- 19 Mart 2017
- 122
- 87
- 48
Vardir bir bildigi rabbimizin ona sığınmak verdigine şükür vermedigine sabretmek gerek. Insallah tez zamanda kavusuruz hepimiz yavrularimiza kardeşim.Tedavimiz bi kotu bi iyi devam bakalim yine efkarlandim bebeksiz gecen bir gun daha bir gece daha 10 yildir insan hic mi alismaz gozumu acar acmaz cocugumuzun olmadigi aklima geliyor.
arkadaşın dediği ilaç opstravent hormon ilaçı değil ek gıda diye geçiyorEvet onlar hormon ilaclari bizde kullaniyoruz ama su var ki doktor kontrolunde olmali o ilaclar yoksa vucudun tüm dengesini bozabilirsiniz.ve yarar beklerken zarar gorebilirsiniz
Ovitral ve meroinal demis, yani ovitrelle ve merional demek istemiş. opstravent dememişarkadaşın dediği ilaç opstravent hormon ilaçı değil ek gıda diye geçiyor
Evet Canım randevumuz bugün şuan ankaradayız 4-4 buçuk arası başlıyormuş hasta muayenesinearkadaşlar merhaba. kaan aydosta randevusu olan arkadaşlarımız vardı. naptılar acaba. benm de nisanın son haftası randevum var ama hala beni arayan olmadı ve bir türlü ulaşamıyorum.feraheymen senin randevun da bugündü dimi canım. allahım inşallah güzel haberler alırsınız. merakla bekliyorum
sonuclarınız bize cok iyi canımdün tahlil yaptık eşimin sonucu sperm sayısı:30 milyon total sayı:90 milyon lifekisyon süresi:60 lökosit:1 ileri hızlı hareketli:35 ileri yavaş hareketli:25 yerinde hareketli:20 hareketsiz:20 normal sperm hücresi:45 anormal sperm hücresi:55 yorum alabilirsem sevinirim
Allah emeklerinizi boşa cıkarmasın canımEvet Canım randevumuz bugün şuan ankaradayız 4-4 buçuk arası başlıyormuş hasta muayenesine
ilaç değil gıda takviyesi doktorunuzla sormadan icmeyin zaten ben sadece yardımı dokunur belki diye söyledim ismini doktorunuza söylersiniz iç derse icersiniz bu kadar basitOvitral ve meroinal demis, yani ovitrelle ve merional demek istemiş. opstravent dememiş
Arkadasim o ilaca birsey demedik zaten ovitrelle ve merional hakkında doktora sormak gerek dedik.senin soyledigin ilac hakkinda bilgim yok o ilaca yorum yapmadik. Sizin tani tam olarak neydi. Sperm cikisi filan varmiydiB
ilaç değil gıda takviyesi doktorunuzla sormadan icmeyin zaten ben sadece yardımı dokunur belki diye söyledim ismini doktorunuza söylersiniz iç derse icersiniz bu kadar basit
Amin inşallah sagolunArkadaslar umarim iyi sonuçlar alirsiniz. Rabbim yardimciniz olsun .
CANIM NAPTIN ÖĞRENDİN Mİ? İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VARDIRİnşallah canım bi sonucu öğrenelimde
canm allahım rastgetirsin işinizi. emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah umutla çıkın görüşmeden. bekliyorum haberleriniziEvet Canım randevumuz bugün şuan ankaradayız 4-4 buçuk arası başlıyormuş hasta muayenesine
Yok canim bu ay sonunda ogrenicez test yaptirdigimiz üniversite hastanesi başka şehirde o yuzden ay sonunu bekliyoruz canimCANIM NAPTIN ÖĞRENDİN Mİ? İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VARDIR
tamam canım inşallah güzel haberler le dönersin canımYok canim bu ay sonunda ogrenicez test yaptirdigimiz üniversite hastanesi başka şehirde o yuzden ay sonunu bekliyoruz canim
inşallah siz de güzel haberler alırsınız. ikiniz için de dua edicem allah rastgetirsin işlerinizi. hayırlıysa olsun inşallah.Bizimde bugündür randevumuz hayırlısı bakalım ne olacak
Sağol canım cümlemizin inşallahsonuclarınız bize cok iyi canım
Allah emeklerinizi boşa cıkarmasın canım
Canım acaba ordamıydınız karşılaştık mıBizimde bugündür randevumuz hayırlısı bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?