptırdınız canım
. Ilk testte sifir cikinca ikinci testte kadar dr ilac vs yazmadi. O sirada ben bitkisel seyler yaptim birde esimin kilo fazlaligi vardi yemek yeme aliskanligi cok kotuydu tum zararli besinleri kestim kola kahve salam sucuk vb. Sebze et ayran ispanak haslanmis tavuk kiloda vermis oldu hala devam ediyorum ismi aklima gelmiyo ama bocek gibi olan baliklardan aldim vitamini cok yuksekmis onlardan yaptimOncelikle cok sevindim arkadasim. Rabbim daha iyi eyler insallah. Herhangi birşey kullaniyormusunuz yada tedavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?