Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kardeslerim, lutfen bizden dualarinizi esirgemeyin cunku gelecek hafta esim emre bey'de tese ameliyati olacak

inanilmaz stresliyim. allah yuzumuzu guldursun insallah ameliyat cikisi, cok korkuyorum bulunmazsa diye...

Arkadaşlar allah rızası için bana yardım edin 2yıllık evliyim ben birkaç kere kendimde sorun olduğunu düşünüp doktora gittim ancak eşimde problem olacağı hiç aklıma gelmedi test sonucu azospermi çıkınca dünyamız başımıza yıkıldı. Hangi doktorlara gittiniz ne yapmamız gerekiyor lütfen yardım edin eşimi teskin edemiyorum artık.

BENİMDE EŞİMİN SPERM TESTİ SIFIR ÇIKTI BİZ MEMORIALDE TEDAVİYE BAŞLADIK HİÇ VAKİT KAYBETMEYİN DERİM BAŞKA HASTAENELRDE VAR TABİ AMA BU ÖNEMLİ BİŞEY EN İYİSİNİ SEÇ BENCE BEN SENİ YÖNLENDİRMEK İSTEMEM AMA BİZ MEMNUNUZ ŞU AN ZATEN İLK ÜROLOJİ DOKTORU GÖRÜYO EŞİNDEN KAYNAKLI OLDUĞU İÇİN YANİ OAN TEDAVİYE BAŞLANIYO

Eşim gitti doktora şuan şehir dışında testleri yapılıyor ancak ben yanında olamıyorum çalıştığım için ücretsiz izin alıp yanında olmak istiyorum bana da doğru düzgün bişey anlatmıyor kanalları kapalıymış sanırım

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır bizde azospermiyle savaşıyoruz ilk öğrendiğimizde yıkılmıştık ama geçen haftaya kadar yinele ufakta olsa benim değil ama eşimin çok umudu var tese ameliyatı sonucu hiç hücre olmadığı söylendi ve bizim için herşeyin bittiği an oldu yani bundan sonra tıptan bir umudumuz belki olamayacak ama Allahtan ümit kesilmez Allah herkesin yardımcısı olsun tese ameliyatına kadar çok stresli ve zor zamanımız geçti ama onların hiç önemi yokmuş şimdi daha büyük bir çıkmazın içindeyiz belki anne baba olamayacağız bu düşünceye alışmak bizim için çok zor ama Allah sabrını verecek inşallah...

TESTLER YAPILIYOR SONRA İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLANIYOR SONRA AMELİYAT OLUYOR AMA AMELİYATA BAĞLI HERŞEY İŞTE ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

çok üzüldüm ya kesin yapcak bişey yokmuymuş hiç bizde daha ilaç kullanıyoruz ameliyat falan sonra tabi işallah güzel şeyler olur diye ümid ediyoruz belki vardır bir çaresi bunu demek geliyor elimden bir tek

Doktor hiç hücre bulamadığını %99 yanılmam ama parça alıp patalojiye göndereceğini onun sonucuna göre arayacağını söyledi ama bizim umudumuz yok çünkü doktorda hiç şans vermedi

Ya nasıl olur da erkek sperm üretemez ben anlamıyorum. Peki kızlar eşleriniz yatakta nasıl ? Penis boyu vs ? Biz de hiçbir sorun yok, eşim yatakta gayet iyi ama sperm çıkışı çok az aklım almıyor bir türlü.

Doktor hiç hücre bulamadığını %99 yanılmam ama parça alıp patalojiye göndereceğini onun sonucuna göre arayacağını söyledi ama bizim umudumuz yok çünkü doktorda hiç şans vermedi
kök hücre tedavisi falan diyolar bizde yeni başladığımız için çok bilmiyırum neler yapılcağını tabiki doktor en iyisini bilir hangi doktora gidiyosunuz bide başka doktora gidin
[

eşim bugün dr gitmiş sol testis fasulye, sağ testis badem kadar demiş. yani çok küçükmüş. 87 total çıktı doğuştan ve genetik olduğu için penis boyuda çok küçükmüş kaan hocadan randevu talep ettik bilmiyoruz.

Tansel kaplancan doktorumuz bende başka doktora gidelim diyorum da eşleri bu konuda ikna etmek biraz zor oluyor bakalım nasipte varsa olur inşallah zor bu işler sabır çok önemli

Benimde almıyor Çan'ımda yapacak bişey var mı duadan başka?

87 tane sperm mi var eşiniz de o zaman bir an önce tüp bebeke başlayın derim sie

Arkadaşlar sizden başka kimsem yok onun için özel mözel yok aklıma ne geliyorsa yazıyorum sonuçta takma isimlerle konusuyoruz, onun için kimse kusura bakmasın bunları yazdığım için bunlarda normal şeyler..

Geçen doktor en son ne zaman ilişkiye girdiniz dedi dün dedim utandım :) ama tıpta utanma diye bir şey yok, cinsellikte önemli bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…