Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok canım Allah'ım korusun çok sukur yasiyo sadece zorunlu Bi ayrılık ama geçecek insallah yine kavusucaz. Rabbim onun canı sağ etsin acısını gostermesin
Canım sanırım işinden dolayı ayrısınız siz ayrıldık diyince boşandınız sanmistim eğer öyle değilse allah tez zamanda kavuştursun sizi sanirsanırım eşiniz asker veya polis

Canım sanırım işinden dolayı ayrısınız siz ayrıldık diyince boşandınız sanmistim eğer öyle değilse allah tez zamanda kavuştursun sizi sanirsanırım eşiniz asker veya polis
Evet canim isinden dolayı Bi ayrılık yasıyoruz ama bitecek insallah rabbim buyuk insallah bana nasip etti isteyen herkese de nasip etsin evladi

Bence hakkını helal et canım şuan çok güzel bir yoldasın bir mücadelen var, insandır beşer şaşar.Alimin birine nerde kazandığını sormuşlar oda yatmadan önce herkese hakkımı helal ederim demiş.Sadece öneri..
Bencede arkadaşım dogru soylemissin burda sinir olduğu kisi benim ama ben kulaktan duyma bir konuyu paylastim ayrica hak helal diye bisey yok ortada ben masum bir şekilde bise dedim ilettim kalben temiz maneviyatli ve burdaki herkes gibi evlat hasretiyle yanan biriyim.herkesin herkese hakki gecmistir.benim hakkim sonuna kadar helal olsun burdada gercek hayatta da.ben allaha haval ederim gecer giderim. Bu kadar ayrica aramizda sorunu halletttik canım ama hak helalden bahsetmedi.o da dikkatimi cekmedi değil.

Kızlar rahim filmi çekildikten sonra ağrı oluyor mu ?
Canım aslında rahim filmi zor ağrısı çok ama benim bir arkadaşım çektirdi bir iki hafta önce şimdi ağrısız acısız son teknolojiyle çekmisler hiç birşey şey hissetmemiş. Aynı ultrason gibiydi dedi. Yalnız 2 3 saat sonra birazcık karın ağrısı olmuş o kadar. Tabi o karın ağrısı onunla bağlantılı mi bilmiyorum.

Kızlar rahim filmi çekildikten sonra ağrı oluyor mu ?
Benim olmuştu bayagi ama okuduğum kadarıyla çoğu kişi adet sancısı gibi bir sancı oldu yaziyorlardi ama ben anestezisiz çekilmiştim ölüm gibi bir şeydi eğer cekilecwksen mutlaka anestezi iste bu kadar ağrılı olacağını bilseydim asla anestezisiz yaptirmazdım :olamaz::KK57:

Siz mi rahim filmi çekildiniz? Yoksa çekilecek misiniz? Eşiniz azospermse neden rahim filmi çekiliyorsunuz? Zaten tüp bebek yapılacak her halükarda
CANIM Eşim de sperm bazen 1-2 canlı 1-2 cansız çıkıyor bazen de 300.000 doktor ikimizi de hazırlıyor, eşime de proxeed plus verdi

Degerli kardeşlerim şu mubarek gecede hepiniz duamdasiniz. Rabbim eşlerimiz gibi hasta olan tum kullarina sifa versin. Insallah bize hayirli evlatlar nasip etsin ve bizlere de hayirli anneler olabilmeyi lutfetsin. Hepimize hayirli çoluklu cocuklu aileler olmayi nasip etsin. Hepimizin tez zaman da bu gece hurmetine yuzunu güldürsun. Isin Allah'a kalmissa olmuş bil diye bir yazi okudum. Cok duygulandim. Insallah hepimizin hayirlisiyla tum dilekleri dualari kabul olur. Hepinizi seviyorum hepinize hayirli bir gece ve bayram diliyorum. Dularimiz kabul olsun insallah. Sağlıcakla kalin

Eşim öyle iyi bir insanki Allahım ona sağlıklı uzun ömür versin onu başımdan eksik etmesin Ameliyattan çıktığında özür dilerim diyip saatlerce ağladı Sanki onun hatasıymış gibi Bu daha zor işte kendini suçlu hissediyo ve ben ikna edemiyordum. Yıkılmış bi kadındım ama kocamı ayakta tutacak olan bendim güçlü olmam gerekliydi ve ben güçlü gibi görünüp aslında enkaz olduğumu yalnız kendime diyebildim. Allaha şükür ailemiz ilk günden beri haberdar olup her süreçte yanımızda oldular destek verdiler umut vermeye çalıştılar. Neyse Ameliyattan parça alıp patolojiye gönderdiler. Sonuç çıktı sağ testis tese : sertoli cell only. Üroloji doktoru dokular iyileşsin sonra fiss testi yapcaz dedi oradada haploid hücre çıkmadı. Pazartesi ve cuma klomen hap çarşamba choriomon 5000 iğne vuruluyo tedavi 3 ay sürecek sonra bidaha fiss testi yapıcaz dedi. Son 1 ay kaldı ilaçların bitmesine. Doktorun dediği şu sperm hücresi var ama olgunlaşamıyo şuan, hatta şöyle bi durum var sende beyin aslında üretim var gibi davranıyo hormonların gayet normal ama beyin üretim yapmadığının farkında değil.. Bu nasıl bi iş ben anlamadım Allahım herkese yardım etsin bizide içine katsın. Şimdi bekliyoruz tedavi bitsin bakalım ne dicek. İnşallah bi gün hepimiz hayalimize kavuşuruz. Sizi yordum sıktım belki kusura bakmayın. Umudumuz hiç bitmesin...
Canmmm güçlü durmak zorundayız bize düşen bu yoksa eşlerimiz kendini cok suçluyor kıyamıyorum ama güçlü olayım derken içimde ne fırtınalar kopuyor seni cok i anlayorum ama neler okuyoruz umudunu kaybetme

Evet keşke hiçbirimiz yaşamasaydık bu sorunu :KK43: ufuk üniv. Dr ahmet hakan hoca var ona gidiyoruz. Hormon normal evet ama beynin uyarılması için veriyorum bunları dedi. Bitkisel olarak da görümcem trabzonda öğretmenlik yapıyo o çevrede çocuğu olmayan insanlara köylü bi kadın kestane balının içine dağlardan topladığı bitki özleriyle bi karışım yapıyomuş onu kullananlarda doğal yolla hamile kalmışlar araştırdılar kadını onunda oğlunda azısperm çıkınca kadın oğlu için yapmış onların çocuğu olunca demişki herkese yaparım bundan öyle başlamış. Bizede gönderdiler her sabah aç karna bi yemek kaşığı içiyo eşim inşallah faydası vardır 1 ay olunca gidip sperm testi verin dua edeceksiniz dedi daha 1 ay olmadı inşallah sonuç olumlu olurda hepimize deva olur
Olursa bizede söyle nolur

Back
X