Eşim öyle iyi bir insanki Allahım ona sağlıklı uzun ömür versin onu başımdan eksik etmesin Ameliyattan çıktığında özür dilerim diyip saatlerce ağladı Sanki onun hatasıymış gibi Bu daha zor işte kendini suçlu hissediyo ve ben ikna edemiyordum. Yıkılmış bi kadındım ama kocamı ayakta tutacak olan bendim güçlü olmam gerekliydi ve ben güçlü gibi görünüp aslında enkaz olduğumu yalnız kendime diyebildim. Allaha şükür ailemiz ilk günden beri haberdar olup her süreçte yanımızda oldular destek verdiler umut vermeye çalıştılar. Neyse Ameliyattan parça alıp patolojiye gönderdiler. Sonuç çıktı sağ testis tese : sertoli cell only. Üroloji doktoru dokular iyileşsin sonra fiss testi yapcaz dedi oradada haploid hücre çıkmadı. Pazartesi ve cuma klomen hap çarşamba choriomon 5000 iğne vuruluyo tedavi 3 ay sürecek sonra bidaha fiss testi yapıcaz dedi. Son 1 ay kaldı ilaçların bitmesine. Doktorun dediği şu sperm hücresi var ama olgunlaşamıyo şuan, hatta şöyle bi durum var sende beyin aslında üretim var gibi davranıyo hormonların gayet normal ama beyin üretim yapmadığının farkında değil.. Bu nasıl bi iş ben anlamadım Allahım herkese yardım etsin bizide içine katsın. Şimdi bekliyoruz tedavi bitsin bakalım ne dicek. İnşallah bi gün hepimiz hayalimize kavuşuruz. Sizi yordum sıktım belki kusura bakmayın. Umudumuz hiç bitmesin...