HADİ YA PEKİ NAPTINIZ BİŞEY OLMUYOMU BAŞKA TEDAVİ ÜZÜLDÜM ŞU AN YA ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN TABİKİ BİZİMDE SANKİ İĞNE FALAN KULLANINCA İYİ OLCAK ZANNEDİYORUM AMA NE BİLİYİM DEMEKKİ OLMUYOMUŞ..biz varız canım genetik iyi çıkmıştı bizim de ilk önce kalçadan kullandı eşim iğne daha sonra göbekten oldu ameliyata alındı ama sonuç 0. inşallah sizde çıkar. çok dua et emi
Canim bu ne demekHamile haberi alinca nasil oluyorsunuz
Arkadasim bu inhibin be testi ne oluyir aceba bilgin varmikızlar merhaba eşi ihnibin b testi yaptıran varmı eşimin sonucu 78 çıktı normalmi cumaretsi doktara göstericez gerçide merak ettik tabi
http://www.hayatisaglik.com/laboratuvar/inhibin-a-ve-b-testi.htmlArkadasim bu inhibin be testi ne oluyir aceba bilgin varmi
Biz bu testi hic ysptirmadik
eşim tansel hoca ile cep telefonu aracılığı ile konuşmuştu.Biz bu testi hic ysptirmadik
GENETİK TESTİ DOKTOR İSTEMİŞTİ BİZDEN İLK TEDAVİYE BAŞLARKEN İSTİYORLAR AMA NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM İNANArkadasim bu inhibin be testi ne oluyir aceba bilgin varmi
Siz her halükarda genetikmtestlerinizi üniversite hastanesine yaptırıneşim tansel hoca ile cep telefonu aracılığı ile konuşmuştu.
bu testi ve y kromozonu microdelesyon istemiş.
ama biz kaan hocaya gidiyoruz şimdilik.
Kaan hoca inhibin b yi önemsemiyor ondan istememiş olabilirBiz bu testi hic ysptirmadik
Sizin azo sebebiniz neydi?Yok canım tedaviye devam edelim demedi. Biz potoloji sonucunu gösterdik bize kök hücreden başka care yok dedi öylede kaldı başka bişey demedi onu da whatsapp dan yazdı. ben kötülemiyorum kesinlikle bize iyi gelmesen başkasına gelir başkasına iyi gelmeyen bize gelir. Ben doktorların sadece aracı olduğuna inanıyorum. Veren Allah... Ol der Olur. Vermiyorsa da vardır onda da bi hayır. Yani biz tedbirimizi alalım taktir Allah'ın
hipofiz bezinde birsıkıntı varmı diye bakıyorlar canım bu emarla bazılarında tümor tespit ediliyor.Biz y kromozom yaptirmadik galiba sadece klinifelteri sonucu cikan bi test yaptirmistik bu hipofiz emari nedir onuda yaptirmadik burda arkadaslar konusuyordu
Bizimde hic bakilmadihipofiz bezinde birsıkıntı varmı diye bakıyorlar canım bu emarla bazılarında tümor tespit ediliyor.
fsh ve lh yi bu bez salgılıyor bildigim kadarıyla
Olabilir kaan hoca bizden hormon haricinde bir sey istemediKaan hoca inhibin b yi önemsemiyor ondan istememiş olabilir
Kaan Hoca da ne yaptığını bilmiyor bizden o testi istemiştiOlabilir kaan hoca bizden hormon haricinde bir sey istemedi
Nerde yaptirdinz sonuc nasildiKaan Hoca da ne yaptığını bilmiyor bizden o testi istemişti
Ne zaman istemişti?Kaan Hoca da ne yaptığını bilmiyor bizden o testi istemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?